- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
marklorincz
kezdő
+ (#7277) lofagi
Az a baj, hogy csak a gyári "léc" nem tartja meg, két felfekvőpont van, egy középen és egy a végén, de az utolsó az nem ér hozzá a kártyához, akárhogy és akármennyire van meghúzva, mindig "lelóg" kicsit a kártya vége, azért rögzítettem a tápcsatinál is. Nincs túlhúzva a kábelkötegelő, pont vízszintbe van állítva és hozzáigazítva a gyári tartóléc ami alulról (inkább csak a kártya közepénél) tart valamit. Az igaz, hogy nem túl szép és jó megoldás, lehet beruházok így profi tartóra vagy valami más kitalálok.
-
Zsohi
őstag
Korábban közel két évig használtam egy Enhtoo Luxe házat, ami vita nélkül a valaha volt legrosszabbul szellőző házam volt. Az előre beépített vinyótartó keret teljesen megfogja a légáramlatot, a tápegység takarólemeze, pedig az alsó szellőzőrácsokat fedi le. Az oldalpanelt leszerelve 12 fokot javult a videokártya hőfoka, úgy hogy közben a ventik 2400 helyett 'csak' 2000-en tekertek, egy MSI r9 390 kártyán.
-
2thletme2day
őstag
Benchmarkok alatt és huzamosabb BF1 közben 70 fok körüli alakulnak a hőmérsékletek. A probléma nem a annyira a hőfokokkal van hanem inkább a hanggal. Halkabb működést szeretnék. Gondolom én egy jobb hővezető paszta nem csak hőfokokban hozhat valamit hanem hangban is.
(#7059) VTom
Azért MX4-et írtam mert az van itthon (procira is ez kerültés maradt még)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nekem játék alatt már többször lassult, ezért álltam meg 11.8-on, de bench-ben bizonyos szintig hozott.
ffodi fórumtársat tudom idézni az AB beállításaihoz.
-
Devid_81
félisten
Jelentem fingom sincs, de az uj driverrel az enyem teszt erejeig ment 12GHz-et, aztan tegnap pont eszembe jutott, hogy ranezzek mizu, es akkor jottem ra, hogy kb 1 hete 12GHz-en megy, es volt mindenfajta jatek, hiba meg semmi...
Masik a curve, annak kicsit neki kell ulni, eleinte en sem ertettem, majd rajottem, mi merre, viszont en akarhogy babralom nem igen tudok semmi ertelmes orajelet kicsikarni az Xtreme-bol a gyari OC felett.
Egyszeruen semmin nem hajlando stabil maradni, csak talan nagyon max 2035...
Meg anno szorakoztam vele es talan a 2050 meglenne/megvolt, de akkor mar lapatolni kellett bele az aramot, es az nem nagyon tetszett... -
sqpp
őstag
Izé? Nálatok minden csak az 1080 Ti körül forog?
Oké, abban a csoportban vagyunk, no de hogy offba is beszóljanak már érte az emberek az már túlzás.. Én általában haverira fogom fel a légkört a legtöbb topikban, ahol sokat írok és írunk. De ha nektek gáz, akkor oké. Csak akkor majd ne csodálkozzatok, ha egy-két Inteles vagy bármi más dologra írok, hogy és ezt minek?
-
sqpp
őstag
-
TTomax
félisten
Az eVGA mindig is jó volt, a legjobb gari rendszer náluk van.Az Asus is szokta hozni amit kell,az MSI szépen felnött, a giga az hullámzó vannak jó és gyenge szériák,a palit/gainward is sokat javult.Azért tanulságos,hogy mennyire is jó a Zotac AMP Extreme PCB [link],mindig is élen jártak a haszontalan ujjitásoknak,
-
sqpp
őstag
Mi? Nem, arról beszélek, hogy amikor 100%-on megy a VGA akkor kb épp hogy beindulnak a ventik, de inkább nem is. Mivel 61 fokos szokott lenni max terheltségen és ugye a venti 60 után indul be, igazából nem is halottam még a VGA hangját
Bocsi, ha nem írtam le, hogy a kártya használatról beszélek és nem a ventiről, kicsit félreérthető voltam.
Puma K
Nem kioktattam, csak megjegyeztem, ami gondolom nem baj. Nekem is elmagyaráznak dolgokat, amiket már régen tudok és akko? -
sqpp
őstag
Értem én, csak egy random ár volt, ha már alapból a legtöbb 1080 is 300-nál jár.
Amúgy, csak megjegyzésképpen írhattam volna, hogy kíváncsi vagyok csak a hirdetésbe, ez igaz, VISZONT akkor ki is lett volna, aki egyáltalán érdeklődik vagy ír?
Mert kb akkor úgy veszik, hogy el sem adom..
-
sqpp
őstag
A Hairworks igazából elég szánalmas, szerintem nem érdemes bekapcsolni, legalább is 4K-nál nem.. 1080p-n nem tudom, hogy meg-e lenne a 60 vele.
Próbáld ki úgy. Elég érdekes eset. Más játékot is érdemes lenne kipróbálni és akkor tudod szűkíteni a kört, hogy mivel lehet a baj.
Friss rendszer? Tiszta telepítést is adhatsz neki, ha esetleg nem és akarsz egy próbát még.
750W-os táp becseszne, ha nem bírná skacokÉn 650W-ossal nyomatom és elég!
Akkor nem szóltam
Divison: Lehet, hogy ott pont nem jön ki úgy a TDP, nem-e? Próbáld pl Rise of Tomb Raiderrel, az megeszi a VGA-t vacsorára!
-
hdekakas
senior tag
De általában ugyanazokon a pályaszakaszokon veszi vissza az órajelet 6-800 MHz-zel minden játékban.
TDP limit nem lehet.
CPU limit sem, egy 4900-on ketyegő 7700K esetében. Minden játéknál.Nem tudom mi lehet, eddig nem volt ilyen problémám.
Ha kikapcsolom játékok közben a V-Sync-et, akkor mindig megy maxon a kártya. Csak akkor meg élvezhetetlen, mert szétfolyik a kép.
Valami ilyesmi lehet talán, hogy amikor azt hiszi, hogy nincs kihajtva a kártya, akkor félüzemre kapcsol. Csak ekkor leesik az fps is, mert mégis kellene az a teljesítmény. -
marklorincz
kezdő
-
-
marklorincz
kezdő
Jelenleg passzívan üzemel, így 32-33 C fok (21-22 C fokos szobahőmérséklet mellett) afterburner szerint, jól szellőző házban (értem ez alatt az elöl két 14 cm-es, felül két 12 cm-es és hátul egy 12 cm-es ventit). A kártyához még nem csináltam egyedi venti profilt. Terhelés alatt nem hallottam a hangját, mivel a házventik elnyomják. De pl. ha 70%-on megy (kb. 1852 rpm hwinfo szerint) az már észrevehető, de így 70%-on COD WWII-ben a max hőfök 50 C fok volt max beállítások mellett. Ez csak pár órás tapasztalat, szóval hosszútávú következtetések nem tudok levonni, idővel majd alakul..
-
torma1981
veterán
Szerintem elég vicc az EVGA. Volt több kártyám is tőlük,de mind elég hangos volt a többi gyártóhoz képest.
A support az kimagasló ahogy írják,bár nekem még nem volt vele ügyem. Volt hibrid kártyám ott a radiátor vinti volt írtó hangos és kerregett. Egy nagy szar volt. Ki kellet cserélni. MSI,ASUS köröket ver rá. És nem mellesleg szerintem túlárazott. Messze nem ér annyit mint amit elkérnek érte.(#5120) -Solt-
Ha nem akarsz pl rajta cserélni hűtést akkor felesleges,hogy nincs rajta matrica. Nem hiszem,hogy az ASUS, MSI is ülne a garanciáztatáson. A másik meg ha közvetlenül ki kell küldened a kártyát nem olcsó a posta.
Ha meg gyenge az angolod,úgy elég nehéz az egész plusz szolgáltatást igénybe venni. Meg tuti nem olyan egyszerű az egész. -
-Solt-
veterán
50%-s venti mellett 1 dB-l hangosabb mint az Asus, 100%-n 2 dB-l halkabb... cserébe ilyen előnyei vannak,
- Közvetlen garanciális ügyintézés az EVGA-val
- Standard RMA: a terméket az EVGA német irodájába kell küldeni, melyet 1-3 munkanapon belül cserélnek
- Advanced RMA: PayPal-on biztosíték befizetése után előre postázzák a csere kártyát, mely természetesen jogos igény esetén visszajár
- EVGA Step-Up: 90 napon belül a különbözet megfizetésével új termékre válthat
- Szabad VGA hűtő csere: a garancia nem vész el csere esetén, de kérjük az eredetit őrizze meg!Addig nem érdekel a hangja amíg a füles alá nem hallatszik be... drasztikus hőfok problémái meg nem hiszem, hogy lennének. Elhiszem, hogy önmagukhoz képest gyengébbet alkottak, de nem hiszem, hogy annyival, hogy azonos áron a fentiek mellett az Asus jobb választás legyen.
-
Weareus
addikt
Csak, hogy fokozzam a kedved a vízhez: 2db 60-as 240-es radi van a karin egy d5-tel, most kíváncsiságból feltekertem a pumpát maxra, meg a 2 db 14-es Phanteks ventimet is, amik az egyik 240-es radin vannak ( a másik radin még nincs venti
), de ráraktam egy 18-as Sylverstone ventit, és elmentem vga-oc-ben a határig, ahol kezdett szétesni a kép, bár lehet, hogy ezt még tdp-limit kitolással ill. fesz.emeléssel lehetne javítani, de feleslegesnek tartom. (Csak azért gondolom, hogy lehetne, mert a komolyabban húzott vga hőfokai a "megmorcosított" vízzel kb. ugyanott maradtak, mint amikor szerényebben emeltem az órajeleket, voltokat, de a hűtés is alapon futott.)
Néhány kép: (minőségért ismét bocs, még mindig crt
)
2037/6066 45 fok [kép]
2050/6066 44 fok [kép]
2088/6106 44 fok [kép]
2100/6106 43 fok [kép]
2126/6106 39 fok [kép]
ÉS a "vég" 2126/6118 40 fok, ahol bekockásodott a kép, de fagyás nem volt. [kép]
Mondjuk, gondolom, itt már jobb nem próbálkozni fesz. és tdp-emeléssel, hogy hátha jó lehet még, persze az is igaz, hogy nem elfőtt a kártya: 40-45 fok 100% load alatt semmiképp nem lehet sok neki. -
ucli
senior tag
Hát úgy legyen.
Bár már vágtam így tönkre alaplapot...
A 1070-em többször is szórakozott, nem adott jelet, ezért ki kellett kapnom a gépből, újraindítani vga nélkül, majd ment vissza a helyére.
Egyszer viszont olyan szarul esett kézre az egész, hogy nem bírtam a cpu hűtőtől kinyomni a foglalatból így hát nekimentem csavarhúzóval, gondolván, hogy majd azzal lenyomom azt a kis szart. Mondanom se kell, hogy mi történt utána. Hát persze, hogy megszaladt és megsértette a nyákot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest