- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Vérboci
addikt
válasz
VladimirR #4628 üzenetére
Nem... nem az americskaiak miatt várom a télapót. Talán a jelenlegi formája az ő találmányuk, a személye viszont nem.
A télapó szerintem a pogány megfelelője a jesszuskának.
A mi családunk nem vallásos. Bár az utóbbi időben anyukám jézuskázik, én kötöm az ebet a télapóhoz
Akárki akármit mond, a Télapó egy szerethető figura. És nem kakil be
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR #4583 üzenetére
Én is találkoztam már egy kettővel, beszéltem is velük, és azt mondták a kérdéseimet tegyem fel a manók királyának, mert ők csak ilyen ''szolgák''.
Frankó manónyelven nyomták
De nem hasonlítottak a könyvekben leírt sipkás törpékhez.
Kidus: fura, én ezeket nem hittem el, vagy nem emlékszem rájuk, úgy látszik a jézuskát meg a télapót kajáltam csak be...
De szimplán szerintem csak arról van szó, hogy sosem mondtak mesét nekem a szüleim. -
-
rii
nagyúr
válasz
VladimirR #4489 üzenetére
Én régen sem programoztam.
(Najó, .... önpúder (1.) egyszer megírtam a Norton Commandert félig (2 ablak, mászkál le fel, másol, töröl, kétirányba láncolt listába felfűzi a file-okat, meg egy (2.) parancssoros angolszó tanuló program, meg egy (3.) dbase file-ból kiolvastam a bene levő 126,000 szópárt, tipusos file-ba raktam őket, és szótárként használtam. beírt szó esetén a program a tipusos file-ban a kívánt szó első kakakteréhez ugrott, és onnan kezdte a keresést.... ) meg 2003-ban 5ös kaptam C elméletin, bár a fősulim elúszott mán' rég
szerk.: csak két hiba van benne: Szemantikai, és Szintaktikai
[Szerkesztve] -
Thyb
senior tag
válasz
VladimirR #4463 üzenetére
A koponyám hátsó felével betörtem a merci szélvédőjét, majd a motorháztetőről legurultam és leestem a kocsi elé, azpedig tovább csuszott és a jobb első kerék a fejem előtt állt meg közvetlenül, ugyhogy a kocsi alatt voltam teljesen, onnan huztak ki a mentősök, akik először látva a 90 fokban elhajlott bringát, meg engem a kocsi alatt már le is irtak.
-
Thyb
senior tag
válasz
VladimirR #4460 üzenetére
azért ugy elcsapni egy megtermett férfit, 55-el, hogy az repüljön és még bele is haljon nem nagyon tudom elképzelni, hacsak nem a fejére esik
Engem is csaptak el 90-el városban, és lehettem 13. Akkor én tényleg nagyot estem, és nem sokon mult. De egy meglett férfi azért mégis más. -
tiv83us
veterán
válasz
VladimirR #4412 üzenetére
Jolvan kezdunk elbeszelni egymas mellett. Ha ingyenesen kapod a netet, szerintem akkor sincs jogod megosztani egy lakoteleppel peldaul, se ingye, se peze. Akar megvan hozza a savszeled, akar nem. Ha megengedik, akkor hajra.
Viszont ha mas tudta nelkul lopod a netet, az lopas mind a szolgaltato, mind akitol lopod afele is nezve. Ez igy van a wireless nettel is. Egyik kolleganom pl ugy hasznalja a Powerbook-jen a netet, hogy a szomszednak van wireless elofizetese, a gepe meg siman rahangol es megy annak rendje es modja szerint.
De ertem mit mondasz, remelem te is ertesz engem. -
-
tiv61us
őstag
válasz
VladimirR #4398 üzenetére
errefele ugy megy, hogy megrendelem a szolgaltatast es rendelkezem vele a keron belul,
csodalkoznek ha otthon nem igy menne
mert maybe akkor ingyen adhatnam tovabb az egesz lakotelepnek, s lennek szolgaltatoja a szolgaltatonak
de ha igy van, nem tudom
itt nem muxik
meg eveket is megmernek erte, es ez nem vicc -
tiv83us
veterán
válasz
VladimirR #4398 üzenetére
Hat mivel a net asszem nalunk egy kabelen jon a kabeltv-vel, nem igazan lenne nyero a dolog. Azt a fajta megoldast ugytudom nalatok is buntetik, nalunk meg mindenkeppen.
ui:bar azert a havi 30 dollarert a f*szom se kockaztatna az orok eletre szolo rekordot. /Vagy bortont.../ Az eletben nem kapnek sehol normalis melohelyet egy ilyen priusszal. -
-
Sianis
addikt
válasz
VladimirR #4326 üzenetére
Hát igen...
ECDL 0 óra tanulást igényelt.Esetleg egyetemem végzett tantárgyakkal?
Azok már csak vannak olyan szintűek nem? Még valami. Van erről egy jó magyar honlap? Ahol össze van foglalva az összes szak, árakkalm témakörökkel, óraszámokkkal, és képzési helyekkel? Sajnos Google nem dob semmilyen ilyen linket, de lehet, hogy csak én keresek rosszul...
-
Loretto
veterán
válasz
VladimirR #4120 üzenetére
Az észjárása primitv.
Nem tudom minek bonyolítjátok
Na közben megvolt az utolsó táncóra.Aki tudja mint jelent a ''kubai'' figura, akkor nem nevet azon, hogy kb 4x mutogatták el nekünk legalább.Megjegyzem nehéz úgy a lányt vezetni, ha az makacsul nem arra akar forogni, mint amerre szeretném. -
-
ngabor2
nagyúr
válasz
VladimirR #4077 üzenetére
Ezesetben, Ó, Mesterem, satírozgasd kultúrális tudatlanságom fehér foltjait
De majd csak este, ha hazaértem.
A felvilágosítás a Méhek, mint együttes, és dalaik. Kábé úgy, mint én feléd a Szegény ember kézzel nőz albummal. Csak nekem nem igazán jött össze eddig a dc, mert a torrent lefogja a sávszélt
Amúgy erre gondolsz?
Hófehérke, hét törpe
Kimentek az erdőbe.
Hófehérke mit csinált?
Letolta a bugyiját!
A hét törpe meglátta,
Odament és meghágta.
Hófehérke könnyezett
A hét törpe élvezett.
(google rulez...)
escie: asszem én inkább a ''nem akar semmit csinálni'' kategóroiába tartozom. Bár most egyszerre 2 jóhírrel is szolgáltam nem túl jókedvű főnökeimnek, úgyhogy ismét bizakodó vagyok.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
válasz
VladimirR #3994 üzenetére
ha viszont van 1-1 hezag, akkor
Szerintem pont erre vonatkozott a kérdés, azaz kvázi threadet akar linkelni. Mondjuk ha már megnézni lehetne egyáltalán ilyet, az segítene.(Gyakorlati jelentőség: rákeresek az adott topikban az adott problémára, oké, de a megoldásként szereplő HSZ-ekbe tipikusan nincs benne a kulcsszó, tehát ha meg akarom keresni, hogy kik válaszoltak erre, manuálisan kell.
Mondjuk jó, hogy csak a környéken kell nézelődni, kivéve persze a nagyon felkapott topikokat, mert ott lehet 100+ HSZ után is válasz...)
Bytheway szerintem is nagyon technikai lett mosatnában az OFF TOPIC (amúgy nem nagyon szoktam olvasni, de mostanában tkp. érdekes cuccok vannak), szvsz ez már megérne egy külön topikot, ilyen ''PH! adatbázis kérdések és válaszok'', vagy mi. -
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR #3932 üzenetére
Már késő; barátnőm ellepett Alvin és a Mókusok; Aljas kúszóbab; stb. számokkal;
meg más forrásból is árad a marhaság; kész vagyok;
fejemben egymásnak adják a kilincset a leleményes verszakok.
I_Am: #3961: Ezt benézted rendesen...
[Szerkesztve]
ui.: Ki kér muffint?
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR #3889 üzenetére
köszi, ... mindez csak onnan jött elő, hogy a DC-nek hiába mondtam valamire, hogy DOWNLOAD, Directory-stul, nem ment, mert volt benne egy ''Á''
és arra emlékeztem, hogy régen a 5.0 6.22-es DOS alatt nem volt Á, és most megnézve azálztalad linkeltet csak a 142-es illet 143-as volt.
Amit most kiad a Á-t a 181-re, annak helyém azok a összekapcsolható, táblázatot képező karakterek voltak
Azt, hogy a második 128byte tartalmát szabadon lehet varioálni, azt sosem tudtam. Legfeljebb vcsak azt, hogy a karakter tárolásra elősször 7 bit-ot szántak (128 karakter). Ez kevés volt, és lett 8 bit (256 karakter)
Mplayer-re mit tudsz mondani? Régebben asszem Te ajánlottad, még 2003 környékén, nyáron. De lehet, hogy tévedek.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
VladimirR #3863 üzenetére
Csak tudod nekem tényleg foglamam sincs, hogy milyen szarságokat találni a Fáradt Gőzben, mivel soha nem nézem végig, és nem is olvasok bele olyan topicba, amelyik nem érdekel.
Az adatbázisos ''beszólás'' végén pedig ott figyelt egy szmájli, vagy ha nem, akkor kérek egy moderátor, tegye oda utólag, mert természetesen viccnek szántam. -
divot
veterán
válasz
VladimirR #3852 üzenetére
Márpedig biztos van olyan fórum, ahol kizárólag szakmai témákat talál az úri közönség...
(Egyébként mint ha őtechnikussága is elő szokott volna fordulni az Off-ban, vagy nem?)
A PH! azért lett az, ami, mert több volt egyszerű informatikai újságnál. Erre nyilván már a tulajdonosok is rájöttek, különben nem hagynák ilyen irányba haladni a dolgokat. Persze mostanság olyan divatos lett aggódni a PH! szinvonaláért. -
VladimirR
nagyúr
válasz
VladimirR #3726 üzenetére
bahh, a hozzaszolasnak melyrol jovo mondanivaloja volt, s nem mellesleg bizonyitotta, hogy annak ellenere, hogy nem hasznalom, igenis ismerem a smiley beszurasanak modjat
meg egyebkent is, meg ezzel egyutt is boven az atlag smileyszoras alatt vagyok.....
sirok.....
p.s.:
p.p.s: rohatt szemet modejatoj -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR #3653 üzenetére
én is csak két havonta iszok ilyen szarokat ...
kedvencem a csapvíz+a kakaó (már csak ezt fogyasztom édesség gyanánt, de ezt is el fogom hagyni)
ha már alkeszkodunk, (bár e témában seggemen van a tojáshéj) én jagert, meg unicumot szeretem, meg az ilyen gyógynövényes gyomorkeserűket ... ha van tipped ne kimélj ...
3655 kell néha egy kis áramszünet ....
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
válasz
VladimirR #3482 üzenetére
''ahham, szoval arrafele is sok a barom''
már ne is haragudj, de vki nagyon félrevezetett Téged. a barmok száma és a földrajzi elhelyezkedés között még senki nem tudott kimutatni nullától szignifikánsan eltérő korrelációt (semmilyen szignifikancia szinten).
szerk: ebbe a bevásárlás témába vmi nőnemű is be(le)szólhatana. azt már tudjuk, h a pasik hogy állnak a dologho'...
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR #3490 üzenetére
''.....egyedul el tudom intezni par perc alatt....''
férfias vásárlás kéremszépen ...
én a 2x voltam most a wesztendben farmert venni, mind a 2x 15 perc alatt végeztem
kifeűlé jövett láttam még egy blokkot, legközelebb azt is lerohanom
IKEA-ban vaáaroltam múltkor egy ora alatt azt a mennyiséget, amit másnak csak a nézelődés felvezetése lehet.[OFF](két kis fotel, egy 2 személyes izé, meg egy asztal) Előtte való nbap prtospektusbóűl kinéztem mi kell, és már csak arra a helyre mentem, ahol fel kellett pakolni az árut.[/OFF]
alapból nem szeretek bemenni pusztán nézelődés céljából. Ha bemegyek egy boltba, nem szivesen jövök ki úgy hogy nem vettem meg, amit akartam. Nem szeretek boltról boltra járni.
és még azért sem szeretem a kirakat bámulást, meg a rohagálást a pláézákban, mert úgyis tudom mit akarok venni, és akkor azért, de csakis azért bemegyek.
Nem a bevásárlóűközpontban kapok ihletet, hogy mit is kell vennem.
[Szerkesztve] -
-
QuarK
senior tag
-
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR #3397 üzenetére
-Nem-. Hanem ahol f ' '(x)=0.
Mégis. Sotrno... basszus, még a nevét se tudom, vagy a gyakvezető gyökér, és rosszul ejti ki... Megesküdnék, hogy ő impresszióst mond.
Az első derivált még csak-csak kijött; de másodikat úgy elk*rtam, ahogy kellett; pontosan nem emlékszem, de a Derive5 is megizzadt vele; és ugye annak alapján tudtam volna kiszámolni azokat a pontokat; meg hol konvex-konkáv...
Áhh... Pfuj
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Nah, remek, negyedjére szerkesztem.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR #3393 üzenetére
Most szívesen mondanék pár illetlen jelzőt a gyakvezetőre meg a kedves drága imádnivaló arranyos profbácsira; de voltaképp nyilván él b*sztam el ott, hogy nem görnyedtem órák hossza felett fincsi deriválnivalók fölött...
Asszem ha az elkövetkezendő pár napban valaki olyat böffent ki, mint pl. ''impressziós pont'', le lesz fánkolva.
ui.: Várjunk csak, miért, hogy jártál, ne b*ssz fel, hogy most se...?
ladybug: Jah, tapasztalat, ha másból nem is; abból elég gazdagon fel vagyok már szerelve, külön pótkocsin húzom...
Nah, de higgadtabban szólva, köszönöm szavaid; komolyan.
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
válasz
VladimirR #3166 üzenetére
Nos ebben van valami, csak a gond az hogy az X5-nek előbb fog kettétörni a félmillás alufelnije mint egy Suzuki 10k-s acélja...
Szóval az ellen nem véd.
Faster: De, tisztában vagyok a környezet öngyógyító képességével, csak az a gond hogy a nagy öngyógyításban esetleg kipusztulhat néhány állatfaj, pl. az ember... -
tiv83us
veterán
válasz
VladimirR #3103 üzenetére
Ez mar csak egy ilyen komplexus. Mindenbol a nagyobb kell, hogy kompenzaljam a kis dolgokat...Ezert nagy auto kell, gallonos tejet veszek, 12-es packot veszek, 20 gallon benzint tankolok es lenezek mindenkit.
Vladimir: Te mar voltal errefele, tudhatnad mi a kulonbseg egy 1300-as Skoda meg mondjuk egy 5000-es Lincoln kozt... Amugy sem arrol van szo mennyit megy, hanem hogy mennyi ido megy fel annyira es hogy hany labbal kel taposnod a gazpedalt.
Kidus: Hat ez van, felredugsz...majd meggyonod egyszer.../varlak a fulkeben holnap delben ;)/ -
Bash
őstag
válasz
VladimirR #3098 üzenetére
''minek minden masodik embernek suv es/vagy pickup truck?'' - a kérdés klasszikus
Millió és egy esetben jól jön a nagyobb járgány, nem akarom részletezni. Ehhez jobban kellene ismerned az országot, de azért hadd éljek egy példával. Ha elmegyek a boltba, és venni akarok egy liter tejet, akkor ezt nem tudom megtenni, mert nincs. Jó esetben van fél gallonos meg gallonos...
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest