- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ladybug
őstag
A vicc aranyos.
Ok, az információkat elraktároztam.
Hát, nem tudom, hogy ''rászokjak''-e a sörre? Bár inkább ez, mint azok az állítólag finom ízű teák.
A tejtermeléssel remélem most sem lesz gond (kb 3 mérettel terebélyesebb lettem mellügyileg, úgyhogy nagyon remélem, hogy most is menni fog a szopiztatás).
Sharpapa: Január 3.
ngabor2: Köszi a tippeket. Még a végén meghozzátok a kedvem.
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Helybenjárás.
Túl messze volt az irodám a központi irodaépülettől (egy másik üzem irodaépületében volt) és így napi 2 órát csak sétálással töltöttem.
Aztán mivel pár embert kirúgtak innen-onnan, resedtek irodák. Volt egy nagyobb költöztetési hullám, ami engem elvileg nem érintett volna, csak aztán idekéredzkedtem.
Így tulajdonképpen egyforma messze vagyok mind a négy területtől, amivel foglalkoznom kell. Pont a köéppontban. -
Sanya
nagyúr
ez is egy válasz, meg a másik is. de a ph fórumára ne vágja már be a kötelező ms által elvárt marhaságokat, amiben természetesen ügyesen elbújtatott ''hibák'' vannak, amit a kétértelműség áldott erejével használnak ki.
ezen baszom föl magam, hogy a support@microsoft.hu-t összetéveszti a prohatdverrel. ez nem egy ms office táborát növelő fórum, hanem egy összehasonlítás lenne, de moonman, x-com még normális, de ez a sráckarika, mint ge y cápa rácsapott a témára, és olyan vehemenciával vetette bele magát a marketingbe, mintha 200%-os növekedést kellene produkálnia a ph fórumán.
[Szerkesztve] -
Viszlát
addikt
-
ngabor2
nagyúr
igen, 1 cérna, kissé kivagyok a sok hülye szabadalomtól. Hogy egyes emberek milyen idióták tudnak lenni, néhányukat örömünnep keretében halomra kellene lőni. Sok rohadt szabadalmi szócsűrő.
Brownus: Alapmű... csak időt kellene rá szakítanom, hogy megnézzem. De hogy mikor... hétvégén gyilkolászás, disznólkodni fogunk, örülök, ha a dvd-írómat ki tudom szabadidőmben cserélni.
Ja, és rossz a kedvem, ha eddigi hsz-aimból nem derült volna ki
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
-
ladybug
őstag
A szereteted az üzeneteideben is megmutatkozik. Nyugodt, kiegyensúlyozott, higgadt, kultúrált, értelmes, hasznos hozzászólásaid vannak. Szeretem őket olvasni. Az aláírásodat pedgi kimondottan kedvelem.
Kicsit talán ömlengősre sikeredett, de a véleményem ez.
Mindenki: Az meg, hogy férfi vagy nő? Kit érdekel? ...............Mindenkit.De minél nagyobb titok lengi körül a személyét, annál jobban becsüljük.
-
pussy_cat
tag
Pórbáltam már, nem működik, mert minden egyes újraindításkor vissza kell állítani, és olyan nagyra nem is lehet állítani sajnos
. Tartós megoldás köllene.... De azért köszönöm szépen!
Betegség.... Köszönöm kérdésed...épp most morogtam egy nagyot, mert reggelre megint berekedtem és a zorrom is megen nem az igazi...
[Szerkesztve] -
-
pussy_cat
tag
Szia Szalma!
Köszönöm a jókívánságokat, bár a baci üldözés felcser által több mint egy hete folyamatban van, de egyenlőre csak a pénzt vitte a rengeteg - általam feleslegesnek, a felcser által abszolút fontosnak tartott - gyógyszer.
Egyébként hihetetlen árakon mozognak a gyógyszerek!
Csók mindenkinek!
Lorcsi: Szija Te Kis DrágaMár hiányoztál
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest