-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
Vigilante #16108 üzenetére
Megoszlanak a vélemények, én azt mondom, hogy 999€ MSRP lesz a Founder's Edition, kicsivel több lesz az Asus Strix, az MSI Gaming X, a Gigabyte XtremeGaming és így tovább és talán picit olcsóbb az Asus Turbo, MSI Aero, stb. (a "műanyagabb" blowerek)
Itthon a magas áfa miatt 300k alatt szerintem pár hónapig egy darab se lesz, de kívánom tévedjek.
Azt hozzátenném halkan, hogy ha teljesen meg lesz "vagdosva" a GPU meg a sávszélesség is (320bit 10GB pletykák) akkor inkább drukkolok a Vega-nak. -
F e Z o
veterán
válasz
Vigilante #16108 üzenetére
Elviekben úgy szebb a játék, bár én nem vettem észre különbséget. Nekem is dupla monitor frissítésre van belőve a játék, így 100-120 körüli az fps értékem FHD@ultrán.
(#16102) Laraxior : Nem voltam elájulva a techpowerup-os 7700k teszttől.
(#16110) szallasi007 : Esély ugyan megvan mindkettőre, de várjuk meg az első hivatalos teszteket. Azért egy 980Ti vagy egy 1070 kari még bőven jó azoknak akik két lábban a földön járnak.
-
nejad
aktív tag
válasz
Vigilante #16086 üzenetére
Majd mindjárt jön valami pataki atilla és megmondja, hogy nem észre lehet hanem kell is venni különben vak vagy, amúgy az én monitorom 60-100-120-144hz között lehetett állítani, próbálgattam a 100 már kényelmes volt ott már észre lehetett venni, hogy simább amikor rángattam de a felett ugyan olyan folyamatosnak tűnt a bf4 meg a bf1 beta is szóval én már ott nem éreztem, hogy vááá 144. Persze lehet én vagyok a van
-
KAMELOT
titán
válasz
Vigilante #15961 üzenetére
160k meg a 1080 ami egyenlő 980Ti SLi-vel szóval szerintem hadd a francba az SLI-t. 1080Ti meg inkább TX közeli lesz elég erősen. Emberbarát áron jön majd én tuti egyet veszek vízblokkal természetesen refet. Kell a francnak +100 euroért valami trágya custom hűtő. Azért inkább vízblokkot veszek ami jobban is hűt és jobban is néz ki!
-
Rasiel
senior tag
válasz
Vigilante #15923 üzenetére
Megmondom őszintén nem tudom, nem néztem utána, mert nekem eddig szerencsére nem volt ilyen gondom.
De, ahogy olvasgattam a fórumokat, az ilyesfajta panaszok esetén 9x%-ban bányászvírus okozta a problémát.
(#15925) ÁdiBá: Windows Defender felhasználói felülete okozta volna a problémát? Elég érdekes.
Amúgy teljes egészében kikapcsolható, viszont először én ráküldenék a rendszeredre egy Roguekiller-t, ahogy core i7 is tanácsolta, általában ilyenkor ezt szokták ajánlani.
-
Rasiel
senior tag
válasz
Vigilante #15802 üzenetére
Akkor egy körrel le vagyok maradva.
Tudom, OFF ebben a topikban, de azért rákérdezek: 2600K -> 5820K-ra való váltás esetén főként mit vettél észre akár a Mafia 3-ról, akár más játékról beszélünk? Min. FPS-ek jobbak lettek, jobban használják a VGA-t a játékok, stb.? Jövőre én is tervezek váltást egy i7-re, amivel szeretnék hosszabb távra tervezni.
-
Rasiel
senior tag
válasz
Vigilante #15800 üzenetére
1080p, High beállításokkal játszok vele egy GTX 1070-el. A fix 60 FPS nálam nem kikötés, ha az alá benéz egyéb esetekben az nem probléma. A stabilat én speciel úgy értettem, hogy nincsenek hirtelen FPS esések, zuhanások, amit pl. eléggé megérez az ember és idegesítő, valamint játszhatatlanná teszi a játékot.
Szerk.: i7 920-ról váltottál? Mert, ha jól emlékszem, akkor az volt neked egy jó darabig.
-
msgt.fubar
senior tag
válasz
Vigilante #15660 üzenetére
Nem igazán tervezek tuningolni, eleve olyan darabot keresek, ami gyárilag magasabb órajeles. Igazság szerint a mostani Gigabyte 970 G1-em is kiszolgálja minden igényem, de gondoltam most érdemes venni egy ilyen bitang kártyát.
Az ASUS 980Ti Strix illetve az EVGA 980Ti FTW Gaming között vacilálok jelenleg, illetve szóba került az MSI Gaming változata is. Ti melyiket ajánljátok leginkább?
-
Laraxior
titán
válasz
Vigilante #15645 üzenetére
Nem azzal rogzitem a videot, hanem Fraps-al, de valamiert megadta magát a GTA5, es az Experience eltávolítása után megjavult.
Volt DX problemam a BF1-ben is, az is elmúlt amiota nincs Experience.
Ugyhogy en nem hasznalom. Talan az 1070/1080 topikban olvastam h le kell torolni ha baj van.
Lehet osszeakad valamelyik programmal. -
-
jones965
Modder
válasz
Vigilante #15349 üzenetére
A gyári hűtések nem az OC-ra lettek kitalálva, ergo a plusz feszültség hatására jelentkező plusz hőmennyiséget nem tudná elvezetni a die-ről. Nekem van 2 db matrix-om, amin aktiváltam az LN2 pontokat, így akár 1.8V-ot is tudok adni a gpu-nak, de már minimális emelés hatására is alacsonyabb órajeleket produkál gyári cooler-el, mint default értéken.
-
jones965
Modder
válasz
Vigilante #15345 üzenetére
Akkor viszont csak a hardveres megoldás működik, magyarul forrasztani kell. A hotwire pontokat kell aktiválni, amihez a sima 980 strix-en mikor nálam volt, a pcb hátulján kellett 2 pontot rövidre zárni. Nem tudom ezen van-e, gondolom igen. Ha ezt bevállaljátok, akkor lehet a hotwire-en keresztül tolni neki plusz feszt. Ehhez viszont OC panel kell, illetve olyan asus lap, ami ezt támogatja.
-
jones965
Modder
válasz
Vigilante #15341 üzenetére
Mindenre van megoldás. Első körben próbáld ki ezt a bios, ami az 1. hsz-ben van.
-
F e Z o
veterán
-
kasa85
őstag
válasz
Vigilante #14918 üzenetére
Akkor marad az Optimális
Féltem le föl dobálja majd a teljesítményt.
Ezért részesítettem Maximálisban a teljesítményt.Jah ezek a FastSync,és ezek csak tipikus monitoroknál megy ?
Nekem LG Smart 3D TV van.
Csomó funkció IMAX 3 D 200Hz stb.
Akkor vannak beállítások.
Haladó.
EKU:
Játék amiben alig van imput lag észrevehettetlen.
Nem tudom tudom e vele tólni e rendesen amit írtok Vertikális szinkron helyett. -
kasa85
őstag
válasz
Vigilante #14826 üzenetére
SSAO 2x is megy 60FPS et a TR.
Jah lehetséges,hogy a HDMI limitál.
Nagyon durva kártya ez
Nyugodtan tedd fel SSAO 2x re.4x nem ajánlom az 40 FPS,és 30FPS között megy.
Simán fut mint a vaj
Amúgy érdekel,hogy a Windows 7 oprendszeren állítható a DX12 a játék menüjében.
Úgy tudom Windows 7 csak a DX11 tudja a Windows 8.1 DX11.1 a Windows 10 DX 12.
Jah nekem van játékmód beépítve a monitorba.
Nagyon kevés az imput lagja.
Csak akkor érezhető,ha másra rakom ECO vagy felhasználói stb. -
kasa85
őstag
válasz
Vigilante #14824 üzenetére
Mondjuk ebben tényleg igazad van
!
60FPS el pl A BF BC 2 olyan lagos volt mint a hétszentség.
Vannak játékok melyek tényleg szeretik a magasabb FPS est.
Ha valaki tud rá magyarázatot megköszönném miért van ez.
A másik a monitorom 200Hz es.
LG 3D Smart TV 103cm,és 200Hz es
Azt hittem annyit is tud
Azt kiderült csak 60 megy rajta -
kasa85
őstag
-
-
norb55
őstag
válasz
Vigilante #13641 üzenetére
Nem a ház ára fogja meghatározni a gép szellőzését. Lehet egy Corsair Obsidian Series 900D házad is ha léghűtésben egy rakás kaki, mivel vízre van tervezve. és lehet egy 20 K-s olyxan házad amibe 6 db házventilátor fér el, amit léghűtésre terveztek. Amúgy a Strix hűtés nem sikerült valami jól.
ajánlom neked ezt.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest