- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raidon
őstag
válasz
Poloploid1 #13355 üzenetére
Ahhoz azért tenni is kell, hogy egy kártya 1-2-3 éven belül elf@ssa magát. Az én példányom az előző tulajnál vizezve volt spéci blokkal. 32 fokon ment. A gyári hűtést vissza tette mielőtt megvettem. Én cseréltem rajta 3 ventit. De így is max 65 fok. Eladhatnám én is... de mi lenne helyette? Eddig tudtam kb úgy upgradelni, hogy max 50 ezret kellett raknom egy jobbhoz. Most ez úgy megy, hogy rakj hozzá minimum 2-300 ezret. Én játszani is szeretnék. Nincsen másik kártyám... Azért is nagy a dilemma. Lassan ott tartok, hogy meghirdetem az egész gépem
-
Raidon
őstag
válasz
Poloploid1 #13353 üzenetére
Ami azért jobb lenne mint egy GTX 1080Ti az talán egy 3060Ti. Legalábbis arra szerettem volna cserélni... 450.000-5xx.xxx. Na annyiért tuti nem még ha el is adnám ezt 200 körül még úgy sem. Decemberben volt németben a 3060Ti 240.000 akkor kellett volna vennem
-
Apollo_21
addikt
válasz
Poloploid1 #12327 üzenetére
0,925öt kapott ígyis hogy visszavett..
Nem hiszem hogyha már meglett a jó táp alájuk akkor ismét a majd 50%on hajtom mert jóazúgy játékot szeretném -
DieHard
senior tag
válasz
Poloploid1 #12251 üzenetére
Ez az Ek-block csak a gpu-ra? Muszáj hűteni a chipeket is?
-
GAbre
veterán
válasz
Poloploid1 #12143 üzenetére
Az a baj,hogy 20ig vennék max házat.
Csak kártya miatt akarok jobb hűtést,több ventit meg nincs kedvem belerakni.(szétszedni nincs kedvem,de 10-30k-ért meg tudok kártyára venni hűtést)
Ez a ház pár ezer+ból jönne ki.5-8 szóval nem tudom annyit ér-e.
Ha egy 5-10 fokot dobna kártyán az már jó lenne. -
mihione
őstag
válasz
Poloploid1 #12126 üzenetére
Ja hogy ja
Igy mar erthetoek az ertekek,ezek szerint nem csak a venti a szuk keresztmetszet -
Laraxior
titán
válasz
Poloploid1 #12129 üzenetére
Nekem sem akkor volt gond, amikor rátettem, hanem amikor levettem a hűtőt, és letöröltem róla a "pasztát"... került oda is ahova nem kellett volna, aztán majd a következő indításnál jött a csíkos kép, és egy halott 980Ti.
-
helkis
veterán
válasz
Poloploid1 #12126 üzenetére
ezzel csak óvatosan, mert vezet!
a mag melletti részeket leszigetelted? -
mihione
őstag
válasz
Poloploid1 #12123 üzenetére
Koszi!Bordak nelkul is nagyon jok ezek a hofokok,nalad nincs semmi tuning?Nekem is viszonylag szellosnek mondhato a haz,s340 atalakitott nyitott elolappal 2x140mm befele,fent 240-es cpu radi kifele meg hatul a 120-as szinten kifele dolgozik,igy minden ho ki van fujva nem bent melegit.Ha lesz kedvem es idom lehet majd atalakitom a gyari midplatet hogy felferjen a g12.Picit aggodom az alu bordak miatt mert nappaliba tv ala fog menni a gep fektetve es ugy mar nem fogom tudni nezegetni hogy a helyen vannak-e a bordak.Ha leesik gondolom nem tul szerencses mert rovidre is zarhat barmit.
-
mihione
őstag
válasz
Poloploid1 #12113 üzenetére
Akkor nekem is lehet kene valami statikus nyomasra tervezett venti,airflowra atom jo de radin annyira nem virit a tiedhez kepest.
-
mihione
őstag
válasz
Poloploid1 #12097 üzenetére
En is pont ezt az utat jartam be,ugyanigy evga sc2 60%ventivel.Utana en is vadasztam apron g12+thermaltake 120-as aiot csak nekem olcsobban kijott.Neked milyen fordulaton megy a venti hogy 53 fok a max?Nekem gyari venti nem volt hozza ugyhogy egy nanoxia deep silence megy leszabalyozva fixen kb. 1300 rpmen. Igy azert a 60 fokig felkuszik a gpu,bar nekem tuningolva van 2012 mhzre 1.062v mellett.Gyari boost nalam csak 1900 mhz volt hiaba volt jo hutes.
Ja es en raktam fel alu hutobordakat mindenhova ami gyarilag is hutve volt aktivan,bar emiatt kicsit aggodom mert mar 3 elengedte magat.15-20 perc heaven futtas kozbeni sceernshotot tudnal loni az icx szenzorok ertekeirol?
Nekem ez volt plafon a gyari setupal,55-60% kozti ventivel -
Találtgyerek
veterán
válasz
Képet tudnál küldeni róla? Privátba is jöhet.
-
helkis
veterán
válasz
Nálam épített víz van már régóta, ezért direkt FE kártyát kerestem mert arra mindig van FCblokk, szerencsére aprón találtam is ilyet 50k helyett 20k-ban megkaptam hátlappal együtt.. a hőfokok 30fok fölé nem mennek sehol, 22fokos szobában..
-
F e Z o
veterán
válasz
1,062V feszt kap ekkor a kártya?
-
RazoR
veterán
válasz
Poloploid1 #11919 üzenetére
NV vezérlőpult, fent Súgó, Debug módot pipáld be, teszteld, ha így nincs hiba akkor mehet az RMA.
-
A.C.E.
aktív tag
válasz
Poloploid1 #11919 üzenetére
Talán nem szeresse azt a video drivert ami most fenn van, jártam már én is így, ha régebbi van fenn akkor frissítsd, ha legfrissebb akkor régebbivel próbálkozz.
-
helkis
veterán
válasz
Poloploid1 #11921 üzenetére
mindkettőtöknek: érdemes elsőre egy "chkdsk c: /f"-et futtatni, hátha van hiba a filerendszerben, ha nem talál semmit, akkor egy üres drive-ra egy friss wint feldobni próbaképp, sokszor a tuning során megsérülhet a rendszer, driverek, stb.. elég nehéz kitalálni melyik az, ha minden friss, és nincs tuning úgy is jelentkezik a hiba, akkor valamelyik hardware okozza, másik gépbe átpakolva keresztbe tesztelve a legkönnyebb kideríeni, melyik a hibás elem..
GAbre 2: ahol a hűtés eltakarja a csavart , ott meg lehetne fúrni a hűtést, hogy beférjen a csavar pl.. de látni kéne..
-
fisi
senior tag
válasz
Poloploid1 #11826 üzenetére
Nem segít. Vegyél egy normális házat pl Cooler Master H500p mesh. Én is így jártam. Azóta csend van meg játékok alatt is max 75 fok de inkább 65..
-
GAbre
veterán
válasz
Poloploid1 #11823 üzenetére
Csak annyit mondok gyártók 100fok alatt nem foglalkoznak garanciával.
Sok mindentől függ gyári ventilátor fordulat,oc van-e.Milyen hűtő van a kártyán,szobahómérséklet.
Amúgy nem hangzik vészesnek,így. -
válasz
Poloploid1 #11823 üzenetére
Toltsd ki az adatlapod, igy nem tudjuk milyen gephazban van a VGAd. Anelkul meg kar talalgatni.
Legegyszerubb kiszurni a rossz szellozest ,ha leveszed a gep oldallapjat, ha esik a VGA 10fokot akkor rossz a gephaz/szellozes. Ha csak par fokkal lesz hidegebb akkor mas a gond (pl vga hutopaszta )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest