- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hdekakas
senior tag
válasz
Tomdriver #10922 üzenetére
Kellenek kompromisszumok, igen, egyik játékban alig, másikban több. Viszont gyönyörű a képminőség cserébe.
Ennyi erővel akkor játsszon mindenki 800x600 felbontással, és maxoljon ki minden csúszkát, küldjön rá 16x élsimítást, és mehet a frenkizés, hogy nem kell kompromisszumot kötni.Nagyobb élvezeti értéket ad egy tűéles, gyönyörűen megjelenített kép, mint egy PCSS+, HBAO+ és 8x TXAA. Aki mást mond, az hazudik.
-
válasz
Tomdriver #10922 üzenetére
Nem szeretnék 980Ti SLI-t,illetve igen,de inkább monitorra költök most.
Játszani pedig csak 1 monitoron fogok,azzal még úgy ahogy elbír a 980Ti.
Majd meglátjuk mit tud a pascal,elvileg SLI elég kell legyen.Jelenleg is 3 monitor megy,középen az 1440p.
Már nem tudnám elképzelni 1 monitorral,még a netezést sem,legalább 2 kell. -
Tomdriver
őstag
válasz
Tomdriver #10808 üzenetére
Köszönve mindenki segítségét, akkor:
1. Ha beépíthető hangkari lesz, akkor kipróbálom alul-felül a jelzett helyeken és persze megírom, mennyire befolyásolta a 980Ti hőmérsékletét.
2. Ha ez nem működne, akkor jön a riser.
3. Végső esetben pedig az oldalventi, vagy egy USB-s DAC.THX!
-
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Tomdriver #9825 üzenetére
De igen egy nagyon minimalisat, de hat csak 32cm hosszu a kicsike!
Most szopok vala,i tanusitvany kellene a chromenak, mert nem jon be semmi, explorerbol irkalok most is, erdekes a laptopon meg minden okes, ez vajon mi lehet! Azt irja a chrome hogy veszelyben vannak az adataim.... WTF
akoska07:
Nincsen rajta a botnak hely! -
-
válasz
Tomdriver #9614 üzenetére
1500-ig azért elég sok kártyát fel lehet tornázni,ilyen olyan megoldásokkal.
Az már több,mint elég. Nagyon erős a 980Ti.Ez persze semmit sem kisebbít a players féle kártya tudásán.
Nála nincs szükség bios mókolásra.Nekem is csak az a célom,hogy 1500/8100-8200 stabil legyen 24/7.
Remélem a víz majd segít ebben.
Ha mégsem akkor megy a háztól.
De vízzel sztem mennie kell majd az 1550-nek is. -
Maotun
őstag
válasz
Tomdriver #8487 üzenetére
[Na A PALIT termék és gar infóra klikk és ........404 Not Found]
lehet email rákérdezek ..... rákérdeztem, majd kiderül -
brumi1024
veterán
válasz
Tomdriver #8003 üzenetére
Alap bios-szal túl sokat nem igazán tudsz adni nekik. Ha tudod hűteni szerintem mehet, amennyit enged a kártya, ez tudtommal 1.24-nél nem több a legtöbb nem extrém modellnél (legalábbis azt láttam eddig maxnak gyári bios-szal). Hosszútávra passz, oda én be vagyok biztosítva a
felfelé csalós 1.20, akarom mondani 1.17-emmel. -
válasz
Tomdriver #7949 üzenetére
1 kártyával a legegyszerűbb a multimonitor.
SLI-nél már van egy kis variálás,tapasztalatból mondom.
A driverben előbb engedélyezned kell a surruond-ot,utána biztosan ott kell lenni a felbontás listában az 5760x1080-nak is.Nekem mindegyiknél működött eddig,a 780-al is.
SLI-ben is. -
Montesantos
senior tag
válasz
Tomdriver #7758 üzenetére
vegyed bátran van itt a topikban pár darab nincs velük gond.... 1450 körül mindegyik megy.... hangra 70% venti fordulatig nem hangos.... mondjuk az enyém ciripel rendesen de csak 2-3k fps-nél (játék menü)
ja nálam bugos volt az oc guru.... hiába állítottam be a szint össze-vissza világított, maradt az ab.... -
törölt tag
válasz
Tomdriver #7687 üzenetére
Nagyon jól felépített kártya a Lightning.
Csak a lényeg egy oc panel lenne hozzá ami nincs. Illetve van de nekem az MSI support letagadta a létezését is. Önmagában a gpu fesz növelésével nem tudsz 1650MHz főlé menni. Oda már sok minden más is kell. pl: Ez nemrég készült a 980 ti Classified kártyával 1800MHz. Olyan bemelegítés volt, hogy mire hogyan reagál a gpu mielőtt megpróbálom elérni vele a 2000MHz-t ami nagyon nehéz feladat.
-
Joshi
titán
válasz
Tomdriver #7384 üzenetére
Persze, én gyakorlatilag csak autós szimekkel játszom mással nem nagyon. És? Miért kérdezed? Egyébként nem vagyok előfizető és nem is leszek, nekem nem pálya az iRacing.
"Ha igaz az elméleted amit nem vitatok, akkor ott dől. A régi grafikus motor és az egyre több változtatás ellenére is repkednek az fps-ek 3 monitoron ezekkel a karikkal."
A helyzet az, hogy egy régi grafikus motort is el lehet kefélni, ha túlterhelik. Egyébként a proci témát nem véletlenül hoztam fel, mert a különböző fizikákat lehet hogy a proci számolja, szóval ott is lehet bibi. -
brumi1024
veterán
válasz
Tomdriver #7363 üzenetére
Nem kezeli a jelenlegi AB az új IC-t a kártyán, és 1.21-nél többet nem kap a kártya, mindegy mit csinálok. Ehhez képest a refnyákos Palit és EVGA is tudott gyári bios-szal 1.23-1.24-et. A 4.2.0 Beta 2 meg bugos nálam, de azt mondták is, hogy az development stage, az AS IS, nem garantálnak semmit.
-
-
Maotun
őstag
-
rtitusz
őstag
válasz
Tomdriver #6173 üzenetére
De ez egy ilyen végtelen kör. Most jött ki a 980Ti nem rég, de várod a Pascalt, kijön a pascal, de nem veszed majd meg, mert várod a második generációs pascalt, ami jobb, meg szuperebb lesz, úgyhogy megvárod. Kijön, de akkor már régi a pascal architectúra, inkább megvárod a következőt. És így tovább.
Ha így gondolkozol, akkor soha nem veszel kártyát. És igen, aki ilyen kategóriában vesz az számolhat vele, hogy évente bukja a kártya árának 30%-át minimum.
-
rtitusz
őstag
válasz
Tomdriver #6171 üzenetére
Visszatérve a 980ti-re, nem nagyon látom, hogy egy 260-280 ezres kártya annyival jobb lenne, mint egy 220-as. Tuningolhatóságban hasonlóan lutri hogy milyet kapsz ki, kivéve talán a Zotac ASIC szerint árult kártyáit, de végeredményeben, hogy az egyiket 1450-re, míg a másikat 1500-ra tudod húzni nem hiszem, hogy megéri az árkülönbözet. Alig pár százalék erőbeli különbségről beszélünk csak. Ami miatt lehet kártyák között vacillálni az csakis a hűtés meg a garancia ideje szerintem. De ha halk hűtést akarsz, akkor ott az MSI, ha erőset, akkor ott a G1 az olcsóbb szegmensben. Vagy az evga hybrid a vizes részlegen, bár az már a drágább kategória. Mindegyik három év garival asszem.
-
brumi1024
veterán
-
válasz
Tomdriver #6144 üzenetére
Két évig nagyon ritkán jó egy ilyen kártya. Azt sajnos nemigen lehet tudni, mikor jön az új generáció, az viszont biztos, hogy a két lépcsőnyi csíkszélességváltás miatt ezek a kártyák igencsak elavultnak fognak tűnni az újak tükrében. Sebességben minden bizonnyal nem lesz rossz a 980Ti (ahogy most sem rossz a 780Ti), de amúgy azt fogod látni, hogy az új generációk eggyel alacsonyabb kategóriájú VGA-i minden szempontból jobbak lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest