Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
Aktív témák
-
Agostino
addikt
Óó én inkább úgy szoktam okoskodni hogy megnézem milyük van. Kezük ugye nincsen meg lábuk sem. Hason csúsznak, ergo ott sok mindent érzékelnek. Ami érzékeny annak meg nem tesz jót a sósav. Dolgozok az ecetesvíz-sósav kombób, de azért jó lenne ha a terasz is megmaradna.
Genfi egyezmény persze. De orvul meg lehet támadni civileket mi. Belegondolok akkor én most partizán vagyok! Bár ha legyőznek akkor ki fognak végezni.
Hmm...mi lenne, hogy benzint öntenék ki, persze csak keveset és meggyújtanám? Tele lenne fekete pöttyökkel a csempe. Tiszta Vietnám. -
Agostino
addikt
Én nem vagyok ilyen jólelkü a meztelencsigákkal. Kőkemény próbának szoktam alávetni őket, hogy kiderüljön ki a legéletképesebb, és a legrátermettebb, így csupa kiváló 10cmesem mozog sz@rdarabom lesz. Fogok párat, lapátra rakom őket és kiviszem az útra. Rárakom az ut közepén lévő utburkolati jelre, majd megvárom a fél ötöt, amikoris a kaminok végigvonulnak a falun. Általában nagyon nagy a szórás, de mindig van pár akinek szerencséje van. Őket általában a nagy menet után kirakom napozni, hadd pihenjenek, rászolgálnak. Na aki aztan jól kipihente magát, aztan mehet kedvére fitogtatni férfiasságot a csigalányoknak.
Itt jegyzem meg, hogy aki szeretné látni, amikor a meztelencsigák megattackolnak egy házat, az látogasson meg a nyár folyamán. Jobb estéken 20-30 is összegyűlök a teraszon, és ostrom aláv veszik azt. Általáb a sósavas vízes védvonalakon ritkán jutnak át, de vannak üdítő kivételek. -
tiv83us
veterán
Es lam, megjelent a nagy vadaszgoreny topik is...[link]
Ezekutan nemhinnem, hogy a torpekecske topikod kevesbe porogne...
ui:sot ha joltudom, Kidi most tervezi az unnepi megnyitot a ''nagy eticsiga'' topiknak, de szvsz meg az is eltorpulne ezek mellett...
ui2:jajma, ugylatom lelottem a titkos tervedet odalent, kis lapatfulum...szorri
-
''viszont azt észrevettem, hogy gyorsabban megy tőle a kocsi''
ilyet tapasztaltam már én is,
a múltkor jöttünk haza Krakkóból, úgy a lengyel-szlovák határ után raktunk be egy korai Metallica válogatást, amit a magyar határig kétszer is meghallgattunk, és a fedélzeti computer szerint 20 km/h-val nőtt az átlagsebességünk, pedig közben átmentünk két hágón is, szerpentinek minden mennyiségben...
[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Leszögezem, egyet értek...DE!
Miért van az, hogy kicsiny országunktól jobra balra le és fel, mindenütt szórakoztatják magukat az emberek ilyesmivel és mégsincs belőle ''botrány''.
Ezen egyeseknek (pl.: a ház udvarába petárdát dobóknak) el kéne gondolkozni.
És ugye megint a végletekbe esnek néhányan, néhányak miatt. Azért mert páran nem tudnak viselkedni engem ne fosszanak meg a saját tüzijáték élményétől. -
QuarK
senior tag
buzz v1.1 rex v1.2 bo v1.3 hamm v2.0 slink v2.1 potato v2.2 woody v2.3...
Igen, úgy fest.
''...Bruce Perens, a Debian ex-vezéralakja a Pixarnál (http://www.pixar.com/) dolgozik, akik a Toy Story címû számítógéppel készült animációs filmet készítették. A jelenlegi kódnevek a Toy Story szereplõi...'' - magyar Debian FAQ-ból
[Szerkesztve] -
Sipi
addikt
Pechedre szóltál, jóember. Többnyire én ámokfutok most itt.
Ezért elmondom Neked, igen, gyönyörű vagy rövid hajjal.
De nézz előre! Ne állj meg félúton! Vár rád a hajnyíró és a borotva! Használd ki a lehetőségeidet!
Én eddig azt hittem, dumálni egyenes vonaló egyenlees, vagy egyenletesen gyorsuló =netán kanyarodó) mozgás véghezvitele nélkül is lehet. Nreadjisten egy kapualjban.
Fenébe, öregszem?
Sipi
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Igen, és a lemez mögött soha nem még egy ugyanolyan van. Tiszta meglepi.

Amúgy nekem is a rosszemlékű artisjus úthengeres akció jut mindig eszembe, amikor így összehányva látom azt a sok DVD-t.
ps: ejj, de fura ez az r3. Hiába, könnyű volt hozzászokni a jóhoz...
ps2: szerencsére közben megjavult az r4.
p -
parandroid
félisten
Havonta rendel a család kb 10 DVD-t (édesanyám film-mániás, mi meg apróságnak rajzfilmeket). Asszem 800-900,- Ft szokott lenni a kiszállítás. Futárszolgálat hozza, általában 3 munkanap múlva.
Bolttal az a baj, hogy kicsi a készlet, soha nem az van, amit keresek, és nem szeretek abban a járókában turkálni.
Igaz, 50km-en belül egy db teszkó van, meg 2 interspár, abból az egyik akkora, mint egy nagyobbacska élelmiszerbolt, úgyhogy sok választásom nincs.
p -
tiv83us
veterán
A bellguy-ok fonoke gyujtotta be a sok idiota vendeg unszolasara, persze 25-os betumerettel kivan rakva, amig 49F ala nem sullyed a homerseklet, nem lehet begyujtani mert omleni fog kifele a fust. Persze ez azt kurvara nem erdekli aki max ott ul elotte a hintaszekben egy fel orat kezeben a sorocskevel, de mikor en 8-9 orat ott szopok es eppen doglodok meg krakogok a fusttol az senkit nem erdekel. Odakint meg beizzad a seggem, azta ejjelre lehul, akkor a draga vendeg felveszi a pulovert, de nekem ugyanugy rohangasznom kell egy rovidujju -ingben hogy kozben a taknyom-nyalam osszefagy.
Fun
-
Pacák
senior tag
Tegyük hozá: út se igen kell neki. Tehát javaslom a T. Képviselőknek, hogy szazzák meg, Krazra ne kelljen útadót fizetni. Csinál magának utat a Tajgában is.

Szerk.: egy ilyen darab jó szolgálatot tehetne peterkeT -nek és ladybug -nak, ha helyzet van. A legnagyobb hóban is megy.
[Szerkesztve] -
Pacák
senior tag
Öööö. Se kocsi, se jogsi. Egyszer erdőben három éve vezettem egy batár terepjárót, felezővel asszem.
És el tudom indítani a fényszórós honvédségi Zil -t generátor üzemben, az meg nem megy sehová, ha generátort hajt.
A magyar autóvezetői mentalitást ismerve Gaz -66 alá nem adnám. De szívem minden vágya egy Kraz.
Aki azt is letolja az útról, azé minden elismerésem. 
-
ladybug
őstag
Amúgy imádom az őszt és a telet is. Valószínűleg ma ilyen hangulatom volt, pedig sokszor a köd is szép tud lenni. Egyébként, ahogy megírtam a délutáni hsz-em, rájöttem, hogy olyan szürkület van, mintha nemsokára a hó akarna esni. És a hóesést és a havat is nagyon szeretem.
Na, igen, szeretem, de..... Mi lesz, ha megindul a szülésem, és a 25 km-re lévő kórházba úgy kell bemenni, hogy havas és jeges az út?

-
-
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
A Filmmúzeum FTA fogható? Melyik holdról? Mert ha tényleg lesz a MPFC, akkor visszateszem a satkártyát, és belövöm a rendszert felvételre... ha rájövök, hogy kell

A meséket én is nagyon szeretm. Különösen a régi jó magyarokat.
Magyar népmesék (vagy 7 dvd-nyi megvan, bár egy részük aviban), legkisebb ugrifüles, Mirr-murr, a Kiscsacsi hamarosan meglesz... már csak nézni kellene...
Ja aki menő manót akar látni, nézzen be a ''szaktopikba'', vagy 60 rész már elérhető. És még nincs vége!
[Szerkesztve] -
Dale
aktív tag
Budapesti vagy? Ha akarod kiírom neked DVD-re a régi TV ripeket (Galla Miklós, feliratok meg minden), megvan 2 és fél DVD-nyi, olyan 50 epizód lehet. Nem is tudom volt-e több. Szóval odaadhatom személyesen vagy elküldhetem postán, feltölteni a szerveremre nem akarom, kicsit nagy lenne rajta a load.

-
divot
veterán
3500 forint a fél literes.
Most ittam még egy kupicával: cigánymeggypálinka az alapja, érezni az illatát is, ahogy megpróbál felszínre törni a torokkaparós, 45%-os házimeggypálesz, persze azért 22%-os a likőr, hogy ez ne sikerülhessen neki. Nagyon izgalmas, hogy illatra kemény pálinkát várnál, aztán mint ha a régi konyakmeggybe átatnál frissen szüretelt, zamatos, ropogós fekete cseresznyét, és úgy harapnál bele egy egészségeset.
Asszem megvan az új italfavoritom.
-
brownus
veterán
befestettem
volt egy uhu-s hátterem is amit kicsit átalakítottam, vagy ilyet nem szabadna? az csak egy jpg volt [link]
ez volt az, de ki is szedem ha ez illegálkodás!
divot: nagyon felizgattál azzal a képpel és sztorival!! nyamm, hmm, asszem le is szaladok vmi jó fajta borocskáért, jó lesz este edzés után
bevallom őszintén már az is megfordult a fejemben, hogy ma kihagyom az edzést és inkább iszogatok, és este buli vhol...
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Árkon bokron keresztül menésnek is megvan a feelingje. Egyszer bízták rám a határba az Uaz-t, és hát kapott tőlem. Mentem vele árokban, árok felett, szántásban stb.

Nah asszem leállok, mert már így is többet szóltam hozzá ma, mint máskor 1 hét alatt. Meg amúgy is, már megszereztem a ma esti haragosaim.
Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xbox Series X|S
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ilyet tapasztaltam már én is,
De ami nagyon jó , az vasárnap du a balatoni rádióban ilyen csillagzenék, vagy mi a neve. Nagyon lightos kellemes.

Aki azt is letolja az útról, azé minden elismerésem.

![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/neduddki/size2/5967064.jpg)
![[kép] [kép]](http://img.tar.hu/neduddki/size2/5967380.jpg)