- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
escie
őstag
köszi, a tvripek(inkább vhs-rip) nekem is megvannak, elég rossz minőségűek, és csak néhány cd-t kellett rászánni.
amúgy Nyíregyházi vagyok.
asszem nem volt 50 rész, valamivel kevesebb. azért örülök, hogy leadják, mert dvd minőségben jön a műholdról az anyag, szóval érdemes lesz rögzíteni... -
tildy
nagyúr
Régen nem voltak leültetve a gyerekek a tévé elé. + hétfőn nem volt műsor+ napközben volt hogy délelőtt nem volt műsor + volt, hogy ha reggel volt is, akkor is délben du 4ig nem volt adás. És volt kb. 2 csatorna, igaz eleninte annyi se, max 1.
Emmellet a gyeerek ki voltak inkább küldve a pástra focizni, sokszor mezítláb is mentünk, ''nyomultunk''.
Szal mi nem voltunk ''lleültetve'' a tévé elé, hanem 3-5 évesen is már ''bandáztunk''. -
-
QuarK
senior tag
Te nem voltál gyerek? :D Nosztalgia... Az Égből pottyant meséket imádtam, a Gondos Bocsokat meg nagyon-nagyon kisgyerekként láttam, csak ennyire emlékszem, amit leírtam; de nyugi, nem akarok újra megnézni :) Csak felmerült. :)
Robert
escie: Felőlem =)
mayerlaci: Hmmm? Elvesztettem a fonalat :)
re privi.: Nem, de hiszed vagy sem az is szóba került, annak le is szedtem a címdalát =D
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Megkímélt állapotban Samsung Galaxy A51 4/128GB
- Full HD Gaming PC -Z390, i7 -8700K, Vega 56 8GB, 16 GB RAM, 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 4G 4/64 karcmentes kijelzővel
- Apple iPhone 13 - 128 GB Midnight Black - Független BESZÁMÍTÁS IS
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest