- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
#63761920 #1520 üzenetére
980-ból felesleges a drágákat megvenni. Azok arra vannak, hogy játszanak velük a tuningosok. Két darab cusom hűtéses (referenciát nem is lehet nagyon kapni) ASUS (148k + ÁFA), vagy MSI, vagy EVGA kártyát vennék.
A 980 Ti ~200.000 forint + ÁFA lesz. TX-et pedig 267.000 forint + ÁFA-ért tudsz venni. Vagy veszel most két darab 980-at, vagy megvárod a 980 Ti-t. Abból mondjuk ugyancsak vehetsz kettőt. de az már jóval drágább, mint két 980. A TX-ekre én ilyet vettem.
Kis túlzással egy TX árából két darab 980-at tudsz venni. Én midig ezt a megoldás ajánlom. Persze az is igaz, hogy az SLI sem tökéletes, ott is vannak gondok. -
westlake
félisten
válasz
#63761920 #1518 üzenetére
Teljesen feleslegesen gondolkozol.
Megteheted, hogy vegyél TX-et? Ha igen, akkor vegyél. Nem fogod megbánni. Főleg, ha veszel rá valamilyen custom hűtőt. A 980 Ti gyárilag alig lesz lassabb (~10%), viszont "jóval" olcsóbb lesz. Csak június 2-át kell megvárnod, és több információval rendelkezhetsz. Én még mindig két 980-at vennék (SLI).
A 4K jó dolog, de oda még két darab TX is kevés lehet. Azt tényleg neked kell tudnod, hogy szükséged van-e ekkora felbontásra, vagy sem. -
ÁdiBá
veterán
válasz
#63761920 #1198 üzenetére
Processzorban talán - talán egy mai i7 konfiguráció még akkor is elegendő lesz. (Lásd 2600K)
Ha ilyen terved van mindenképpen konzolt vásárolnék.
5-6 évig nem bírja ki a Titan X - sem. Jelen piaci helyzetben hogy te minden maximumon játszhassál 1080-1440 talán talán 1600p-ben ahhoz most még elegendő.
1 év múlva már nem lesz.Én személy szerint másfél évet - évet adok a Titan X-nek.
Persze ez nem azt jelenti hogy rossz kártya lesz, hanem hogy szépen kezd kifogyni a erőből a maximum grafikai beállításokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest