- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
seprence
csendes tag
válasz
zsiga667 #4780 üzenetére
remélem ennyire nem dorvultak el! Amúgy, hogy lehet előállítani? etil alkoholt adnak pl mgboltban 96%osat denaturált szesz formájában. mi kell még hozzá?
amúgy nem folyadék, hanem gáz: forráspont +12C, tehát 20C-on már gőz.
sósav? hány t%-os? vagy NaCl és Tömény kénsav?
[Szerkesztve] -
-
Sipi
addikt
válasz
zsiga667 #3515 üzenetére
Bordó nyakkendőhöz nagyon jól menne a fekete öltöny. De a kék gatyóval lassan bohóc lesz...
Úgyhogy maradjon kék nadrág, sötétkék, majdnem fekete egyszínű zakó, esetleg a világosszürke inggel. De ha nagymintás, neadjisten rózsacsokros a mintája, fel ne vedd!
Ha túl ratyi, akkor a vasalásra váró, esetleg a bordó ing. De passzítsd össze a színeket egymás mellé, nézd meg, jól mutat-e!
Sipi -
VladimirR
nagyúr
válasz
zsiga667 #3159 üzenetére
vezettel mar Te magyarorszagon, a magyar utakon?
ha lehetne, lanctalpassal kozlekedne a tobbseg, aziranyu felelmeben, hogy elhagyja a kereket egy kozepes meretu katyuban (nagyobbacskakba befer egy fel suzuki
rii: a nyaron lattam egy nagyon durva ''auto''-t
nagykinizsen (vagy kiskinizs, tudja a halal) dolgoztam, ahol tavaly csunya karokat okozott az arviz - valyoghazakat bontottunk, es besegitett egy helyi srac is a kocsijaval:
-uaz alvaz (ugy derekmagassagban kezdodott a kocsi) hozzavalo kerekekkel
-wartburg kaszni felbevagva (csak ketuleleses volt a szepseg)
-hatul egy 2x2-es plato
-1200-es lada motor (ehhez kepest - talan a felezonek koszonhetoen - olyan helyeken is ment, ahol mas kocsi nem nagyon)
a srac autoszerelo, vagy karosszerialakatos, vagy ilyesmi, mondta, hogy meg nincs egeszen kesz, itt-ott igazgatni kell meg, meg a plato is billenos lesz
amikor az arviz volt, a csonakokon kivul csak ez a jarmu tudott bemenni a faluba a mentes alatt -
-
ngabor2
nagyúr
válasz
zsiga667 #2420 üzenetére
Esetleg ne borotválkozz. Nagyon praktikus megoldás, különösen lusta embereknek (mint én). Ha valaki még így is le-kislányoz... na azzal valami baj van
monnyuk már én is szelidítettem az msn-képemhez képest az arcszőrzetemen, levágni rövidebbre, vagy netalán leborotválni () nem fogom egy jó darabig.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
zsiga667 #2420 üzenetére
egesz pontosan: lematradtam valamiert, es mikor felneztem, 3 vekony, nagyjabol egy magassagu, hosszuhaju teremtest lattam egymas mellett menni
mondtam is, hogy de szep kislanyok....Kidus, Natasa.....es Zsiga667
azota rajta maradt....
a hetvegen is, azt hittem ra, hogy gyerek, csodalkoztam, hogy ilyen keso este, ilyen kicsi gyerek miert maszkal egyedul....
csak mikor kozelebb ertem lattam meg, hogy Zsiga az....
mondta is utana, hogy mennyire szeret..... -
VladimirR
nagyúr
válasz
zsiga667 #2364 üzenetére
imho nem igazan parhuzamosithato a feladat, mert mint ngabor2 is irta, rengeteg adatrol van szo, amit szet kene valogatni, szetszorni, kiszamolni, visszatolteni, es osszegezni (nem csak osszefuzni, mert lehet, hogy pl alvin ~20 000 hozzaszolasabol jut mind az 1 000 tagnak, igy azt a 3*1 000 erteket ossze kell adogatni
szoval semmivel sem vagyunk elorebb
egyebkent sem kell olyan nagyban gondolkodni, hogy megerje a faradtsagot, meg az ezzel valo szivast, ennek akkor lenne ertelme, ha egy gepnek legalabb hetekig, de inkabb honapokig tartana a szamolas (mig jelen esetben, ha egy felhasznalo kiszamolasa 1sec (bar imho nincs annyi), akkor is alig tobb, mint fel naprol van szo)
a problema leginkabb az, hogy ezidore le kene loni a forumot (asszem)
szerk.: juteszembe: adatbiztonsag szempontjabol sem valami fenyes otlet az adatok, adatszerkezet kvazi publikalasa, hogy mas ne mondjak, gondlojunk csak a mailcimek, telefonszamok osszegyujtesere
de az sem tesz jot senkinek, ha publikus az adatbazis szerkezete (volt mar a ph-n hekkertamadas)
szerk.: telleg, asszem pont jovoheten lesz az evfordulo
szerk.: meg is van, 2002-11-24 (17:00:00 ?)
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
zsiga667 #2364 üzenetére
Úgy látom, nagyon tetszik neked ez a grid dolog
Csak az a baj, hogy a grid olyan helyre jó, ahol kevés adattal kell sokat számolni. Egy adatbázisban való keresgéléshez és kigyűjtögetéshez pedig nagyon sok adat között kell viszonylag(!) keveset számolni. Ez tipikusan egygépes feladat szerintem. ha tévedek, javítsatok ki.
Egyébként nekem is van 1-2 állagjavító ötletem, egy részük már elhangzott, néhányat eredetileg máshogy képzeltem el, de az itt felvetett formában se rossz. -
ladybug
őstag
válasz
zsiga667 #2058 üzenetére
Édesem. Talán te vagy túl érzékeny. Különben is, egy ilyen kedves gyermeknek már rég az ágyban lenne a helye.
All: Ne bántsátok ezt a drága gyermeket. Vegyetek neki v.mi szépet, annak mindig örül.
Ghost: Ej, de nagy lett a szád.
Esetleg egy olyan tükröt ami mindent megfordít. És akkor milyen jók is néz...- Grafiqs
-
mayerlaci
senior tag
válasz
zsiga667 #1540 üzenetére
Jo majd meglesz valahonnan.Mikori film?
De most én még mindig a hatás alatt állok.(nem dorg stb...) hanem a film.Nem nagyon volt olyan film ami ennyire...Szereplőválogatás meg minden nagyon bejön megérintett.
Ajánljatok még ehhez hasonlokat. léccives.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
zsiga667 #1533 üzenetére
És van, aki teljesen felismrei magát e jellmezések alapján, van, aki pedig csak részeket tud magáévá tenni belőle. De mire is jó ez? Elolvasod, és kiderül, hogy be vagy skatulyázva. Aztán már azon veszed észre magad, hogy ''jé, ezt is pont úgy csináltam, ahogy a horoszkópom írta''....
-
-
parandroid
félisten
válasz
zsiga667 #1199 üzenetére
1. Ki dönti el, hogy mik az értelmes vita, és az alátámasztott érvek? (Nyilván egy moderátor, aztán menne a hiszti, hogy EZÉRT bannoltak???)
2. Ahelyett, hogy hülyeségek miatt kidobáljunk néhány fórumtagot, aki amúgy évekig nem csinálna balhét, nem egyszerűbb lehetőséget sem hagyni erre?
A témáról le lehet szállni.
#1202: megfontolandó ötlet, épp ezt szerettem volna kérni.
p -
VladimirR
nagyúr
válasz
zsiga667 #792 üzenetére
az, hogy a redundans adattarolas elkerulesenek erdekeben nem teszed fel ujra a kerdest, es nem valaszoljak azt meg ujfent 3-an, hanem csak azt kerdezed meg, hogy hol, melyik topic-ban volt mar errol szo, mert tudod (jo ez esetedben nem all fenn), hogy itt a ph-n olvastad, csak azt nem,, hogy hol, s a keresovel sem jutottal el a hon ahitott forumtemahoz
szerk.: csak a Te kedvedert felhoztam a temat, hatha igy megerted
p.s.: na, ez viszont kotekedes
[Szerkesztve] -
válasz
zsiga667 #603 üzenetére
A végére már annyira elegem volt az egészből, h. úgy voltam vele, nem érdekel, ha ötödszörre állok neki egy nap op.rendszert telepíteni, de visszateszem a ''sima'' XP-t.
Idegesít, h. a programok egy része nem megy a 64 bites XP alatt. A legfontosabbat, a vírusírtót is holt sokáig kerestük, mire találtunk egyet, ami felment a gépre...
Nincs nyomtatónk, mert a 32 bites drivert nem veszi be...
Aktív témák
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Könyvajánló
- World of Tanks - MMO
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest