- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
warcat #12742 üzenetére
Kaptam tőlük egy pár soros emailt meg egy PDF fájlt amit nyomtassak ki, de még csak azok a linkek sem voltak benne amiket betettél, szóval köszönöm a fáradozásod! Lehetett volna annyi eszem, hogy megnézem az oldalukat, csak már idegállapotba tettek...
Nem ehhez az RMA ügyintézéshez vagyok szokva amit ezek leművelnek... az meg, hogy nekem kell fizetnem a visszaküldés költségét pedig már túlmegy egy határon. Ha nem jogos az RMA igényem akkor nyilván az én költségem, hogy répa vagyok, de jogos igény esetén vicc kategória, hogy nem fizetik a postát.
-
-
Tomdriver
őstag
Elvileg még meg van, vagy több is van, ha Bombi lecsapott rá. (gyakorlatilag meg lehet nyitást követően hívnak, hogy sajnos már elfogyott, visszautalják a pénzt.
)
(#6846) bombibmw: azért a hűtése nem olyan acélos, mint az EVGA SC2-nek, azt még nem sikerült lekoppintani.
[link] [link]
Vizezve nem lehet gond ezzel sem. -
KAMELOT
titán
Én már eldöntöttem. Köv. kártyámat NV oldalról fogom rendelni ott legalább normál áron van.
Aki ilyenkor vesz kártyát annak van vagy felesleges pénze vagy totál hibbant.(#6821) rupszi: Leírhatnád, hol vetted és mennyiért! Mert így csak mindenki találgat. Használtan is 900-1000 euro között vannak, ami jócskán a használt ár felett van. Használt áruk rendesen 7-800 euro lenne.
Ttomax Jó blokkok ezek. Bátran lehet venni.
-
bombibmw
veterán
Én múlt hét hétfőn rendeltem az FTW3-at és pénteken reggel már itt is volt.
901€ volt a vége.
Aki kártyát akar, annak most csak innen érdemes berendelni, már ha van.
Érdekes egyébként, hogy ahogy megjött a kártya, kíváncsiságképpen felnéztem az oldalukra és volt egy csomó minden raktáron, úgy 50€-val olcsóbban, mint előtte.
Persze, 1 óra múlva már nem volt semmi.(#6305) sqpp:
Ez inkább már(megint) ultrabrutál off. -
prime77
aktív tag
Nagyon köszönöm a segítséget.
Akkor sajnos úgy lesz ez,ahogyan én gondoltam.
Ha a 27% áfát itt nem kellene megfizetni ,akkor még az a 12-15%-a az értéknek vállalható is lenne.
De ez,hogy majdnem a felét ki kellene fizetnem.:/
Hát ez van.
Nem tudom milyen kapcsolatban kelleni állnunk az USÁ-val ,hogy itt áfát ne kelljen fizetnem az ilyen Amerikából érkező csomagok után?
Mert ugye EU-n belül nincsen ilyen. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest