- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Szerencsés darab. Sok köze nincs ahhoz, hogy Giga, vagy sem, szerintem. Túl sok a változó a kiváltó okokhoz.
Nekem a Gainward 1080 GLH is csak "elengedett" FPS mellett ciripelt, 143 lock mellett nem.
-
-
Devid_81
félisten
Azt hiszem osztom velemenyed, lehet inkabb hagyom a csa'ba az egeszet es hajtom igy ahogy van.
Viszont en ezekrol amikrol Te irtal egyaltalan nem tudtam eddig , hogy milyen elmeleti maximumok vannak itt stb.
Szoval mindenkeppen koszonom az infokat.Az a gond az egesszel, hogy elmegy vele par ora mire az ember belovi az egeszet, es mindez kb 3-5% gyorsulast okoz, minimum 15% aramfelvetel novekedes mellett.
Amikor csereltem sima Aorusrol Xtreme-re, akkor meg nagyon bennem volt, hogy a sz@rt is kitaposom majd az Xtreme-bol, de aztan rajottem, hogy ha OC orajeleken megy stabilan, nekem mar az is elegendo...aztan azota vhogy ugy is maradt nalam a nagy lelkesedes.
Aztan amiket Te irtal, azok alapjan majdnem megjott a kedv ujra azert... -
ÁdiBá
veterán
Ezek a kártyák eleve eléggé kivannak centizve teljesítményben, a GTX1080-ben sokkal több OC volt.
(#3220) Devid_81 Nekem OC módban a kártya 1880 - 1930 között ingázik, ha a ventilátor profilt is gyárira engedem akkor leengedi egészen 1850 ig is. (ROG-STRIX-GTX1080TI-O11G-GAMING)
Azért pedig nem mindegy hogy most a kártya 2037*2050 között dolgozik folyamatosan, vagy 1850-en, szerintem.
-
Devid_81
félisten
Nos akkor gyorsan vegigszaladok kepekkel:
120% TDP 1632 / 1746 Giga OC mode@MSI AB
150% TDP 1632 / 1746 Giga OC mode@MSI AB
150% TDP 1657 / 1771 nem stabilra tesztelt, csak gyors megneztem hol kezd el 2050-re boostolni.
Mindenhoz van egy kis extra ram tuning is, de probaltam enalkul is, teljesenm ugyan ezeket az eredmenyeket kaptam.
Szoval akkor valami megsem kerek itt, kinek hova es hogyan boostol a kartya egy adott "alap" orajelhez kepest. -
-
Devid_81
félisten
Oooh, ez igy nekem teljesen uj
Nem csoda, hogy nem ertettelek teged sem, de akkor csak velem volt a baj
En soha nem probaltam feljebb tolni OC modeban a TDP-t 120% fole, ezert nem ertettem, hogy a francba kaptok Ti ekkora orajeleket.
Mar azt hittem az en kartyammal van a baj, es ennyire gyenge a tobbihez kepest.
Hazamegyek es probara adok a TDP limitnek, had zorogjon, viszont 60 fok fole fog menni ugyis, szoval teljesen ugyan ott leszek a vegereKoszi a felvilagositast!
-
Devid_81
félisten
Jah ahogy nezem Te is tulhuzod a gyari ertekeken, a Giga specifikacio (ajanlas) alapjan legalabbis.
Viszont latszik, hogy a Te kartyad is magasabb orajelre boostol mint az enyem.
Az enyemnek 1637 / 1751 melle mar kell extra fesz, de csak akkor ha Overwatch-al is jatszani akarok, amugy minden mas megy gond nelkul, kiveve azt a mocskot
De az Overwatch hiresen erzekeny a VGA tuningra, eleg jo vele tesztelni -
Resike
tag
Nekem stabilan 2035-ön áll meg. De az az igazság hogy hiába lövöd 2000 felé a kártyát, még ha 100%-on pörgeted a ventiket, nyitott ablak mellett léhűtéssel úgyis felkúszik a hőmérséklet bedurran a temp limit és visszaveszi 2000 alá. Szóval mint te is írtad semmi értelme a gyári OC felé menni.
A stabilan tartott 2050-2062 azoknak lehetséges akink vízhűtő blokkot tesznek rá.
-
törölt tag
Az egész problémakört kevesebb energiából megoldod,mint amennyi energia volt ezt a két posztot bepötyögni. Továbbmegyek, egyszerűbb megoldani, mintha a játékokban egyesével kellene. De szerintem verd tovább az asztalt, és ne futtass ilyen szarokat.
/ami amúgy is része az afterburnernek, ami kb része kéne legyen a windoznak, minthogy a gpu usage része is lesz a következő frissítésnek.
-
ffodi
veterán
- Elhiszem, de azért várjuk csak meg a teszteket erről. (ha factory binned, akkor ok, egyébként vannak kétségeim....)
- Itt csak arra reagáltam, hogy a leírt (vélhetően fordított szöveg) egy f@szság. Nyilván lehet sejteni mi a mögöttes tartalom...."chipek fogyasztása és stabilitása ezen a hőfokon a legjobb" Itt csak annyiról van szó, hogy passzív 60°C alatt, illetve igyekeztek mindent ennek megfelelően méretezni...nem kell többet belelátni, mint ami...
- Itt arra gondoltam, hogy a 105°C kondi manapság semmi extra. Az, hogy a legtöbb gyártó nem ilyet rak rá az egy másik dolog.
- 1/2 slot volt leírva, ami nálam felet jelent. () Az 1 vagy 2 már más ez nyilván értelemszerű, bár magam részéről konkrétan 0 a gyakorlati haszna ennek.
players: Persze ez nem is kérdés. Elsősorban a leírtakra reagáltam, hiszen ott úgy tűnik, hogy őket igen is érdekeli, milyen léggel (is).
-
-
Devid_81
félisten
Szerintem erre eleg nehez lenne 100%os tippet mondani.
Olyat markat keress ahol coil whine-ert lehet RMA-ztatni a kartyat es el is fogadjak azt mint "hiba".
Vagy ha neten rendelsz akkor 14 napon belul elallsz a vasarlasi szandektol, es visszakuldod, es probalsz egy masikat.
Amugy szerintem majdnem mindegy milyet veszel. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Suzuki topik
- Légies iPhone halvány színei
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Háztartási gépek
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest