- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
ladybug #4673 üzenetére
mondom 2 órája hallgatom.
de tegnap is itt volt.
ez itt pest, mindig hallatszik valamerről...
bár még sosem láttam senkit, aki vett volna tőlük valamit...
szerintem ez egy pénzmosó vállalkozás, többe kerül az elégetett üzemanyag, mint amennyi a bevételük, az tuti...
de ez még nem lenne baj, csak hát a zajártalom....
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
ladybug #4529 üzenetére
Szó se róla szerintem is kell a misztikum, de úgy ahogy a nevében is van: misztikusnak, azzaz valós-és valótlan határmezsgyéjén mozgó valaminek kell értelmezni. azaz talán van , talán nincs. És hogy miért? Ha már az emebr gondolt rá, ha már lerajzolta, kitalálta, megalkotta , akkor létezik, ha máshol nem a mesekönyvekben, illetve a tudatában. De nem biztos, sőt nagyon valószínű, hogy a való életben nem fog szembetalálkozni vele, velük. (PErsze ez alól kivételek mindenféle lázálmok, vagy tudatmódosult állapotok, ahol akár manókkal is társaloghat az ember)
Azt viszont, hogy egy rákérdezésnél az ember szemébe hazudjon a saját anyja/apja (miközben az ember érzi, hogy nem mondanak igazat neki, de emellett ott az az érzés, hogy a szüleim mégiscsak megbízik , ki másban bízhatna meg igazán), azt senkinek sem kívánom.
Hiába no, nem volt könnyű gyerekkorom, nehezen emésztem meg az ilyen dolgokat.
Rii: szerintem a fenti mondandóm válasz rá: azt fogom mondani , nem tudom hogy létezik-e, mivel még nem találkoztam vele(szvsz létezik is (mivel valaki kitalálta, és lehet látni mikulásruhába bújt embereket és nem is, hiszen csupán eg ykitaláció formába öntése... A ygerekre bíznám, hogy eldöntse, hisz-e benne vagy sem. )
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
válasz
ladybug #4517 üzenetére
A húgomék múlt szombaton úgy döntöttek, hogy előrehozzák kicsit a Mikulást. Ha már mindenki úgyis összegyűlt a szüleinknél. Beöltöztettek engem Mikulásnak. A ''nagyfia'' (2,5 éves) már kezd nagyon elkanászodni, ezért kioktattak, hogy miket kéne számonkérni rajta.
Úgyhogy a mindenttudó Mikulás elmondta a picinek, hogy éjjel nem arénázunk szántszándékkal, hagyjuk a szülőket és a hugit aludni. Rendesen kell enni, nem csak csokit, édességet.
Alig várom, hogy átküldjék a fotót rólam.
Az emeleti szoba, ahol a nagyfiú volt, közös terasszal rendelkezik a szomszédos szobával. Levajaztuk a húgommal, hogy bemennek a kissráchoz, becsukják maguk után az ajtót, a teraszajtót meg kinyitják. Elkértünk egy régimódi csengettyűt a szomszédoktól én meg beöltözve a szomszéd szobán keresztül kimentem a teraszra. Megráztam a csengettyűt, aztán, mint egy valódi Mikulás beléptem a teraszajtón keresztül a szobába. A kissrác persze mindent azonnal megígért előre.Kapott virgácsot narancsot és csokimikit is. A végén angolosan távoztam a teraszajtón át. Persze egyszer sem tűnt fel neki, hogy én hiányzok a felnőttek közül, mikor mindenki beözönlött a szobába.
Még azt is eljátszották neki a felnőttek, hogy látták a Mikulást beszállni a szánba a terasz mellett a levegőben. A rénszarvasok persze sebesen elhúzták a szánt a levegőben a terasz mellől, mire a srác odaért.
[Szerkesztve] -
PeliScan
addikt
válasz
ladybug #4304 üzenetére
Teljesen jogosan kényes, én is az voltam, de úgy tűnik megártott a túl sok jó tapasztalat.
Még a fejemben is volt h elkérjem a személyijét, megnézzem, azért biztos ami biztos, de aztán ezt is hagytam.
Hát jah, csak dec.16.ig az egyetem utcsó két hete, utána karácsonyi készülődés... szal nem tom mikor röffentem be neki a gépét. -
QuarK
senior tag
válasz
ladybug #4157 üzenetére
Nem igaz, mert én vagyok mindenért a hibás... Ezt a szobatársaim már le is vezették
És igazuk van!
tildy: Ez olyan; mint hogy látok két középsulist. Párbeszéd:
''Bazki, már 3 hónapja nem volt benned f@sz?''
''Jah, tök gáz, nem?''
És körbenézel, és hasonlót hallasz mindenhol. És akkor cinikus konklúzió: Benned a hiba.
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
ladybug #4048 üzenetére
A rezsi és a bérleti díj megbeszélés tárgyát képezi...
Persze csak lányoknál... És nem, nem társat keresek, csak valakit, aki szeretne életreszóló élményekkel gazdagodni azáltal, hogy velem lakhat.
MárK: Igen, az is... Nem akartam beleírni, mert az már szerénytelen lett volna...
_az: ingyé' csak lányoknak...
ipgirl: nem, sajnos nem Anglia, viszont cserébe kacsalábon forgó.
Egyéb eddig még nem részletezett előnyök: kiba' jól főzök és masszírozok.
Hívj most! Csak 240 Ft+Áfa/perc!
Asszem mára be is fejezeném az önfényezést... -
tildy
nagyúr
válasz
ladybug #3419 üzenetére
Én ezt mindig is tudtam
Mármint , hogy elfogulatlan , akárkiről is legyen szó! Akár rólam.
Egyébként Márk is azSzerintem
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vlad: mivel az ominózus hozzászólásokban rád utalnak, ezét félek félreértelmezed a fenti mondataim. Ne tedd. Elég régóta látom már bash-t itt működni, és bizony, emlékeim szerint én is lettem már rendve utasítva általa, pedig én nem vagyok rosszban vele(remélem).Szimplán csak erre értettem.
[Szerkesztve] -
tiv61us
őstag
válasz
ladybug #3381 üzenetére
Vallastol, felekezetol fuggetlen nagy csaladi unnep
Nalunk pl. minden dolgoZo minden evben ilyenkor kap egy szep nagy pulykat,igy aztan zommel azt eszunk, de minden fele mast is
szoval a pulykakon kivul ez mindenkinek unnep itt
az enyem a fagyasztoban meg, de estere megsutom
/ha tulelem a mai 1600 vendeget -
Bash
őstag
válasz
ladybug #3381 üzenetére
Ez itt sokaknak nagyobb ünnep, mint a karácsony. Összejön a család apraja-nagyja, esznek-isznek, jól érzik magukat. A pulyka pedig hagyomány, nem hiszem, hogy magyarázni kellene.
P.S.: a rosszmájúaknak üzenem, hogy ilyenkor minden évben van 20-30 pulykasütős-házleégetős sztori, a hülye amerikaiak, ugye? -
ipgirl
tag
válasz
ladybug #2979 üzenetére
A valós élethelyzetekben a metakommunikáció a meghatározó, ez azonban elektronikusan nem működik. Egyre több olyan szimbólum létezik, melyekkel a töprengést, a bizonytalanságot lehet kifejezni, hogy ezáltal udvariasabb, érthetőbb legyen az interneten történő kommunikáció. Ezek a jelek próbálják helyettesíteni a metakommunikációt.
A internetes kommunikáció során kialakul rólunk és beszélgetőpartnereinkről egy „online személyiség”. Ez a folyamat azonban időigényesebb, mint a szemtől szemben való találkozás. A chatelés általában gátlástalanabbá teszi az internetezőt, könnyebben megnyílik másoknak, mivel lényegében elszigetelt a következményektől.
Nehéz észrevenni, ha a hálón félrevezetnek bennünket. Az írásból nem tudunk levonni olyan következtetéseket, melyek a hazugságra, füllentésre való jelek, mint például a túlkontrollált mozgás, a beszédsebesség csökkenése, a több szünet, a magasabb hanglejtés valamint az arckifejezés apró elcsúszásai. Ha valaki valóságos helyzetben vállalja ellenvéleményét valamiről, annak nagyobb ellenállással kell számolni, de nagyobb figyelmet is vált ki, mint a neten kifejtett ellenállás.
Az internet használatának időbeni mennyisége nem szabad hogy lényegesen megváltoztassa személyiségünket, életvitelünket, családi-baráti kapcsolatainkat.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
válasz
ladybug #2986 üzenetére
A hét törpe Rómába látogat, és mivel ez egy igen nagy eseménynek számít, hát fogadja őket a pápa is. Morgó vezeti a csapatot, amikor üdvözli oket a pápa és megkérdi:
- Morgó, kedves fiam, mit tehetek érted?
- Excellenciás uram, lenne egy kérdésem. Vannak Rómában törpe apácák?
- Nem, Rómában nincsenek törpe apácák - mondja a pápa rövid gondolkodás után. Néhányan a törpék közül elkezdenek vihogni, de aztán Morgó pillantására mindannyian elcsendesednek.
- Akkor, kegyelmes uram, Europában azért van néhány törpe apáca?
- Európában sincsenek,- válaszol ismét a pápa.
Erre aztán szinte az összes törpe elkezd röhögni, de mivel Morgi mérgesen hátrapillant, mindannyian elhallgatnak.
- Uram, azért a világban valahol csak van néhány törpe apáca!
- Nem Morgó, sajnos egyetlen törpe apácánk sincs.
Ekkor már egyik törpe sem birta röhöges nélkül, mind a hatan a földön fetrengve kacagtak, csorgott a könnyük, csapkodtak a márványpadlót, majd kórusban kiáltottak:
- Morgó megdugott egy pingvint! Morgó megdugott egy pingvint! -
Vérboci
addikt
válasz
ladybug #2982 üzenetére
Ki akarna egy pingvinnel...
Erről egy régi vicc jutott eszembe, aszongya:
Parasztbácsi bemegy a városba vásárolgatni. Gondolja, ha már erre jár, betér egy kupiba. Mondja is a Madamnak, hogy nőt szeretne.
A Madam készségesen felvilágosítja, hogy manapság már nem divat a ''sima'' szex, az extremitások a menők. A bácsika érdeklődve néz, majd megkérdi, akkor mit ajánl a hölgy.
A Madam egy gúnárt ad a bácsinak, hogy csinálja azzal.
Jól is sikerül a dolog, a parasztbácsi fizet, majd távozik.
Egy hónappal később a parasztbácsi megint a városban jár, és a kupiba is betér, kéri a már ismert gúnárt. A Madam ismét felvilágosítja, hogy más szelek fújnak, manapság már csak nézni szokás a szext és önkezűleg megoldani a dolgot.
A bácsika így szól: - Hát legyen. És milyen filmet vetítenek éppen?
Madam: - Paraszt gúnárral.
...tudom szar volt
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
válasz
ladybug #2982 üzenetére
1. Kinézet alapján az életben nem mondom meg, hány éves.
Egyébként a reglapon lévő adatai alapján. Meg a stílusa alapján. Illetve annak nemléte alapján.
2. Máshol nem ez az avatarom. Sőt, nincs is avatarom. Ott a személyiségem lengi be a kihalt biteket.
(Egyébként van, aki erre bukik.)
Sipi -
SPDeluxe1.0
aktív tag
válasz
ladybug #2835 üzenetére
A lekenyerezés picit erős,hiszen a linkelt topicokból 3-4 inkább egyfajta eleve kudarcra ítélt 'felelősségrevonás' akart lenni,de nem lehet okuk panaszra,a jogos elbírálás nem is maradt el.
P.S. : Az én rajongói topicomat a Fáradt Gőzbe nyissátok,hogy a Modoknak ne kelljen az áthelyezésével bíbelődni -
rii
nagyúr
válasz
ladybug #2561 üzenetére
szerintem nem szokja meg ... olyan kutya lesz, aki belül érzi, mit takarhat a kutyalét, de nem találja sehol, az ehhez vezető utat. Ösztönösen benne van a szabadság valamilyen szintű igénylése, még egy udvarban tartott kutyából is kijön az az ösztön, ami a 10% puli vér miatt csörgedez az ereiben, hogy rendet kell tartani, és játékból, vadászösztönből a tyúkok közé rohan. Ha egy ilyen ''mindennapi élet szempontjából szükségtelen'' ösztönös cselekedet előjön, akkor hogyne jönne elő a kommunikáció a többiekkel, a terület figyelése, idegen kutya elkergetése, akkor és ott dolog végézés, amikor neki tetszik, nem a gazdi mellett, nem alomba. Félre vonulni az emberektől. Nem pórázon, nem 5-10 kmp/h-val sétálni, nem csak arra, amerre a gazdinak tetszik, és nem napi 2 órában.
-
rii
nagyúr
válasz
ladybug #2556 üzenetére
Az az igazság, rohadtul megvan erről az egész budapesti kutyatartásról a véleményem, de szerintem nem is tudják soknak, nem is láttak még ''fitt'', egészséges, lelkileg ép kutyát ....
szerintem a kutyák már abba beleőrülnek
- nincs saját területk, amit kijelülhetnek, minden fán más-más 15 kutya ''jele'' díszeleg
- a ''gazdik'' pórázon ''sétáltatják'' őket, mikor egykutyának rohangsázni lenne kedve
szerintem midnenki beláthatja, hogy nem állapot, ha egy kutya 5 km/h sebesség grasszál a gazdája mellett, füvet, földet, vékony sávokban lát csak ....
- napjában 2-3 órára kiviszik
- állandóan emberközelben sem szeretnek lenni, a ''majomszeretetet'' nem igénylik
na, tényleg befejeztem ... csak olyan identitás zavarral küszködő kutyákat látok nap-mint-nap ... nem a kutyákat sajnálom, mert bele is őrülnék, csak az emberek önző hülyesége zavar ... mert neki kutya kell ... de hogy a kutyatartás feltételeivel nem rendelkezik, azt magasról, vastagon lesz**ja ... -
ngabor2
nagyúr
válasz
ladybug #2490 üzenetére
Ha nem szereted a bántóan keserű ízt, akkor csak óvatosan. Ezesetben viszont a Hoegaarden-t ajánlom kipróbálásra (jó hidegen, pár szem rizs a pohár aljára, citromkarika a tetejére). Na az finom, és nem keserű. Esetleg ha az érdekességeket szereted: Belle-Vue Framboise: málnás belga sör. Először furcsáltam. Aztán engem néztek hülyének, mikor a sörbe málna üdítőt öntöttem
A meggyes nem nyerte el a tetszésemet.
Egy időben elég sok sört végigkóstoltam, maradok a minőségi szűretlen búzasöröknél. Esetleg enyhébb barnasör (pl. Dreher Bak). -
Szalma
őstag
válasz
ladybug #2492 üzenetére
(No, megtaláltam a ''viccet'', ami mindent elmond a SÖR és a ''sörök'' kapcsolatáról -> [link]. Ha lehet, csapolva próbáld. Az üveges már erősen pótlék és a dobozosnak rossz az íze...
)
Szeretettel:
Szalma
szerk: Tényleg! Baba! A sör ösztogén- és folyadéktartalma jót tesz a tejtermelésnek...
[Szerkesztve] -
-
rii
nagyúr
válasz
ladybug #2326 üzenetére
notebook -kéziszámítógép 'noteszgép'
telepes, síkkijelzős, hordozható számítógép;
billentyűzet mellett, olykor érintőképernyős bemenettel is rendelkeznek;
laptop
hordozható számítógép
ölgép, 'noteszgép'
(szó szerint: ''ölbe vehető'')
síkkijelzőkre alapozott telepes, hordozható számítógép;
a múlt évtizedekben a lapos/sík kijelzők terén számos technológia látott napvilágot, mégis mindmáig csak a folyadékkristály (LCD) technológia érte el a szükséges ipari fejlettséget;
az LCD-kijelző az ilyen gépek legköltségesebb alkatrésze;
miután a többi alkatrész (meghajtók, stb.) méretcsökkentése is megoldódott, a gyakorlatban meghatározó maradt a gépek energiafogyasztása és kommunikációs lehetőségei;
a nagykijelzős gépek és a tenyérszámítógépek (PDA) között számos ipari termék megjelenése várható, többfajta megoldással a hálózati kommunikációra;
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
na, most akkor mi is a különbség? -
Szalma
őstag
válasz
ladybug #2116 üzenetére
(Mostanában frontok jönnek/mennek, hol hideg, hol meleg. Bárki bármit állít, megvisel ez mindenkit... A mozgatórendszerem hibáinak különösen ''jót'' tesz a mostani hideg, ködös idő párban ezzel a melegfronttal...
Nyugalom, mindjárt nyár! Vagy verőfényes szánkózás!)
Szeretettel:
Szalma -
pussy_cat
tag
-
Sipi
addikt
válasz
ladybug #2057 üzenetére
Mert ő is kicsi, és mindig bántják a nagyok.
Ráadásul féltékenyek is, mert sosem lesznek olyan szép lányok.
Sipi
Azért a plasztikai sebészet sokmindenre képes. Lásd Frankeinstein.- Grafiqs
Bakker, ne nyúlkálj itt nekem! Fenébe, már a fórumon is kezded?
Ghost: megvéded?
[Szerkesztve] -
zsiga667
addikt
válasz
ladybug #2057 üzenetére
Igen Mami, mert ez a sok csúnya gonosz tahó állandóan engem baszogat, és én azt annyira de annyira nem szeretem.
Tessék szépen megvédeni...
Szerk.#1: Utálom ha belerondítanak a postjaimba.
Szerk.#2: És ez most teljesen komoly. Megkérném a moderátor Urakat (és esetleg Hölgyeket, ha van még egyáltalán) hogy amennyiben valaki mégegyszer kislánynak nevez itt a fórumon vagy akár csak utal rá, legyenek szívesek ugyanolyan személyeskedésként kezelni mintha kurvaanyázna, és ennek megfelelően szankcionálni. Köszönöm.
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
válasz
ladybug #1983 üzenetére
Jut eszembe róka.
Véletlenül találtunk a múltkor a madaras tecsóban 1000Ft -os DVD -ket. A VUK volt az egyetlen értelmes film.
A töbi a szokásos B-kategóriás, kereskedelmi-adós akciófilm.
A VUK -ot meg is vettük, a pici végig csendben volt, amíg ment otthon a zenéje.
Ko-ko-ko-ko-kolléga!
Ezek megették a cefrét! Na legalább titeket nem vitt el a róka!
Fickó! Vahur!A többit már ti is tudjátok..
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
válasz
ladybug #1899 üzenetére
hát nemtom, nekem nem hiányzik a szülinapi zsongás
Én még egyszer sem ''tartottam meg'' a születésnapomat. A spontán történő ünneplés híve vagyok ...
Nem szeretem a karácsonyt sem. Az egész világ lebénul. Mindeki röfög a bejglitől, meg a gesztenyés pulykától a TV előtt nagyokat, és az egész világ olyan tespedésbe merül, hogy az már fájadlmas. -
Gh0sT
addikt
válasz
ladybug #1854 üzenetére
Tudod, a megszokás... Mostanában kicsit sokat vagyok a fáradt gőzben...Mondhatni, hogy szinte csak ezért járok ide. De jól esik, nem tagadom, ugyanakkor nem akarok átesni a ló túloldalára...
''Persze, hogy eljön az ideje. Nemsokára...''
A próféta szóljon belőled!
peterkeT: tényleg nagy fejed van!
[Szerkesztve] -
Viszlát
addikt
-
Gh0sT
addikt
válasz
ladybug #1843 üzenetére
Megyek hozzátok...
Mit gondoltál?
Konkrétan holnap korán kelek, dolgozom egy kicsit a gépemen, aztán ebéd (amit most főzünk), irány egy ismerőshöz, aztán találkozom Kidussal, aztán ismerős, aztán megint Kidus, este pedig ismét meló egy picit. Ágyba valszeg már csak hétfőn kerülök.
Nincs se süti, se séta, se tea, se semmi...Brühühü...
zsiga667: kabbeeeee...
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
ladybug #1821 üzenetére
Olvasgatod a blogot?
Toroskáposzta van, hagymás vér volt (kicsit sósra sikerült, de frissen sült kenyérrel igen hamar elfogyott), töpörtyű (mifelénk tepertő) még nincs. A gép pedig pihent több, mint 2 és fél órát. most mehet kb. szilveszterig, vagy talán továbbBár lehet, hogy hétfőn lesz egy kisleállás, mert hangos a venti 12V-ról. Azelőtt 5V-on volt, csak elfogytak a csatlakozók. Így hangos, hogy fogok mellette aludni...
Úgy is mondhatnám, hogy nem azért vettem a gépet, hogy lazsáljon. Gonosz rabszolgahajcsár vagyok -
Pacák
senior tag
válasz
ladybug #1754 üzenetére
Átérzem a helyzet komolyságát.
Én is farral előre születtem, mikor még nem ilyen volt a kórházak ellátottsága és nem is vizsgálódtak ennyit az orvosok. Két doki volt ott, akik ügyesen ''összecsomagoltak'' amennyire pocakon keresztül lehet. A két könykömet igazgatták el úgy keresztben a mellkasom előtt, hogy ne törjön el a karom, meg anyukám ne szakadjon szana-szét. Aztán szerencsésen megszülettem. Állítólag úgy nézelődtem első napomon nagy szemekkel a csecsemős osztályon, mint a többnapos babák és a buksim sem torzult. Csinált neki szabad utat a popsim.
Kellemetlen mellékhatás: anyukám - és mások - szerint én mindent fordítva csinálok.
Szerintem és a párom szerint viszont nem.
Aktív témák
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest