- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
Szia , Milka 78 használ ilyet, jók a tapasztalatai vele
-
blu79
addikt
válasz
gainwardgs #14883 üzenetére
Szerintem csak 60hz monitoroknál van értelme.... kipróbáltam.... nem rossz de a vsync jobb
-
-
blu79
addikt
válasz
Montesantos #12676 üzenetére
Ez komoly
, mindenki túl akar adni rajta mielőtt az árak lemennek. Ha igazak a hírek a next gen tényleg nagyon erős lesz, és az ára sem lesz az egekben elvileg, legalábbis a TX és 980Tihez képest
-
blu79
addikt
válasz
akoska07 #12375 üzenetére
Szia, az 1080-nak biztos nem lesz 20-30% előnye a 980ti-hez képest
. Az oztán cép lenne
. Én valahol olvastam hogy olyan 14% lehet az előnye a 980Ti-hez képest , a 980 hoz meg 50%, de ez is csak egyelőre találgatás. De remélem nemsokára megtudjuk.
Az egyre biztosabb hogy az 1080-on 8gb memória lesz . Elvileg június vagy július a start -
blu79
addikt
válasz
#06969344 #11869 üzenetére
Szerintem jól döntesz, nekem mikor a 970 megvolt (tuning 1500/2000) a 4790K 4.8 Ghz városban megvolt általában a 70 fps (csak azt nem tudom hogy 2x vagy 4x élsimítás + txaa is be volt kapcsolva , reflection msaa 2x, minden csúszka very high , igaz az advanced menüben semmi nem volt bekapcsolva, nem tudom hogy az általad linkelt videóban ott az advanced menüben be volt e kapcsolva valami. De ha jól láttam akkor nálam több minden magasabbra volt állítva a graphics menüben mint a videóban amit linkeltél.
-
blu79
addikt
Már kapható :[link]
-
blu79
addikt
válasz
#Morcosmedve #11265 üzenetére
Hogyne lenne elég a TDP, csak egy kapcsolót kell balról jobbra tolni
és máris lesz elég TDP
-
blu79
addikt
Ez komoly, akkor az az Arctic nem nagyon ajánlott ilyen kártyára mert nem bírja hűteni...
, szerintem egy fc blokkal jobban jártál volna és csak a kártyának építettél volna vizet egy 240-es radival vagy 280-al, esetleg lehet ez [link] jobb választás lett volna? Próbàld eladni az Arcticot és próbálj egy ilyen ID coolingot.
-
blu79
addikt
válasz
daveoff #10370 üzenetére
+1 , így van ahogy írod, és gémekben 80C közelében lessz, az enyém is így volt, sőt 70 fokig sem ment tesztekben de játékokban 78-80ig felment, nem minden játéknál de pl PC ban melegedett nagyon
És valóban 1500 lehet a vége gémekbennorb55 Azért egy Matrix sokkal szebben mutatott volna a gèpedben [link]
szerintem, de amit vettél legalább limitált
-
blu79
addikt
válasz
kenwood #10208 üzenetére
Miért veszed biztosra hogy nem annyi? Milyen csúsztatásról beszélsz ŕs miért feltételezed hogy hazudok? Miért tenném? Mi alapján mondod hogy hazudok? Kinek van Amd procija?
Ha valaki kipróbál , tesztel valamit , és megírja tapasztalatait, eredményét stb. stb. akkor az hazudik , nem mond igazat, ferdít stb stb. Miért tenném ? Nem védeni akarom az Asust, soha nem védtem. Pl. players111 nek is van egy jó karija (giga extreme), és az elmondása szerint gyárilag ilyen jó a hűtése, akkor ő sem mond igazat?
Szétszedek egy Matrixot, bukom a garit, és akkor ne mongjak semmit róla? mert ugyis hazudok... A kèpeken látszik a temérdek paszta és a rossz minősége... de hazudok biztos nem így van... és biztos rosszúl látok mikor játék közben monitorozom a hőfokot...
Gúnyolodj , és örömkődj, és írj hasonló hsz.eket és akkor elgondolkodok hogy érdemes olvasni a forumot , ahol hazudnak , blöffölnek, hiába látszanak a teszt eredményei... stb.stb... -
blu79
addikt
válasz
daveoff #10145 üzenetére
Ittvan pl az enyém, igaz 980 de a hűtés ua. korábban 1460mhzen használtam és 78 fokra is felment játékok alatt néha 80 ra is ritkán 70+% ventivel, paszta csere után 1500mhzen tudom használni és 55-62 fok szokott lenni játékok alatt 60-62%os ventivel
Tudod, intelnél is gány a paszta kupak alatt mint már írták, és jó lenne ha az Asus változtatna és jobb pasztát használnaJoshi nálam a memókkal nincs gond mennek akár 8400mhz et is
-
blu79
addikt
válasz
GeneraL_XTX #9873 üzenetére
- látom te megértesz engem és látod a realitást , és köszi a teszteket,
- más: sokan írjátok hogy ... optimalizálatlan játékok, igen de amelyik optimalizált és jól fut 980Ti-n az 970-en is jobban fut mint amelyik optimalizálatlan
-
blu79
addikt
válasz
daveoff #9817 üzenetére
Igazábol azért váltottam 70ről 80ra mert le szerettem volna mérni azt a "nagy" különbséget amit egyesek hírdettek.... de ennél maradtam mert még 1 olyan 970 nem találtam volna amilyenem volt
, megértem aki vesz egy 980ti-t és picit többet várt volna tőle, erős a 980ti és nem is mondom hogy nem, de nekem nem adná meg azt a hú ez igen! érzést, míg mások ájúldoznak tőle....
Részemről -
blu79
addikt
válasz
Areturus #9729 üzenetére
- én bármikor megtehetném hogy veszek, de nem esnék tőle hanyat,mikor 970-em volt a 970/980 topicban ís írták hogy mekkora különbség van egy 970 és 980 közt, és mikor írtam hogy nagyon kevés a különbség és a tuning 970 egyenlő a ref. 980-al akkor jöttek a hsz-ek hogy nem, nem lehet meg így gyorsabb a 980 megy úgy, ez igaz de csak bench progiknál, mert játékoknál alig van különbség, ezt megtapasztaltam.....
-
blu79
addikt
válasz
GeneraL_XTX #9704 üzenetére
(#9704) GeneraL_XTX , köszi, a tapasztalatokat, én sem vettem 980Ti-t éppen ezért mert nem esnék hanyat tőle, nem tud annyival többet játékokban, és kicsit csalódás érne, az ára miatt hogy "csak" ennyit tud, de benchekre kiváló, hozza a pontokat....
, pedig egy időben elgondolkodtam hogy veszek egyet.....
-
blu79
addikt
válasz
Lapajbacsi #9329 üzenetére
Szia, tegnap újraraktam a wint(8.1) , telepíteni akartam a 359.00 drivert, ezt az üzenetet kaptam: Az Nvidia telepítő nem tudja folytatni. És többszöri próbálkozás után sem tudtam telepíteni... Szerinted mi lehetett a gond?
Igaz nekem 980-as van de ugyanaz.
Aztán eszembe jutott hogy nincs net... és amint lett net újrapróbálkoztam , telepítéskor valamit letöltött és már fel is települt.
Csak azért írtam ide mert hátha neked is ez segít vagy másnak is.
Többiektől elnézést az off ért -
blu79
addikt
válasz
kiszpista900 #8759 üzenetére
Szia, eféle monitorozásra használd inkább a Gpu-Z sensors fül
-
blu79
addikt
válasz
Szattila83 #8695 üzenetére
Ooo, a BF4 et én is próbáltam és ott tényleg nem melegedett úgy a kártya..... nézzd meg közelebbről a Matrixodat és meglátod a műanyag alatt milyen pici borda rejtőzik.... én ezen meg is lepödtem. Ezek ellenére tetszik és marad a kari.
-
blu79
addikt
válasz
Szattila83 #8693 üzenetére
Szia, és mivel játszassz? Project cars? Vsync kikapcsolva? Ott ha auto ventin hagyom a 980 Matrixom felmegy 80 fokra is, persze tuningolva. De pl Firestrikenél 63-65C . Érdekes mi?
A MatriX hűtése kevés, Ln2 re van ez a kari kitalálva, nekem pl azért van mert olyan árért jutottam hozzá...
Mert annyit nem adnék ki amennyit egy MatriX ért valójában kérnek -
blu79
addikt
Ez is érdekes : [link]
-
blu79
addikt
Köszönöm mindenkinek
, így már kezdem érteni
-
blu79
addikt
válasz
#Morcosmedve #8659 üzenetére
- sokszor linkelitek ezeket a teszteket , de valaki próbálta már otthon? Pl, 6700K alap és 4,6ghz összehasonlítani? vagy 6700K alap és 4790K alap összehasonlítani otthon? , hogy valóban van játékokban ekkora különbség, mert ezeknek a teszteknek nem nagyon hiszek, biztatás skylakera való váltásra jók , de létezik e valóban ez a különbség, valahol olvastam hogy ezek a videók nem nagyon hihetők.
bocs az offért, csak érdekes
-
blu79
addikt
Új rekord Gtx980Ti Gpu
-
blu79
addikt
- ünnepi videókártya az Asus-tól : [link]
-
blu79
addikt
válasz
#Morcosmedve #7827 üzenetére
Talán Asus lehet?
-
blu79
addikt
- sziasztok a 970/980 topicból : [link]
-
blu79
addikt
válasz
gainwardgs #7096 üzenetére
Gratt a cucchoz, Fhd ba játszasz?, azonos beállítások mellett mekkora az ugrás gta v ben a 980 hoz képest?
-
blu79
addikt
válasz
hdekakas #6845 üzenetére
Fhd ba játszok és nem 15 fps-el !very high beálítással , az advanced graphics nál nincs bekapcsolva semmi. 4xMsaa, shadows nvpcss ,reflection 2xmsaa, txaa on , a többi mind very high , post fx ultra. De majd csinálok képet a beállításokról. Csak a kritikus helyeken esik be 4x re az fps máshol mindenhol 6p-70 fölött van, főleg városban.Ha a 980ti ennyit bír nálad akkor ott valami gáz van.
-
blu79
addikt
válasz
hdekakas #6834 üzenetére
Hát ez nem kérdés hogy így 5x fok a karid, hát az én ref 980-am is ennyi lenne ezekkel a beállításokkal, ráadásul v-sync on, én a 980 al 4xMsaa val tolom meg a Shadows is az nv féle van beállítva, +motion blur is maxon van meg stb. Ha én ezekkel a beálításokkal játszanék a ref-em is 50 fok körül lenne
-
blu79
addikt
Ilyet köll venni
-
blu79
addikt
-
blu79
addikt
Lehet hogy ebből kisűl a legerősebb legjobb 980Ti?
-
blu79
addikt
Érdekes lesz : [link]
-
blu79
addikt
-
blu79
addikt
- a bestia
-
blu79
addikt
-
blu79
addikt
- én azt nem értem, hogy aki tud venni egy TitanX -et vagy akár kettőt , az miért nem tud venni egy 100K-150K körüli CPU-t?
-
blu79
addikt
GTX Titan X kínálat : [link]
- egyébként egy 4790K simán kihajt egy Titan X -et?
-
blu79
addikt
- ez a másik dolog, hogy nincs custom hűtés, ezt nem tudom megérteni soha, a csúcs VGA-ra miért nem lehet custom hűtést tenni???
, félnek hogy könnyen jól tuningolható lesz? vagy akinek telik egy ilyen kártyára, az vegyen má' rá egy vizet ha tuningolni akarja? - szerintem custom hűtéssel jobban fogyna
-
blu79
addikt
-eggyetlen gondom evvel a VGA -val hogy borsos áron adják majd, el kell gondolkodni, megéri e játékra ilyen VGA-t venni, szerintem amilyen áron adják majd, fél autót vagy egy egészet is fel lehet tuningolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest