- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
Aktív témák
-
WilktorD
tag
Én azt szeretném már elérni,hogy annyi pénzem legyen,amennyi a saját hülyeségeimre kell,és doszt.
Amiban ezt szvsz könnyebb elérni,ha kis igényeid vannak.(ott kis igény=3literes motor,nagy igény=6.2 literes motor)
Amúgy nem tudom.Magyarként odamenni New Yorkba lakni elhiszem hogy jó,hogy nem néznek ki maguk közül,de egy kisvárosban,ahol te vagy a falu magyarja?
Tivék,Bash,ezzel mi a helyzet?
Tildy ilyet itthon is lehet venni,olcsóbban mint azt,amit most vettetek. -
tiv83us
veterán
Jah, vhogy igy
Bar en commercial pilotara gondoltam, ahol tekergetni kell mindenfele bizbaszt, meg radiozni, meg beszelgetni az utasokkat...stb. Es ugye ha hulye vagy, akkor nem csak te halsz meg, ha nem meg parszazan, ha esetleg egy varost is sikerul eltalalni, akkor par ezren.
Egy ido utan biztos megszokja az ember, de az elso par ''eles'' ut biztos izzaszto lehet.
ui:es meg az olyan hatranyokrol nem is beszeltem, hogy nem lehetsz masnapos, nem rakhatod rendbe az asszonyt egesz ejjel, nem lehetsz kimerult...stb. -
Ismerős, nekem is van szövet, de van belőle vastag ilyen filc szerű anyagból is, ilyenkor már azt használom. A bőr nekem nem jön be sem anyagilag, sem fazonra. Mondjuk sokan piszkáltak már hogy ilyen ''divat'' cuccként hordok ilyeneket, csak mikor erre azt mondom, hogy kb 8-9 éve hordok ilyen hosszú kabátot akkor meg csak bambán figyelnek. Anno mondjuk a hegylakó sorozatban Dunken-nak volt ilyen kabátja. Akkor hegylakó voltam, utánna Neo.
Ja vesekő, fateromnak volt 3 is. A marha lábszárt meg kell főzni, és a velőt ki kell kapirgálni belőle és megenni ofkorsz, megelőzésre tökéletes. A sörrel pedig a veséket lehet tisztítabi, esetleg 18 év alatt a görögdinnye is megfelelő.
[Szerkesztve] -
Naná, beépített fütéssel, automata nyikorgással. Vámpírvadászatra és mártix hekkelésre kivűálóan alkalmas.
Kis kíváncsi, nem félsz hogy gyorsan megöregszel?
Na jó elmodom, nem venném lelkedre, ha kilukadnál, hogy néznél ki lukasan.
Szórakozik a net és véletlenül ugyanazt küldtem el 2 szer.
[Szerkesztve] -
-
VladimirR
nagyúr
igazad van, valoban bunko modon fogalmazok, de miota is ismersz? igazan tudhatnad mar, hogy mindig ezt csinalom, ezenkivul megha igazad is lenne (nincs, valoban nem ertetted a gunyt, ha ertetted volna, nem celozgatsz), akkor sem igazolja a ''beszolasodat'' az, hogy en bunko vagyok (foleg, hogy utobb voltam az)
es orulnek neki, hogy ha mgtisztelnel annyival, hogy ha leirsz valamit, akkor azt vallalod
egyebkent sejtem, hogy ilyen klikkesedos, kirekesztos szoveg lehetett, azt viszont nem vagom, hogy hogy jon ez a mosashoz (arra egy rossz szot nem mondtam, lehet, hogy megintcsak a gunyolodast ertetted felre)
a tovabbikaban ezt, itt nem kivanolm folytatni, nincs ertelme - ha vagy msn-en ott keress meg, leveszem kicsit a block-ot -
Sipi
addikt
Jajj, először azt olvastam, hogy ''minimum hármat kellene innom bode-diagramokból''...
Vajon milyen lehet az íze? De ha a bode-ot Ászokra cseréled, könnyedén röppen majd tollad a papír tetején.
A mai menü: tárkonyos ragu, piskótafőzelék és tanksapka. Ez utóbbinak elég fura a bukéja.
Sipi
[Szerkesztve] -
-
Kidus
őstag
Club geperol irtam a masik szobabol
Meg Harasztirol rokonektol tegnap.
Ahh, azt mar meg se merem mondani mi volt a baja....
De koszonom megegyszer, hogy egy egesz kolcsongepet adtal volna.
Halistennek megusztam egy foloslegesen megvett ( es most elado ) lappal.
Most meg ulok a vezergyik szekben, sorocske mellettem, vegre hallgathatom a zenemet, mar csak varni kell, hogy elmuljon a tobb napos feszultseg, ami felgyult ( mas dolgok miatt is ).
Holnapra mar mosolygos leszek remelem. -
ladybug
őstag
-
brownus
veterán
hihi
ha előtte levő este mohó voltam akkor én is így szoktam érezni
gyógyír: (minden) reggel 1-2 pohár vizet meginni, mert reggel sűrűbb a vérünk, és rá 10 percre meg vmi szénhidrátos cuccot enni-inni! gyümölcs vagy szőlőcukor.
én minden reggel még mielőtt bármit is csinálok going to inni vizet a konyhába és indulhat a nap!
Kalandor:nem kaptam
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Én se hiszek a horoszkópban, max egy általános, nagyvonalakban való jellemzésnek tekintem. Elég sokmindenben van hasonlósága a valósággal, persze sok-sok tévedés mellett. Mikor olvasgattam az oroszlán általános leírását, eléggé bólogattam, mert sok ponton magamra ismertem. A kosban pedig a bátyámra. Az aszcendensemet nem tudom, azt se tudom, mi az, se honnan lehet megtudni.
Ismételten el akarom olvasni arthur Herzog: a Kos jegyében c. könyvét, abban egy jó kis történetbe foglalva ír a csillagjagyekről. Régen olvastam, akkor eléggé lekötött. -
MarKoo
addikt
Hehe..
Dehogynem normális. Te csinálod jól.
MOD: Én vagyok a hülye, mert mindig, mindenkinek, mindenhol meg akarok felelni és nagyon szarul tud esni, ha mégse jön össze. Pedig nem másoknak kellene bizonyítanom... Ezzel sajnos semmit sem tehetek jóvá mostmár. Késő van sajnos... -
MarKoo
addikt
Oké, sry. Nem gondoltam, hogy egyesek annyira .... hogy valami rosszra gondolnak....
Grat amúgy. Biztos jó lett a hajad. Csak így tovább.
Kimentem egy 15-20 percre és tökre megnyugodtam. Még mindig úgy látom a dolgokat, csak lehiggadtam. Lehet nem egy szál pólóba kellett volna megtennem, mert valszeg repkednek a mínuszok. És aki úgy vélekedik, hogy ez egy tini hiszti volt, az tegye csak nyugodtan. Sose kerüljön ilyen helyzetbe...
Átfagyott a kicsi (47-es) lábam és a hosszú ujjacskáim is egytől egyig. -
rdi
veterán
Neked becsúszik a fal ??? Mi ???? mhihi
A fal nem becsúszkálni szokott, hanem girbegörbélődni ...
ngabor2 :
hogy hogy mi kerül ennyibe egy fogkefén, hát a nyelvtisztítő szőröcskés K+F költsége, meg a fogad hátuljáról belülre keresztirányú szálak és a foginymasszírozó gömböcskék K+F költsége....
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
''Csak az jön elő belőled tőle, ami amúgy is benned van. ''
Nem eleg az??! Sosem tudhatod, hogy milyen mentalis problemaid lappanganak a felszin alatt. De ha semmilyen, akkor sem tudhatod, hogy milyen erzelmeket, erzeseket fog beloled kivaltani.
Nem mondom, hogy minden masodik emberke kiugral az ablakon, de sok esetrol tudok, hogy az illeto annyira rosszul erezte magat az utazas kozben, annyira depressziossa valt, hogy sajatkezuleg vetett veget az eletenek. Azonkivul meg kapasbol halucinogen, ami igaz, hogy altalaban csak a mar ottlevo dolgokat mutatja masnak, de ez szerintem boven eleg.
Egyebkent meg hiaba a felelmlites, mint minden drognak ennek is megvan a veszelye, igaz ez masmilyen, beszedhetsz egy egesz belyeg albumot is, abba sem fogsz belehalni, csak maximum olyan intenziv ''elmenyben'' lesz reszed, hogy inkabb kedved lenne meghalni.
De az biztos, hogy ez azert nem jelent egyenes utat a halalba, mint pl. a heroin. Azt ha elkezded, soha nem allsz meg, vagy miutan megalltal, megnezheted magad mitt tett veled... -
fokukac
nagyúr
Téged, mint skandináv szakértőt kérdezlek, hogy utdsz-e vmi speckó oldalt, hol lehet utánanézni, hogy lehet megtenni az alábbi körutat?
Bp.-Malmö (repülő)
Malmö-Koppenhága (wizzair-busz) ,
Koppenhága : egyik hülye haver meglátogatása, (''valami bűzlik dániában'' jeligére)
majd 1-2 nappal később Koppenhága - Göteborg (vonat? busz? valami?)
Göteborg : többi hülye haver meglátogatása
(''vannak ott furcsa prémes álatok... a csodálatos muffok'' - jeligére)
majd pár nappal később Göteborg-Malmö (vonat? busz?)
és Malmö - Bp.
ez az 5e Ft-os repjegy most feldobott...
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
én olyan 12 és 18 éves korom között még ssímán voltam kint a hidegben egyszál pólóban, sokáig. manapság már nem vetemednék ilyenre, biztos öregszem..
Tényleg Tildy, lehet, hogy megyek Svédországba phd-hallgató ösztöndíjas haverokat látogatni!
Van egy wizzair akció, 5 e Ft a jegy oda-vissza... ha lemegyek Szegedre intercityvel, az is ugyanennyibe kerül... hát a hülyének is megéri, még akkor is, ha ott ilyenkor mindig sötét van...na jó, megnéztem, nincs is olyan sötét, csak egy kicsivel rövidebbek a nappalok,m int nálunk.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Ez egyébként nem lehet valami betegség, hogy ennyire sok fokkal (5-8 fok különbség lefele) tartok jó , kellemes időnek valamit?
nekem volt egy osztálytársam, aki szintén jól bírta a hideget, a szobájában is állandóan 17-18 fok volt, mert neki az volt a kellemes (persze én majd megfagytam), és neki elég magas volt a vérnyomása. De találkoztam már olyan emberrel is, aki szintén jól bírja a hideget és semmi baja nincs a vérnyomásának. Úgyhogy passz.
(Lehet, hogy ezt már meséltem itt)
-
escie
őstag
disney rajzfilmek meg délelőtt vannak. mostanában a gumimacik.
nem mintha annyit néznék tévét, de sokszor otthon vagyok délelőtt a jó kis órarendem miatt.
a magyar/kgst rajzfilmekkel kapcsolatban úgylátom most van egy koncepció, hogy lenyomják szép sorban mind, sőtmitöbb, kiadják dvd-n(gusztáv, varázsceruza, stb...). már van vagy 10 ilyen dvd-nk, max 2000 ft-os áron. néha kezdem azt hinni, megjött az emberek esze, hogy ilyeneket kiadnak..]
--
tudom, mire gondolsz, ami vasárnap este ment. ''Walt Disney meséi'' volt a címe. abban volt Zorro, meg ''Jessi''(nem ez az igazi címe, de mindenki így hívta) az földönkívülről érkezett ember, meg az Ausztrál expressz...
juj, de rég volt...
[Szerkesztve] -
-
Hát pl csináltunk fa kardokat. Volt hogy egy egész délután nem tudtam fogni a jobb kezemmel.
Robin Hood a fatetejéről levadásza az ellenséget, csak a ez a hülye gravitáció közbeszólt és a nagynehezen megcsinált ''íj'' meg ''nyíl'' fenn maradt de az illető meg nyekkent egyet.
Biciklizés 1 kézzel, kéznélkül és az ezzel együtt járó esések, egymásnak menések stb.
Ilyen mutogatósok voltatok.Nekem is megmutatod?
Kalóz Jack 100 élete, Jessy, valami postakocsis film is volt. Kacsa mesék.
[Szerkesztve] -
Dale
aktív tag
Nem a mai viszonyoknak megfelelően értettem. Tisztában vagyok vele milyen volt a gyerekkorunk világa, és én is folyamatosan a srácokkal lógtam a téren napestig, bringáztunk, csavarogtunk, játszottunk. Viszont hétvégén igenis tömve volt a TV gyerekeknek szóló műsorokkal amik értéket képviseltek és legalábbis nem voltak ártalmasak a személyiségfejlődésre mint a mostaniak. Szerintem a Disney délutáni műsor összeállítása '90 magasságában nagyon jó dolog volt, bárcsak most is lenne ilyen...
-
-
QuarK
senior tag
Ami azt illeti nekem se megy valami könnyen és lazán; sőt, utóbbi időben szerintem eme lazítási mód eléggé el volt hanyagolva... Nade jön a Kopaj
Egyébként meg sok féle képpen helyettesíthető ez a ''sörözés'' image; ez csak egy mód a tengernyi közül, hogy eszmét cserélhessünk.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
A sörözést mindösszesen favorit mivoltja miatt említettem meg; személy szerint nem rajongok érte; inkább 100% narancslé vagy ásványvíz.
És természetesen nem a létjogosultságát kérdőjeleztem meg, hogy másokkal is tudassuk jelenlegi állapotunkat; de amint látod, valahol felborult a rend, és áradás van. Jó az eső a földeknek; de árvízszerű esőzés inkább nem kell. Személy szerint senkire se pikkelek; nincs olyan mélyreható tudomásom mindenki apró mozzanatáról; és egyébként se tenném, ha konkrétan tudnék példát mondani. Ha ez megnyugtat, konkretizálom, Veled szemben végképp nincs semmi fenntartásom, sőt...
neongorack: Nem kell feltétlenül megszökni a probléma elől; nyilván lehet tenni valamit a jó cél érdekében. Az már más tészta, ahogy máshol is kifejtettem, én személy szerint túl tunya és lusta vagyok fülem botját is mozdítani.
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
A hozzáállásod (fogyasztói)társadalomidegen
... mert ettől működik a rendszer, hogy te csak veszel és veszel..... minden a vásárlásra sarkall, és van, amikor a józan emberek is bedőlnek (nem rólam van szó
) Én például ott veszem észre a nemkívánt sodrást, hogy van x pénzem egy termékre, ami kell, de a jobb paraméterekkel rendelkező, amiről meggyőzhető vagyok minden esetben x+10% körül van.... és ekkor elkezdek küzdeni a 10%-ért, pedig eredetileg az x volt kitűzve.... Nos utólag érzem, hogy ilyenkor nincs rendben valami, de nem a világban, mert az olyan, amilyen, hanem magamban..... Nem a tv a hibás az extra funkciókért... és ha nem csapnak be, akkor nem a kereskedő és reklém csapata a hibás, hogy hangsúlyoz olyan dolgokat, ami kell a frásznak, mégis rezonálok rá.... a hiba bennem van, mert nincs határozott elképzelésem, mert arra vágyom, hogy minél több igényem teljesüljön (itt jön a reklám, hogy felfedeztet velem nem létező igényeket
) és ekkor jól érzem magam egy napig max...... mert ekkor jön az újabb inger
, Hibás vagyok ilyenkor, mert azt gondolom, hogy az életem minősége a tárgyaktól függ, pedig dehogy, sokkal inkább a kapcsolataim minőségétől.....
A tárgyak se nem jók, se nem rosszak, mi döntjük el, hogy hogyan élünk velük, vagy nélkülük... és mindez árulkodik rólunk...... De attól, hogy a tárgyak nem vesznek körül, mert elmenekülünk előlük, még nem lesz jobb a helyzet, csak a bennünk lévő dolgok rejtve maradnak egy ideig, talán még előttünk is.... -
ngabor2
nagyúr
Nem csak te vagy így ezzel. én speciel a 150eFt-os öltönyöket, meg a divatruhákat nem bírom megérteni. Meg esetleg a ''csak ez a fajta, 10000ft-os csatlakozó a jó, mert ez aranyozott, és máshogy szól'' típusú ''audiofilek'' hozzáállása. Én speciel a gépemre költöttem egy darabig igen sokat, és most már értelmes határon belül nem tudnék bele venni semmit.
A 100Hz-es tévé, és mostanában úgy általában a tévé nem hat meg. tudom, hogy hülye vagyok, de a videó óráját eddig azért nem állítottam át, mert ahoz be kellene kapcsolni a tévét
Az uptime-ra gyúrás is egy bunkóság, de én sose állítottam, hogy normális vagyok
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- Windows XP
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Battlefield 6
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- További aktív témák...
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest