- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Azt majd jól megnézheti, hogy lesz lila megszokott fehér pólója.(vagy bármi amiben fehért van
Nekem 30 fokon piszkosak maradnak a ruháim..(pl. lekajáltam magam valamivel, az tuti nem jön ki annyin. Amikor eltaknyoltam a zebrán, a másik kezemben egy doboz milánói volt, kicsit az alja megrepedt. Farmeromból még így is kb. a 3. mosásra jött ki rendesen.
[Szerkesztve] -
The DJ
addikt
De nálam nem frissít semmilyen topikot sem a PH!
Ha frissítem mondjuk a Fáradt Gőz kategóriát nem azok a topikok vannak felül, amikhez utoljára hozzászóltak, hanem teljesen mások.
Ide is csak azért találtam, mert a keresővel megkerestem a topikot és megnéztem, hogy látszik-e amit beírtam... -
rii
nagyúr
a mosógépem egy lány ismerősömnél volt, és mikor visszakaptam, 50 fokra volt állítva a temperature ... én meg azt hittem, jó az úgy ... Mikor a 2 éves gatyám combban már alig akart rám jönni, gyanút fogtam ...
így bízzon az ember a nőkben .. észrevehette volna, hogy 50-en hagyta a potmétert ... -
Rez_Grof
őstag
A meló helyen nincs kakaó így marad a zöld tea.
Egyébbként a kakaót szeretem, de csak hideg tejből, és legalább fél literes bögréből, kolbásszal, meg erős paprikával. Csak a hülye alleregia miatt ritkán ihatok, mert egyébbként elöjön rajta a ''szárazlepra'' (ismerős így nevezi az excémát).
-
-
Rez_Grof
őstag
Látom jól érezted magad.
Tegnap este kibaszarintottak velem haverok. Mondták ha végeztem a tanulással akkor egy sörre ugarjak már be a városba.
Namost az egy sörből 6 lett, meg a duplaviszki-kólából vagy 3-4-et kellett meg inni. mindezt éjfél tájban, reggel meg 8-ra meg melózni kellett jönni. Jó kör volt. -
escie
őstag
ne is mondd, mát tiszta hosszú, szerintem megvan egy centi is. hamarosan újra emerge --update --hair.
a kopasz az nem kéne, így is úgy nézek ki, mint egy biztőr. fekete farmer, fekete bőrdzseki, szigorú tekintet...bár, ahogy kinéz, néhány év, és kopasz leszek akaratomon kívül. evvan.
héé, nem is láttál rövid hajjal, honnan tudod?...
--
tiv,
voltam már olyan koncerten, pont kispál volt, hogy amíg kiment a billentyűs fickó a budira, addig ment egy kis bőgőszóló, dobszóló, Lovasi agymenése, stb...
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Kepes vagyok bazmeg
Ha mar zene es off; magyar kolleganommel itt ulunk egymas mellett es epp arrol folytatunk eszmecseret, hogy mi tortenne, ha az epp barban zenelo zenekar gitarosara az egyik szam kozepen ugy irdatlanul rajonne a fosas...
Elkepzeltunk par lehetseges variaciot, hat most vagyok ugy, hogy kb sikerult kitorolgetni a konnyeket a szemembol -
VladimirR
nagyúr
en itt vagyok, csak a folrol (ahol a rohogestol fetrengetm) nem erem fel a billentyuzetet, szuksegem volt egy kis idore
a legyet meg ne hajkuraszd, eleg, ha ilyen ittasan ralehelsz, legrosszabb esetben is holtan esik a padlora
p.s.: ne, azaz ne, ismetlem NE enekelj, mer' a szomszedasszony atmegy, es a fejedre huzza a butorzatot, amit tologatni szoktal
technikus kollega: ez eddig is benne volt => Bovebben: [link]
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Vazze, ez brutál... Ennem kell valamit... És valaki üssön a kezemre, hogy ne írjak. Főleg, hogy magammal beszélgeterk. Bár, nem olyan gond, mintha baszélgetnék...
Mod: kurva OK gomb, az elmúlt percekben sem lett nagyobb...
Mod2: huhh, aszittem, elhagytam a mobilom. De csak itt fetreng a hátam mögött, hogy hűségesen megpróbáljon felébreszteni reggel.
Mod3: remélem, az offtopikba írtam.
Sipi
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
le ne uvoltsd a hajat, mert akkor olyan rusnya feje lesz neki is, mint annak a kopasz kocsognek, akinek nem jut most eszembe a neve, de biztos tudod Te is, ott uvoltozott a multkor O is, meg verte a padlot ugy, hogy meg a zenet is lekapcsoltak
Énekelt vazze, énekelt.- Grafi
-
Kidus
őstag
A hosszu szoke haja a tied lehet, nekem mar van
Maci te meg itt hagytad a cd-t, szal holnap akar talalkozhatnank is... meg egyebkent is.
Van egy sorom neked
Tudom, hogy ellenállhatatlan vagyok és nem bírsz ki két napot sem nélkülem. Ezt meg is tudom érteni.Én sem bírok ki sok időt magam nélkül. A sört meg behajtom azazhogy lehajtom a torkomon.
- Grafi
-
VladimirR
nagyúr
semmilyen tv-t nem nezek, megis legnagyobb sajnalatomra rendre futok bele silany minosegu szinkronba
a tobbiben igazad lehet, csak azt furcsalom, hogy neha az innen-onnan letoltheto forditasok (es nem subrip, mert eszrevenni a kulonbseget) amit ki tudja, ki csinal szabadidejeben, jobb, lenyegesen jobb, mint a szinkron -
ngabor2
nagyúr
Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest