- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
laychi
veterán
Nem is kell ilyen eladóval foglalkozni a jövőben,aki a megbeszéltekhez nem tartja magát.
Privát üzenet formájában írásos megegyezés jött létre, nemde?
Innentől kezdve jár a feketepont.(#8991)Cobrusz Nálam nem rég járt kipróbálni egy MSI GAMING
-
Cobrusz
senior tag
Sokan vittek 1 helyett 2-3-4db-ot.
Csak azt nem tudom honnan keresnek rá ennyi kesht , hogy legyen a zsebébe 4-5kiló
Beszélgettem 1-2 sráccal közbe valaki a haverjainak is vette meg volt olyan is aki rakja fel most apróra drágábban mondta.
Mondtam én is ezt csinálnám ha lett volna keshem, felraktam volna 10-20k -val drágábban még akkor is megérné, keresel is rajta meg van egy kártyád. -
Devid_81
félisten
Nalam is eleg erdekes a helyzet.
Most nezem, hogy elmaradt a curve elkuldes neked, viszont ez ahany VGA annyi fele beallitas.
Hozzateszem az enyem sem stabil ujra, epp szivok vele, megvarom a jovohetet, hogy milyen uj VGA-k jonnek, es az alapjan dontok majd, hogy kerjek teljes refund-ot vagy egy ugyan ilyen kartyat probara.
Egy biztos, en mielott visszakuldom gondoskodok rola, hogy a kartya ne legyen uzemkepes, szivtam mar en is szervizekkel.Nem szep dolog, de ha visszakuldik a nalam tobbszorosen tesztelt es hibas cuccot azzal sem vagyok elorebb.
Lehet, hogy windows 7 alatt tesztelnek, es soha nem fog kijonni a hiba ugy mint win 10 alatt stb.
De lehet csak eltero win10 verziojuk van. Es/vagy nincs a frissites bekapcsolva, ugyanis win update-ek elott nalam is "hibamentesnek" tunt a kartyam. -
Devid_81
félisten
Ugyan ilyen hibaval kuzd az enyem is.
Annyit tudtam vele tenni hosszu szivasok utan, hogy MSI Afterburnerrel csinaltam hozza egyeni fesz/orajel curve-ot es most igy "jo"
Tulajdonkeppen annal az orajelnel adtam neki extra feszt ahol mar keves volt hozza a gyarilag beallitott ertek.
Amugy meg majd RMA lesz belole (ujra) mert a kartya nem mukodik a gyarto altal garantalt orajelen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Horgász topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- EAFC 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest