- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
-
neongorack
senior tag
válasz
mayerlaci #2619 üzenetére
Nahh én ezért sem várom a telet, mert akkor minden harmadik nap, szakad a hó=nuku net!Pff Szép lesz!Tisztára mint tavaj csak akkor nekem még nemvolt...
Esküszöm felmegyek a tetőre és körberakom konvektorral az attennákat, hogy olvadjon le róla....
Viszlát:Örülj neki amíg lehet...nálunk is csak tegnap esett egy kevés...de inkább az amolyan havaseső volt...
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
mayerlaci #1488 üzenetére
ésésés.. tudom. kis taknyos 16 éves majom vagyok, aki épp unatkozik és kiborul, mert egy icuri picuri kis törődésre vágyik, meg egy napra amikor nem basztatják.. lehet mondani, lehet utálni, csak ne kíméljen az, aki így gondolja.
jah és még a fejem lágya se nőtt be és 7 éves szinten vagyok... -
ngabor2
nagyúr
válasz
mayerlaci #1122 üzenetére
Légykondi nekünk sincs, csak a melóhelyen. ha már bent kell rohadni a papírok között, akkor legalább az menjen.
Kézmelegítős mobil... és akkor mikor jövök haza, már le is merült a telefon. Van nekem zsebem is, ahova a kezem tenni tudom. Sőt, talán valahol kesztyűm is van.
Bash: Bocs, lemaradt 1-2 szmájliNem támadtam, csak irigykedek egy picit...
peterkeT: és most váltsam le a fullextrás jó kis Gigabyte lapomat egy ECS-re? Na azt már nem. Majd ha lesz egyszer $ok hangulatom egy lapitopira, akkor majd veszek a nagygép mellé. Bár lehet, hogy inkább egy nagyobb ház kellene a gépnek, mert ebben már alig férek el. -
ngabor2
nagyúr
válasz
mayerlaci #1117 üzenetére
Én a nyári kánikulát kibírom, esetleg egy kis légkondi, de az se szokott kelleni. mondjuk idén az igazi nyár kb. 2 hét volt, a többiben esett az eső.
Aszondod, ilyenkor sajnáljam, hogy olyan gépem van, amelyik nem hajlandó fűteni? Nyáron ez jól jön, hogy este nem melegít feleslegesen... télre LGA775 P4, nyárra A64
peterkeT: a fecskék tőlünk már vagy kivándoroltak, vagy nagyon elbújtak, mostanában már nem látom őket. bezzeg nyáron bírtak ébreszteni hétvégén, 6 óra magasságában!
[Szerkesztve] -
escie
őstag
válasz
mayerlaci #1029 üzenetére
úgy tudom, olyan 30cm az átmérője a átlagosan... persze, nem a hasonlóságuról híresek a villámok.
--
nekünk vagy 1,5 méterre lóg ki a wlan antenna a tetőgerinctől, ezen kapom a netet. ráadásul az utca legmagasabb részén vagyunk.
remélem megfogja a szolgáltató által telpített wlan-bridge, ha neadjisten belevág a villám az antennába. -
ladybug
őstag
válasz
mayerlaci #705 üzenetére
Nem azt gondolom, hogy a becsukás lenne a jó ötlet. Hanem az, hogy kultúrált keretek között (ezalatt ugye normális megfogalmazást, és a másik userhez való emberséges hozzáállást értem) kellene, hogy működjön. Tehát az önmérsékleten és önmoderáláson lenne a hangsúly.
De azt hiszem, megint csak naív vagyok.
[Szerkesztve] -
-
ngabor2
nagyúr
válasz
mayerlaci #247 üzenetére
ezzel mindössze annyi a baj, hogy pl. az OT47-nél nem fogják érteni, hogy miért is ''még egy új'', hisz már régi... valami változatos dolog kellene, további ötletem most nincs
ladybug: nagyon jó, aztán majd gondolkodunk további okosságokon.
Sianis: egyes offolóknak sajnos nem erőssége a gondolkodás... és most senkire sem utalok konkrétan.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest