- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
Nekem ilyen telóm van egy jó ideje: [link]
Egy csomó jó funkciója van. Lehet vele például telefonálni és sms-t küldeni. Sőt, ha hívnak, akkor csörög. Momentán ez minden, amire szükségem van.
Bár én most vettem siemens C75-öt a Kedvesemnek karácsonyra, még egy gyűrűn is töröm a fejem. Igaz, az egy pár eljegyzési gyűrű lenne. -
ladybug
őstag
A válaszom az, hogy telefonálni b.miről lehet. Nekem is egy ''ócska'' mobilom van, de mivel mást nem akarok, csak telefonálni, én is elvetettem az ötletet, hogy újat kapjak. Minek?
A gyűrű pedig ragyogó ötlet.Ennyi pénzért meg már kapsz is egy szép darabot. De vigyázz, hogy ne legyen giccses.
-
ReJim
őstag
'' Ez olyan; mint hogy látok két középsulist. Párbeszéd:
''Bazki, már 3 hónapja nem volt benned f@sz?''
''Jah, tök gáz, nem?'' ''
hehe, éppen a fiatalkoru szekszualitás foglalkoztat
szerintetek normális dolog, hogy az ilyen 15 éves diszkos p**** már általánosban befexenek, és mire 18 elmúlik nem tudja majd megszámolni hányszor?
mert valahogy nekem nincs gusztusom egy olyan lánnyal beszélni/beszélgetni akiben napi kétszer jár a bütykös
bár ilyenkor merül fel bennem is a kérdés: ''bennem van a hiba?''
de nem nem lehet bennem a hiba, hisz' én hülye vagyok
megint szépen fogalmaztam...
helyessíráss
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Ha rebarbarás akkor jöhet pár darab.
Megint elkaptam vmi náthával kevet torokfájós cuccot. Élmény struktúra és rétegződéselmélet óra alatt 4 percen keresztül krákogva hörögni, miközben elvörösödő fejjel igyekszel úgy tenni, mintha az lenne a világ legtermésztesebb dolga, hogy közben a jobb kezed ökölbe szorítva remeg.
Szerintem a tanár azt hitte, hogy megyek aztan elgyepálom szegény párát. -
jeges
senior tag
uppsz, #3503-at akartam, csak elfelejtettem átírni, vagy mi...de rajt' van a linken...
azt viszont nem értem, miből gondolod, h Te csináltál papírzacskós képet... a linken vlad csinált ilyet, és nem is ''válasz''-ként írtam. csak nem egy meghasonlott személyiséggel van dógom? -
faster
nagyúr
Nem tudom, mennyire könnyű a Q2 forrásában eligazodni, és kiszedni részeket. A GLUT nem bonyolult. Ilyen keresztplatformos progit még nem csináltam, de ha OpenGL-lel foglalkozol, a GLUT-ot mindenképp érdemes használni.
Persze a térbeli hangot továbbra is DirectX alatt kell kezelned. -
faster
nagyúr
szerk3.: Nah, h még is lenne egy kérdésem adott egy programom, ami DirectX ablakot nyit, teljes képernyős, vagy ablakos, és ott lehet kedvünkre rajzolgatni; tavaly próbáltam is vmi szofteveres 3D-ben kontárkodni. Kérdés: Q2 forráskód alapján toljam át OpenGL-be, aztán lesz egy stabil, konzolt tartalmazó, minden földi jóval ellátott keret, ahol aztán majd kedvemre gyakorolhatom az OGL-t, vagy idióta vagyok, és inkább GLUT?
Nem egészen értem, milyen program ez, valami 3d-s szerkesztő? És miért akarod OpenGL-be áttenni? És miért pont a Quake2 forráskódja alapján?
[Szerkesztve] -
Kellemes jó reggelt kívánok.
Tegnap esti tanulság: sose igyál meghatározhatatlan helyről származó bort, mert előjöhet rókakoma.
Mi anno a szakdolgozatok leadása után dobtunk ki az ablakon 1 monitort a másodikról. A pech csak az volt, éppen nevelőtanári gyűlés volt odalent és a csöndet egy szép nagy durranás szakította meg. Szerencsére nem lett bajunk belőle, csak össze kellett takarítani. -
tildy
nagyúr
Bizony bizony
Vissza a magyar népmeséket a tévére, meg pompomot(bár azt nem szerettem), meg dr. bubót, meg mézga gézát, meg bob és bobeket, meg a jamie és a csodalámpát, a Disney délutánról nem is beszélve...
A futrinka utcát azt ne.. az olyan .. izé , olyan nyávogós volt...
De mekk mester is jöhet -
Dale
aktív tag
Igen, valahogy tényleg szerencsénk volt hogy így nőhettünk fel, most szerintem a szülőkre sokkal nagyobb felelősség hárul, nem lehet csak úgy leültetni a gyereket a TV elé, én legalábbis biztos nem tenném. Még a tematikus rajzfilm csatornákon is olyanok mennek hogy én ugyan szénné röhögöm magam rajta, de a gyerekemnek nem nagyon ajánlanám, pl. Ren és Stimpy a kocsányon lógó szemekkel.
A Dragonball, Sárga Izé (elfelejtettem a nevét) és társai valami borzalmasak. Nem meglepő, tekintve hogy japán, ehhez add hozzá az extrém iskolai elvárásokat ott és máris kevéssé meglepő hogy lassan nem lesz normális gyerek odaát.
A legjobb az volt amikor ez a Pikachu valamit nagyon alkotott, összevissza villogott a képernyő, minek következtében többszáz kiskölyköt vittek aggódó szüleik kórházba epilepsziás rohammal. Tényleg jobban járnának Móka Mikivel ők is, bár az a csokit tarháló zsarolós majom se egy ideális role model.
-
Dale
aktív tag
Én kicsúsztam az Égbőlpottyant célközönségéből, így nem igazán vonzott a TV elé, de így retrospektíve biztos jó volt. Nekem is volt egy nagy kedvencem, színdarab volt sokszor leadva amiből már idézni sem tudnék, de még a bábszínházban is láttam és az előadás után a főszereplő néni odajött vegyülni velünk gyerekekkel, tökjó volt.
Bár fogalmam sincs mikor lehetett ez, régen az biztos... Mához egy hónap múlva 29 leszek, jééézusom...
Stílszerűen fejezem be a hozzászólást:
Végetért a móka mára, zárul Miki mókatára. -
-
-
-
parandroid
félisten
Mindenkinek köszönöm a segítséget, és elnézést a társalgás félbeszakításáért. Kikérem az orvosom és gyógyszerészem tanácsát új böngésző választása ügyében. Kérek mindenkit, hogy a flémet elkerülendő inkább ne ajánljatok semmit.
Hogy is volt az a kuglóf-téma? Hétvégén falusi búcsú lesz nálunk, ez előrevetít némi sütimérgezést...
p -
Sipi
addikt
Hmm... A partnered is tud erről? Van hozzá egyáltalán partnered? És még egy fontos: Te vezetsz? Ha nem, az csak marionett-bál...
Nem tudod befolyásolni az eseményeket, de reakciókat tudsz rá adni. Vagy megoldod, vagy pedig kicsit oldalra állsz, hagyod, hadd menjen Nélküled, összeszeded a gondolataidat, majd visszalépsz a fősodorba.
Ne maradj kint. Nehéz visszavergődni. És egyáltalán nem biztos, hogy tetszeni fog, amit ott találsz.
Sipi -
tildy
nagyúr
Koszonom ,ez megnyugtatott
Errol a ''sorozes haverokkal'' temarol lehet kene valahogy valakivel beszelgetnem, en ebbol mindig kimaradtam, valahogy nem tudtam beilleszkedni egy ilyen tarsalkodasba, tarsasagba. Sot...
Kicsit irigylem azokat, akiknek ez ilyen lazan, konnyen megy...
brownus: egy idoben hasznaltam, de rajottem, ugyis mindig elfedi valami...
[Szerkesztve] -
neongorack
senior tag
Nem vagy egyedül én sem értem, de beletörődök!Addig próbálok elnézni mellett, mögötte,fölötte vagy akárhol amíg nem engem piszkálnak, habár SZVSZ akkor is elnéznék!Márcsak a vita elkerülése végett is...Kül is utálok veszekedni!
Tényleg nem értem, de ha nekik ez jólesik akkor hajrá...
Béküljön ki mindenki és legyen béke
Tildy: Igen Bash lépésének én is örültem!Már nem bírtam nézni szal jobb is, hogy zárta egy időre....
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Valakinek igazi haverjai nem nagyon vannak, sot a sorozes sem mozgat meg.(akik meg ha vannak, akkor kb 100 kmre laknak.)Én pl. ezert ''logok'' a phn. Nameg a chat melohelzrol tiltva van a forumok meg nem. En pl beleorulnek ha az esti melokor, amikor senki nincs az irodaban, nem olvasgathatnek vagy irogathatnek valahova.
Nade tegyuk felre miert irok ide annyit. Hat oszinten megmondva nemis tudom melyik a jobb , az hogy ki mit kajalt, vagy kik hogyan esnek egymasnak...
Orulok hogy BASH idoben kapcsolt es tett egy megfelelo lepest.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
vlad: nagyon felek ,hogy ugy gondolod esetleg, hogy a fentiek neked szolnak, pedig nem. A felreertesek elkerulese vegett leirom, semmi hatso szandek, furkalodas , vagy barmi ilyesmi nicns benne, tartom magam ahhoz, amit megbeszeltunk.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest