- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Nekem egy 79-es 5 puttonyos figyel a polcomon, amikor kaptam, középiskolai ballagásra, akkor se volt már fiatal
. Valami nagy alkalomra tartogatom, de hogy mi legyen az, azt nem tudom
.
Agostino: az gusztusos lehetett... igazad van azt hiszem, én se szeretném az ilyesmit itt látni -
tildy
nagyúr
Saját hajból nem biztos hogy megcsinálják, ráadásul páromnak inkább afrofonatokban jön be jobban.
Azzal csak az a gond, hogy bizony abba is műhaj kell, hogy mutasson, viszont annaka végét úgy zárják le, hogy égetik.(Ennek nem)
Namost ahogy hallottam, az az anyag eléggé éghető, ezért akár egy cigitől lángralobbanhat az egész fejem. Ennek viszont nem örülnék.
Na majd körüljárom a témát, ugyanis idehaza szeretik ha kis indiánlányka hajjal mászkálok
pussy_cat: köszi de nem kell . Utálom ha lehúznak anyagilag, és ha elrontják a hajam.(Fodrásszal azóta szkeptikus vagyok, mióta anyám 6 évesen elvitt egyhez , és az se szó se ebszéd, levágta fiúsra a fenekemig érő gyönyörű hajamat!!) Amit tudok, inkább megcsinálok magamnak, vagy megcsináltatom valami vidéki fodrásszal.(PEsten olyan árat kérnek, hogy nem sül le a pofájukróla bőr
) Fodrász kkb 1 éve látott utoljára, mikor épp egy esküvőre szépen feltűzte a hajam.De előtte vagy 3 évig nem.
[Szerkesztve] -
-
I_Am
veterán
Az ogre hölgyeké csúnya?
rii: egy hónapig elég, elgyengíti a tüszöt, stb. De ne mondja már senki azt, hogy egyenlő a lézeres kezeléssel. Ráadásul a maradandó beavatkozások sztem feleslegesek. Azoknak valók, akik lusták.(és fantáziaszegények is, mert micsoda alkotásokat lehet létrehozni....
)
-
VladimirR
nagyúr
otechnikussaga mar szinte kivetel nelkul csak az offtopicban van jelen, mert a szakmai temakbol relege lett a sok tizeneves hulyegyerek miatt, a faradtgozbol elege lett a szarabbnal szarabb, minden szinvonalat alulmulo topic-ok miatt, viszont a tarsasag meg itt tartja (os sem erti, hogy hogyan, s miert)
nem azzal van bajom, hogy letezik farasdtgoz, hanem azzal, hogy nincs redesen karbantartva, mindne szarnak lehet tematnyitni, lehet anyazni, lehet fikazni
a ''mostansag divatos lett....'' kezdetu celzasodat fel sem vettem, mar ugy 2 es fel eve is egyre rosszabbnak tartottam a szinvonalat, topic is van rola
teged az zavar, ha az offtopicban veletlenul etrtelmes beszelgetes alakul ki, mondjuk az adatbazisokrol (megsem szolt be senki, hogy ''ha nem tetszik ne olvasd, el lehet huzni, az index foruman, meg a csetpontthun biztos nem beszelnek ilyenrol''), engem meg ez a sok szar - ennyi
ildi: nem, nem fogok ring-be menni, nincs ertelme (mindig mindenki azzal jon, hogy ''en nem akarok balhezni, vitazni'', persze ettol meg a ringen kivul mondenhol lehord minden szarnak) - majd ha a vitapartnerem keri, akkor megyek, addig nem -
Az igaz, hogy vannak ''érdekes'' közösségi témák, de akkor is miért nem tudják azt egy összefoglaló topicban tenni? Pl.: Nagy sületlenég topic. Szerencsére az első 2-3 hsz elolvasása után túlteszem magam rajta és csak röhögök rajtuk, de akkor is. Szerencsére vannak itt olyan modik akik ezt a típusú ''szófosást'' ® VladimirR megakadályozzák/csökkentik.
Hopp, divot most akkor lehet én értettem félre a dolgot, én az értelmetlen topicokra gondoltam.
mayerlaci: A 3 az csak egy példa akart lenni. Pl adatlapja alapján?
Ebben igazad van nem kell írnia. De ha már ilyen ritkán ír, ne a sületlenségeinek nyisson topicot, hanem a meglévőbe írja be.
Azt hiszem mára abbahagyom.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
1: vannak, akiket meg az kezdi idegesiteni, hogy kedvenc hw-portaljukat elopnti a szar, es probalnak tenni ellene - meg vannak, akik latvan a barmok tulerejet, errol mar lemondtak
2: azert egy oldschool vga-s topic-ot ne keverj mar ossze a goz hulladekaval, mert az tokeletesen profilba vag, nem lehet mindenkinek uj vga-ja, mig az, hogy beszelgessenek a forumozok pl a fozocskerol, csak egy lehetoseg
3: nem kell olvasni? mar hogy a faszba ne olvasna az ember, mikor 5 temabol 4.5 olyan a gozben, ami enmhogy ide, de meg az indexre is csak nehezen ferne el, s akarmit csinalsz, belefutsz? (tudom, el kell tunni az oldalrol, keresni masikat, szinvonalasabbat, de ha mar ugy ideszokott az ember)
p.s.: csellegyen, en szivem szerint bezuznam a PH!olitika topic-ot is :P -
ngabor2
nagyúr
-
zsiga667
addikt
-
tildy
nagyúr
Nem. Megkérdezte szeretnék e boldogabban, jobban, és egészségesebben élni
Faster persze hogy nemÉn is ilyen szagot érzek, fura. De kiváncsi vagyok. NAmeg álljunk pozitívan a dolgokhoz, hátha mégsem ilyesmiről van szó....Bár.
A poén az, hogy a céges mobilomon hívottAzt nem tudják túl sokan...Sőt szvsz az említett itteni moderátor sem
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
A nyári tali óta, amikoris Kidussal meg Natival mentem épp a busz felé, nagyeszű Vladi barátom (aki épp mögöttünk jött 2 méterrel) meg megjegyezte hogy milyen szép kislányok... Ugyanis 30 centi hosszú hajam van, és nagy igényességemben megborotválkozom minden nap, így nagyobb mennyiségű alkohol hatása alatt egyes hülyegyerekek szerint lányos vagyok. Röviden ennyi.
-
-
brownus
veterán
húúú, az ilyen bornak már meg kell adni a hangulatot és minden 1es kortyot ízlelni és érezni,
már gondoltam arra én is, hogy minden évben veszek 1-2 üveg különlegességet és majd sok év múlva nyitnám csak ki őket. de ehhez kell nagy akaraterő, ami nekem még nincs
a legcsúnyább történet amikor részegen megittam 1 üveg tizenpár éves 5 puttonyost
minek, kérdem én, minek??? jó azóta sokat komolyodtam
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
de jó lehet!
ennek utána kell járnom, hogy hol lehet errefelé kapni...
édesanyám (már van öt éve biztos) egy barátnőjétől vett pár üveg házi pezsgőt ami rajtuk maradt, voltak már vagy 10 évesek, buborék nem sok volt benne, de olyan finom volt, hogy újjnye! sztem erősebb is volt mint az átlag pezsgők és édesebb.
[Szerkesztve]
-=Libria=-: biztos nagy játék fanok és minden pénzt megér nekik?! passz..
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
De van megállás, szerintem. Pl. ne kérjenek el többletpénzt ilyesmiért, illetve ne legyenek reklámozva a dolgok. Odamehessen az ember, megnézhesse, megtapinthassa, más tulajok tapasztalatát meghallgathassa, de ne legyen agyonnyomasztva mindenféel információval, amineka felét lehet nem is ismeri, de már kell neki.
Remélem érthetően mondtam el gondolataim.. (Bocs ha túl negatív vagyok... Vagy inkább csak az élvhajhászásba fásultam bele? Ebbe a sosem jó ami van, mindig kell valami új?)
kymco: köszönöm.
Divot: akkor a válasz: egészséges egyensúly. Amíg valami működik, ÉS viszonylag jól mükődik, addig nem gondolom , hogy szükséges lenne a csere..Szal nem kell visszamenni az őskorba, csak kicsit lassítani a tempón. Pl. anyámék gépének monitorja 14'' , sötétképű , 56-60 herzes siemens volt , haldoklott is->megérett a cserére .most lett egy tft , ami reményeink szerint addig lesz míg tönkre nem megy. Erre értettem.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Anyagi dolgok ennyire nem boldogítanak, hogy egy iylet elfeledtessenek velem. (amúgy is ritkán nézek tévét, azt is kb 5 méterről...) Látod , kicsi kocsi is marad, sőt egyre jobban ragaszkodom hozzá
divot: mert marketingduma az egesz... Lásd kijelzia mosógép , hogy mikor ér véget a mosás.
És emiatt a kis kijelző miatt képesek a mosógépet 40 000 Ft-tal drágábban adni.(miközben jó , ha 1000 forintba van az a kis kijelző)
Szal marketing. Én meg nem szeretema amrketinget, meg hogy mások emgmondják mi is az amit én akarok(holott korábban fel sem merült volna az bennem, hogy én azt akarom)
Újabb példa: joghurtok ->bifidusz essencies, meg hasonló dolgok...
A jónak nem vagyok elrontója, mert tényleg vannak hasznos ötletek (ilyennek gondolom pl. kocsikban az abs-t is) , de nagyon sok dolog nem éri meg az árát. Pl. egy 100 herzes tv sem, ha ugyanolyan árban már laposabbat, szebbet jobbat is lehet kapni.(ráadásul még rossz is rajta a kép...De lehet ez csak egyéni prob. és másnál teljesen tökéletes...)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
A gyerek okossága
(kié is az adott tárgy->ha ő kapta, akkor ő rendelkezik felette)
admiral: nekem inkább az jön le belőle, hogy ez a gyerek szabadon dönthetett, anélkül, hogy mindenféle szűlői megorrolás történt volna. És meg is tudta magyarázni miért döntött úgy. Ez számomra tiszteletet érdemlő.
pl. ha lesz gyerekem és csak úgy földhöz vág egy tányért, és én megkérdem tőle miért tette, és azt a választ kapom, met hogy össze tudja-e rakni, vagy azt szerette volna tudni , hogy sórodnak szét a törmelékek vagy akármilyen értelmes választ ad, akkor én büszke leszek arra a gyerekre.
Mindegy , mások vagyunk, mindenesetre ez a történet nekem aranyos, mert elgondolkoztat engem/más embereket arról, hogy ha valamit valakinek ajándékba adunk, akkor csak akkor adjuk igazán, ha ő dönthet szabadon róla, mit csinál vele. És ez a döntés minekt nem bánattal tölt el, ha véletlen nem az a felhasználás módja, mitn amit mi szerettünk vollna. MErt ez esetben nem önzetlenül adtuk a dolgot, hanem ''elvártunk volna valamit cserébe is''
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest