- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
deicide
veterán
válasz
helkis #10865 üzenetére
100Hz-es. Ha játékban (és driverben is) be va kapcsolva a v-sync, akkor 100 a plafon. Viszont úgy 60-62-vel megy és a GPU-k is unatkoznak.
Ha meg kikapcsolom csak a játékban (driverben továbbra is on), akkor egyből látszik, hogy a töltőképernyőn is felugrik többszáz fps-re, nem tartja a 100-at. Viszont a játék meg 10-el több fps-t tud, mert a GPU-k ilyenkor 100%-on mennek. Csak azt nem tudom, ilyenkor a G-Sync simító hatása működik-e. Simának tűnik, szóval így használom, de egy friss driver azért orvosolhatná.A monitor menüje G-Sync-et jelez ki és 100Hz-es max frissítést.
-
GeneraL_XTX
veterán
-
westlake
félisten
Egyébként sosem kellett a feszültség méréséhez "biztos pont". Én mindig is a fogyasztóhoz (CPU, GPU, MEM) legközelebbi kondenzátort kerestem meg és ott mértem. Ez mindig is jó módszer volt és mindig is jó módszer lesz. A méregetéssel viszont vigyázni kell, mert elég rövidre zárni mérés közben az áramkört, és azonnal 2000mV fölött lesz a vGPU. Én ezt csak annak javaslom, akinek biztos keze van. Én is inkább vezetéket forrasztok a kondenzátorra.
-
Joshi
titán
Ja hát igen, pont ez a lényege a custom PCB-nek ami nálam nem játszik. Nagyon nagy lennél ha megtennéd ugyan ezt a tesztet alap biossal, mert sajnos pár napon belül ismét melegszik az idő. Én azért kétlem hogy 1.237V-al menni fog ugyan ez az eredmény, de nagyon kíváncsi lennék rá.
-
Joshi
titán
"ma reggeli, behűtött eredményem, gpu 1586mhz-en ment"
Jó, de ennél a tesztnél mennyi az annyi? Mennyi feszt kapott a G1-ed? Milyenek voltak a hőfokok? Oké hogy prezentálod az eredményt, de akkor legalább minden adatot csatold.(#9168) TTomax az én kártyám max 1.2370V-ig képes felvenni a feszt, ha ennél többet akarnék már vmod-ot kellene alkalmazni. Én mindent megpróbáltam elhiheted.
-
MPowerPH
félisten
Nem akarok megint SLI-vel szenvedni. Volt vele bajom. Akkor jo lett volna, ha a 980-ak ara beesik. De mikor csekkoltam, csak tatogtam, mert semmit nem valtozott fel ev alatt. MSI 6G-t meg tudnek venni most £480 -10% off-al. Plusz a blokk, de azt nem szamolom... Az a gond, hogy elotte egy ref. EVGA 980TI volt probaban nalam, ami alig hozott pluszt. De ahogy nezem a teszteket, ezek a nem ref. VGA-k meg azzal a minimalis OC-val is joval gyorsabbak, mint a ref. modellek.
A 980-as megmaradna, mert a masik gepben egy 970-es van, az helyere beraknam, a blokkot meg egyebkent is meghagynam. -
Modst3R
senior tag
Lerendeled az "akciós" kamu áron aztán jön a már nem létezik email és h válassz másik / drágább terméket, ez egy új, pofátlan és inkorrekt üzletpolitika náluk! Miután velem többször eljátszották biztos nem veszek onnan semmit és másnak sem javaslom. Be kell látni h ez a vásárlók átverése!
-
Joshi
titán
Játékok alatt nem mértem mert nincs értelme, annyira alacsony a hőfok. De igazság szerint attól függ, hogy mennyin pörögnek a ventik. Nekem 300-600rpm között pörögnek (9db venti pwm vezérléssel) és így Idle 25-26 C° Load meg 35-40C°, de Load nem biztos mert soha nem mértem.
Mindjárt tolok egy fél órás FurMarkot az nagyon terheli a gpu-t.
A gyári hőfokokra nem emlékszem mert én rögtön lecseréltem az EK blokkra.Nagyjából olyan lehetett mint neked, mivel nekem is Giga ref van.
-
ffodi
veterán
Az órajel/fesz visszavétel alapvetően a következőktől függ: aktuális GPU hőfok, aktuális fogyasztást(és az ehhez tartozó limit), és BIOS-ban található beállításoktól (elsősorban fesz.).
A vrm hőfoktól szerintem 1-1ben nem függ, de ha elér egy limitet biztosan megvédi magát a kártya.
-
bombibmw
veterán
Én úgy tudom, hogy csak a GPU hőfok szab határt.
Ha a határ alatt tudod tartani, akkor stabilan marad a beállított órajel.
Sajnos a VRM hőfokot nem tudom monitorozni(a legtöbb kártyánál nem lehet), de nem is olvastam sehol olyat, hogy a VRM hőfok korlátozna.(#6804) Montesantos:
A Heaven teszt megállt és folytatódott tovább? -
Joshi
titán
Jó, de akkor is 100Mhz-ről beszélünk. Az eddigi tapasztalatok alapján minden ref hozza az 1450Mhz-et, egyedül a TDP-ét kell kitolni ~350W-ra. Aki nem ért hozzá annak mondhatod, aki ért hozzá pedig nem fog csak az ASIC-ért plusz pénzt fizetni, inkább rábízza magát a szerencsére.
-
Én bekajáltam majdnem teljesen,mert az OcUK-n volt.
Biztos iszogattak a fiúk.Nem néztem mikortól lesz elérhető Mo.-on.
De sztem kb ugyanakkor,mint itt. Hónap végére illetve április elejére megérkezhet.#156 Asbee :
El sem olvastam,mert reklám duma szokott lenni,és az engem nem igazán érdekel.
Egyből tekertem le a spec adatokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest