Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
Tech-szférában, sőt, szerintem banki területen is, ahol az ipari és üzleti kémkedés reális veszély, szerintem általános gyakorlat, hogy a ki- és belépésnél, illetve általában az egész benntartózkodás során a kapcsolattartó személy felügyelete alatt kell állni, és nem mászkálhat az illető kísérő nélkül. Hogy milyen rendészeti jogköre van egy privát biztonsági szolgálatnak, az jó kérdés, de szerintem feltartóztathatja, és visszatarthatja a delikvenst, amíg nem tisztázódik, hogy miért is lófrál egyedül, és hogy ezt ki igazolja neki - főleg, ha nincs erre feljogosító belépőkártyája. Nyilván ha igazolják, akkor ok, ha nem, akkor a rendőrség érkezéséig ugyan nem megy sehova, és ez szerintem még csak nem is illegális.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- -55%!!! LEGÚJABB GENERÁCIÓ! Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest