-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ingalls
senior tag
Az én példányom nem túl tuningos sajnos. De már nincs pofám elállni, pedig még hétfőig lehetne...
Érdekes, bár lehet, hogy csak rémeket látok, de olvastam egy külföldi fórumon, hogy valakinek nem megy jól a G1, és pontról pontra megegyezik minden tulajdonsága: hőmérséklet, tuning, ASIC. És az illető visszaküldte
-
beci43
senior tag
Fenét,átlagban 5-6 %-al gyorsabb a 4790K-nál.Persze vmelyik alkalmazásban még az 5960-at is beéri.Összegzés.
-
Én biztosan nem fogok belefolyni az óvodás kinek hány traktor motor fér bele a trabantjába.
#4807 Joshi :
Ezzel mi a baj ?
Van akinek TitanX SLI-je van,mégsem b@szogatja senki sem mekkora butaságot csinált,mert nem csinált.Amúgy ez a lóvéság egyre jobban téma minden topicban,és aki megtehet dolgokat az ne is írjon sehová,mert le lesz ugatva,minek az stb...
Ne vegyen senki semmit,mert minek.Nem kell új platform se,meg semmi se,mert csak pénz kidobás,a 980Ti az nem. -
-
Még ha lenne mögött VALÓS hozzáadott érték, de az sincs!!! Witcher 3 a legjobb érv erre, de még akár a GTA5 is jöhet ide.
W3nál a csúszkák nem a grafikát, hanem a gépgiényt állitják
GTA5nél is grafikailag már a HIGH is szinte kimaxolja a látványt, felette csak az agyatlan effektek jönnek, mint pl a fűszálak árnyékának a megfelelő elmosása. Aki kiad ezért pénzt... meg is érdemli.
Még mindig szinte bánom, hogy lecseréltem a 7970et, ami ebben az 50ezres kategóriában dijnyertes. A 100ezres 970em csak annyival jobb hogy az 2xMSAAt rá tudtam adni és VSYNC mellett stabilan tartja az FPSt
-
daveoff
veterán
Jó, nincs is vele semmi baj, csak játszani ne kelljen vele...
Ez tényleg egy hatalmas bullshit. Nem lehet egy lapon említeni a kér processzort, de lehet játszani az FX-el is, és egy Titan X mellett a legtöbb játékban nem fogja észrevenni a hátrányait....
(#1501) ÁdiBá: Az csak egy dolog, hogy CPU limit van, attól még lehet elég FPS....
-
KillerKollar
őstag
Senki sem játszik 800x600-ba low grafikán Titan X-en,lehet hogy ott látszik meg mennyivel erősebb,de attól még a valóságban ahol mindent maxon tol ebből semmit az ég világon nem fog tapasztalni.Amúgy igaz amit mondasz valóban erősebb az Intel játékra,de maximális grafikán single GPU-val a játékok 99%-a GPU limitált,így valós környezetben szerintem minimális különbség lenne a kettő között.Itt egy teszt GTX 770 SLI mellett,1080P-ben,afelett még inkább GPU limit van,látszik hogy az esetek többségében gyorsabb az Intel,de soha nem húz el annyira.
-
rambustibi
őstag
-
TTomax
félisten
Metro 2033 Single TitanX OC 1440P all settings maximum
Még csak 360p.
-
TTomax
félisten
Nos okay csak most mégis melyikkel csináljam a videót,mert nekem megvan mindekettö,de nem szeretném most letölteni őket,csak azt tenném amit látni szeretnél.
(#1341) Landon
Nagyon egyszerű a képlet... a Ti csak alapon lesz gyorsabb egy picivel,OCval meg nem fogod mondani melyik van a gépben... most nincs akkora tartalék plusszban a GM200ban mint az első Titannal,ahol egy nem teljes GPUt adtak el... itt nincs már mit unlockolni... a 980Ti csak és kizárólag a 390X után jön,előtte semmiképpen hiszen addig csak vigyék a TitanXet... ha ki tudod várni tedd azt,ha nem akkor vedd meg a TitanXet... ez viszony már a te döntésed... -
TTomax
félisten
A metróra ne alapozz,azt egyszer kitoltad vége,se multi,se modok hozzá... ráadásul olyan engine-t használ amit sehol semmi és senki soha többet... Én inkább nem mondanék semmit a PH! tesztről,de az biztos,hogy sehol senki nem tudott 8 játékkal 30% difit mérni egy 290X és egy TitanX között,ez csak itt sikerült...
Ám ha nagyon akarod csinálok én neked egy videót hogyan is megy egy TitanX SLI abban a játékban... melyik metró legyen? 1080p,vagy 1440p?
-
TTomax
félisten
Nem tudom honnan jön neked ez a +20%,remélem nem onnan hogy a húzott 980at hasonlítod az alap TitanXhez...egyébként meg nem értem mennyire kellene mennie szerinted... 10%ra van a 295X2töl, a Titan X-et meg még meg is veri itt-ott...sosem volt exponenciális a teljesítmény/ár,főleg nem egy single gpunál...
-
-
rambustibi
őstag
Nem mindenhol teker a VGA 100%-on, miért is kellene? Simán grafikai beállítás kérdése.
Itt nem megy 100%-on a VGA
Szívesen megnéznék egy intel +Titan X-el egy csont ugyanilyen beállításokkal egy tesztet, ugyanennyi autóval és ezen a pályán...Valaki esetleg?
-
keIdor
titán
Én is hasonlóképpen látom, illetve a hűtés sem szimpatikus. Ilyen 300W-ra ezek a ref hűtések már kevesek.
Pont a GTX-980-ra kellett volna 1:1-be átrakni ezt a Vapor-ost, arra lett volna elég, de erre nem. Nekem elég volt belőle a 780Ti-nél. Hűtött, csak üvöltetni kellett hozzá. -
regener
veterán
A topik tiszta hogy au X-ről szól, csak a titan keresésre egy 20 hsz-es titan topikot találtam és azért kérdeztem, majd meglett a 780/ti/titan rendes topik is.
Egy táblázatban felakarom sorolni egymás mellett hogy alakult mostanság az ilyesféle teljesítmény az elmúlt kártyákkal a GTX 5xx Fermi óta.
Viszont a memóriaértékeket kihagyom majd, mert az az alaplapi sávszéltől függ elsősorban, de pcie3-ban max 12gib körül van.
-
Loha
veterán
Guru3D saját maga válaszolja meg a kérdést:
A note - since we measure in the online city and not the internal benchmark, you will spawn at random places with random weather and differences in day an night. This will cause an adverse offset in frame-rate. So please use these numbers as indicative at best. There can be weird variations in-between the performance of graphics card just because at one point it rains, the the next card had say dry sunny weather. This WILL impact the FPS. So keep a 15% margin at hand and please again, consider these indicative results.
-
-
rambustibi
őstag
Sajnos nincs a 970-es fps értékről fotóm, pedig annyi volt az érték. Nem állítok fals dolgokat, sosem tettem.
Persze ettől még más hiheti azt, hogy kamuzok, mert nincs róla fotóm...
Esetleg ezen kívül úgy érzed máskor is kamuztam itt vagy bárhol?Erre a sztorira is jöttek megcáfoló képek 970 tulajtól, igaz nem ugyanaz a konfigja volt, ráadásul nem is ugyanazon felbontással, ugyanazon beállításokkal (játékon belül). Bár lehet még a kártyája sem Asus Strix. És erre lett elkönyvelve, hogy valótlant mondtam, amit Ő linkelt az a hiteles, az én mért 970-es fps értékemhez (amiről sajnos anno nem készítettem in-game fotót).
Én ezeken tudok mosolyogni..azon nem, hogy kamuztam bármikor is...viszont ha tudsz cáfolj rám. -
deicide
veterán
Lassan nekem is el kellene kezdenem árulni az U3014-et, hogy eladjam, mire megjelenik egy G-Sync-es 30"-os 4K monitor.
h1mpi: biztos vagyok benne, hogy ilyesmi lesz a következő befektetése. Gondolom a Titan bedöntötte a büdzsét most.
Én inkább SSD-ből növeltem a tárhelyet, megdöbbentett, hogy kb 60GB lesz a GTA V.
-
rambustibi
őstag
Ez megint felteszi a kérdést, milyen beállításokkal, mert mint látni fogod igenis számít a Tripla Buffering és az 8MSAA. Ha bevan kapcsolva igencsak lezuhan az FPS. A 4K tesztemnél is be volt állítva mindegyik..Ott alu a menüben l az "advanced setting"-et nem nagyon szeretik mutatni a tesztelők..miért is?
-
rambustibi
őstag
Milyen processzorral érik el?
Most csináltam egy tesztet Tripla puffer OFF (eddig ON volt), a teszteőknél is ki volt kapcsolva.
Nálam MSAA8 lett beállítva, az inteles tesztelőnél SMAA.
Most kipróbáltam az Inteles srác beállításaival, és 80-110fps-t hajtott ki a procim, igaz az inteles srácnak 300k-s procija van így nála az előnyAmint fent lesz a videó belinkelem összehasonlításképp az övét és az enyémet
-
-
hszilard666
veterán
Nekem mindegy úgy is blokk lesz rajt(a/uk
) engem csak az ára zavar. Ha ugyanaz lesz a szitu mint multkor a gk110 nél akkor megveszem a 980Ti-t vagy mi a pokol lesz a beceneve. De mi van akkor ha nem lesz csúcstrió mint tavaj? Akkor nekem lesz egy TX, használtan, vagy emberibb áron.
TTomax:
Szerinted megérte a kártya az árát? -
TTomax
félisten
Azért mert a toronyházban szaladgált,ki a városba már nem ment,ott nekem is van 300fps,csak hát a játék nem ott zajlik zömében.
Hogy mindenki tudja kb hova tenni ...ugyanaz a környezet GS a lényeg a 970SLInél amúgy alig gyengébb ami egy gputól elég jó teljesítmény,csak hát az ára...
Titan X
980 GTX
970 GTX
R9 290
780ti
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest