- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
zsiga667
addikt
''Na figyelj ide öcsi. Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet, és aki utána. Én előtte mosok kezet. Miért? Megmondom. Mert az én cerkám szent cerka, meg kell őtet tisztelni. Mert, ő a világuniverzum közepe, a boldogság csővezetéke. Neked is így kéne eljárnod. Van fogalmad róla hogy burjánzanak a mikrobiják és a bakteriálisok? Ott vannak az utcán, te meg markolással felhordod őket. Pedig meg kell becsülni. Én csak röhögök az olyan ürgéken akik megfogják maguknak, aztán rohannak kezetmosni. Mintha az számítana.''
-
neduddki
nagyúr
HI!
KAr hogy nicns szinhaz totyikunk pedig nem lenne roszz es hogy miert???
MERT MOST GYUTTEM A JASZAROKSZALLASI GORBE JANOS SZINKOR EVI PREMIERJEROL ES NAGYON FE VAGYOK DOBVA!!! [link]
Az ez evi bemutato az Anconai szerelmesek voltak, es hihetelenul JOL SIEKRULT, Gratula a tarsulatnka es mindekinek aki ebben reszt vallat!!!
Egy kis tortenei attekintes: vmikor a 90-evek eleje kozepe fele Kovacs Belane Pannika el kezdte szervezni a helyi szinjatszo kort... es mar az elejetolkezdve hihetelen pozitivan reagalt ra a falu lakossaga /szaomra meglepo modon/ es hietelenukl nepszeru es magas szinvonalu eloadasok szulettek. Ket darabot hagytam ki az eddigekbol /amit nagyon sajanlok/, es hihetelenul megdobbento figyel;ni hogy fejlodott a tarsulat arra a szinte ahol most tart.
A szinkor nehany eve halzmozva kapja az elismereseket, es gyakorlatilag bejarja az alfoldet telt hazzal.
Ha jol tevedek a Charli nenje ket eve kerult bemutatasra annak volt hatalmas sikere, de ugy erzem ez a mosatani bemutato meg nagyobb reputaciora szamithat.BOcsanat: Tevedtem Tavajj volt a Charli nenje:- )))
HA aszt mondon frenetikus siker volt.
Mit neeklm VIgszinhaz Tevedesek vigjateke, es Harom testor, egyszeruen hangulataban nem erte el eszt. pedig imaadom Villamot es Duma-t is. /Teremeszetesn ne a szineszi jatekrea diszlet stb-re gondoljatok hanem a hangulatra/
Ha veletlenul lehetosegetek nyilik megtekinteni e kis amator szinjatszo kort ne hagyatok ki, fantorpikus!!!
nehany link: [link] [link]
udv
neduddki
p.s. mult honapopm szerencses volt: a ar amlitett Tevedesek vigjateka, es Harom testor mellet, lattam meg az Isten penzet es az Egy csok es mas semmit os es azok ellenebn nagyon bejottek. En nem szeretem Kamaras Ivant, de amit komikuskent nyujtot elete legjobb laakitasa volt szamomra... az ISten penzeben meg Huszti, Szerednyei, Cseke jutalomjatekarol mar nem is beszelve:- )))
mod:bocs nem valaszolni akartam e snem tom miert lett off???[Szerkesztve]
-
Trak
addikt
Nem, ez nem önbizalom hiány, az teljesen más.
Ezt kényszerbetegségnek hívják. Illetve csak akkor hívják annak, ha már nagyobb méreteket ölt. Ha csak néha-néha visszamegy az ember ellenőrizni (ez nálam is előfordul) az még nem gond, de ha olyan sűrűn fordul elő, hogy már zavaró (vagy furcsa) a dolog, akkor beszélhetünk kezdődő betegségről.
Valami discovery-s músorban láttam olyan embert akit elhagyott a a felesége, mert nem bírta elviselni ezeket a dolgait. De ő már tényleg nagyon beteg volt, 20x visszament ellenőrizni az ajtót, vagy 30x a csapot, és még ezek után is visszament 1-2 óra múlva a munkahelyről, hogfy újra megnézze. -
-
-
Kidus
őstag
Szerintem ez egy nagyon szép dolog, és jó látni a gyerekeken, mennyire örülnek, és mennyire izgatottak.
Ennyi erővel az összes tündéres, manós, boszis és egyéb mese is durva hazugság.
Jobb meghagyni a gyerekeknek a mesevilágot, és hagyni, hogy ahogy nőnek, maguk jöjjenek rá szép lassan mindenre. -
tildy
nagyúr
Akkor én rettentően naív lehettem, de a többiek is, hiszen akikről tudok, pl. barátnőm, ő úgy jött rá, hogy általában délután aludt, csak egyszer kicsit korábban ébredt fel... Nekem emg az iskolatársaktól jött a ''pofon''.
Fogalmam sincs melyik a jobb, de azt látom, hogy mit okoz a gyereknek ha hazudnak neki. -
Vérboci
addikt
Dógoztam én szállodába...
Volt ott nem egyszer ilyen tréning. Jött a sok búskomor nép, hogy nekik aztán most itt mit köll csináni. Részt vettek valami 40 perces komolytalanságon, aztán a cég pénzén mulathattak napestig... Akkor már vigyorgott az öszes. Termélfürdő, csivasz regál. Volt ott heje-huja.
No persze nem mindegy, hogy csak a sarki presszóba, vagy valami vellnessz cumóra fizetnek fel. -
Szerintem kaphatsz belőle ízelítőt, ha leokoplaszt-tal (nem sima sebtapasz) leragasztasz egy 15-20 cm-es csíkot, vársz egy 10 percet és leszeded. Szerintem az a fájdalom kb 20-30% lehet a gyantához képest.
ngabor2: inkább vald be, hogy Bin Laden unoketasójának fia vagy.
tildy: ez a farok kérdés szerintem kb1 hónap alatt orvosolható.A villamos hálózat tervezés megtanulása meg folyamatban van.
[Szerkesztve] -
pussy_cat
tag
Nem, ha már megúnta valaki a macerát, akkor megfogja, vár úgy 2-3 hetet, ameddig a szőr 5-6mm-re nől meg, így az alvó szőrszálak is kidugják a fejüket. Ekkor irány a kozmetikus kínzó szobája, a gyanta szoba
, az első nagyon fáj, a többi már nem. De ami jó benne, hogy ritkulni is fog a szőr, és puhulni, észre sem veszed, ha elkezd megint nőni, csak amikor már megint ott vagy a kozmetikusnál
Csak nem gyantáztatni akarsz Te kis pajkos? -
rii
nagyúr
leöntöttem egy kis növényi olaj, víz, cukor, ecet, tojássárgája por, mustár, só, aroima (szójaolajjal), tartósítószer (kálium-szorbát), sűrítőanyag (xanthán), étkezési sav (citromsav), antioxidáns (E 385) *
,ajd végül ráöntöttem fél liter pasztörözött, homogénezett sovány tej és tejszín, kultúrák **
bocs, de nem tudok csendben szenvedni ......
* majonéz
** tejföl
szerk.: rohadt' jól néz ki, de bitang szar íze van ...
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
Változtass a napirenden. Vegyél ki szabadságot, utazz vidékre rokonokhoz. Végezz fizikai munkát, még élvezni is fogod. Mondjuk vágj tüzifát a nagyidnak, ilyesmik. Munka után egyél mindenféle jó étkeket. Friss, ropogós, vidéki kenyeret, házikolbászt, sonkát, kacsazsírt, libazsírt, paprikát, lilahagymát. Aztán megint meló a levegőn. Estére ki fogsz dőlni, mert nem ehhez szokott a szervezeted.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
1: filenevekben, konyvtarnevekben nem hasznalunk ekezetes betuket, irasjeleket, zarojelet, etc....
2: dos-nal is attol fuggott, hogy milyen nyelvu az oprendszer, hiszen magyar dos-ban betoltotte a 852-es kodlapot az autoexecben elhelyezettmode con codepage prepare=((852) x:\...\ega.cpi)
mode con codepage select=852
sorokkal - ekkor a kiosztasok kozott crtl+alt+f1 (angol), ctrl+alt+f2 (magyar) kombokkal tudtal valtani
3: az elso 128 karakter (7 bit) be van egetve a bios-ba, a masodik 128 karakter ami valoban csak kesobb jelent meg, valtoztathato, ezert is volt/lehetett magyar dos is
4: hogy meplayer-re mit tudok mondani? suxx, pfujj, szarfosmplayer ()
egyebkent nem, nem hiszem, hogy en ajanlottam - WMP rulzik, mindig is rulzott (kiveve a 7-es, az csunyacska volt)
egyebkent ahogy nezem, ugyanezt a levelet kaptam meg en is, ket lehetoseg volt elottem:
-irok neki, abbahagyja (ez bejott)
-irok neki, nem hagyja abba, elarasztom minden szarral a mailfiokjat (erre nem volt szukseg)
[Szerkesztve] -
-
VladimirR
nagyúr
az mar nem resze az also 7bites beegetett tablanak, igy lokalizalt kodlapnal lehet, hogy valoban szerepel az ascii kodtablaban Á karakter, viszont az en-us (vagy mijafasz) tablaban nincs benne => Bovebben: [link]
a masodik 128 karakter szabadon valtoztathato, (dos alatt) 8*8 pontbol allo karakterek tehetok bele (szorakoztam anno ezzel is, csak mar asse tudom, merre volt a leiras rola) -
White Tiger
tag
Na, hát mondom én
Amúgy megnyugodhatsz, amerikai ''tudósok'' kimutatták, h az éjszakai táplálkozás sem egészségtelen, sőt, talán még egészséges is. Az az igazság, h a levezetésre nem emlékszem, de majd megkerem interneten
Én is pl rendszeresen 11 fele szoktam vacsorázni (ebédelni 5kor, a reggeli meg 11-dél fele megy be). Egyszerűen ilyen a munkabeosztásom, és egyáltalán nem vagyok elhízva, sőt. Kérdezzétek meg Tildy-t, ő ma látott. Ugye?
A gyros különben is tele van zöldséggel, tehát egészséges. Ahogy a sör is, hiszen növényi alapanyagokból készül -
ngabor2
nagyúr
Sok piások... én meg kiszáradok
Ma teát se ittam, meg is érzem, szomjas vagyok. Az ''éreccségi tanálkozón'' se ittam szinte semmit. Olyan hülye én se vagyok, hogy olyan sörért, amit nem szeretek, kifizessek 400Ft-ot
A jéger az finom, itt figyel még mindig a literes üveg a szekrényemben. Óvatosan iszom, hogy fele megmaradjon karácsonyra. -
VladimirR
nagyúr
nem hiszem, hogy tipp volt, a karamell arulkodo, az masban nem igazan van
egyebkent light kola suxx, mert ritkaszar ize van (a tobbi is, mert csak ilyen cukros ize)
p.s.: sor roxx (es ez a fentebbi bor-sor vitahoz is kapcsolodik)
Bash: ebbol harmat berakok egy szemelyutoba
meg egyebkent is, fokukac jol mondta, Nalunk ilyen elo sem fordulhat -
-
tildy
nagyúr
Hülye lennék a céges számom ide kirakni
Itt az a számom van, ami némára van állítva, vagy le van sokszor merülve, ergo sms fogadásra korlátozódik:
Fokukac :Ez nem is igaz. ha jön jön, ha nem jön nem jön. Túl sokat nem fogok tenni érte. Magyarán: Nem várok ugyan a sültgalambra, de azért ha errerepül bekapom.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
Én a teszkóba 2-féleképp tudok bemenni:
- van 25-30 percem a busz indulásáig, 10 perc a teszkó-buszállomás közötti távolság (soxor lemérve), tehát van kb. 5-10 percem ahoz, hogy kényelmesen elérjem a buszt. Tudom, mit akarok venni, tudom, hol van, kosárba be, fizetés, spuri a buszhoz.
- van kb. 1 órám a busz indulásáig, és úgyis az említett áruháznál szállok le a buszról. Bemegyek, igazából semmit nem akarok venni, többnyire ezt meg is veszem, nézelődök, és kész. A bejárat mellett üresen ki, esetleg egy egészségügyi séta, aztán kényelmesen irány a buszvég.
Ha mégis veszek valamit, az általában valami apróság szokott lenni.
Ha célirányosan (értsd listával) megyek, azt is igen gyorsan össze tudom szedni. Tehát a vásárlási szokások erősen helyzetfüggők. -
QuarK
senior tag
Miféle ízlelőbimbajaid vannak? Egyébként nem a PH! teszi? Sztem olyan mogyorószínű...
szerk.: meg is éheztem.
szerk2.: fakkba, most színvonalat rombolok... meghasonultam... nem bírok tükörbe nézni többet... szellemi környezetszennyezés
[Szerkesztve]
szerk3.: Nah, h még is lenne egy kérdésem adott egy programom, ami DirectX ablakot nyit, teljes képernyős, vagy ablakos, és ott lehet kedvünkre rajzolgatni; tavaly próbáltam is vmi szofteveres 3D-ben kontárkodni. Kérdés: Q2 forráskód alapján toljam át OpenGL-be, aztán lesz egy stabil, konzolt tartalmazó, minden földi jóval ellátott keret, ahol aztán majd kedvemre gyakorolhatom az OGL-t, vagy idióta vagyok, és inkább GLUT?
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Nem glóriának lett szánva, de végülis...
Mivel az eredeti képen a háttér is fekete, így ez a fehér vonal adja ki a vázlatos párducfej formát. Itt persze kivehető lenne nélküle is, de valami kontúr azért kell... ennek színe általában szintén a fekete, de mivel az nálam pont nem látszana, ezért maradt fehéren. Bár végülis lehet hogy tudna jól kinézni nélküle is... de amikor annakidején próbálkoztam, emlékeim szerint rontott a helyzeten.
Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest