- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
-
ProNoob
tag
válasz
Devid_81 #7798 üzenetére
Na most azt csináltam, hogy a nyomtam egy cmos resetet, alap beállításokra raktam a biost. Újra telepítettem a windowst és csak az alaplap és az nvidia drivert raktam fel. Nincs tuning, meg semmi tuning program. Elindtottam a Ghost recont és megint lefagyott pár perc után.
Azért zárnám ki a többi alkatrészt, mert a 1070-es kártyával minden stabil volt, a játékok és a stressz tesztek is, tuning mellett is.
Most megpróbálom amit írtál, MSI-ben beállítom a freq/volt görbét manuálisan. A következő lépés az lesz, hogy megpróbálom a kártyát egy ismerősöm gépében.
-
ProNoob
tag
válasz
Devid_81 #7786 üzenetére
Leszedtem csökkentett módban a DDU-val a drivert (tisztítás és újraindítás) és felraktam a legújabb drivert az újraindítás után. Megpróbáltam újra a Ghost Recon Wildlands-ot, ami kb. 8 perc után megfagyott. Ilyenkor a kép megáll, az utolsó hang ismétlődik, a windows reagál, csak a játék képe eltakarja az ablakokat, de a start menüt látom, meg elindul a feladatkezelő. Én nem húztam a kártyán, csak a GPUTweakbe lehet OC, Gaming és silent mód közül választani, mindegyik módban próbáltam az elején, de mindig ez történt.
-
-
-Solt-
veterán
-
snecy20
nagyúr
válasz
Devid_81 #7721 üzenetére
Az új szériás kártyák árai eleinte nagyon nem fognak konkurálni a régi kártyákéval...
Szóval mondjuk 200k HUF-ért teljesen jó beruházás egy 1080Ti jelenleg, mert ugyanazt a teljesítményt csak drágábban fogjuk megkapni az új generációból. Ebben biztos vagyok, + eleinte lesz nem kis felár.
De meg lehet nézni - 100k körül már láttam jó kis 980Ti-ket, ellenben mennyiért is mennek a közel ugyanazt tudó 1070-ek? Mindjárt nem is lesz rossz vétel a 980Ti. -
sqpp
őstag
válasz
Devid_81 #7335 üzenetére
Tudom, épp ezért is mondom, hogy én úgy is a fullost venném, az meg másfél év úgy is még. Tehát amire én gondoltam az a Titan Xp ami a mostani 1080Ti félének felel meg, ami már tényleg a plafon. Azt szeretném, arra meg bőven várhatok. Mert ugye az oké, hogy jön a 2080, 2070, stb (már ha ez lesz a neve), de én abból is a csúcsra várok inkább. Biztos ami biztos, no meg nekem tökéletesen erős a mostani, szóval nem igazán váltok még.
-
Laraxior
titán
-
TTomax
félisten
válasz
Devid_81 #7203 üzenetére
A procim az azért megy így,mert az egy 8pack féle binnelt 4930K ami 1,35Von megy 4,8GHzet. A vgam egyáltalán nem jó darab egyébként,a memória +550MHz felett már kevesebb pontot dob 3dmarkban,habár az órajelet tegnap elírtam de az 2138MHz lett ahol még nem veszitek pontot.Eddig víz nélkül ez 2088MHz volt,tehát egy teljesen átlagos darab,csak sikerült megtalálnom ahol még nem lassul.Egyébként pedig a cobined scoreom is kevés mert csak 2133MHzes ramjaim vann,igaz CL9es.
Nem a 300pont miatt csináltam hanem azért mert most 7ventivel a radikon 30Cfokkal hűvösebb a vga miközben nagyon halk lett a gépem és még egy picit gyorsabb is.Az hogy 6-8havonta le kell eresztenem a vizet és újra tölteni nem probléma,szerencsére raktam be egy leeresztő csapot fél órás folyamat az egész,ha blokkot is kell takarítanom,akkor akár 1-2óra is lehet amit léggel is rá kell szánni ha nem akarod hogy ellepje a por a gépet.
-
válasz
Devid_81 #6334 üzenetére
Még fel sem sírtál,de születésedkor első dolgod volt ide regizni.
Bocs de ez elég nagy reklám a PH-nak,ez simán fő oldalon kellene legyen állandón.#6335 ucli :
Hát ez semmit sem javított a dolgon.
#6336 ucli :
Az egy elég szerencsétlen év volt.
#6340 ucli :
Persze járnak,csak másképp bánnak a rossz évben regisztrált tagokkal.Egyébként a sok semmit nem jelentő idióta vga árak mellett ez semmi.
-
Vigilante
őstag
válasz
Devid_81 #6200 üzenetére
Palit GameRock Premium.
tom_tol: Igen? Nah ezt nem is tudtam, hogy az is jó. Ezzel akkor kísérletet teszek. https://www.techpowerup.com/vgabios/192147/zotac-gtx1080ti-11264-170327
-
-
TTomax
félisten
válasz
Devid_81 #5843 üzenetére
Amazon open boxos,(condition: Used - Very Good) de amazonról merek ilyesmit venni a 30napos visszaküldös gari miatt.A jelenlegi árakon ez most vagy 200fonttal olcsobb mint a high street price.Szerencsére a giga nem matricázik igy rakhatok rá saját hütést ha akarok,illetve tudok rá szerezni ugye 4év giga garanciát és ez volt a legnyomosabb ok az ár mellett.Meglátjuk milyen lesz.Ha a 1080at eladom ami simám elmegy 440 körül amennyiért vettem akkor + 243fontba lesz az upgrade,ami azért még igy sem olcsó de nem találtam jobb megoldást.
Lehet idövel rakok rá AIO-t majd elválik szükséges lesz-e,ha menni fog egy 2GHzet 60-70Cfok között elfogadható zaj mellett akkor lehet nem piszkálom.
-
NFree
addikt
válasz
Devid_81 #5609 üzenetére
Ott valami más bibi lessz tdp miatt nem ugrál a kari több száz mghz-et - energiagazdálkodás, vagy valami beakadt nállam multkor sok oc miatt , profilok próbálgatása váltogatása után csinált hasonlót de ez nem az lessz szerintem , elősször cpu limitre gyanakodtam de láttam 7700k van alatta ugyhogy az kilőve , habár azért nem ártana azt sem monitorozni.
Monitorozni mindent cpu , vga és hátha meglessz az oka. -
Weareus
addikt
válasz
Devid_81 #5589 üzenetére
Botor beszéd, semmi ilyet nem írtam.
És különben is: rossz az, aki rosszra gondol.
Én amúgy örülnék, ha továbbra is írna ide.(#5560) sqpp: Persze, sokféle vélemény létezik, mégis van, amelyik kevésbé tűnik hitelesnek. A húgom is váltig állította, hogy a kefir undorító és ő utálja. Ez egészen addig így is volt, amíg meg nem kóstolta. Most már szereti. Ennyike...
-
NFree
addikt
válasz
Devid_81 #5297 üzenetére
Az hogy a te karid sokkal magasabb tdp-n üzemel nem biztos , hogy a gpu közti külömbségnek tudható, én inkább a karikon lévő bios ra gyanakszom , hogy ekkora az eltérés. Ha lehetne ezeket a biosokat is szerkeszteni lehetne olyan biost csinálni hozzá , hogy csak 30% ot mutatna a terhelés de már izzana minden.
Kérdés hogy van megcsinálva a kari biosa . fogadni merek a te karid azonos feszen azonos órajelen is több tdp-t írna . (mert más a bios ) sztem -
ffodi
veterán
-
VincentVG
senior tag
válasz
Devid_81 #4467 üzenetére
Igen, ez most jo lesz egy darabig
elegedett is vagyok.
Egyebkent mar nezegettem/nezegetek next gen konzolok fele,
de ott meg azt latom h megy az agyatlan eroltetett "fel-scale"-eles 4K-ra, inkabb 30fps-el.
(full HD opcio / 60 meg egyaltalan nem biztos h van)En meg mar nagyon de nagyon nem szeretnek 60ala menni...
Csak jonne PC-re is az a franya Red Dead Redemption 2
Na de eleg az OFF-bol. -
keIdor
titán
válasz
Devid_81 #3767 üzenetére
Itt inkább az a baj, hogy 600 ezer körül lesz a vége, de nem lesz vele előrébb.
+ még az SLI...
Alacsonyabb órajele lesz, meg eleve a megvariált cache miatt rosszabb a Skylake-X játék alá. 64GB meg hova kell azt nem tudom, de hogy GTA V meg Overwatch alá a 16GB is elég, az biztos.AdiBá: Nem nehéz, az én első vizemnél sem volt semmi baj. Ha már lúd...
-
KAMELOT
titán
válasz
Devid_81 #3742 üzenetére
Aki spórol és főleg nem veri el cigire, drogra meg piára a pénzét annak van is.
Másik meg gondolom eladja a előző konfigot és abból is bejön neki pénze!ÁdiBá: Majd a lapról meg a biosáról írjál pár sort. Írhatsz priviben is. Én is 299-re váltok csak még a lapot nem döntöttem el. Proci az 7820x lesz, lehet majd a Cinkelek kolléga delideli nekem!
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Devid_81 #3742 üzenetére
Régóta gondolkodom már a gépfejlesztésen, kibékültem az i7 7700K-val, de most már kipróbálnék valami komolyabbat is.
Átlag ember vagyok, ki erre költi a pénzét, ki arra. Nem olyan nagy tételek ezek.
De most már tényleg abba hagyom, mert teli szemeteltük az egész topikot.
*Kurva 3D szemüveget nem tudtam sehol venni a monitorhoz, mondom kipróbálnám, de még a merlin se tudta beszerezni.#3743) Laraxior Van pár konvertálásom amit meg kell csinálnom, meg munkám a gépen, azért az 5GHZ i7 7700K se volt benne lassú, de félek hogy fele annyi idő alatt megvagyok vele az új géppel.
(#3745) core i7 GTA5-ben is verte az egész mezőnyt úgy hogy az i7 7700K 5GHz ment... ahol kellenek a magok, te azt húzhatod 10ghz-is.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Devid_81 #3672 üzenetére
Ha tolok neki feszt, fentebb boost-ol, de felesleges, mert jön a powerlimit, és szintén ledobál. Múltkor már ott tartottam, hogy hagyom gyári OC profil órajelén, aztán kész.. Persze sok óra játék nincs ebben, de többször használtam már a poseidon órajelén, nem volt gond. A vram meg úgy néz ki, hogy 11.800-on jó lesz.
Így 1968 a legalja, de általában 1974-en megáll.A tdp Így is fel tud szaladni 100 fölé, de a 120-ba belefér.. Kivéve Andromeda menü alatt.
@KAMELOT: Van olyan órajel, pl. Curve-al 2GHz 1,05V-n, ami mindenhol jó, viszont az overwatch fagy.
-
Devid_81
félisten
válasz
Devid_81 #3562 üzenetére
Nah ezzel a custom voltage curve-el meg lehetne szorakozni...es majd meg holnap elo is szedem lehet
Kicsit neki szaladtam ma delutan az Xtremenek.
Talan 1.063v mellett sikerulhet a 2050 es boostot stabilizalni.
De viz hianyaban ugyis eldobja majd...Aztan egy kor Heavenig meg a 2088/75 is megvolt.
De ott mar kerni fog vagy 1.08voltot...nem tudom van-e ertelme...majd meg alszom ra -
A.C.E.
aktív tag
válasz
Devid_81 #3556 üzenetére
Én is próbálkoztam, de ha beállítom a gyári OC-t a aorus progival akkor 2060-ra felboostol és fokozatosan visszavesz 2025 mhz-re, ez így király de ekkor nem tudok manual ventiprofilt csinálni és igy 76-77 fokig engedi autón. Ha a gyári OC-t AB-vel állítom be akkor meg fagyizik BF1 multi alatt. Szintetikus vga tesztek lefutnak. VATTAFAKKA?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Devid_81 #3542 üzenetére
Azzal próbáltam.. A maxot betoltam neki 1.05V 2GHz-re, ott állt mint a cövek, 4. vagy 5. kör overwatch meccsnél elszállt. Ugye 70 fok körül tudom tartani ha kap feszt. Alap fesszel 65 körül.
Feszt azért nem akarok adni neki, mert még alap fesszel is el tud szállni a TDP 120%-ig, és akkor alapból bottleneck van.. Egyszerűen nem tudok vele fentebb menni, bármit csinálok. Mass Effect ebből a szempontból vicces, ott menüben szét throthlingolja magát a vga..
Bár, Én csak a maxot állítottam hozzá, mert ugye akkor marad a fesz a ledobott órajelnél is.
-Solt-: Elvileg írta, hogy miért törik meg a kép vsync nélkül, ami érdekes. Tegnap este Én már bekapcsolt vsync-kel játszottam, a frametime jobb, ennyit vettem észre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest