- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
QuarK
senior tag
Gyors segítség kéne:
Ne colère pas <== Ez mit jelent, illetve helyes-e? -
QuarK
senior tag
válasz
Kalandor #4551 üzenetére
Sokszor jutok én is erre az álláspontra; mert engem marhára hidegen hagynak az efféle 2mpixel / 65k kijelző / stb. dolgok... Egyedül a kinyitható design, és az MP3 csengőhang, ami miatt megingok könnyedén.
Szerintem ha tovább erősödik az A50-esem instabilitása, akkor a Te megoldásod lesz előnyben részesítve (Nokia a gyengém, és voltaképp tényleg tudna mindent, és jól, ami nekem valóban fontos); ha túléli az újévet; és bejönnek az ösztöndíjak, lehet, megkockáztatom a V360-at (és egy ideig azt hiszem magamról, én vok a frenki csávó, cuftig lesz a memó faja csengőhangokkal; és laza mozdulatokkal ütöm majd fel, ha hívás jön).
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
Vérboci #4543 üzenetére
Nah, grat
Voltaképp nekem annyi az elvárásom, h elegáns legyen; rezegjen; és kinyithatós. De szerintem várok még a következő dijákhitejre.
Loretto: Igen, valóban jó darab; meg erre nem lehet mondani, hogy nőies lenneSokszor fogtam ki, mondom, na, ez tetszik... -De ez női teló.
-
QuarK
senior tag
Lassan már egy hónapja vajúdok; hogy mire cseréljem le a régi mobilom (a nevét már meg se merem említeni, inkább: [link]; egyébként egy kollégiumnak írt tanuló-nyilvántartó progi után kapott pénzből vettem
)...
Mindig kiakadtam valamin; vagy a forma nem tetszett; vagy lehúzták a sárga földig; vagy drága volt... Aztán mondtam, na jó, várok 1-2 hetet, hátha jön valami új, de semmmiiii...
Ami tetszik, az a Motorola V360 ([link]); de az még csak a vodkánál van (tré-s kéne); meg annyi pénzt sajnálok is rá kiadni.
És tudjátok mit? Marad a régi telóés helyett kap a kedvesem egy szép aranygyűrűt karácsonyra.
Kérdés, hogy marha vagyok-e?, illetve cca. 25-30k-ból tudok-e normális darabot venni
-
QuarK
senior tag
válasz
ladybug #4157 üzenetére
Nem igaz, mert én vagyok mindenért a hibás... Ezt a szobatársaim már le is vezették
És igazuk van!
tildy: Ez olyan; mint hogy látok két középsulist. Párbeszéd:
''Bazki, már 3 hónapja nem volt benned f@sz?''
''Jah, tök gáz, nem?''
És körbenézel, és hasonlót hallasz mindenhol. És akkor cinikus konklúzió: Benned a hiba.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
''Na újra elkezdett járkálni,
Mélyen az üregbe és majdnem ki,
De hirtelen szegényke rosszul lett,
Hányingertől szenvedett.
Gyorsan ki akart hátrálni,
De a lyukba tudott csak okádni.
Szomorún ment ki a sûrü fûbe,
Próbált pihenni elterülve,
De hideg volt a szabadban,
Igyekezett vissza szaladva.
De a menedék szája bezárult,
Ő a pázsitra dõlt, elájult.
Tán még most is alél szegényke,
Itt a vége, fuss el véle!'' -
-
QuarK
senior tag
válasz
ngabor2 #4001 üzenetére
''Tegnap este is feltartottak msn-en egy páran''
Sok galád, gátlástalan ember, igaz?
Nah, itt is megírom; hogy Rolly drága beízzította idő előtt mindkét torrent progiját; és ezért szakadt meg a dolog; nem egyéb okból... Lestem is rendesen, mikor egyszercsak ledobott; megkukkantottam a counter-t; és legalább 100 megával az 1GB limit felett állt...
Elküldtem újra (és közben reménykedem; hogy nincs ilyen időkorlát, ami után automata visszavonja a felkérést); én most léptem órára -
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR #3932 üzenetére
Már késő; barátnőm ellepett Alvin és a Mókusok; Aljas kúszóbab; stb. számokkal;
meg más forrásból is árad a marhaság; kész vagyok;
fejemben egymásnak adják a kilincset a leleményes verszakok.
I_Am: #3961: Ezt benézted rendesen...
[Szerkesztve]
ui.: Ki kér muffint?
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Nagyon csúnyán megfertőzött egy súlyos kór... A tünetek: fejben állandóan megszólaló zeneszövegek (Belga (Szerelmes vagyok; stb.), Rózsaszín Pitbull (Zetor; stb.), Aljas Kúszóbab (Térdelj Le És Szeress; stb.), és Méhek (Barbi-Dal))... És nem tudok ez ellen mit tenni, csak ha újra és újra meghallgatom ezen fülbemászó aljas dolgokat...
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Szentséges Atya Úr Isten!!!
És jól látom, hogy a riportalanyok gyászolnak valakit? Legalábbis feketében vannak, és a hölgyemény erősen törölgeti a szemét...
Én 5x néztem végig, sokkot kaptam, és hát ezen a videón kívül csak egy valaki van a világon aki ennyire felfelé tudja görbíteni a szám ívét -
QuarK
senior tag
10 teljes óra hossza emberek
Elbújhat mindenki a piszkálódásaival a sunyi frászba; ők mikor mindhatják el ugyanezt?
Ooolyaaaaan boldooooooooog vok!!! -
QuarK
senior tag
Sry a nyomulásért, de fontos... MSN tölt le egy 40 megás fájlt; és lassan csordogál, még legalább 3 óra hossza, míg leér... Hacsak nem szakad meg. Hogyan tudnám (annak ellenére ugye, hogy a fájlt az MSN lezárja) a .tmp-t átmásolni bizonyos időközönként, h ami eddig legjött, legalább az meglegyen? TC, Intéző, DN nem engedi... (Classic Media Player bele tud játszani félig lejött videókba, ha bekövetkezne a baj; ezért lenne jó, ha a tmp-t el tudnám menteni néha)
-
QuarK
senior tag
-
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR #3397 üzenetére
-Nem-. Hanem ahol f ' '(x)=0.
Mégis. Sotrno... basszus, még a nevét se tudom, vagy a gyakvezető gyökér, és rosszul ejti ki... Megesküdnék, hogy ő impresszióst mond.
Az első derivált még csak-csak kijött; de másodikat úgy elk*rtam, ahogy kellett; pontosan nem emlékszem, de a Derive5 is megizzadt vele; és ugye annak alapján tudtam volna kiszámolni azokat a pontokat; meg hol konvex-konkáv...
Áhh... Pfuj
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Nah, remek, negyedjére szerkesztem.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR #3393 üzenetére
Most szívesen mondanék pár illetlen jelzőt a gyakvezetőre meg a kedves drága imádnivaló arranyos profbácsira; de voltaképp nyilván él b*sztam el ott, hogy nem görnyedtem órák hossza felett fincsi deriválnivalók fölött...
Asszem ha az elkövetkezendő pár napban valaki olyat böffent ki, mint pl. ''impressziós pont'', le lesz fánkolva.
ui.: Várjunk csak, miért, hogy jártál, ne b*ssz fel, hogy most se...?
ladybug: Jah, tapasztalat, ha másból nem is; abból elég gazdagon fel vagyok már szerelve, külön pótkocsin húzom...
Nah, de higgadtabban szólva, köszönöm szavaid; komolyan.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Hááááááá!!! Tiszta ''happy'' vok, jövőre újra vehetem fel a Kalkulust, úgy fest
-
QuarK
senior tag
Értettem én a linked, csak úgy mellékágként láttam meg VladimirR postját, és ott nekem mondott köszönetet
AMD Power: HáátMondom, én annyira nem nagyon komáltam az angol emberkéket, bár a wales-iek aranyosak voltak; a Scootert csak régen kedveltem; de azért az tetszett, hogy egy hét meló után már vehettem volna pl. egy PS2-t
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
buzz v1.1 rex v1.2 bo v1.3 hamm v2.0 slink v2.1 potato v2.2 woody v2.3...
Igen, úgy fest.
''...Bruce Perens, a Debian ex-vezéralakja a Pixarnál (http://www.pixar.com/) dolgozik, akik a Toy Story címû számítógéppel készült animációs filmet készítették. A jelenlegi kódnevek a Toy Story szereplõi...'' - magyar Debian FAQ-ból
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Hmm... Akkor csak megkukkantom a GLUT-ot, csak attól tartok, hogy nem engedi majd, hogy jobban beletúrjak, meg jobban szeretem magam összerakni; bár puding próbája az evés. A Q2 hát nem tudom, szubjektíve én már eléggé kiismerem magam benne.
A hangot meg kipróbáltam WaveOut-ban is, ugyanúgy műxik, csak enyhén érződik egy kis késleltetés... De simán megfér a DirectSound meg az OGL.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Nem. Hogy is mondjam. Elindul; és behoz egy ablakot, vagy lehet teljes képernyősre váltani. Van egy konzol, ahol futtathatók parancsok és változók értékét lehet variálni (mint a Quake-ben); egér és billentyűzet kezelés; térbeli hang megszólaltatása (sztereó szeparáció)... Tehát egy játék kezdetleges alapja. Én meg OpenGL-be szeretnék összekontárkodni valamit. És nem tudom, h a DirectDraw-os részt átalakítsam OpenGL-re, és akkor ott futás közben tudok variálni dolgokon, meg mondjuk tárgyakat behelyezni, stb.; vagy inkább GLUT-tal kezdjem. És azért Quake2, mert ahogy megoldottam az ablakkezelést, eléggé hasonlít; és kisebb erőráfordítással DDraw-->OGL.
-
QuarK
senior tag
Miféle ízlelőbimbajaid vannak? Egyébként nem a PH! teszi? Sztem olyan mogyorószínű...
szerk.: meg is éheztem.
szerk2.: fakkba, most színvonalat rombolok... meghasonultam... nem bírok tükörbe nézni többet... szellemi környezetszennyezés
[Szerkesztve]
szerk3.: Nah, h még is lenne egy kérdésem adott egy programom, ami DirectX ablakot nyit, teljes képernyős, vagy ablakos, és ott lehet kedvünkre rajzolgatni; tavaly próbáltam is vmi szofteveres 3D-ben kontárkodni. Kérdés: Q2 forráskód alapján toljam át OpenGL-be, aztán lesz egy stabil, konzolt tartalmazó, minden földi jóval ellátott keret, ahol aztán majd kedvemre gyakorolhatom az OGL-t, vagy idióta vagyok, és inkább GLUT?
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
''A hordozható számítógépeket eredetileg szimplán Portable Computer néven szólították. Ezek a készülékek normál CRT-vel voltak szerelve, kb. 50 cm vastag és jóval 10 kg feletti súlyúak voltak.
A Toshiba jelentette meg az első olyan hordozható készüléket, melyben már LCD kijelző volt és a felhasználónak nem tört el a térdkalácsa, ha az ölébe vette (laptop).
Sok országban - pl. USA - még mindig a laptop szó a meghatározó elnevezés.
1992-ben megjelent SHARP új notesze, mely világújdonságként A4-es méretűnél nem volt nagyobb. 2.5''-es HDD volt benne, mérete úgy aránylott egy hagyományos laptophoz, mint anno a laptop a Portable Computerhez.
Ezt a készüléket az A4-es mérete miatt az NEC notebooknak (jegyzettömb) nevezte el.
Azóta egyre inkább elterjedt a ''notebook'' szó, Európában és Ázsiában ez a meghatározó elnevezés.''
Robert -
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR #2107 üzenetére
Helyesbítek: TMSNC kliens, angol nyelvű. Ott van olyan, hogy idle. És az a röhej, hogy a magyar nyelvű MSN-t használóknál Busy-t ír ki, ha Elfoglaltra van állítva, az angol nyelvűt használóknál (így nálad is) Idle-t.
Nah, ezeket írja:
online (elérhető)
busy (elfoglalt)
idle (?)
brb (rögtön jön)
away (nincs a gépnél)
on phone (telefonál)
on lunch (ebédel)
hidden (rejtve kapcsolódik)
Robert
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Kis kérdés. Angol MSN: Busy, és Idle. Egyik jelentése Elfoglalt, másik Tétlen/Inaktív... Magyar MSN-ben miért csak az elfoglalt van?
Robert
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Szerintem meg tökkelütött idióta kollégisták... Kopaj alkalmából az egyik hűtő megpróbált repülni, de pályafutása darabokban ért véget a parkolóban... Niiiice! És ez csak a jéghegy csúúúúcsaaaaa... Nah, jó reggelt, megyek aludni.
-
QuarK
senior tag
Látta már más is az új ETR-t?
Robert -
QuarK
senior tag
Hiába keresgéltem külföldi fórumokon, egy életbe nem tudtam rátalálni, hogy a Gorillaz, Feel Good Inc. minek az átírása... :( Valahol, talán még a Kerrang! rádióban hallottam az eredetit, töredékesek az emlékeim; de ez a rész biztos nem a Gorillaz saját kútfejéből van:
Windmill, Windmill for the land,
Turn forever hand in hand,
Take it all in on your stride,
It is ticking, falling down,
Love forever love is free,
Let's turn forever you and me,
Windmill, windmill for the land,
Is everybody in?
Hiába keresek rá erre a versszakra, csak a Feel Good Inc. dobódik be. :( Pedig tudom, hogy valaki már korábban megénekelte. Mellesleg megjegyzem, mikor először hallottam ezt a számot, gondoltam, no fene, van még új a nap alatt, de aztán... :/
Robert
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Nekem akkor is a Magyar Népmesék tetszettek nagyon. A két asztal, ami ontotta magából a puliszkát meg a puszulykát... Akkor a hegedű, ami mindenkit megtáncoltatott... ''Táncoljatok tik is!!!''... Vagy ''Búj ki onnét ördög, mert én akarok belébúni!'' :D
Robert
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Te nem voltál gyerek? :D Nosztalgia... Az Égből pottyant meséket imádtam, a Gondos Bocsokat meg nagyon-nagyon kisgyerekként láttam, csak ennyire emlékszem, amit leírtam; de nyugi, nem akarok újra megnézni :) Csak felmerült. :)
Robert
escie: Felőlem =)
mayerlaci: Hmmm? Elvesztettem a fonalat :)
re privi.: Nem, de hiszed vagy sem az is szóba került, annak le is szedtem a címdalát =D
[Szerkesztve] -
-
QuarK
senior tag
Jaj Istenkém, segítsen valaki, megzakkanok, ha nem fedem fel a rejtélyt! Van egy régi, egész estés rajzfilm. Főszereplői bocsok, macik, akiknek a pociján szív van. Valami gonosz ellen küzdenek, és van benne egy gonosz könyv is; aminek a közepén, ha szét van nyitva, egy zöldes női boszorkányfej van... És nem tudom a címét? Ismeri valaki? :'(
Robert
ui.: És ááá, fokozódik; ennek a műsornak se tudom a címét: ''Tágas égen andalog, tán Te vagy, vagy én vagyok... Vagy a Kovács Pisti? Ááá, dehogy.''
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
Viktor0610 #1040 üzenetére
:'D Hát nekem a könnyem kifojt, szerintem sokkot kaptam, 5 percig csak néztem és röhögtem mint a nem tudom mi.... Kééééééész :'D
Robert -
QuarK
senior tag
válasz
hapci007 #1008 üzenetére
Jah, utóbbi időben nekem se volt (annyira) sok gondom vele; de mikor átálltak az ETR 2-re, meg... Na mindegy, nem szeressem és kész :P Csak remélni tudom, hogy a 3-as jobb lesz, de a fejlesztőt tekintve... Olvastam néhány dokumentumot tőlük, a falra másztam kínomban, és a körmömmel vájtam a vakolatot...
Robert
Gondolom kymco úgy értette, hogy a lány tudta-e kit keres (azaz célirányosan téged akart-e), vagy csak úgy; hello, meg szeretnélek ismerni, amúgy ki vagy?
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Ezt a hasonlatot
Köszi, megcsináltad az estémet!
Nem tudom, amíg valaki nem harapja le a fejem érte, vagy én nem látom be, hogy nincs értelme... Egyébkétn ClearType módon vannak a betűk elmosva, így nekem jobban tetszik; bár nem tudom, lehet hogy alap betűtípussal gány... :/
Robert
szerk.: Támadnak a bocik!!! =) Milyen módon? Tudom, feltűnési viszketegség; de én ilyen kocka vagyok, programozásban is mindig egy stílust követek very strictly
[Szerkesztve]
hapci007: Az az időszak volt szép, amikor 3 másodperces hívás ingyenes volt. Középsulis voltam, volt már lány, aki szintén hívott; látott a suliban, megszerezte a számom; aztán felhívott, feltette a kérdést, letette... Rohadt idegesítővolt :S
[Szerkesztve]
#1008:: Nem, majd csak november 7 után; és szerintem annak utána még jó fél egy évig olyan gány lesz, hogy majd a hányinger lesz, ha fel kell mennem valamit intézni.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
ngabor2 #1001 üzenetére
A témát tekintve azon csodálkoznék el, ha nem ez történne, egy iszonyatos nagy LOL az egész. Mindjárt megtámadom az ETR-t, merthogy nem ismert a forráskódja. Vagy nem, ez rossz példa; inkább a ProgAlap tárgynál a ZH értékelő bíró, robot és karakterfelismerőjének a forráskódját követelem! =)
Robert -
QuarK
senior tag
válasz
parandroid #998 üzenetére
Ha rám hallgatsz, azt a böngésződ választod, amit Te akarsz :P =)
Robert
szerk.: Apropó, kuglófok, sütik és társaik... Csokihiányom van... Önként jelentkező szegedieket várok, akik megdobnak pár adaggal, vagy elmennek helyettem boltba... :)
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
parandroid #992 üzenetére
Nekem se fagy... ) Az én nevemre se ;)
Robert -
QuarK
senior tag
Ha talán valami elfogadható, még esetleg racionálisnak is mondható okot keresek; saját fejemben hallott dolgokat idézem; azért van dőlt betű. Aláírás pedig azért, mert lehet, hogy így illedelmes. Talán a valóság az, hogy nagyon unatkozom, mindezek mellett feltűnési viszketegségben szenvedek; és efféle változatossággal próbálom elleplezni földi porhüvelyemben leledző sivár mivoltomat. Vagy csak nagyon ráérek.
Robert -
QuarK
senior tag
válasz
Boxer001 #883 üzenetére
Nem hinném, hogy ez lenne a megoldás, de köszi a feltevést.
Happy Jr.: Biztos fronthatás van. De tény és való, hogy egy ideje állandóan elszabadulnak az indulatok.
VladimirR: Ezen én is gondolkoztam, de alapjában véve, hogy melyik igaz, nem változtat azon, hogy tisztelem, és (virtuálisan) felnézek rá. -
QuarK
senior tag
Ha nagyon unatkozom, bevállalhatom, izgibb lesz a napom?
Egyébként erről beugrott, még Angliában volt egy sorozat női börtönről; és ott egy gyilkosságot minden elítélt felvállalt, és beismerő vallomást akart tenni. Mellesleg egy börtönőrt fedeztek...
ui.:
ui2.: Szalma-s témához: Nagyon jól van az úgy, ahogy van. Nem értem, minek fikázni. Vagyis, inkább azt nem vágom, mi idegesítő van a Szeretettel szóban.
ui3.: inspired by rdi:
Mérhetetlen érzéketlenséggel:
Robert
[Szerkesztve]
Boxer001: Kérsz zsepit, cicafiú?
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Srácok, villámkérdés: Sun féle Java-t telepítenék (J2SE Runtime Environment 5.0 update 4). Kérdez olyat, hogy browser registration de csak IE an a pipalistában. Az Opera is tudja majd használni? Vagy mást töltsek le?
-
QuarK
senior tag
Ma sikerült szépen elmerülnöm SSH-n keresztül a linuxba... Először csak a Midnight Commanderrel bénáztam, majd rájöttem, létezik lynx; a lynx segítségével megtaláltam a links-et (táblázat, színek); annak segítségével pedig a tmsnc-t (szöveges MSN kliens)... Van valami (beteges) feeling-je mindennek; de tény, hogy jojózik a szemem; és sokszor azon kapom magam, hogy nem használom az egeret... Tapasztalatnak mindenesetre jó volt
-
QuarK
senior tag
Kedves, drága szobatársam, Rolly, éjjel úgyfelejtette a Torrentet. Ennek köszönhetoen le lettünk korlátozva az u-szeged tartományra. Sebaj, hisz van SSH; onnan lehet futtatni lynx-et... Sot, találtunk egy mstnc (vagy valami hasonló, de most ki nem lépek megnézni) szöveges MSN klienst. Szóval...
Amúgy szép jó reggelt mindenkinek... Részemrol megyek aludni :/
-
QuarK
senior tag
Ami azt illeti nekem se megy valami könnyen és lazán; sőt, utóbbi időben szerintem eme lazítási mód eléggé el volt hanyagolva... Nade jön a Kopaj
Egyébként meg sok féle képpen helyettesíthető ez a ''sörözés'' image; ez csak egy mód a tengernyi közül, hogy eszmét cserélhessünk.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
A sörözést mindösszesen favorit mivoltja miatt említettem meg; személy szerint nem rajongok érte; inkább 100% narancslé vagy ásványvíz.
És természetesen nem a létjogosultságát kérdőjeleztem meg, hogy másokkal is tudassuk jelenlegi állapotunkat; de amint látod, valahol felborult a rend, és áradás van. Jó az eső a földeknek; de árvízszerű esőzés inkább nem kell. Személy szerint senkire se pikkelek; nincs olyan mélyreható tudomásom mindenki apró mozzanatáról; és egyébként se tenném, ha konkrétan tudnék példát mondani. Ha ez megnyugtat, konkretizálom, Veled szemben végképp nincs semmi fenntartásom, sőt...
neongorack: Nem kell feltétlenül megszökni a probléma elől; nyilván lehet tenni valamit a jó cél érdekében. Az már más tészta, ahogy máshol is kifejtettem, én személy szerint túl tunya és lusta vagyok fülem botját is mozdítani.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Én nem csupán azt vettem észre, hogy egyre többen osszák meg a nagyérdeművel ama hihetetlenül érdekfeszítő élményeiket, mint például hogy leszállt egy légy a billentyűzetükre, vagy sikerült egy pattanást a monitorra pröckölni az arcról való eltávolítás után; hanem hogy az indulatok is elszabadultak; egyre többen esnek egymásnak. Ezalatt nem csak az OFF topic-ot értem. OK, nyilván jobb ügyes-bajos dolgokat haverokkal egy sör mellett megbeszélni, és az is hagyján, hogy megosztom az élményt virtuális haverjaimmal, de van egy határ. És amennyivel real-ebb a sörözés közbeni eszmefuttatás; legalább annyira nem tud felhúzni egy pixeltömeg avatar és egy hangzatos nicknév mögötti ember támadása; már csak azért sem, mert valós lényének nagyon piciny hányadát tudja átadni az a bitrengeteg, amit itt termel... Komolyan nem értem, ami itt folyik; lehet ez már az én hibám... De inkább annak tudom be, hogy mégis, a kelleténél jobban beleéltem magam valami nem teljesen valósba; úgyhogy zsinór ki.
szerk: helyesírás
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
...
Abnormal program termination -- system halted. Reboot in some hours, with default configuration
Na, hogy on is legyek (vagy valami hasonló): Elkezdtem (csak így retro) újrajátszani a Quake2-őt; átvezető mozival; CD-s zenével... Nem is rossz game... Régi, öreg, de jó... Sőt, max. felbontáson, 4xAA + 2xAnizotróp, Trilinear, még nem is csúnya... Hiába, csoszkó gépre vénséges játék dukál.
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest