- Mindenki Z Fold7-et akar
- One mobilszolgáltatások
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
rii
nagyúr
mielőtt elzárod a csapot, mosd meg a tekerőkéjét, mert koszos kézzel lett megnyitva ....
és ha van kollegád, aki nem mos kezet illemhely után, akkor fertőtlenítő spray-t használj a közösen nyomkorászandó dolgaitok esetében ... (lift nyomógomb ...., étkezési eszközök, asztal, egér, kilincs, ceruza, tányér, ha ő hozza a kajádat az a legjobb)
-
Agostino
addikt
Hát szerintem talán jobb, hogy törölve lettek a postok meg a topic. Annyi volt a lényeg, hogy egy beszabadult félmajom mindenhova egy srác képet illesztette be, aki egyik kezével a tökét markolássza, a másikkal meg egy vibrit nyomkod fel magának. Ezt akarod látni? Jobb hogy törölték szvsz. de nem akarlak elnyomni.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Szerintem ezek ilyen csóringer kis 15-16 éves szerencsétlen hülyegyerekek, akik azt élvezik, hogy anonim baromságokat csinálnak, majd kimennek az utcára feszíteni, hogy mekkora májer vagyok már. Aztan másnap elmennek az iskolába, ahol dagadó keblekkel büszkélkednek, hogy : ''Képzeld beillesztettem egy csomó topicba egy köcsögöt ábrázoló képet.'' A többiek elismerően felhörrennek. Délutánra ott tart a gyerek majd már, hogy feltörte a PH! oldalát, és mindenhova ilyen képeket szúrt be, valamint a modok könyörögtek neki, hogy fejezze be, mire nagy kegyesen bannolta magát, a jogokat meg visszaadta a modoknak. -
rii
nagyúr
elméletileg Turbo Pascal, gyakorlatilag lehet hogy van benne C, de elképzelhetőnek tartom, belevittem valami non-figuratív elemet is ....
4484: ''A dalban mondom el'' versenyünk győztese:
ó az egri domok alatt
szálltam én jó nagyokat
repülni volna megint jó
talán most is jön fiat dukátó
[Szerkesztve] -
ReJim
őstag
-
rii
nagyúr
az a baj, hogy már az átlikaszgatásnál a szőrét borzolja, meg sikít, meg vernyákol .... valamit nem jól csinálok mester ... ?
most tiszta vér lettem, s tele vagyok karmolással ...
szerk.: csináztam salátát, salátából meg répa(főtt) meg paradicsom. De olyan szörnyű, vennem kell hozzá oliva izét is .... BROÁH
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
most az a baj, hogy
[1.] nincs kisssebb sávszél, mondjuk egy 128/36-os 2000 ft-ért
[2.] nem koncetnrálnak eléggé a vidékre, hanem csak a számukra kedvezőbb helyeken építik, fejlesztik a rendszert?
''.........Sajnos azonban a szolgáltatók évek óta folytatott üzletpolitikai céljai miatt a kedvezményes, olcsó szolgáltatás elérése kizárólag uj kliensek esetén valós lehetősé....
az a gond, hogy az ilyen új lehetőség csak az újonnan szerződő ügyfelek számára elérhető?
------------------------------------------
én inkább azt látom, hogy az a gátja a NET terjedsének, hogy csak a nagyobb településekkel fogalakoznak, ahol több potencionális igénylőt találhatnak, illetve, hogy kissebb UP/DOWLOAD rednelkező sávszélt nem adnak. Mindjárt megyek aludni, mert már nagggyon kox vagyok -
rii
nagyúr
primitív agyam ne bírja felfogni lényegét e levélnek,
nem igazán értem mit benne a levelet írók regélnek
s sajnos én még azt is mésként látom
hiszen a multik diktálnak ezen a világon
mindenre igaz, hogy egy szük réteg érdeke fogja vissza a fejlődést
szerintem amit ember fia tehet: az a távoli szemlélődés.
Lázadó vagyok én, napokab vettem észre ezt magamban
adj kezembe fegyvert, mely az ellenség testébe robban
én benne vagyok ha, mint eszköz az aláírás gyűjtés a fegyver
nem akarom, hogy legyek a kötelesség elől menekülö ember -
VladimirR
nagyúr
(pontosabban Szalmaek is szeretnek benneteket)
majkrem: el is hisze, hogy zavaro, hogy valaki probal kilogni abbol az igenytelensegbol, hogy nemhogy egy forumbeli hozzaszoalst, de lassan mar a leveleket sem divat alairni
Szeretettel:
VladimirR
Boxer001: ezt en sem ertem, hogy miert tesz mindent zarojelbe, es off-ba, de most mar tenyleg elo fogom keresni, hogy hol is irta le - van egy olyan sejtesem, hogy ezzel azt probalja szerenyen hangsulyozni, hogy ez csak az O velemenye (holott ezek a post-ok nem ritkan a legertekesebbek koze valok az adott topic-okban)
Szalma: ha valamiben tevedtem volna, elnezesedet kerem
Beccy: nem birsz magaddal?
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
Én is ismerek olyan embert aki bevert egyet az apja orrába.De márha szabad ilyen mondani végülis ő mondta asszem alkoholista volt.Olyankor meg nem sokat ér
De mondjuk utána már nem szokta nagyon cseszegetni.
Xpod:Tanuja lehettem az 1. ph-s csokiküldésnek.Megjött a csokoládé köszönöm szépen.
-
neongorack
senior tag
Jahh az biztos, hogy az összes cd-t (kivéve az eredetit, márha valakinek olyan is van) el kell pucolnia, nomeg winyónak se ártana egy format, meg gyorsan le kéne kérni valamelyik havertol a legális XP-t, mert még képesek és abba is belekötnek!Ki kell zárni minden apró bukási lehetőséget!
-
tildy
nagyúr
Egyedul vagyok itthon, egyedul vagyok a munkahelyemen este 6 utan, hat inkabb a fallal beszelgessek?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tomdog: en sokat vasaroltam mar toluk, igay sulinetben. Valamiben kisebb, valamiben nagyobb a valasztek. Remelem talalsz megfelelo termeket.Ha nem, akkor ott van az a lehetoseg, hogy neten kinezed mit akarsz menni es elmesz egy boltba: [link] de ez az oldal mintha most nem menne.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
hi
nem henez megcsinalni, csak annyi a gond vele, hogy minden egyes topic-ot le kell hozza toltenem, hogy a kereses gyorsabb legyen, es ne a ph szerveret terhelje
mondjuk lenyegesen gyorsabba lehetne tenni, ha az eredmenyeket elmentenem, es nem kellene minden egyes alkalommal vegigifutni a topic-okon - lehet megcsinalom ezt is, aztan lehet kerni mas topicokat is,nem lesz vele problema
a vendegkonyv, meg hat...igen....de ez van, itt is vannak ilyen kocsogoka, akik nem birjak ki, hogy egy jo alapos anyazas utan ne az ovek legyen az utolso szo, amiben szep napot kivannak -
aDM|RaL^
őstag
megmondom őszintén, én régóta nemkedvelem a stílusát, és legjobban ez a stílus tud idegesíteni, de jobblenne inkább hagynám hogy mondja a maga dumáját, ha ez jó neki
csak nemtudom megérteni az ilyen embert hogy milyen szempontból jó ez neki.
az embereket úgyse tudja megváltoztatni, vagy csak részben, hiába nyomja az erőfeszítéseit.
mint ahogy őt sem lehet megváltozatni. (ha netalántán aztmondaná h igen, őt meglehet, akkor nehiggyetek neki)
mégvalamit elért, sikerült egyfajta reakciót kicsalni pl belőlem, így már nem a kajáról meg jópofizásról van szó.
Bubu: egyetértek
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest