Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gaborbol
őstag
Hello,
Kernek egy kis segitseget:
Magyaroszagrol mar biztosan megy 3 lap. Van egy baratom Svedbe, ismerek egy szimpatikus fiatal part Londonba, meg egy szuperinteligens kecsket Uj-zelandon, nekik dobtam egy-egy privatot, de aki esetleg kulfoldon van es teheti kerem segitsen.
-
bobsys
veterán
December van es vennem kellett egy paratlanitot, mert lassan ket hete 75-80% paratartalom van a lakasban (kint ~65%). 12 ora alatt ketszer lett tele a 5 literes tartaly, de lement 50% a paratartalom es tartja is. Legkondi is szaritana, de ahhoz meg hideg van ejszaka, hogy bekapcsoljam
-
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Szlovéniában még kellemetlenebb az idő, konkétan szétfagyunk, és időnként hullik valami dzsuva az égből. Blekinek való hely így decemberben. :-)
-
Elég kellemetlen idő van, és a helyzetet nehezíti hogy ma éjszakás leszek, előtte megnézek egy Latitude subnontit, reggel meg megyek vizsgázni, onnan meg vissza osztályértekezletre. Ez nem lesz az én hetem úgy érzem.
-
Racecam
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Téged soha, sehol nem hagynak hétvégén aludni...

Sárvár, Hotel Spirit!
Gratulálok a nagyszüleidnek és még hosszú életet kívánok nekik egészségben!

-
válasz
EQMontoya
üzenetére
En Szilvasvaradon a La contessat tudom ajanlani, nekem eddig a legjobb wellnesses elmenyem. Iden februarban voltunk ott, a havas taj nagyon szep volt. A kastely is csini, bar mi a mellette levo epuletben aludtunk. A szallas korrekt, tiszta, dizajnos. A wellness resz nagy, sok fele dolog van, tiszta. A kaja is jo volt nagyon, reggel-este svedasztal. Kuponakcio kereteben nem is draga.
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Már Svájcba is szállítasz?

-
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jó Neked. De a jól végzett motkány-mikulás munka után jár is a pihenés, nem?

Mi ilyen családi wellness-hétvégén voltunk Hajdúszoboszlón, tízen, megünnepelni a nagyszüleim 80. és 85. szülinapját.
A hotel elvileg 4 csillagos, csili-vili. De a fal jó magyar szokás szerint papírból volt, nulla hangszigeteléssel, tehát ébredés 6:50-kor, amikor a szomszéd szobában felkeltek az ott lakó vendégek, beszélgettek, nevetgéltek, majd bekapcsolták a tv-t - szóval semmi igazán hangosat nem csináltak, de az a szobánkban mégis úgy hangzott, mintha ott lettek volna nálunk. Mert a magyar hoteliparban ez, hogy hangszigetelés legyen, vagy legalább ne csak 10 centis fal, ez nem számít.
Majd amikor végre lementek 8 körül reggelizni, és sikerült visszaaludni, 3/4 9-kor bekopgott az egyik szobalány, hogy volt-e minibár-fogyasztás? Állítólag ki kellett volna raknom a ne zavarj táblát, hogy ne kopogjon be. Vasárnap reggel.Na mindegy, szóval ez van. Igazából nem várom el, hogy intercontinental legyen minden hotel, de hogy még sosem aludtam egy jót sem hétvégén magyar hotelban, ez hihetetlen.

@Tildy, tükör előtt?? Milyen pasid van neked?

-
Ma elment a hang a PC-men. Eloszor alaplapi hangkartyara gondoltam, mivel a hangszoro ledje vilagitott. Aztan beneztem a hangszoro moge... hat nem elragta az a kurv@ papagáj az aux kabelt?!
-
Winner_hun
félisten
Fél 2-kor kelés. Dehiányzott.
-
EQMontoya
veterán
-
Racecam
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Zsír!!!

-
Winner_hun
félisten

-
EQMontoya
veterán
Frankón indult ez a nap.
Elindultam Miskolcra, Aszód környékén ráhajtottam valamire az autópályán, ami szétvágta a bal hátsót. A legközelebbi pihenőig kievickéltem vele, ott aztán emelő, bolgár kamionosoktól kértem pumpát (mert persze a pótkerék is lapos volt
- de legalább nem lyukas ), egy fél óra alatt készen is voltam.
Pótkerék persze 10+ éves öreg gumi, 16-os vasfelnin, a másik 3 kerék ugye17-es alu, szóval így 60-70 körüli tempóval visszagurultam a régi 3-ason Pestre.
Úgyhogy összességében 60 ropiért eljutottam A-ból A-ba.
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Egyelőre hormonálisan süket, ha progeszteron-sokkot kap, akkor nemigen foglalkozik észérvekkel. Hiszti van dögivel, rá fél órára meg már bújik, mint egy kiscica, hogy én vagyok a kedvenc apukája. nem érdemes rá tartósan haragudni, konkrétan fogalma sincs, hogy miért vagyok rá mérges. Komolyan, egy elkényeztetett kölyökkutya kezelhetőbb, mint egy 14 éves, éppen pubertálódó tinédzser, pedig sok mindenben hasonlítanak. Na jó, talán utóbbi nem szarik a nappaliban a szőnyegre, de más szempontból meg sokkal elviselhetetlenebb.
De mindegy, ezen is túl leszünk egyszer. Utána jön majd a következő.

p
-
ToBeY
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Ha majd a leendő pasija azt mondja "nah indulunk drágám" biztosan gyorsan készen lesz

-
concret_hp
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
gondolom utána tudta mi a határidő
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
adalbert1
veterán
válasz
szőröscica
üzenetére
Ez jó ötletnek hangzik, szerintem meg is nézem őket - a gond az, hogy minél többet olvasok különböző charitykről, menhelyekről, annál több negatív véleményt találok.
-
adalbert1
veterán
Sziasztok,
ha jól emlékszem, még talán ebben a topicban volt róla szó, hogy használt ruhákat adományként hova lehet vagy hova érdemes leadni (viszont béna lehetek a keresésben, mert nem találtam). A netet is próbáltam túrni, de pl. a máltai szeretetszolgálatról sok negatív véleményt is olvastam. Van valami ötletetek? Mert ki azért nem dobnám, jó lenne, ha valamilyen rászorulóhoz kerülne, de itthon is unom már a kerülgetését (kb. 2 tesco-s zacskónyi női ruháról lenne szó, barátnőm régebbi ruhái). -
hogy feldobjak egy hétvégi témát. Anektek isolyan nehéz elindulni nővel bárhova?
Másfél órája indulunk b+ -
concret_hp
addikt
valaki mondja már meg a tuti gesztenyesütés receptet
hogy a belső héja is könnyen lejöjjön 
-
válasz
szőröscica
üzenetére
gondolom, a féltékeny párocskák ellen tökéletes.
plusz, ha valakit megsértesz, akkor utána nem tudja újra olvasni.nagyon öreg vagyok már.
Ma ültünk az ebédlőben a cégnél, és a '84-es, '87-es és '90-es születésű kollégáim arról beszéltek, hogy régen minden jobb volt. Komolyan mondom, hihetetlen.

-
parandroid
félisten
Amire a lányomnak fel kell tölteni a vacsorájáról készített képet, mielőtt neki lehet állni enni.

Szerk.: Amúgy megtekintés után 10 sec a képek szavideje. Eredetileg arra találták ki, hogy a pucér szelfik ne maradjanak meg a fogadó fél telefonján. Amit kihagytak a számításból, az a screenshot funkció.

p
-
AkosAkos
aktív tag
Miért nem működik a Snapchatem mobilneten (T)?
Wifin minden jó, mobilneten is bejön minden és fel is tudnék rakni újat, de ha küldenek nekem, vagy akkor jön ki egy Mystory, azt nem jelzi, nem látom, nem tudom megnézni. Nincs letiltva, nincs beállítva, hogy ne engedélyezze a mobilnetet (de akármit állítok nem jó).
Előre is köszönöm!
-
e=mc²
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Mer a Miki A'merika'ban karacsonykor jon. Es hogy minden gyermek megkapja az ajandekat, hamarabb elindul, nalunk mar 5-en este este erkezik.
Szerk: de akkor is elszamolta, mert az 23-a, az is ket nappal korabban van.
Amugy erdekes, hogy itt jezuska, ott mikulas, itt mikulas, ott meg semmi. (vagy legalabbis nem tudom mi)
-
EQMontoya
veterán
-
Racecam
nagyúr
válasz
concret_hp
üzenetére
Muszáj volt neki.

-
Délután háromkor bementünk a tárgyalóba átbeszélni/lezárni a projektet. Most jöttünk ki.
De még nincs kész. -
válasz
Tothgera30
üzenetére
Na erre vegkepp nem gondoltam, elvetemult

-
válasz
Pttypang
üzenetére
B'Twin Rack'n Ride 500-ból 4 darab. Néztek is a srácok mikor krokival hozták ki.
-
válasz
Tothgera30
üzenetére
Mi kerult a kasszahoz?

-
Nah, Dechatlon kirámolva...
-
Racecam
nagyúr
Igazi portalanításhoz bizony jó, ha van valami ami fúj. Nagyon. Ha lesz új ház és ez tulajdonképpen agyalás kérdése, hogy akarok-e én egyáltalán ennyit belefeccölni, akkor is kell fújni, csak kevesebbet, mert az alaplap az biztosan átkerül. (Meg még néhány apróság...) El biztos nem viszem, full tower ház a mostani is, és ha lesz az új is, úgyhogy ez nem járható út. De nagyon köszönöm a felajánlást!!!

PeterkeT: VISSZATÉRTEM!

Pumpa nincs, porszívó sajnos egyirányú...
Viszont, ha már a szocializációt említetted, inkább én mennék oda legszívesebben, mert az egy kicsit sokkal jobb hely...
-
parandroid
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
Szervusz Mikulás! Ezer éve nem...
Portalanításra én kompresszor híján matrac-, illetve szükségmegoldásként kerkpárpumpát szoktam használni. esetleg porszívő (még ha az másik irányba is dolgozik). De lehet kombinálni is a kettőt.
Gépet mondjuk már én sem raktam össze évek óta, de mennék, és szocializálódnánk egyet bénázás közben, ha nem lennél olyan g*cimessze... Bleki távolsági üveggolyója úttörőgombós ahhoz képest, ahonnét most belegondoltam, hogy még mindig eszembe jutsz minden egyes MM-sétakor.

p
-
lenox
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Ez mindig jo projekt. Mondjuk levego fujom nekem sincs, csak vizfujom. De ha ugyis uj haz lesz, akkor nem is kell, jol ertem? Mitol fugg, hogy mi lesz uj es mi nem? Okoskodassal nyilvan mindenki tud segiteni, ugyhogy en is
. Takaritasban nem vagyok jo, de osszerakni tudok segiteni, ha valamiert ugy gondolod, hogy neked az a legoptimalisabb, hogy elhozod. -
EQMontoya
veterán
Megebédeltem.

Jó volt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kávéznom is kellene.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Még nem tudom, milyen alkatrészek jönnek össze -Te is a télapótól kértél alkatrészeket?
ha csak a minimál, akkor is ki kell tisztítani a házat és az összes benne lévő cuccot -Tehát végülis takarítót keresel.
kb. 386 kg. portól... -Most kilobájt, vagy kilogramm? A 386-os por már nem jó, ma már i5 meg i7 porok vannak.
Ehhez jó lenne valami ami levegőt fúj -Ventilátor?
Gyorsan. -3-as fokozat?
nekem már remeg a kezem... -Ez viszont néha jól jöhet még ..Ui:

-
Racecam
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Na végre! Ezt vártam!

Rengeteg jó tanács, nem is tudom, mihez kezdenék nélküled...

u.i.: Még mindig Győzikénél laksz?

lenox: Mondjuk úgy mindenre.

Még nem tudom, milyen alkatrészek jönnek össze, új proci, hűtő, videókártya biztos. Ami még lehet, ház, táp, ram, SSD, winyó, nem feltétlenül ebben a sorrendben.
ha csak a minimál, akkor is ki kell tisztítani a házat és az összes benne lévő cuccot a kb. 386 kg. portól...
Ehhez jó lenne valami ami levegőt fúj. Gyorsan. Be kell rakni a procit (nekem már remeg a kezem...
) és ráaplikálni a hűtőt. Meg körülnézni a házban, mert valaminek a valamelyik ventije iszónyú hangokat hallatott, amig rá nem csaptam egy nagyot...
Azóta csend van... Túl nagy csend... 
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Nekem kedvem az lenne, de a távolságot mint üveggolyót megkaptam. És kompresszorom sincs, viszont bármit megfújok
Néhány előzetes instrukciót tudok adni viszont: óvatosan, el ne törd, de határozottan, hogy jól illeszkedjen, ne lötyögjön. Konnektorból legyen kihúzva, ha bedugod, állj távolabb a géptől. És a füstöt tartsd bent.
Mindegyiket ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S24 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

hogy a belső héja is könnyen lejöjjön