- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Vérboci #4766 üzenetére
A péntek ma még munkanap. A jövő héten nekem már remélem nem az lesz. ássunk röptében közvélemény-kutat: kinek mennyi munkanapja van még hátra az évből?
(igen, tudom, ez nem véleményfelmérés, de már mindenre ezt mondják...)
Amúgy biztos rájöttél, hogy a ma estig levő idő legalább olyan hosszú lesz számodra, mint az eltelt hét... relativisztikus idő -
Old Death
senior tag
válasz
Vérboci #4737 üzenetére
tudom, hogy több van ajándékban... csak a kérdés tulképpen az volt, hogy ez hol éri meg nekik? (eltekintve attól, hogy ezen is van 80Ft hasznuk és az a lényeg az egészben, hogy adjunk túl az egész cumón gyorsan, no meg ha vki úttközben megszereti akkor úgyis ezt fogja venni akármennyiért is) bár egyre inkább felvetés volt, mint kérdés...
Elég furi módon számolsz... köszönömoldy
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Vérboci #4731 üzenetére
Ha jól tudom, azt se. Az egész pirotechnikai hóbelevancot egyszerre tiltották be. Csak a miértre nem tudom még mindig a választ...
Az öregeket/gyerekeket/állatokat azelőtt is ugyan úgy rémisztgette a sok illegális petárda. Csak azokkal nagyobb volt a balesetveszély, mert titokban kellett durrogni. Aki eddig titokban durrogott, az most egyszer legálisan tehette, és illegálisan is ugyan úgy fog. Aki meg eddig nem durrogott, az most se.
Mottó: Próbáld ki, ha beválik, tiltsd be! -
ngabor2
nagyúr
válasz
Vérboci #4657 üzenetére
Bár ez már a Vallás topikba illene, nekem mostanában a hátamon feláll a szőr a ''hithű keresztény/muzulmán/stb'' szópáros hallatán. Ők nem hithűek, hanem valláshűek... nagyon nem mindegy. De ezt a témát valóban nem itt kellene kitárgyalni
lorcsi: megvolt a vizsgád? Sikerült? Vagy épp erőt gyűjtessz rá?
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Vérboci #4591 üzenetére
''A dárda becsapott, mert azt hittem az által veszejtették el az I_am által jelzett személyt'' - bar nem nagyon foglalkoztat a valals, meg ikyenek, de en ugy tudom, hogy Jezus abba a bizonyos dardaszurasba halt bele a kereszten
''Lényeg ami lényeg. Nekem a Télapó jön be...'' - mer' tul sok filmet nezel es/vagy nem vagy tisztaban azzal, hogy minden nepnek megvan a maga mondavilaga, mesefigurai, ajandekhozo vackai
nalunk a kisjezus hozza az ajandekot, a hulye amerikaji () filmekben meg a szantakloz (egyebkent ha jol tudom, a korabban linkelt kepek is pontatlanok, azaz nem igazan ideillok, mert nalunk (ismert csak: ha jol tudom) nem renszarvasok vontatta repulo szanon kozlekedik a mikulas, hanem gyalogszerrel)
-
tildy
nagyúr
válasz
Vérboci #4617 üzenetére
Be ne bukd a végén, mint ahogyan annak idején én bebuktama mikulás dolgot, hogy márpedig van! És szentül meg voltam győződve arról, hogy midnen iskolatársam ugyanígy vélekedik... Aztán nem...
Szent Miklósról általában ilyesmi képek vannak: [link]
Egyébként meg a gyári felmérést szvzs nem lehet reprezentatívnak nevezni -
-
Agostino
addikt
válasz
Vérboci #4601 üzenetére
Így van Viva la Télapó, hozott ma nekem egy frankó kis statisztika zh-t, ezt az órát is letudtam egy életre. Csokit nem kaptam, de ha a holnapi vizsgám is sikerül, akkor meg leszek elégedve az öreggel.
Amúgy pl Olaszországban nem Télapó van, hanem télanyó, aka Befana. A stílus ugyanaz, szenet kapnak a lámák, ajándékot a jó gyerekek. Azt hiszem ő seprűn közlekedik. Régen volt már olaszóra, akkor sem foglalkoztunk túl sokat a kérdéssel.
Den : a piros ruhás elméletet én is megerősítem. Always Toka Kóla.
[Szerkesztve] -
-
QuarK
senior tag
válasz
Vérboci #4543 üzenetére
Nah, grat
Voltaképp nekem annyi az elvárásom, h elegáns legyen; rezegjen; és kinyithatós. De szerintem várok még a következő dijákhitejre.
Loretto: Igen, valóban jó darab; meg erre nem lehet mondani, hogy nőies lenneSokszor fogtam ki, mondom, na, ez tetszik... -De ez női teló.
-
tildy
nagyúr
válasz
Vérboci #4417 üzenetére
Epp kinn voltam az ajtoban, mert vettem at a kajat. MAgat az utkozest nem lattam, csak hallottam a csattanast, majd a puffanast a foldon, majd hirtelen odakapva a fejem lattam is a foldon fekvo embert.
Ha lattam volna szemtol szembe az egeszet, azt hiszem meg is őrulnék. Így is elég volt.
Na befejezem, senkit nem akarok sokkolni, majd valahogy feldolgozom magamban...(vagy nem) -
VladimirR
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Vérboci #2990 üzenetére
Látod, én épp ezért növesztettem arcszőrzetet. Több ''hozzáértőt'' kérdeztem, hogy hány évesnek tűnök, nem tudták megmondani. Kortalanít. Ha leborotválnám, akkor kölyökképem lenne, mint a régi jogsimban. Most legalább nagyjából komolyan nézek ki. Legalábbis amíg meg nem szólalok
(Oké, a szakállnövesztés a csajoknál nehezen kivitelezhető, ráadásul lehet, hogy épp fordítva sülne el a poén...)
A sókban felvonultatott ''arcok'' nagy része meg kamu. És hiába nem mutatnak értelmes műsorokat, csak ezt, mégis tudják, hogy a népnek erre van szüksége, nem színvonalas műsorra. -
ladybug
őstag
válasz
Vérboci #2974 üzenetére
Szerintem minden bizalom kérdése. Az is, hogy a neten hogyan adod ki magad, az is, hogy a boltban hogy vásárolsz... stb, szóval sok ezer apró dolog is mind-mind a bizalomra vezethető. Ha nincs bizalmad az emberekben, akkor nem tudsz nyitott lenni, nehezen barátkozol. Folytatva tömör válaszokat adsz, esetleg másnak ''mutatod'' magad a neten.
Az, hogy milyen képet küldesz magadról igazából mindegy, mert..
1. A fénykép megítélése is szubjektív,
2. Te másképp látod Magadat, mint az, aki a képet nézi,
3. lehet, hogy semmit nem változtat a tényen, hogy szimpi vagy vag ysem, ha képet küldesz. -
jeges
senior tag
válasz
Vérboci #2971 üzenetére
ha alma ''akármilyen fullintelligens, kedves, jóofa'', akkor nem hagyja várakozni a másikat akkor sem, ha nem tetszik neki. ehhez is, mint bármi máshoz, ''csak'' némi intelligencia szükségeltetik.
egyébként meg fényképet lehet cserélni még a tali előtt is. ott már sokminden kiderülhet (szerk: ebből a szempontból természetesen)
szerk2: egyébként meg sztem nem a csalódási arány, ami számít, hanem az eredmény
[Szerkesztve] -
Rez_Grof
őstag
válasz
Vérboci #2958 üzenetére
Jeges: Semmi, subjektív véleményemet fejtettem ki, nem is igazán a netes ismerkedésre, ha nem arra amit Ngabor2 a '' ''-közé tett.
Tildy: Ismeretségikörömből is tudok példát a tartós kapcsolatra, pedig az egyik még távkapcsolat is mellette.
''A neten ismerkedni olyan, mint egy sajtreszelővel rejszolni: enyhén szorakoztató, de inkább fájdalmas.''
/Ismeretlen szerző műve/
Agymenésem befejeztem nem tudok irott szöveggel jól kommunikálni.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Vérboci #2954 üzenetére
''Tudod, kisfiam, anyáddal a Prohardveren ismerkedtem meg...''
Tiv (sr): hogy ne a hóesés topikot offoljuk szét: az aláírásom a HIX TIPP-ről való. Valaki érdeklődött, hogy a mosogatógépek is ugrálnak-e, mint a régi Hajdu mosógépek. Miután fel lett homályosítva, hogy igen kevés mosogatógép szárít centrifugálással, tehát nem illene ugrálnia, utána írta be valaki. Csúnya dolog, hogy a szerzőt és a forrást nem írtam be, de akkor kicsúszok a 3 sor limitből, és jönnek gonosz moderátorok és leharapják a fejemet
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Vérboci #2886 üzenetére
Bőrkabát, arany.
Egyébként párom szerint nem egy túl olcsó hely... Legalábbis a gyorskajáldák.
'' De két napig nem láthatom a Kedvesemet. '' ...Bammeg... Erre nem tudok mit mondani. Ez szvsz már kóros.
Nehogy ne bírj már ki két napot a kedvesed nélkül. NÉzz rá Kidusékra pl!
[Szerkesztve] -
-
parandroid
félisten
válasz
Vérboci #1804 üzenetére
6 szóval simán túlteljesítettem a szintet.
Amúgy érdekes, egy ilyen hozzászólásszámbeli hullámvölgy után, milyen nehezen (és némiképp tartalmatlanul) indul be újra a beszélgetés. És miért rögtön az a téma, hogy milyen csend van itt?
Bevezessük tildy 'minimum 4 soros hozzászólás' javaslatát újra?
p -
rii
nagyúr
válasz
Vérboci #1762 üzenetére
Szerintem nem baj, ha az embereket sok behatás éri, sok gondolkozó értelmiségi állást foglal. Ezért vannak. Az ember és a véleménye összetartozik ...
Pont azt tartom szerencsésnek, ha az emberek sok véleményt hallanak, minél több álláspontot meglátnak, és le tudják szűrni, ők mivel tudnak egyet érteni, mit tudnak magukénak érezni.
Nem tudom Ákos melyik oldalt valja magáénak, nem is érdekel most, de az a fontos, hogy mint közszereplő ne szerepet játszon, és csak látszatból álljon valamely oldal pártjára, hanem őszintén magát adja. -
Vérboci
addikt
válasz
Vérboci #1634 üzenetére
Vááá... mekkor a balhé van mááá
Gondoltam én lator, hogy egy monitort gariztatni semmiség.
A történet eddig ott tart, hogy:
A bolt, ahol vettem, nem hajlandó kijönni a monitorért, jóllehet erre a jótállási feltételek szerint köteles lenne. Aszondja, neki azt senki nem fizeti ki, mert nincs rendes szerződése a samsunggal. Márpedig én nem buszozom át a várost monitorrl a kezemben.
Hívom a nagykert, meghallgat, javasolja, hívjam a Samsungot, ők intézik a szrvízt.
Hívom a Samsungot, meghallgatnak, közlik, hogy hívjam a közponi szervízt Pesten, mert hozzá tartoznak a vidéki átvevőhelyek.
Központi szervíz meghallgat, közli hívjam a Samsungot. Mondom ők küldtek. Azt mondja, az a baj, hogy vidéken nincs szervíz, csak átvevőhely ezért ő nem tud eljöni a monitorért, meg nem is szokásMondom neki, hogy hát 3 év teljeskörű garanciám van, benne leírva, hogy velem egyeztetett időpontban hozzák-viszik a monitoromat. Azt mondja érti, de nem tud mit tenni. Előjöttem a fogyasztóvédelemel, mire válrendítva közölte, hogy nyugodtan szóljak nekik. Végül felajánlotta, hogy beszél a helyi bolttat, hogy egyszeri esetként ugyan jöjenek már ki hozzám. Várom a visszahívását.
De mi az hogy egyszeri eset. Ha valaki nem csapkodja az astalt meg fenyegetőzik fogyvédelemmel, akkor cipelheti a moncsit? Ha lenne kocsim, nem érdekelne, de tényleg nem fogok a városon keresztülbalettozni egy 30-40 ezres monitorral.
Szabják meg... -
ngabor2
nagyúr
válasz
Vérboci #1623 üzenetére
Talán azért sikerült elsőként beköszönnöd, mert leszoktunk a hajnali beköszönésekről. Mint ahogy az öregek kérték, az off ismét leginkább off, és nem cset.
Én meg továbbra is utálom a szabadalmakat, de erről többet ide nem írok, mert ez off, és nem blog
UI: sok sikert a Sulinetes garihoz, a váleményed és az eredmény érdekelne. Bár a sulinetes dvdíróm már elmúlt egy éves, és azután halta meg magát. -
pussy_cat
tag
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest