- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
válasz
Tomassy00 #13089 üzenetére
"teljesen reálisak az árbeli elgondolásai.."
Az új kártyák még kint sincsenek, külföldi, itthoni áruk nem ismert - biztos nem 150k lesz egy 3070, hanem kb 200k -, s teljesítményben talán a 3070 hozza a 2080Ti-t, de 100 alatt akar venni 2080Ti-t.... Egyébként biztos vannak ilyen vevők, a VII. ker Dohány utcában...
Akkor fogom lecserélni a 1080Ti-t, ha visszaváltok 1440p@144Hz-re, s kevésnek bizonyul az megjelenő új játékokban...
-
Apollo_21
addikt
válasz
Tomassy00 #12333 üzenetére
Az az 550es táp 2hétig hajtotta a 2 ti-t és 4,8-ra rántott 8600k-t tehát szerintem nemrossz, már ha azt nézzük hogy 1x nemhalt meg a gép
De 3napja meglett a 850W-es táp, az meg h léghűtés van rajtuk és ez mazochizmus?..nem csak kegyetlenül elvertem a hobbimra 200at és nincs még kb 100e csakúgy farzsebből 2db fullcoverre és a cuccokra amivel betudom kötni, addig marad így.Robi BALBOA
Most az alsó megy 60% ventivel a felső 80% de ordítanak
Viszont jó lett a hőfok. -
warcat
veterán
válasz
Tomassy00 #11695 üzenetére
A giga Windforce hűtése nem rossz de nem is agyeldobós, MSI Twin Frozr jobb, 1080-nál vitt mindent (saját vélemény) majd kihozták az 1080 Ti-t is vele, ami szintén egy remek kártya (ez van nekem, bár lassan megy apróra) viszont mivel jóval többet eszik a 1080 Ti, gyakorlatilag újrakiadták 3 ventis verzióval. Ez a Trio.
De igazából nem is egy kategóriában versenyzett a két kártya, Giga mindvégig budgetebb volt, amazonon bekóstolt gyakran 700€ alá míg el nem szabadult a bányászpokol. Amennyire tudom, csak a garantált órajelekben különbözik a sima és az Extreme
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Léghűtés topik
- EAFC 25
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest