-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Werkly #10465 üzenetére
A 72Hz-et biztos hogy tudnia kell, itt nézz utána hogy mi a helyzet. Aztán lehet hogy csak a Dual DVI-vel tudod megoldani, de ha ahhoz is kábelt kell venned, akkor inkább DP. A monitoron is van DP port? Milyen monitorról van szó?
ui.: ja látom hogy Dell 2312HM, azon DVI-D van tehát Single-Link. A DP port viszont nem tudom hogy milyen verzió.
-
ÁdiBá
veterán
Minden GPU más és más.
Valamelyik szaladgál 1450 Mhz en full extra hűtővel, valamelyik referenciával 1500 MHz alapfeszen...
Memóriára is igaz ugyan ez...Táblázat szerint 2070 bír az enyém, nálam még is csak 1975 vége van... így stabilan 1950 használom.
Ez így nem általánosítható. -
Modst3R
senior tag
Párszor összefoglaltam de akkor mégegyszer!
Palit: Csendes, jó hűtés, mérsékelt oc
Msi: Csednes, melegszik, jó oc
Giga: Hangos, jó hűtés, jó ocÉs ha high end kell akk Lightning v Classified, ha hybrid akk evga hybrid!
Alternativ opció: bármilyen ref + custom bios + fc block
Ezek közül az igények és a budget adja meg h melyik a célszerű de mindegyik jó választás!
-
Maotun
őstag
ebben nem lehet csalódni:
[link]
de elfogult vagyok mert nagyon szeretem nekem a super van az +10k mostanság de megy és hűvös és a LEGHALKABB !
itt 1500/8000Mhz volt +110mhz gpu +503 Mhz memoria +37mV mellett. azt nem értem ha feljebb megyek ( hőfokok miatt is megtehetném, szépen lemegy a teszt de kevesebb a pötty+117 gpu +526 memória már csak 4100 pötty... de lényeg ez megy csendben, hűvösen... ami jobban megy az hangosabb és melegebb, ha csak nem vizes
-
h1mpi
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest