- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
daveoff #10684 üzenetére
Nem. Hanem ha egyszer megepited, akkor onnantol az orok. A kompakt egy atmenet a rendes viz meg a leg kozott, sokkal gyengebb hatasfokkal, hangosabb mukodessel.
Nem veletlen van kitiltva az epitett vizes topikbol az kompakt reszleg.
Azt meg megnezem, hogy eltunik. Pont most jutott el odaig, hogy mindent meg lehet venni, barmilyen kialakitast merul fel, megoldhato. Bejott a kompakt viz, es mindenki ramondja, hogy o vizzel huto a gepet. Pedig nem, semmi koze hozza, csak ot megnyugtatja.De ezen kar vitazni... En mar probaltam mindegyiket, ismerem a kompaktviz erdot. Volt 290X+CPU, meg 290X CF +CPU jatekviz felallasom A kompakt viz olyan mint az ovszerhasznalat.
Reszemrol soha tobbet.
-
MPowerPH
félisten
válasz
hdekakas #10677 üzenetére
Majdnem semmit. Csak azt, ami a VRM-rol meg a hatlaprol tavozik. A ho tobbseget a GPU adja, azt meg a viz 100%-ban elviszi. A maradekra pedig jo a venti az oldalaban, az tol annyi friss levegot. Igy akkor a leggel hutott kartya nem futi fel a kompakt vizes VRM reszet.
-
MPowerPH
félisten
válasz
hdekakas #10675 üzenetére
Az is megoldas, mert tulajdonkeppen nem befolyasolja. Egyedul a VRM hutest kell megoldani, mert az olyankor is kap a hobol, ami felfele megy. Egy oldalso venti, ami a ket VGA koze fujja a levegot, az jo megoldas. Kerdes az mennyire elegans megoldas. Ha van hely, akkor mar jobb, ha mindket kartya megkapja a kompakt hutest.
(tudom mirol beszelek, egy darabig hasznaltam HD7990+7970 CF-t, aftermarket hutesekkel, es nem tudtam megoldani a melegedest)Bar pont forditva lenne jo. Az also a vizhuteses, akkor a felso alig kap meleget abbol az iranybol.
-
MPowerPH
félisten
válasz
hdekakas #10673 üzenetére
SLi-nel az a gond, hogy a after hutess ki vannak csukva.(mindegyik megbukna, egytol egyig) meg ref. megoldassal is jobb eredmenyt ernel el, persze az is katasztrofa lenne.... Az osszes hot a hazba nyomja az also kartya, amit a felette levo szepen beszopal. Itt jon az, hogy csak a vizezes mukodik, vagy alapbol kompakt hutessel szerelt kartyakat kell venni.
-
MPowerPH
félisten
Az a 4Gb memoria boven eleg a Rift -hez, meg a multi monitorhoz is. 980 SLi-vel ugy szaladtak a game -ek, mint az alom. Pechemre akkor meg se Assetto, se rF2 nem rendelkezett SLi profillal, igy az egyiken tuladtam. Hiba volt, mert most itt van a gepben a Ti, ami joval gyengebb, es az adok-veszeken buktam is penzt.
akoska07: Haradgszom magamra, mert pont akkor nem voltam gep kozelben, mikor beindult az elorendeles. Mikorra odakerultem, mar elfogyott az elso kor.
-
MPowerPH
félisten
Igen, akkor kellene. Ugye egyebkent sem jo kicentizni. Anno a 980 SLI olyan 660W korul kajalt a huzott 4790K-val, 24/7-es setupon, ami mondjuk ertelmetlenul tulhuzott volt, mert a cpu is 4.9GHz-n ment, meg a VGA-k is 1550-en, emelt feszultseggel. A 850W talan eleg lenne, ha maradsz 4 magosoknal. 6 magossal mar nem. Banom, hogy nem mertem le, mit evett a 2db Ti, amikor probabol beraktam. Most jol jonne viszonyitasnak.
-
MPowerPH
félisten
Lesz az 700W is. Meg Te konnektorbol merted a peak 420W-ot, az pedig nem a rendszer fogyasztasa. Szepen meg lehet rangatva a procid, nekem most hogy a pumpakat visszaraktam 3-as fokozatra(nekem ketto van, szoval meg igy is par wattot nekem radob a +1 pumpa, tudom, Te 5-oson jaratod), 380W korul adja a peak -et 1450Mhz-n, igaz a cpu alapon van.
-
MPowerPH
félisten
válasz
akoska07 #10415 üzenetére
980 SLI brutalis volt minden teren. Fogyasztasugyileg is. A Ti azert ilyen teren (meg ugy az izom 1 gpu-s megoldasok) sokkal efficient. 970 SLi-hez kepest szamszerusitve vagy szazalekban mennyi FPS-t veszitettel?
Arban ugyan ott van a 970 SLi mint a Ti... Nekem a 970-nel mindig az a 3,5Gb korlat ugrik be. Egyszer probabol beraktam a surround -on levo gepbe a 'netezos' gepben levo 970-et, es akkor dying light -al probalva bizony benyalt >3,5Gb video memoriat, amitol a 970-el atment jatszhatatlanba a game. 980 ott meg 35FPS-el szepen vitte. De ugye ez is csak 5760xXXXX meg 4k eseten fordulhat elo.
-
MPowerPH
félisten
válasz
akoska07 #10400 üzenetére
Annyira, hogy ha rendes felbontason jatszol, akkor a cpu-t huzni sem kell. En az 5820K-t alapon hagytam, ami turboval 3540MHz. Witcher, GTA V, Assetto FPS meres. Aztan felhuztam 4.5GHz-re, es ugyan azokat az ertekeket kaptam. Persze nem FHD -n.... Szoval hagytam is alapon, nem nyuzom, ha nem muszaj. Ellenben a 980 SLI-hez mar meg kellett rantani a procit is ehhez a felbontashoz.
-
MPowerPH
félisten
Mik azok a sokkal jobb megoldasok? Azon tul, hogy a K|NGP|N fele karikra tenylegesen valogatott GPU kerul, nem latom, a tobbi miert lenne olyan jo. Ennyiert en is azt vettem volna, de ez O dontese, az O penze. A sima Strix -el sincs semmi gond, nagyon jo VRM-et kapott, igenyes az egesz felepitese. A hutes meg tudtommal a Matrix vga-n magasan verte a mezonyt, mikor teszteltek.
-
MPowerPH
félisten
válasz
ScomComputer #10227 üzenetére
Az azert csunya lenne meg egy 970-nel is.
norb55: Egy 500-550W-os is boven eleg ide, ha rendes bele van. Marpedig ha rendes, akkor 12V-n le is adja azt az 500W-ot, ami meg boven eleg.
-
-
MPowerPH
félisten
Az mar 20 fok kulobseg, ami inkabb 25-30 fok az epitett viz javara. Nekem is volt kompakt vizes kartyam, tobb is, meg CF-ben is. Igaz az nem gyari volt, hanem sajat megoldas, de tudom milyen a kompakt viz. Valahol a leghutes es az epitett viz kozott van mind teljesitmeny, mind zajterhelesben.
Jah, olcsobb. kb fele annyiba kerul. Viszont nekem a Gelid eleg volt 1,5 evig. Szoval most £4 vagy £7.7 mar olyan mind1....daveoff: Mi az, hogy nincs hutve a VRM meg a memchippek?
EVGA-nal ezt egyebkent szepen megoldottak, megmaradt a refeken is hasznalt femlemez, ami hatasos. Asus-nal hogy oldottak meg?
-
MPowerPH
félisten
LN2 -nel ezeknek pont nincs letjogosultsaguk.
Oda feher pasztakat hasznalnak. En pl. Céramique -t. Gelid talan mai napig a legjobb ilyen paszta, kicsit tobbe faj, mint a tobbi, de annyit meg nem hasznalok. En sem akartam CLU-t tenni ra, de csak ez volt itthon ilyen celra. Az a baj, hogy igy nem tudjuk osszevetni, ugy lenne ertelme, ha azonos hardware alatt probalgatnank. Egyebkent ez a 35 fok annyira alacsony, hogy itt egy uber paszta sem tud kiemelkedni egy jobbfeletol. Magasabb hofokon inkabb kijonne a kulonbseg, foleg ugye a CLU-val.
-
MPowerPH
félisten
válasz
TTomax #10128 üzenetére
Igen, ha VGA-t kell cserelni, vagy csak kivenni/betenni egy masodikat, akkor az melos. Blokkot felaplikalni 45 perc, vizet felig-meddig leengedni, bekotni, majd feltolteni, legteleniteni. Az igy 4 ora kb. nekem most annyi volt.
De jo, mert minden mast lehet ezen dolgok nelkul is cserelni.norb55: En mondjuk Gelid GC -t hasznalok, de most nem volt itthon, igy CLU ment a gpu-ra. Neztem, hogy a VRM -nel lehet padok helyett nonconductive pasztat is hasznalni. Most nem tudtam kiprobalni, mivel nem volt, de lehet kesobb megprobalom. Bar azt letakaritani...
kenwood: Nem fogsz, mert elirtam.
22cm-et akartam, csak kozben tv-t vadaszok, es bennem maradt a zoll.
-
MPowerPH
félisten
válasz
norb55 #10121 üzenetére
Nem tul hangos, de mar elszoktam a ventizajtol, igy kicsit zavart, hogy egyedulikent bug a hazban.
daveoff: Igen, sajnos pont a Ti-nel ez nem muxik. Ellenben cpu oc -nal jol jon, meg elotte a 290X is szerette a feszt. SLI-ben meg ugye szerintem nem kerdes, hogy melyik megoldas a jo.
Meg fogom probalni a passziv uzemet is. CPU nincs huzva, az nem fogyaszt. A haz oldalan levo 22" -os ventire bizom a hutest, annak tenyleg nincsen hangja, es eleg friss levegot tud passzirozni befele, a felso radi igy tud szellozni.
-
MPowerPH
félisten
2 ora Witcher utan.
Ilyenkor latszik, hogy megeri szivni a vizhutessel.
-
MPowerPH
félisten
válasz
SoulReaver #10080 üzenetére
Jah, mondjuk azt en is elfelejtettem, hogy 2db D5 van a gepben, amik olyan 40-45W korul esznek. Szoval ezt meg vond le.
-
MPowerPH
félisten
válasz
SoulReaver #10075 üzenetére
Ha minosegi, akkor meg beleferhet ez az 550W-ba. A Furmark nagyon szelsoseges terhelest/fogyasztast general. Mindjart mondom, nalam pl. Witcher kozben mennyi az annyi. CPU alapfeszen(enhanced turboval), kartya 1450/1950-en.
397 wattot(peak) szed ki igy a gep a konnektorbol. 90% koruli a tapegyszeg hatasfoka, szoval hozzavetoleg olyan 357W a gep fogyasztasa.
-
MPowerPH
félisten
Elvileg ugyan az, mert 3db tapfeszbol gazdalkodik. PCI-E 75W, es a psu rail 1-2 -bol 175W-175W -ot nyugodt szivvel ki lehet huzni.(8 pin-es tan 260w-ot is elbir) Szoval a 425W-os TDP limit az rendben lesz. En a fesszel nem tokolok, feltolom maxra, ami azt hiszem 1.275v korul van.
-
MPowerPH
félisten
Erdekes a kartya BIOS -a a 980-hoz kepest. PSU Rail1-2 -ot teljesen mashogy allitotta be, mint a 980 eseten. Itt alapbol a Rail-ek kiszolgaljak a kartyat a beallitasok szerint, mig GTX980 eseten csak a +75W -os pci-e tappal jott ki az eredmeny.
Az alap TDP 225, GTX980-nal ez 250 volt.
A power target meg 250, GTX980-nal meg 180. Ezek Def ertekek. -
MPowerPH
félisten
Nem nagy szam a VGA, csak 69,8% az Asic, de igazabol hidegen hagy. 980-amnak meg 65% volt, es 1550 -et tudott stabilan, feszemeles nelkul.(plusz feszre nem skalazodott jol)
Ahogy nezem, ezeknel a refeknel megmaradt az, mint a 980-nal, es adhato +87mV a gpu-nak. GPU-Z szerint fel is veszi azt a feszt. TDP korlatba konnyen beleutkozik? Mert akkor gyorsan atirom a BIOS -ara is ranezek.
-
MPowerPH
félisten
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
akoska07 #9996 üzenetére
Nem biztos, hogy marad. Egyenlore igy csak az egyiket bontottam ki, holnap szerintem csak 1db blokkot veszek, azt felszerelem, bekotom. Ala meg bedugom a masodik kartyat, de csak igy leghutessel. Megnezem milyen, es ha bevalik, akkor majd veszek erre is egy blokkot. Igaz ez kicsivel tobb melo, mert ketszer kell a vizet leengednem, majd legtelenitenem.
GC Ex pasztat hasznaltam eddig, de elfogyott. Azota CLU-t rakok mindenre. Neztem a weboldalukon, nincs nekik GC Extreme paszta az arlistaban.
-
MPowerPH
félisten
válasz
kenwood #9889 üzenetére
En ezert nem is egy kartyarol beszeltem, hanem magarol a teljes pc platformrol. Surgos reform kellene, es nem a hardware-ek teren. Mert kifizetnek en 500k-t is, csak menjen 4k-n minden fix 60fps-el, maximum reszletesseggel. Most erre 3db Ti a megoldas, es ez a pofatlansag.
-
MPowerPH
félisten
válasz
daveoff #9878 üzenetére
Akkor meg szerintem pofatlansag akar meg 200k-t is elkerni egy olyan vga-ert, ami meg mindig csak fhd-n alkalmas a jatekra.
FHD mar elavult dolog, es meg mindig ott tartunk, hogy nincs hardware, ami ezen felul is kompromisszum mentes. 4k idejeben mar nem wzt varna az ember.... Hiaba van 4k, jelenleg nem tudsz olyan esszeru, kompromisszumentes felallast, amivel Te 4k-ban gamelhetsz. Es ez lesz a PC veszte. Konzolok eljutnak lassan arra a szintre, hogy radughatod oket a 4k tv-re, es roccenesmentesen fog minden futni. PC-eseteben hatalmas reformokra lenne szukseg, es nem csak hardware-es oldalon.
-
MPowerPH
félisten
Fenet... EBayen fent volt mar 2 hete £420-ert, azota bent figyelt watchlistben. Kutyanak nem kellett... Erre irtam neki, hogy kez a kezbe adok £400-at. Este meg itt mate-izett, hajnalban meg irt egy sms-t, hogy inkabb megtartja. Nem lehet eladni, folotte mar kapsz EVGA-t, ami itt uk-ban is a numero one csak a nev miatt, legyen az akar ref. vagy sima acx-es.
-
MPowerPH
félisten
Ezen is ott a matrica... Le lehet rola ovatosan szedni, ha ugyes vagy. De targytalan, mert a srac hirtelen meggondolta magat.
De letojom, van egy masik, az meg egy EVGA SC+, elhozom akkor azt. Ott legalabb nem kell a matricakkal szoszolni.
Majdnem beszivtam, mert mar ugy voltam, hogy akkor megveszem a Classit. Aha, csak a blokk az EK-tol a simara nem jo, csak a KPE-re. A sima Classira is van FC blokk, meghozza a GTX780 Classi, ami kb. mar beszerezhetetlen. Aztan ott az EVGA FTW, az meg mar nem referencia, es nincs is hozza FC blokk. Nehez ez igy epitett vizzel. KFA2-ot is neztem, de arra sincs blokk.
-
MPowerPH
félisten
Szerintetek backplate -et erdemes hozza venni?
Gyarilag van rajta, csak a gpu-nal nincs hoatadas a felfogatas vegett. Viszont a VRM-eket hatulrol is 'huti', ahogy kell.
-
MPowerPH
félisten
válasz
#Morcosmedve #9848 üzenetére
Mert az valo ra, a kartyak felepitese ugyan az. EK nem csinalt kulon blookot a Ti-re, hanem az X-hez valo blokk megy ra.
Reggel veszem at a kartyat, aztan Birmingham utan Scan, majd estere talan vegzek a legtelenitessel. Csak Plexi CSQ vagy sima Acetal blokk van most raktaron naluk, szoval szerintem elhozom a CSQ-t, nem bizok a sima rezben.
-
MPowerPH
félisten
-
MPowerPH
félisten
Igy van, erre akartam kilyukadni. De ezt mar en is irtam. Csak zavar, hogy az ilyen Strix, meg G1 eseteben azert fizetsz tobbet, amiert atterveztek a nyakot, meg kapott par plusz fazist. Ha a feszultsegallitas engedelyezett lenne, nem lenne gond.
Mindjart indulok atvenni a Palit -ot, remelem visszair, es nem holnap kell mennem erte. £400-ert ajandek.... Titan X blokkert kell csak holnap elugranom a Scan -be.
-
MPowerPH
félisten
Csak egy kerdes. Ha mar nem lehet feszt emelni, csak a Classin pl., akkor ennek fenyeben miert fizetnek ki egy rakat penzt a tizenx fazisokra.
Lenne itt ez a kartya, ami koveti a referenciat: Palit GTX 980 Ti Super Jetstream
Erre a Titan X fele blokk siman passzol, ugye? Csak mert hiaba a millio fazis, a TechpowerUp oldalan ez a kartya vitte a legtobbet GPU orajelben. -
MPowerPH
félisten
En probaltam anno ref. 980Ti-t. Ugye nekem az 5760x1200-as felbontason kellene megoldas. Na, nem voltam elragadtatva, 35 FPS helyett kaptam 42-ot(igaz nem huztam a Ti-t). Viszont most a Witcher alatt ossze tojta magat a gep, grafot visszavettem, de igy is 30FPS, rosszabb esetben 25 -el vagyok. Szoval meg ha csak 10FPS-t is kapok egy huzott Ti-vel, mar annak is orulni fogok.
Csondben megjegyzem, eddig a GTX980 SLI vitte a primet, Ti-nek is nagyon odavert FPS-ben, 1500MHz-n szepet szoltak. Es majdnem annyiba lenne, mint egy Ti, igaz ez hasznaltan. Csak voltak vele nyugok, foleg driverbol adodoan, meg nalam a CPU OC-t is megnehezitette. Egyebkent mar banom, hogy tuladtam rajta.Szoval meg meggondolom, lehet visszaepitem az SLi-t, ha nem talalok Ti-t normalis aron.(mert nem nagykepusegbol, de en is megvehetnem boltbol, akar SLi-be is...csak en mashogy nezek a penzre, es nem szivesen olom olyanba korlatlanul, ami kis ido utan megfelezodik. Ezert vettem hasznalt 6 eves BMW-t, nem 2 eves VW-t)
-
MPowerPH
félisten
Irtatok, hogy az EVGA Classinal lehetseges a feszultseg allitas. Itt a tesztben nem sikerult nekik, legalabbis az EVGA sajat progijaban ez szurke opcio volt. Akkor a vegen csak trukkozni kell ennel a kartyanal is?
-
MPowerPH
félisten
válasz
SchumiBácsi #9667 üzenetére
Dehogy lenne az. De ez egy pocsek megoldas, kar szepiteni.
-
MPowerPH
félisten
válasz
jones965 #9652 üzenetére
Ez nem tunik bonyolultnak. Csak a gari ezzel bukik. Ah, nehez ugy. Hotwire -re irjak, hogy nem bootol. Ezt meg ki is probalnam, ambar nekem nem LN2 -re kellene. Utana a feszt mivel lovom neki?
Melyek azok a Ti-k egyebkent, amelyikeknel siman software -esen megoldhato a plusz feszultseg?
-
MPowerPH
félisten
válasz
#Morcosmedve #9650 üzenetére
Az draga, annyit nem akarok kolteni.
FFodi azt hiszem talalt megoldast a 980-nal, aminek a Ti -nel is mukodnie kell, nem? Vagy ez mar mas? Tudom, hogy van valamifele lock, VBios -al kiutheto.
-
MPowerPH
félisten
válasz
akoska07 #9648 üzenetére
Igen, ez a vizhutesnel sajna ilyen, a blokk egy plusz tenyezo, ami utana eladhatatlan.
De takolni nem akarok univerzalis blokkokkal. Meg egy lehetoseg lehetett volna az EVGA Hydro Copper, mert az Strix aron van, es nem kell hozza blokkot venni. Csak nem akarok full refet, meg az utana szinten nehez eladni, mivel csak egy szuk reteg tudja hasznalni.
Legalabb most Backplate -et nem kell venni, Strix -en levo az elmondas alapjan fem, nem muanyag.Egyebkent ugyis a GPU dont. Itt maximum a feszultseg novelese az, ami elonyt jelenthet.
-
MPowerPH
félisten
válasz
akoska07 #9645 üzenetére
Na, ahogy irtam. Egyik szelso hocso egyaltalan nem, mig a masik a kinyomodott paszta miatt biztosan elszallit nemi hot.
Leghutessel ez alapjan egyebkent elegge lehangolo. Irtak is paran, hogy nem a legcsondesebb, pont a magasabb GPU hofok miatt.Jo, szerintem megveszem a Strix -et. Blokkot nem is lehet hozza kapni viszonteladotol, EKWB -tol kell rendelni, es ott is mar limited a quantity.
-
MPowerPH
félisten
Meg ugy tudom, hogy a ket szelso hocso majdnem egyaltalan nem erintkezik a GPU-val. Talan annyi a kontakt, hogy a sok paszta, ami kitolodik a gpu-rol, az tovabbit nemi hot, de szerintem az edes keves.
Strix -en levo PCB elegge kemenyen nez ki. Kb. semmit nem tartottak meg a gyari specbol/elrendezesbol.
akoska07: Matrica majdnem mindegyiken van. Valahogy megprobalom leszedni. 2-bol egyszer eddig sikerult, masik kukas lett. EVGA lenne ilyen teren a legjobb, de uber draga kat. lenne, ami nem ref.
-
MPowerPH
félisten
Strix a rossz hutesi megoldast leszamitva meg jo lehet, nem? Ugyis blokk megy ra, es az teljesen custom PCB-s. Vezerlo tipusa nincs meg, de biztosan nem referencia az sem, es 12+2 fazissal gazdalkodik.(G1 meg 8.)
-
MPowerPH
félisten
válasz
daveoff #9631 üzenetére
Na, akkor ezt magyarazza el nekem valaki.
TechpowerUP-nal jart G1-en NCP8114 volt.
-
MPowerPH
félisten
Nem tudok tovabb varni a Pascal-ig, 980 szenved a Witcher alatt, es szerintem lassan megdoglik, eddig 1550 stabil gpu witcher alatt 1500-on is hibazik.
Szoval, van egy EVGA Ti Hydro Copper... Ez jo, mert ott van rajta a blokk. Kerdes, joval gyengebb lehet ez a Strix -nel? Ugye ref. tapellatast kapott, es az egesz ref. Strix-nel meg tudtommal meg az idozitesek is modositva vannak, igy azonos orajelen is gyorsabb. -
MPowerPH
félisten
Nem akarok megint SLI-vel szenvedni. Volt vele bajom. Akkor jo lett volna, ha a 980-ak ara beesik. De mikor csekkoltam, csak tatogtam, mert semmit nem valtozott fel ev alatt. MSI 6G-t meg tudnek venni most £480 -10% off-al. Plusz a blokk, de azt nem szamolom... Az a gond, hogy elotte egy ref. EVGA 980TI volt probaban nalam, ami alig hozott pluszt. De ahogy nezem a teszteket, ezek a nem ref. VGA-k meg azzal a minimalis OC-val is joval gyorsabbak, mint a ref. modellek.
A 980-as megmaradna, mert a masik gepben egy 970-es van, az helyere beraknam, a blokkot meg egyebkent is meghagynam. -
MPowerPH
félisten
Az a baj, hogy lagzi lesz a nyaron, es parom mar felfog logatni.... Nem tudom neki hogy beadni, hogy ez miert jo uzlet.
Az 5960X-et meg benyelte(igaz megmutattam neki, hogy ezen penzt keresek. Bar azota rajottem, hogy lehet nem adom tovabb, amit persze nem mondtam neki
)
Meglatom, lehet MSi lesz. Az is specko tapos, es nem is mennek rosszul. A matricat meg majd megprobalom megmenteni rola.
-
MPowerPH
félisten
válasz
KAMELOT #7344 üzenetére
Van, nagyon jo kartya lehet. De ez LN2 ala van tervezve inkabb, annak az extrait fizeted meg. Mert azert rohadt draga. Szoval igy lehet WF3 lesz. G1 es a kozott csak a hutesben van elteres, ha nem tevedek?! Olcso is, van rendes tapellatasa, es ha nem matricas a csavar, akkor egyenesen fantasztikus.
MSI -hez egyebkent hiaba van blokk, backplate -et nem latok hozza az EK oldalan sem.
-
MPowerPH
félisten
Hali.
Nagyon filozok rajta, hogy megis veszek egy 980 Ti-t. Ref.-et nem akarok, es csak olyan johet szamitasba, amire felmegy FC blokk. Tehat MSI 6G, Asus Strix, vagy Gigabyte G1(WF3, azt hiszem egy blokk van mindkettore)?
Kerdes meg, melyiken nincs a csavarokon kis matrica? Nem akarom megkockaztatni azt, hogy bukom a garit a hutocsere miatt. -
MPowerPH
félisten
Blokkok mar vannak a nem ref. nyakos kartyakhoz? Boltolnek egyet, de csak is custom pcb-vel johet szoba. Ellenben nem latok, csak refre valo blokkot.
Csak Strix-re talaltam, az viszont ezen a helyen nincs.
-
MPowerPH
félisten
válasz
rambustibi #943 üzenetére
Tudnatok nyomni egy tesztet Extreme presettel? Csak kivancsisagbol, hogy ott a cpu mennyire szamit az FPS-ek teren.
-
MPowerPH
félisten
válasz
rambustibi #938 üzenetére
Itt azert mar latszik a kartya ereje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest