- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
Maotun #15228 üzenetére
Attól függ mivel játszol
Nálam Witcher 3, Batman AK, GTA V és néha egy kis Division van porondon, ezekben pár dolgot kell kikapcsolni, hogy fix 60fps legyen (1418MHz)
Nekem bőven elég a Voltáig (gondolom csak elírás volt)
(#15232) tipuka Nekem 530W-os Hamburgom van, CPU 4.6GH-z, GPU 1418MHz (gyári boost) semmi bajom nem olt még vele. A tesztekben is 400W körül evett az egész rendszer 6 magos húzott i7-tel és custom OC 980Ti-vel. Szerintem semmi bajod nem lesz.
-
csuszi
aktív tag
válasz
Maotun #12720 üzenetére
harom dolgot keversz.
1. mit lat a szem? fogalmam nincs de valami 30-40-50 fps a plafon, lusta vagyok guglizni.
2. mi bantja az idegrendszert, bizonyos fps alatt en speciel rosszul leszek.
3. a pro gamereknek nem azert kell a 125 vagy a 250 fps amit lat, hanem ahogy reagal a program a jatekara. ez gyakori hiba amator jatekosoktol, hogy a profik se latjak a 60 vagy 120 fps kozott a kulonbseget bla bla. nem azert kell a minel tobb fps hogy szebb legyen, hanem hogy folytonosabb legyen a game illetve a jatektol fuggoen xy fps-nel bizonyos modon reagal a motor. ugras, loves, bizonyos helyek, bugok etc. es ezt nem ugy kell erteni, hogy ez 1%ot jelent, hanem konkretan egy kozepes gamernel is kurva sokat szamit hogy 40 fps el bohockodik vagy 250el. -
Vigilante
őstag
válasz
Maotun #12720 üzenetére
30 és 45 között csak a profik veszik észre a különbséget!?
Hát nem tudom, én a 60 és a 120 között is elég csúnyán megérzem az FPS-t és nem csak 144 Hz mellett, hanem az irányításban, még anno 60 Hz-es monitor mellett is csúnyán meg lehetett érezni. 30 és 45 között hidd el sokan észreveszik a különbséget. Nekem momentán mind 2 érték már a szaggatás kategóriájában tartozik. Ezért is 1080p-re használzam a 980 Ti-met, abban kiszolgál tisztességesen.
Habár egy 6 éves UE 3-as enginnel rendelkező gammel is meg lehet fingatni a karit, ha driverből 4x4-es Supersampling-et teszek be neki.
-
daveoff
veterán
válasz
Maotun #12384 üzenetére
Csak rákényszerítetek, hogy én is offoljak....
Ami most fog jönni nyáron már az is legalább ugyanolyan erős lesz, mint a 980Ti, vagy inkább gyorsabb, ezért mondtam, hogy a 980Ti vásárlás most már tényleg kérdőjelessé vált. Ugye nem a Pascal csúcsa lesz a most érkező kártya, de fejlettebb architektúra kompenzálja majd. Én akkor már inkább az újabbat venném, minden szempontból okosabb választás. Emlékezz vissza a 780Ti vs 980 esetére...
-
TTomax
félisten
válasz
Maotun #11703 üzenetére
Mert az az órajel már neki sok,ilyenkor low3Dre vágja a kártyát a bios,ami csökkentett órajel és feszültség kisér.Ebböl csak egy ujrainditás után jön vissza hibátlanul.Most hogy megnéztem az 1500as 3dmark eredményed,picit kevésnek érzem a gpu scoret,szerintem a memória órajel sok neki vegyél belőle picit vissza hátha meglesz a 21K gpu score.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Maotun #11189 üzenetére
Ja...itéljünk meg egy 1151-es Asrock deszkát ami üti veri a többi csiribiri lapot,mert pl a 990fx Extreme 4 egy válalhatatlan lap.
Bírom amikor vélemény formálodik egy olyan deszkáról amit max képről láttunk.
Mivel 3 évig szívtam egy csúcs MSI lappal ezért instant bant kapnak tőlem,az Asusra meg napalmot dobok és Mackónak felvágom kisollóval a deszkáját,mert elpusztult tőlük 2 lapom is,ja és 2db 290 és 1db 980ti-m is hibás volt,így rohadjon meg az AMD/NV
Felszabadító érzés ez az objektivitás,most már valóban értemMackó : Így jó lesz?
daveoff : Bocsi kikívánkozott...necces nap a mai
-
Modst3R
senior tag
válasz
Maotun #10087 üzenetére
Ja már értem. Én az ips panelre szavazok. Kettő közül u2715h de érdemes megfontolni a 25ös változatát. Alig kisebb viszont szebb úgyanaz a felbontás kisebb kijelzőn ráadásul sokkal olcsóbb nem éri meg a 27es. Anno úgyan ebbe a dilemmába vtam és nekem akk ajánlották. Nem bántam meg. Érdemes pixel garral és szinkalibrálással venni!
-
-
Tomdriver
őstag
1460-at tud alapfeszen, 1480-hoz már kell egy kis plusz a játékokhoz, hogy stabil maradjon. De nem hangos így sem és főleg nem melegszik.
(#9030) bombibmw: Marad ez a bios, már elég jól kitapasztaltam és így marad még benne tuningpotenciál, ha tesztelni támadna kedvem.
(#9031) Maotun:
-
daveoff
veterán
VGA-ban már nincs árbeli különbség a két gyártó között, úgyhogy egyikkel sem spórolsz, más tényezőket kell figyelembe venni. A két CPU gyártót meg nem lehet egy lapon említeni teljesítményben, főleg ha játékról van szó, ezért van árban is különbség. Na itt be is fejezném a témát, nehogy vita kerekedjen, térjünk vissza a topik témájához.
Az a lényeg, hogy mindenki elégedett a 980Ti-jével, az biztos, hogy DX11-ben 1080p; 1440p-n nem igazán lehet belekötni, mindemellett hűvös, halk kártyákról van szó.
-
-
Milka 78
nagyúr
Mivel meghalt a karim kénytelen voltam váltani,de most is azt mondom,hogy simán ellettem volna még 10 hónapig.
Zovipa&daveoff : Nem ez más hiba.Az nem adott gépet ez meg bootloop.Se igp,se 4850,se 980ti.Ez mindíg is szar volt.Ha hv változás,bios buzera miatt midíg 3/4 inditásra röffent és onnantól jó volt,semmi gond.Most 40 perc után meguntam,nem indul és a dual bios hiba led eddig nem jelzett.Tipushiba,de nem tudom a megoldást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest