- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid #4973 üzenetére
En inkabb a ''Milyen degut illetve torpenyulat ettem reggelire'' topikra szavazok
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid #4962 üzenetére
Es ezt mind 1Ft-ert kinalja
-
tiv83us
veterán
Es lam, megjelent a nagy vadaszgoreny topik is...[link]
Ezekutan nemhinnem, hogy a torpekecske topikod kevesbe porogne...
ui:sot ha joltudom, Kidi most tervezi az unnepi megnyitot a ''nagy eticsiga'' topiknak, de szvsz meg az is eltorpulne ezek mellett...
ui2:jajma, ugylatom lelottem a titkos tervedet odalent, kis lapatfulum...szorri -
tiv83us
veterán
válasz
Old Death #4920 üzenetére
A ketarc az nem en lenni...a pingvin...hmm, leginkabb tiv61us-ra hasonlit, a vigyorgo pofa az en vagyok, bar jelenleg ram sem jellemzo
Beteg vagyok es sikerult az orrom ala kenni ket kilo Vicks VapoRub-ot es jelenleg parolog fel a szemeimbe, ugyhogy having fun big fuckin time
oldy: Jah, az lennek
Mellesleg itt az eredetije, figyeld a szemet par masodpercig! -
tiv83us
veterán
Szerintem ez egyaltalan nem atveres, hanem inkabb arrol szol, hogy oromet, boldogsagot okozol a gyerekednek.
Ezt igy elegdurva szerintem, ''atveresnek'' titulalni.
tildy: nem,nem,nem. Most hulyen hangzana ha azt mondanam, hogy majd megerted, ha gyereked lesz, mivel nekem sincs. De akkor is mondom; majd megerted ha gyereked lesz -
-
tiv83us
veterán
válasz
VladimirR #4412 üzenetére
Jolvan kezdunk elbeszelni egymas mellett. Ha ingyenesen kapod a netet, szerintem akkor sincs jogod megosztani egy lakoteleppel peldaul, se ingye, se peze. Akar megvan hozza a savszeled, akar nem. Ha megengedik, akkor hajra.
Viszont ha mas tudta nelkul lopod a netet, az lopas mind a szolgaltato, mind akitol lopod afele is nezve. Ez igy van a wireless nettel is. Egyik kolleganom pl ugy hasznalja a Powerbook-jen a netet, hogy a szomszednak van wireless elofizetese, a gepe meg siman rahangol es megy annak rendje es modja szerint.
De ertem mit mondasz, remelem te is ertesz engem. -
-
tiv83us
veterán
válasz
VladimirR #4398 üzenetére
Hat mivel a net asszem nalunk egy kabelen jon a kabeltv-vel, nem igazan lenne nyero a dolog. Azt a fajta megoldast ugytudom nalatok is buntetik, nalunk meg mindenkeppen.
ui:bar azert a havi 30 dollarert a f*szom se kockaztatna az orok eletre szolo rekordot. /Vagy bortont.../ Az eletben nem kapnek sehol normalis melohelyet egy ilyen priusszal. -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid #4186 üzenetére
Jhah, semmi gond nincs vele...Nezd meg a kommentlistajat
-
tiv83us
veterán
Nezd, Te tudod mikor erzed/erzitek ugy...En aztan nem mondhatom meg mikor veszitsd el a szuzesseged
Csupan kifejtettem, hogy nem csak d**ni kell tudni, hanem a tobbi dolgot is kezelni abban a korban. /Nem kifejezetten a terhessegre es tarsaira gondolok, hanem magara a kapcsolatra./ -
tiv83us
veterán
''A rossz példa meg igencsak rányomja a bélyegét az ember gondolkodására.''
Ne a rossz peldakat nezd, hanem inkabb azt, hogy te erzed-e, hogy neked mi a jo es hogy te kepes lennel-e egy eletet valaki mellett leelni, anelkul hogy balhekkal tellnenek a napjaid. Persze balhek meg a legharmonikusabb kapcsolatban is elofrdulnak, de ezt nektek kell erezni, hogy mennyire tudjatok megbeszelni, kezelni a gondjaitokat. Persze ezekbol az a jo, ha minnel kevesebb van. Inkabb arra kell koncentralni, hogy mi minden jot tudtok egyutt csinalni, mivel,hogy,mikor tudnatok egymasnak oromet szerezni es akkor gond nem lehet.
Ha meg mar peldakat figyelsz, akkor mindig a jo peldat vedd alapul
ReJim: a fiatalon elkezdett szekszualis elettel nincs baj, csakhat ahhoz esz meg felelossegtudat sem art.../Ami a fenti parbeszedbol siman lejon, hogy abszolut nincs/.
-
tiv83us
veterán
[link]
Az 1000. Raadasul pont az en allamomban. Jo tudni rola, hogy nalunk is van halabunti...
/Ezentul nem lovoldozok ennyit artatlan emberekre/
-
tiv83us
veterán
válasz
MyKonzerv #3990 üzenetére
A hsz linkje utan talalhato szamot modositod annyira, amennyit meg akarsz jeleniteni a szobanforgo hsz utan. Huu de megaszontam. Szoval annyira irod at a szamot, amennyi hsz-t akarsz megjeleniteni.
ui:ja es ahogy fentebb elhangzott, ilyen modszerrel csak egymasutan kovetkezo hsz-eket tudsz elovarazsolni. -
tiv83us
veterán
válasz
Silencer83 #3951 üzenetére
Ne vedekezz mar ennyire, nem lett semmi komolyra veve
-
tiv83us
veterán
válasz
Silencer83 #3947 üzenetére
Szar erzes lesz, hogy most megszakad a sikervonalad
-
tiv83us
veterán
Nah ez a komisz
[link]
-
tiv83us
veterán
Akkor elmeselek egy tortenetet.
Tortent egy szep napon, hogy ugyereztem, igy nem mehet tovabb. ''Az en Kidusom nem moderator!'' Ezert fogtam magam es irtam egy 25 oldalas kezzelirott, kozjegyzo altal hitelesitett levelet Parci hazigazda urnak, amiben kifejtettem azt, hogy nekem mennyire fontos az, hogy az altalam kepviselt user moderatorra valjon. Kifejtettem, hogy nincs olyan, hogy az en csaladomban nem mindenki moderator. Ezert aztan disztavirattal es bonbonnal egyutt, ajandekcsomagot kuldtem, melynek a tulipansziromrol lelogo udvozlo-cimkejen ez allt: ''Kerlek, konyorgom, tedd meg Kidust moderatornak!''. Es megtortent. Most epp a masodik disztaviratomat szerkesztgetem eppen, amely a tiv61us, azaz az apam moderatori cimet fogja kerelmezni. A kovetkezo anyam lesz, bar o meg nem regisztralt.
Most, hogy Kidus moderator, epp egyutt gondolkozunk azon, hogy vajon mekkora ajandekot kellene kuldeni, hogy a vagyunk teljesuljon. Remeljuk most a ket karton Balaton-szelet es egy kis szobi-szorp megteszi a magaet.
Ha Parci szereti a Balaton-szeletet es a malnaszorpot, akkor holnaptol apam-anyam, sot meg a megnem szuletett fiam is moderator lesz. Hat igy jartatok. Ilyen ez a protekcio. -
tiv83us
veterán
Joo, nekem nincs agynemu tartom. De a haloszoba meretu wardrobe-om fullra televan halokartyakkal, vga-kkal, vga-s dobozokkal, csavarhuzo keszlettel, kormannyal, kabelekkel, hosszabitokkal, ket monitor itt hever az agyam elott, meg egy a fejem elott. Tovabba egy pc a bal labamnal, egy mogottem, egy mac jobbkeznel. Egy nyomtato bal labnal, egy mogottem. Az egerpadon ket eger talalhato, az asztalomon ket billentyuzet egy pc-s es egy mac-es. Tovabba pihen egy billentyuzet a szekem mogott, a foldon is jelenleg. Tovabba az agyam mellett a hutomon egy 300W-os regi tap, a labamnal kabel hegyek, szunetmentes, hosszabitok, lampak tomkelege.
-
tiv83us
veterán
Talaltam /illetve tiv61us talalta/ az utcan egy komplett szamitogepet, szines, tintasugaras Canon nyomtatoval, egy ''14-es ViewSonic moncsival plusz bill. Amugy egy Pentium Pro. Netezni jo lesz, majd holnap megprobalom beuzemelni. Lassan nemfogok elferni a monitoroktol.
-
tiv83us
veterán
A melohelyem ismet kitett magaert. A ruhatarba beallitottak egy del-amerikai not, aki egy kukkot nem beszel angolul es osszeparositottak egy allamokbeli suket novel. Szep jelenet.
Mikor mar a tizedik alkalommal majdnemhogy noi balettegyenruhat hoztak nekem a feher ingem helyett, akkor kezdtem rajonni, hogy qrva rossz lennek activity-ben... -
tiv83us
veterán
válasz
Viszlát #3439 üzenetére
Azert mert ejszaka sokkal nyugodtabb, csendesebb a kornyezet, altalaban az emberkek alszanak korulotted es ilyenkor hajlamosabb az ember jobban belemelyedni a gondolataiba, magaba fordulni. Jobban ugyerzi, hogy egyedul van, tovabba a sotet sem egy videm dolog egyeseknek, foleg ha meg rosszidovel is parosul. Egyebkent szemelyszerint en nappal, vilagosban is ugyanugy szarul tudom erezni magam egyedul
-
tiv83us
veterán
Jajj, tegnap gyerek, ma hazassag, hova rohanunk?
Eloszor legalabb hagy talalkozzunk mar
De ha egyszer ugyalakul, biztos meg leszel hivva...
Bash: Thank you, you too. Ma 1300 ember a szallodaban, 1600 a lenti Grand Ball Room-os halaadasi bufeben, 2000 az ettermi unnepi kajan. Csak magyarosan szolva, ma este nekem nem igazan holiday lesz, hanem inkabb ugy hivnam: ''The Ultimate Szopas'' -
tiv83us
veterán
''Még ilyet, egyszer az a baj, ha jó kedvem van, és poénkodok, meg incselkedem, máskor meg az a baj, ha savanyú a szám. Rajtatok igazodjon ki az ember''
Nem az a baj, hogy jo kedved van, ennek csak orulok. Csak tudd meddig poen a poen.
Tudod, hogy en sem vagyok egy konzervativ es veszem is a lapot, amig tudok rajta nevetni
escie: Ugylatom ahogy illik, siman lenagypofajuztal, inkabb ha lehet nem is valaszolnek. Gondolj amit akarsz. -
tiv83us
veterán
válasz
VladimirR #3103 üzenetére
Ez mar csak egy ilyen komplexus. Mindenbol a nagyobb kell, hogy kompenzaljam a kis dolgokat...Ezert nagy auto kell, gallonos tejet veszek, 12-es packot veszek, 20 gallon benzint tankolok es lenezek mindenkit.
Vladimir: Te mar voltal errefele, tudhatnad mi a kulonbseg egy 1300-as Skoda meg mondjuk egy 5000-es Lincoln kozt... Amugy sem arrol van szo mennyit megy, hanem hogy mennyi ido megy fel annyira es hogy hany labbal kel taposnod a gazpedalt.
Kidus: Hat ez van, felredugsz...majd meggyonod egyszer.../varlak a fulkeben holnap delben ;)/ -
tiv83us
veterán
válasz
fokukac #3095 üzenetére
En is tartanek sportkocsit, ha milliomos lennek, ugy hobbibol. Az en kocsim sem gyorsulja magat szarra, de azert elvisz A-tol B-ig, van benne egy 3500-os V6-os motor ami eleg arra hogy ugy megmozgassa a kocsit, ahogy en szeretnem. Nem erolkodik, nem zug, pont jo.
Nekem 3000cm3 alatt nem letezik kocsi.Sportkocsibol eltudok kepzelni mondjuk egy jo kis 2-2500cm3-es V6-V8-as jarganyt, de annak olyan is a kasztnija, hogy nem kell bika, hogy elbirja. Amig hetkoznapi transzportra gondolok, addig 3000 alatt nem johet szoba semmi
-
tiv83us
veterán
válasz
Viszlát #3091 üzenetére
De igen, az egesz jueszejre ertendo. Legalabbis ahol eddig szereny szemelyem jart, ott mindenhol kellett gepjarmu. Ha nekem nem lenne, nemtudnek boltba menni, nincs is jarda addig. Valszeg ehendoglenek ket heten belul.
fokukac: azert hogy a kocsi ugy viselkedjen ahogy en szeressem. Ne zugjon, ugy viselkedjen ahogy en szeretnem, gyorsuljon, legyen benne nyomatek, ne erolkodjon, ''sikoljon'' az ut felett, ahogy illik.
A max megengedett sebesseg amugy 70 mp/h, 80mp/h-val pedig meg nyugodtan mehetsz, azert meg nem allitanak meg.
Viszlat: Igazad van NY egy teljesen mas teszta, ott viszont kocsival nem lehet elni. Csakis tomegkozlekedes. -
tiv83us
veterán
-
tiv83us
veterán
válasz
fokukac #3085 üzenetére
Letezik. De nincs ''priuszod''
Amugy gondolom mar voltal errefele, tudhatod, hogy a kialakult infrastruktura nem tenne lehetove a ''kocsi-nelkuliseget''. Az emberek ehenhalnalak kocsi nelkul. Nem tulzok. Itt nem az van, hogy felulsz a buszra es elmesz a boltba. /Vagy ne adj Isten setalsz/
-
tiv83us
veterán
válasz
MyKonzerv #3071 üzenetére
Kuldok en neked gasoline-t de tobbe fog fajni mire odaer
Az alairasomat az egyik kedvenc HBO-s show-bol szedtem, amit minden heten sasolok. Ugy hivjak One Night Stand es kulonbozo komikusok nyomjak egy oran keresztul
Szivashoz/ivashoz/szexhez/egyeb tudatmodosito dologhoz sosincs keso -
tiv83us
veterán
Hat mostanaban mar nem repkedek annyit. Utoljara Californaba repultem tan februarban. De ezek a gepek szinte mar eliranyitjak magukat, szal ha masnapos a pilota, ott van meg a masodpilota na meg a computer
Nekem is most ment el az egyik kolleganom stewardess-nek a Northwesthez, hat az a no...Nem adnam a kezebe az eletem
Utoljara mikor hurrikan volt es bezartak a szallodat, elmentunk vele inni...hat kiivott...Otszorosen.
Jah epp ma voltam en is a Wal-Mart-ban feltettem par uj gumit a gepjarmure, lattam volt nagy korulallas. Nem volt mar erom odaferkozni, siettem.
A benzin itt is jo lement, $2.20-$2.50 korul mozog. Remelem mostmar innentol csak lefele megy. -
tiv83us
veterán
válasz
Viszlát #3048 üzenetére
Hat ha mar igy belejottunk a vallomasokba...
Mi eldontottunk, hogy soha tobbet egy percre sem megyunk egymas nelkul sehova. Foleg nem kontinensnyi tavra.
Szoval ha ugy alakul, akkor en megyek Magyarorszagra. A korulmenyeink ott is adottak, aztan majd meglatjuk...
De ennyire meg ne menjunk elore...
A vizummal kapcsolatban meg...Soha nem szabad feladni! Foleg nem ha egy olyasvalamirol van szo, ami soha tobbet nem jon ujra valoszinuleg az eletben! Kuzdeni kell egymasert. Ez van. Foleg Kanada...fele se olyan bonyolult vizumot szerezni mint ide... -
tiv83us
veterán
Nah megjott a nagyasszony
Komolyra forditva a szot; ez tenyleg igy tortent. Sosem hittem az ilyesmiben es velem is megtortent. Azt hittem elment az eszem /es tenyleg/, hogy rajottem, hogy mikor nincs itt akkor hianyzik, hogy fel kell hogy hivjam, hogy ''latnom'' kell. Egyutt jar az agyunk, nagyon sokmindenben hasonlitunk de pont azokban es annyira, hogy ne tegye monotonna es unalmassa a dolgot.
Egy netes kezdessel is meg lehet tokeletesen ismerni a masikat, megismerni a lelkivilagat, a multjat, latni mire hogyan reagal, hallani a hangjan hogy tenyleg tukrozi a szavai azt amit erez es gondol.
Kialakulhat egy nagyon eros bizalom igy is, sot, talan az ember felszabadultabb kornyezetben
''ismerkedhet'', betukkel is ki lehet fejezni sokmindent.
Termeszetesen egy kapcsolat hosszutavon csak is ''szemelyesen'' mukodhet, ezzel hulyeseg is lenne vitatkozni. De akkoris tartom az allaspontot, hogy neten is ugyanugy megismerheted Ot, vagy barki mast en nem tartom az ismerkedes ''legaljanak'', nem tartom semmivel sem kevesebbre mint a diszkoban a barpult mellett, vagy a templomban, vagy az allofogadason, vagy temetesen vagy mittomen.
Mas az biztos, de akkor sem szabad elitelni, aki meg nem elte at. -
tiv83us
veterán
Jah, vhogy igy
Bar en commercial pilotara gondoltam, ahol tekergetni kell mindenfele bizbaszt, meg radiozni, meg beszelgetni az utasokkat...stb. Es ugye ha hulye vagy, akkor nem csak te halsz meg, ha nem meg parszazan, ha esetleg egy varost is sikerul eltalalni, akkor par ezren.
Egy ido utan biztos megszokja az ember, de az elso par ''eles'' ut biztos izzaszto lehet.
ui:es meg az olyan hatranyokrol nem is beszeltem, hogy nem lehetsz masnapos, nem rakhatod rendbe az asszonyt egesz ejjel, nem lehetsz kimerult...stb. -
tiv83us
veterán
ngabor2 es erdey_a(2?)
:
Felem is esik a ho, csak ritkabban, kevesebbet es nem tart sokaig.
Amugy nem irigykedek telleg, csak akkor is.../Klikk Lock nem klikk Lock...igen nagy a harc.../ -
tiv83us
veterán
Szerintetek nyilna jo kis fan-club topicom, ha bezarnam azt az idiota ertelmetlen ''esik a hoooo!'' topikot? Nagyon faj ra a fogam...
-
tiv83us
veterán
Kicsim, majd megesszuk a kutyat ''fogyit''
Tobbiek: Nah azert orommel konstantalom /tapasztalom/, hogy utalnak itt elegen, vegre en is igazi modnak erezhetem magam
mayerlacko: aze nem, mer itt le van tiltva meg az istenfa**a is, csak fakin yahoo messenger van. Meg amugy se lenne idom itt trecselni /lol/. -
-
tiv83us
veterán
Kepes vagyok bazmeg
Ha mar zene es off; magyar kolleganommel itt ulunk egymas mellett es epp arrol folytatunk eszmecseret, hogy mi tortenne, ha az epp barban zenelo zenekar gitarosara az egyik szam kozepen ugy irdatlanul rajonne a fosas...
Elkepzeltunk par lehetseges variaciot, hat most vagyok ugy, hogy kb sikerult kitorolgetni a konnyeket a szemembol -
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen processzort vegyek?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Formula-1
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest