- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Ez a hozzászólás határozottan jól esett így estére.
Természetesen kell hogy körülvegyék az embert tárgyak,(mondjuk én perpill nem vágyom semmire) , de nagyon igaz amit leírtál (a +10 % dologgal kapcsolatban stb..)
Nem tudom mennyire hülyeség, de pl. elkezdtem azon gondolkodni, hogy párom minek örülnie karácsonyra, vagy én minek örülnék karácsonyra.... És tök fura, mert igazándiból semmire de semmire nem vágyom msot, semmire nincs szükségem (kivételt talán egy kellemes hangulatú karácsony este képez...)
Így pl. fogalmam sincs mit vegyek a rokonságnak is, ki minek örülne a legjobban... De azt sem tudom, én minek örülnék igazán... nem egy kellemes helyzet.
Erre modndtam azt, amit divotnak is írtam-> nem érzem ezen javakbana boldogságom. -
-
tildy
nagyúr
Igazad van, nem magukkal az eszközökkel van a baj, hanem az én beleérző képességemmel, hogy bele sem tudok gondolni abba, hogy mi késztet arra embereket, hogy súloys többletpénzeket költsenek ilyen (szigorúan szvsz) ''apróságokra''.
Szal a hiba az én (agyi) készülékemben van.
neduddki: fater samsungjat. [link]
Sima tv villogása csak akkor zavaró, ha oldalról kukkantasz rá. Szemből nem.
Ráadásul az emlíett tébvén nagyobb a ''csíkméret'' , ami nagyon zavaró, ezenkívűl szerintem homályos is a kép rajta.
De lehet ez csak egy rossz példány... Midnenesetre 15 éves grundigunktól nem folyik ki úgy a szemem, szívesebben nézem, szép tiszta éles kép van rajta.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Agyelszívás történt alvás közben?
amúgy az offolásról: ha mindenkinek levonnánk a hsz-számátból az offban töltött hsz-számot, hááát... lehet, hogy nem lenne nekem se egyéni avatarom
ha meg a valóban a fórumon töltött időt vennénk alapul, akkor meg szinte biztos. Csak nehogy valaki utánaszámoljon
neduddki: a bill-kiosztás ismerete sok esetben segít a hsz-eid megfejtésébenDe szerintem mindenkinek jobb, ha hasonló nyereményeket én nem nyernék. (legfeljebb ''egy kétszemélyes, üvegből és porcelánból készült bukósisakot''
)
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
A bizalom, a tisztelet által jön létre egy olyan kapocs a szülővel, ami arra késztet minket, hogy mindig hozzá(juk) tudjunk fordulni. Szomorú, ha ez nincs meg. Pedig a szülők azok, akik ott kell(ene), hogy álljanak a gyerek mellett és mögött. Bármi öröm vagy csalódás éri.
-
ladybug
őstag
Nem tagadhatjuk le a gyökereinket, ugye? A lényeg, hogy oly sok mindent tanultunk a szülinktől. Van, amit ott és akkor húh, de nagyon elítéltünk, és megfogadtuk, hogy ilyenek mi nem leszünk. De aztán így 30 felé közeledve már elgondolkozuk azon, hogy rendes ember lett belőlünk, és úgy neveltek fel minket, hogy szerettek, és jót akartak nekünk. Alapvetően ezeket a nevelési elveket visszük tovább, plusz még a mi nézeteinkkel tarkítjuk.
Arra pedig, hogy az említett illető pszichiáter...
Nem a végzettség és a foglalkozás teszi a jó szülőt. Alapvetően ösztönös dolgok ezek. Az csak jó, ha v.ki tanult is mellette, de egy egyszerű ember is fel tudja úgy nevelni a gyermekét, mint egy egyetemet vagy főiskolát végzett egyén.
Nálunk spec tele vana rokonság pedagógussal. És egyiknek ostobább módszerei vannak a másiknál.
Én sem nevelem a gyermekemet tökéletesen, más is lát benne kivetnivalót, és ez természetes. De próbálom a legtöbbet kihozni mind magamból, mind a gyerekemből, és a legtöbb jót átadni neki. -
parandroid
félisten
Senki nem teheti meg, hogy véleményt mond a szüleiről, amíg ő nem nevelt fel (legalább egy) gyereket. Patológiai és kriminológiai esetek természetesen kivételt képeznek, de ezt ugye mondanom sem kell.
Szóval: van valakinek már unokája? Kíváncsi lennék a véleményére a szüleiről.
Mondom mindezt pedagógus diplomával, egy gyakorló óvónő feleséggel, és egy négyéves kislánnyal, a másodikat várva. Amire célozni akarok, hogy mindenki téved, mindenkinek van rossz napja, és mindenkit lehet kritizálni. A lényeg az, hogy szeressüka gyereket, és az ő jövője legyen szem előtt. Ez hiányzik a legtöbb szülőből sajnos, és hogy azért-e mert Everest-nyi egót neveltek bele, az a jó kérdés.
p -
tildy
nagyúr
Jó reggelt mindenkinek!
Aranyos történet 2.
''Amikor a fiam pici volt, négy éves korában, észrevettem, hogy ollóval lukakat vág a zoknijaiba. És amikor azt mondtam neki, hogy „Hát mi van? Ez mi?” Hogy miért csinálja ezt? Akkor a derekára tette a kezét, és azt mondta: „Kié ez a zokni?” És akkor egy kicsit gondolkoztam róla, és úgy félig azt akartam mondani, hogy az enyém, csak kölcsönadtam. De meg kellett engednem neki, hogy ez az övé. Valahogy ő ezt mélyen tudta is – ezt soha nem tanítottam meg neki –, hogyha az övé, akkor azt csinál vele, amit akar. És ugyanezt csinálta a játékaival. Adtam neki egy játékot, másnap kérdeztem, hol van. Azt mondta, odaadta az egyik barátjának. És amikor látta, hogy el vagyok képedve, akkor azt mondta, hogy „Nem neked adtad?” Hogyha az enyém, akkor odaadhatom másnak.'' Feldmár
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest