- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Dealer95 #6740 üzenetére
Itthon is sokszor nem a boltnál akad meg a dolog, bár van amikor igen. Sajnos hallottam már ilyen esetről is.
De, amúgy igen, néha egyszerűbben, gyorsabban elkészül a gari úgy, hogy az ember kiküldi a VGA-t külföldre.
Sputnyik123: Azért a gari egy több 100k-s termék esetén szerintem elég fontos szempont. Persze, van akit hidegen hagy. De a tudat elég jól tud jönni, hogy legalább van.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Dealer95 #6715 üzenetére
Nagyjabol kepben vagyok. Nagy cegek is kitalalhatnak uj coinokat ez a baj. Tehat a spekulaciora hajt ez az egesz. Konnyen at tudnak allni masra a banyaszok. Igy van nagyon olcson adom. Vegyetek vigyetek.
Mindenki annyiert adja a cuccot amennyiert el tudja adni. Dupla aron is elviszik. Lattam banyasz farmot, ezek felvasarolnak mindent tenyleg.
-
DonMaster
addikt
válasz
Dealer95 #6297 üzenetére
necesen fogod tudni csak megálapitani , de ha bányászot és van még 2év gari rá, akkor is ha behalna cseréled ujra, boltban, szoval 2év-ig bukásnak esélye sincs, föleg ha már belevágsz hgoy használtat vegyél, én nem tenném, 1060-ak és a többi felte lévönek a használt árra akkro fog esni amikor kijön az ujgenerácio mert avval jobban lehet majd bányászni, igy eladosorba kerülnek az 1050ti 1060 1070 1080 1080ti-ok nem kis mértékben,
jelenelg bejöt valami uj valuta amit 1050ti-al jollehet szedni most kezdenek ráálni az emberek, igy az is fog felmenni ,
szerintem amitn bejön az ujgenerácio az 1060 6gb használt ára 50e-lesz lehet nem 1böl de 1 max 2honapon belül igen., mert teritve lesz a piac velük .ddr4 árát ne hasonlisd, mert ott a 3gyárto nagyban kartelezik, szándékosan tolják az árát fel. az azért nem ugyan az mint a vga piacnál ahol nyomnák le de anynit vennének hogy 2x-es áron is viszik.
-
KAMELOT
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Mobil flották
- Diablo IV
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest