-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
cyberkind #14769 üzenetére
74% és 1515 a vége. Ez az ászki szám sem ér semmit amúgy
SLI jó lenne, de nem tudok második kártyát venni, mivel nagy a kártya. Az Asus Matrix 3 slotos, két kártyánál elvinne 6 slotot, az meg nem okés, mert megfőzi a kártyát.
Na majd 1080 SLI ref kártyával vagy vízzel.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
kasa85 #14035 üzenetére
Hogy neked milyen rohadt uldozesi maniad van... En csak azt irtam, bar lehet nem erthetoen: az eredeti verzionak semmi baja nem volt. Nem mondtam, hogy warezolsz, tenyt kozoltem, viszont kicsit visszafoghatnad magad, mert kezd nagyon idegesito lenni a megnyilvanulasod.
-
ForRedGlory
félisten
Ez meg nálam, bár nekem csak szar ASUS-om van.
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Ezt nem lehetne inkabb a GTA V topicban folytatni? Akarmikor olvasok bele, szinte sosem a VGA a tema hanem a jatek. Unalmas mar.
-
ForRedGlory
félisten
Amit mondjuk nem is ertek... Mire az keves lesz, addigra az 1080 ara is csokken es kisebb bukoval lehetne cserelni.
En biztos megtartom, amig eleg. G-sync mellett annyira az alacsonyabb fps sem lesz zavaro. Persze a benchmark buziknak hajra
Amugy mennyiert adja egyben vizzel? Telefonrol vagyok es lusta.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Modst3R #12618 üzenetére
Talan mert folyamatosan fikazza itt paran az ASUS-t. Joerzesu ember ilyen kartyaval - vagy olyannal, amit itt a nagyerdemu nem tart jonak - be sem mer irni.
Ezert hagytam en is inkabb ezt es csak nagy elegedettseggel csendben hasznalom a Matrixot.
Viszon kivancsi vagyok kollegara az SLI-vel, mert en is gondolkodtam rajta. Leginkabb a hofokra.
-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Sebestyen01 #12140 üzenetére
Nincs raktáron és nekem az ASUS tetszik
Amúgy ezt vettem volna, de még nincs és ki tudja mikor lesz.
-
ForRedGlory
félisten
Na ma leváltom a jó "öreg" DELL U2713HM monitorom egy ilyen gyönyörűségre (ASUS PG279Q ROG SWIFT)
-
ForRedGlory
félisten
Aqua-ban jó áron mérik az ASUS 980 TI MATRIX kártyát
-
ForRedGlory
félisten
Játszik valaki a Divisonnel a 364,.51-es - azaz a legújabb - NVIDIA driver mellett? Azért kérdezem, mert random fagy ez a sz@r mindenféle hibaüzenet nélkül kilép. Egyszer elcsíptem a tálca jobb alsó sarkában egy sárga háromszögben lévő fekete felkiáltójelet, de nem tudtam vele mit kezdeni, mert eltűnt szinte egyből. Lehet, hogy valami virtuális memória gondja van...? Régebbi driverrel gond nélkül ment a beta, meg ez is, de az újjal 20-25 percenként indokolatlanul kilép. Melegedés gond sincs, mindig ilyen 60-63 fokos, amikor megdöglik.
Lehet visszateszem az egyel régebbi drivert, mert agyvérzést kapok tőle. Néztem neten, csomó helyen írnak róla. Aztán lehet, hogy szokásos UBI minőség.
-
ForRedGlory
félisten
Nem tudom ki tolja a The Division betát, de 1440p Ultrán 95%-ban megvan a fix 60 fps. Mondjuk az Ultra nem is Ultra, mert még kismillió hülyeséget rá lehet tolni, ami megöli a kártyát, de a gép szerinti Ultrán nagyon szépen fut.
-
ForRedGlory
félisten
Uhh... bocs, hogy megszólaltam
-
ForRedGlory
félisten
válasz
FollowTheORI #11383 üzenetére
Végigpörgetted legalább a tesztet?
Azért az, hogy 1440p-ben több mint 20%-al jobb a sima Ti-nél, 1080p-ben meg kb 20%-al jobb, miközben halkabb és kevesebb hőt termel, nem olyan rossz. Plusz 10%-ot húzható is. Battlafield 3 1440P-ben így 138 fps, szemben a sima Ti 104 fps-ével.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
norb55 #11366 üzenetére
+1 az ASUS GTX 980 TI Platinumra
Amúgy meg szerintem nagyjából tök mindegy melyiket veszi. Az Asust, vagy amit írt a (#11358) kommentben, mert mind jó kártya. Én Pl eőször a Zotac AMP Extremet akartam venni, csak pont nem volt. Aztán a giga Extremet meg kolléga vitte el előlem Ipoonból (nem is megy neki a LED
) és maradt a Matrix, amiben nagyon nem csalódtam.
Majd írok lassan róla "élménybeszámolót, ventilátor fordulatról, hangról és hőfokokról, csak időm nincs rá ezt a részét tesztelni.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Sebestyen01 #11335 üzenetére
Jah, semmi gáz. Nyilván kétszer kapták meg, majd visszautalják, csak attól még csak hiányzik a számlámról. Amúgy jah, odaadhattak volna kettő kártyát, ha már kétszer vonták le, aztán majd visszaadtam volna, miután kiteszteltem és visszakaptam a tévesen levont összeget
D
-
ForRedGlory
félisten
Öcsém, de sokba került nekem ez a 980 TI Matrix... Most néztem meg a bankszámla kivonatot, kétszer vonták le a 255.000 Ft-os vételárat. Pofám leszakad
Párhuzamosan balhézok az OTP-val és az Iponnal...
(#11334) Sebestyen01: Igen, SLI lett a vége, csak nekem senki nem szólt.
-
ForRedGlory
félisten
Mára ennyi. Meguntam
Az majdnem biztos, hogy volt emelés nélkül 1514 fölé nem boostol.
(#11269) Joshi: Az még nem most lesz, hogy én a biosban "haladó szinten" buheráljak, mert nem értek hozzá. Ez csak az Asrock hülyéknek való tuninprogramja általi történet, amibe azért minimálisan belenyúltam, de csak az órajelen és a feszültségen állítottam.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #11262 üzenetére
A "Combined" tesztnél nem kellene 44-48%-nál jobban terhelődnie a procinak? :S
(#11264) Joshi: Már kitoltam azóta a limitet, így 17500 környéke eddig. Ha megnéznéd azt a combined részt, megköszönném.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Modst3R #11248 üzenetére
(#11249) Sebestyen01: Nyilvánvaló
(#11250) norb55: Oké főnök. Rég volt PC-m
(#11251) TTomax: Pont ma néztem ezt MediaMarkt-ban, ahol 73000 Ft volt
Aztán gyorsan eljöttem, bár nekem annyira nem is tetszik. Még mindig nem találtam számomra jobbat a jelenlegitől.
-
ForRedGlory
félisten
Létezik, hogy az alapon lévő 6700K processzor CPU limites és nem tudja kihajtani a húzott VGA-t? Elkezdtem húzogatni a VGA-t és futtatom a 3dmarkot, de hiába kap már +75 Mhz-et a Core (amivel 1480-ig boostol fel), a pontszám annyi, mint ha alapon lenne a kártya.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
szallasi007 #11227 üzenetére
Világít, csak nem bekapcsolt állapotban fotóztam. Ez azért vicces, mert a vízhűtés kikapcsolt állapotban is világít
Lehet be lehet állítani, hogy ne világítson ha a gép sem megy, de nem zavar. Szép
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Sebestyen01 #11217 üzenetére
"Mondjuk én a radin a ventik és úgy tettem hogy bentről kifelé fujjon, lehet így a jobb megoldás?"
A gyártó ajánlása az, hogy kifele fujja a levegőt, azaz elvileg jól tetted rá. Én úgy tettem, hogy kinről szívja. Gondolkoztam sokat és végül azért döntöttem így, mert ha a VGA felfűti a házat, akkor a vízhűtés ventillátora a meleg(ebb) levegőt nyomja a radiátorra és szerintem akkor nem lesz olyan jó a hatásfok. Így, hogy kintről szívja, mindig friss levegő érkezik. Persze így meg nem olyan hatékony, mintha fújná.
Megnézem így mit tud, aztán majd max megfordítom.
Amúgy megoldottam a ház ventillátor problémáját. Átkötöttem mindhármat az alaplapra, így már pörög mind. Valamiért a gyári megoldással nem akart menni. Lehet a kábel rossz, amit adtak hozzá. Pedig elvileg annak tuti jónak kell lenni, mert gyárilag volt minden rádugva.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
#Morcosmedve #11210 üzenetére
Okés, akkor elvileg jó. Egyébként a tápom: ENERMAX REVOLUTION87+ 850W.
Annyira nem izgat a minimális cicergés. Legutolsó gépemen egy elég komoly épített hűtés volt, és lehet csak azért volt fura, mert az volt az emlékeimben, hogy az síri csendben tette a dolgát. Ha megunom, akkor visszaviszem, úgyis online vettem. Aztán lesz Anniversary Edition.
Alaposabb teszt ma lesz, csak ma még moziba is kell menni.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
daveoff #11208 üzenetére
Ez után meg pláne. [link]
Persze ez "csak" egy laptop (ASUS ROG G751), igaz a jelenlegi csúcs VGA-val (GTX 980M), de a PC alapból duplázza majdnem a laptop alap eredményét.
Szóval nagy az ugrás. Hajnalban nem írtam már, de amikor kivettem a VGA-t a dobozból hát nem kicsit ledöbbentem. Ez valami óriási kártya.
Sajnos, amikor futtattam a 3dmark-ot, akkor terhelés alatt egyből elkezdett minimálisan ciripelni, aminek nem nagyon tudok örülni. Persze éjjel volt, azaz síri csend volt , a légyfingot meghallottam volna. Normál használatra nagy befolyása nincs,m mivel még a hátlap sincs feltéve (csak az előlap).
Mennyire jellemző ezekre az, hogy ciripelnek terhelés alatt? Plusz egy hülye kérdés
Hogy jobb rákötni a tápra. Úgy, hogy 1db vezeték jön ki a tápból és arról megy Y elágazással a 2db 8pin-es csatiba a kábel vagy külön-külön tápkábellel kellene? Nem gondolom, hogy az első megoldás nem jó, de már 2 éve kiestem az iparból.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
szallasi007 #11204 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
Hát nem aranyos?
-
ForRedGlory
félisten
Na gep osszerakva, majdnem elsore tokeletes lett. Csak a haz ventillatorai nem forognak, de az erdekel hajnali 1:30-kor a legkevesbe. Mar porog a windows aztan alvas elott egy gyors 3dmark a lelki bekem miatt
-
ForRedGlory
félisten
válasz
rambustibi #11183 üzenetére
2 generaciora vissza csak Asrock lapom volt es maximalisan elegedett vagyok vele. Sosem volt gond, tuningbarat, stb. Na de nem offolok. Betolom a pizzat es osszerakom
-
ForRedGlory
félisten
Karácsony
-
ForRedGlory
félisten
válasz
norb55 #11177 üzenetére
Meg azon agyaltam, ami neked is van (Anniversary Editon) de sok kulonbseget nem latok. A Matrix meg 20k-val olcsobb es van melle Tomb Raider kupon, amit mar eladtam 7.5k-ert
(Plusz a szine tul sarga nekem)
Epp megyek a motyoert es este teszem is ossze a gepet
Rohadt regen tettem mar ossze gepet nullarol. Remelem minden alaktresz jo lesz mert kulonben mindent vihetek vissza, mert semmibol nincs potalkatresz hogy cserelgessem.
-
ForRedGlory
félisten
Koszonom mindenki tanacsat, megfogadtam...es vettem egy ASUS GTX 980 TI MATRIX kartyat
Tesztek alapjan eleg bitang. Meglatjuk.
-
ForRedGlory
félisten
Duplaert bocs. Elirtam az elozo uzenetet, latom nem sikerult szerkesztenem
Na holnap veszem at a lenti gepemet, mar varom, hogy legozhassak
Hianyzik viszont meg a VGA. Itt mindenki MSI 980TI Gaminget ajanlgat. Van ettol jobb ajanlat 250-ig bezarolag? Halk legyen, jol hutson es tuningos legyen
ASROCK Z170 Extreme6
i7-6700K (NZXT Kraken X61vizhutessel)
CORSAIR 16GB Vengeance LPX DDR4
120 GB SSD + 3TB HDD
PHANTEKS Enthoo EVOLV ATX
ENERMAX REVOLUTION87+ 850W -
ForRedGlory
félisten
Na holnap veszem at a lenti gepemet, mar varom, hogy legozhassak
Hianyzik viszont meg a VGA. Itt minde ki MSI 980TI Gaminget ajanlgat. Van ettol jobb ajanlat 25p-ig bezarolag? Halk legyen, jol hutson es tuningos legyen
ASROCK Z170 Extreme6
i7-6700K (NZXT Kraken X61vizhutessel)
CORSAIR 16GB Vengeance LPX DDR4
120 GB SSD + 3TB HDD
PHANTEKS Enthoo EVOLV ATX
ENERMAX REVOLUTION87+ 850W -
ForRedGlory
félisten
válasz
#Morcosmedve #11040 üzenetére
Első hozzászólás
Egyébként ezt pont néztem, de értelmes tesztet nem láttam. 1 héten belül beszállok én is megint a PC "iparba" és elkezdtem nézegetni a kínálatot
-
ForRedGlory
félisten
válasz
bombibmw #5770 üzenetére
Azért az durva, hogy egymaga majdnem hozza az annak idején húzott ref GTX 780 SLI eredményemet. Jó lesz ez, nem véletlen akarok én is Zotac-ot.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
#Morcosmedve #5341 üzenetére
A tegnapi "kirohanasert" elnezest kerek. Velemenyem szerint bizonyos dolgokban mindkettonknek igaza volt, csak nem tudtuk jol kifejezni
En mondjuk rohadt faradt is voltam melle. Olyankor ugrok.
-
ForRedGlory
félisten
Oke, ha ugy kerdezem melyik eri meg legjobban, akkor erthetobb a kerdes? Mondjuk a gondot azota sem ertem, felteteleztem, hogy nem lesz ilyen nehez a kerdes
Viszont legalabb ertelmes valaszt adtal, amit koszonok.
A legjobb alatt nem azt ertem, hogy melyik a leggyorsabb, mert hiaba gyors, ha traktor a hangja, hanem az osszkepet. Pont ezert is toroltem ki az elozo kommentet, mert kolleganak pont nem esett le (es rohadtul nem erdekelt hogy mit bofog be utana). Rugozik itt a booston, mintha nem tudnam mi az. Nem tudja mire gondolok, de azert leoktat boostbol
Engem nem erdekel, ha kicsit hangosabb, de gyorsabb is es alacsonyabb a hofok, de az sem, ha halk, gyors es melegebb atlag 3 fokkal.
Viszont latom, hogy ez mindenki egyeni preferenciaja, kar volt a kerdesert. Megusztam volna egy okoskodast legalabbis.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
#Morcosmedve #5325 üzenetére
.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
#Morcosmedve #5321 üzenetére
Ertem, akkor innentol nem kulonosebben erdekel a szakmai velemenyed (sem). Koszi!
-
ForRedGlory
félisten
válasz
#Morcosmedve #5317 üzenetére
Akkor ezt alá is támaszthatnád tesztel
Például ilyennel: [link]
-
ForRedGlory
félisten
Vélemény erről: ZOTAC GTX980Ti 6GB AMP! Extreme?
Ahogy nézem ez a jelenleg kapható legjobb TI, vagy tévednék? Néztem pár tesztet, nagyjából mindent elpicsázott
-
ForRedGlory
félisten
Srácok. Meg vagyok zavarodva, melyik most a "legjobb" nem ref 980 TI? Most tervezek összetenni egy ütős kis gépet, de van pár verzió belőle. Felütöttem a techpowerup oldalát és nézegettem a teszteket.
Először MSI 980 TI Gaminget néztem, arról csak jó írnak. Aztán láttam itt Gigát (nem nagyon szeretem a windforce-ot). A Palit tűnik eddig legjobbnak, de ott a Zotac is, ami még drágább is egy tízessel, ráadásul mintha 3 slotot foglalna.
Valahogy el kellene dönteni, kérhetnék segítséget?
Ahpgy nézem mind kb ugyanazt tudja (az ilyen 1-23 fps különbségek nem izgatnak), így talán az lenne fontosabb, hogy halk legyen. Bár ha van olyan gyártó, amelyik a leggyorsabb és a leghalkabb címet is viszi, annyi baj legyen.
Nem ártana, ha nem lenne leragasztva egyik csavar sem a garancia miatt, mert lehet a jövőben jól levizezném.
Gondolkoztam a jó öreg 980 TI Kingpin verzión, de az nem éri meg, hiába megy mint a meszes. Mondjuk ez a 220-240 körüli "sima" nem ref 980 TI sem éppen az olcsóság fogalma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest