- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
ForRedGlory #15202 üzenetére
A Matrix meg eladó lesz?
szerk.: Látom, már jegelve is van
(#15195) RazoR8402: Hát a Tiéd? Kevés az OC? Vagy mi a baj vele?
-
cyberkind
félisten
válasz
ForRedGlory #14778 üzenetére
Nálam is több mint 1501 lehet a vége de nem sokkal, a Rainbow már 1515-nél küldte a figyiszt.
Én a Volta-ig kiakarok maradni a vga cseréből, ez a Pascal széria annyira nem tetszik.
-
Laraxior
titán
válasz
ForRedGlory #14639 üzenetére
Jaj ne mondj ilyet. Túl sokan vannak még azok akiknek problémájuk van/volt vele.
Köztük én is.
Még be se fejeztem a saját programjaim telepítését, már jött egy hibaüzi, és csak úgy indult el, hogy legyalult mindent.. Kezdhettem előlről belakni, telepítgetni... mondjuk utána már Win7-el folytattam.Különbség nem sok volt a két rendszer között, sem játéksebességben, se rendszergyorsaság között.
DX12 meg még nem kell. Még a BF1-hez sem. -
kasa85
őstag
válasz
ForRedGlory #14036 üzenetére
A megnyilvánulásommal nincs gond.
Ott a gond,hogy nem bőven írtál.
Amennyiben feltételes módban írtad volna,hogy ilyen verzió esetén akár lehet hiba nem lenne üldözési mániám.
Amúgy az elmúlt héten elég nagy volt a stressz.
Nem bántásból írtam csak fogalmazz úgy,hogy ne sértsen.
Ne lehessen félre érteni mint amint én tettem ezek szerint
Probléma nincs szent a béke énfelőlem!
Lehet a fizika volt a hibás.
Volt mikor az egyik patchnél ki is fagyott.
Rá kellett Nvidia alatt rakni kártyára a fizikát,vagy procira már nem tudom.
Akkor kevésbé fagyott ki.
Na off vége,mert megint engem rugnak segbe szent a béke váltsunk GTX980TI üzemódba -
kasa85
őstag
válasz
ForRedGlory #14034 üzenetére
Már bocs,de miből gondolod,hogy nem eredeti ?
Amúgy ennyi eszed van tudhatnád a játékba nem raktak védelmet.
Gog verziót kaptam.
Nvidia kuponnal kártya mellé.
Szóval erről ennyit!
A másik egy virágbolti.
A kiegészítők!
A személyeskedést,és a becsületsértés abba lehet hagyni,mert nem csak itt büntetik köszönöm
Lehet utálni csak fingja nincs valakinek kinek mije van,de már véleményt mond rühellem!
Köszönöm a megértésedet !
Lehet rendszer vagy más,de nálam néha lagolt.
Fizikát kellett volna kikapcsolni az okozott nagyobb problémákat.
Jah Windows 8.1 Home.
Most Windows 10 is eredeti -
kasa85
őstag
válasz
ForRedGlory #13931 üzenetére
Látszik a 2600K procim elvérzik.
A kártya +1000 hozott
Elnézést,hogy nem a másikba írtam -
core i7
addikt
válasz
ForRedGlory #13931 üzenetére
"csak"
sokan örülnének egy ilyen asusnak is
-
kasa85
őstag
válasz
ForRedGlory #13901 üzenetére
Akkor megpróbálok a kedvetekben járni
Amúgy nem ismersz személyesen ne vonatkoztass le következtetéseket.
Na most raktam újra fel a rendszert.
Csak is Demoval nézem meg a teszteket. -
core i7
addikt
válasz
ForRedGlory #13834 üzenetére
Nem ezért van az off gomb ,hogy az ilyet kioffoljuk és "áttekerhet rajta az illető vagy tévedek? Nem lehet mindég csak tömény szakmai hisz néha az offból jön az új altéma mármint az a dolog ami kapcsolódik a témához
most is az időjárásból kijukadtunk a 6 magos processzorokig amely már valamelyest kapcsolódik ,hogy mi az ami kihajtaná a lelket a 980Ti ből. Nade mind1 nem offolunk akkor többet (ennyit)
-
cyberkind
félisten
válasz
ForRedGlory #13543 üzenetére
Ja bocs, akkor nem is írok ide semmi olyat inkább süllyedjen el a topik a sok, végeláthatatlan tulajtól és infótól.
-
cyberkind
félisten
válasz
ForRedGlory #13541 üzenetére
Ott meg aztán nem mondom mennyit tudnak ehhez hozzászólni, úgyhogy nem, nem igazán, különben soha nem jövök rá de a fórum erre van.
Köszi TTomax.
-
válasz
ForRedGlory #12828 üzenetére
Nem most kell szabadulni a Ti kártyáktól,sem a TX-től.
Majd ha jön a 1080Ti.600K,értelmes ajánlatot meghallgat.
-
Modst3R
senior tag
válasz
ForRedGlory #12623 üzenetére
Senki nem fikázza. Szubjektíven írjuk le tapasztalatainkat. Ha ez fikázásnak tünik úgy nem mi hibáztunk. Tény h a gyártó vgai átlagosan gyengébben teljesítenek. Figyelembe véve az oc bizonytalansági tényezőjét is. Ezért tanácsos vásárlás elött és nem csak után fórumozni.
-
DJZoliboy
aktív tag
válasz
ForRedGlory #12197 üzenetére
Szia! Neked van ugye az at asus monitor, miért szerettél volna acert és mi fogot meg ebben az asusban? jobb lenne az asust venni szted?
fontos tudjam
Köszi!
Szerk: Bocsánat nem ide akartam, hanem privátba. elnézést az offért.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
ForRedGlory #12197 üzenetére
Acernek 5 ev garja van meg olcsobb is mar csak azert is azt!
-
Maotun
őstag
válasz
ForRedGlory #12141 üzenetére
én ezt vettem és brutál de az asus is tudja ezt kicsit többért.
[link]
980ti vígan viszi maxon AA nélkül : Battlefront 85-65 fps , FC primal 80-55 fps és a vga alapon döcög -
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #12158 üzenetére
G-Sync és 144Hz eredménye.
Nekem Dell U2713H volt (nem HM) szóval tudom mekkora brutális az ugrás. 165Hz-et is tud egyébként, de nem használom mert túlhajtásnak számít és amúgy se tud különbséget tenni az agyunk és szemünk a 144 és 165 között.
-
Modst3R
senior tag
válasz
ForRedGlory #12143 üzenetére
majd a hbm-es pascal ti talán jó lesz wqhd-ra bár már ebben sem vagyok már bizti
-
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #12139 üzenetére
Jo dontes, nekem is ilyen van. En is ugy voltam vele, ez jobban tetszik, meg az elodje is volt nalam.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
ForRedGlory #12143 üzenetére
A felbontas ugyan az lesz, egezseggel nezzed
-
Modst3R
senior tag
válasz
az oszt igen! milyen vgak vannak mellé?
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Kinek mi, inkabb ezt vennem, de az en vagyok!
-
norb55
őstag
válasz
ForRedGlory #12069 üzenetére
Drágábban nincs már?
-
DigitXT
félisten
válasz
ForRedGlory #12069 üzenetére
Rohanok.
-
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #12043 üzenetére
Nekem a béta csinálta. Random kilépkedett, volt hogy 3 óráig ment hiba nélkül, volt hogy 10 perc után kilépett, szintén üzenet nélkül. CPU-t visszatettem alapra csinálta, VGA egyébként is alapon járt és csinálta. Memória XMP szerint ment, szóval nem tuning és szerintem nem is driver.
Csak szokásos PC-s hülyeség. Valakinél nincs hiba, valakinél meg csinálja. Fórumokon írták mások is, hogy csinálja. Nem írnám a Ubisoftra, mert más játéknál is volt ilyen, a BF4 mikor megjelent ott is sok embernél kilépkedett, valakinél meg jó volt... -
Montesantos
senior tag
válasz
Nekem az van fent, nem vettem észre semmit. (division is ment vele az este 3 órát)
-
daveoff
veterán
válasz
Driver leállt üzenet lesz az. Nálam hibátlan az említett driver division alatt. Ha tuning van, először is vedd le, aztán megpróbálhatsz egy tiszta telepítést. DDU-val lepucolod, és újra rakod a drivert.
-
Maotun
őstag
válasz
ForRedGlory #11831 üzenetére
Nálam dell s 2716DG-t váltott g sync 144mhz rendben volt játékra vállalható másra nem de ez az új predátor nagyon ott van 165mhz ips szinek rendben .....váááááóóóóóóóóóó
ha nagyobb kell olyan is van de ide sli kell már szerintem
[link]
Monitort csak náluk érdemes venni! -
daveoff
veterán
válasz
ForRedGlory #11539 üzenetére
1db 980Ti-vel? Még FHD is necces a fix 60fps....
-
TTomax
félisten
válasz
ForRedGlory #11517 üzenetére
Kinn a tesztasztalon esetleg,mint minden 300W+ bekajáló kártyák esetén itt sem él meg igazán a ref,aio,vizen kívül más.
-
rambustibi
őstag
válasz
ForRedGlory #11382 üzenetére
Sokan elfelejtik, hogy Asusnak van magyarországi supportja, míg a többi gyártónak nincs. Amikor probléma volt a 970 memóriájával, egyedül csak az Asus vette vissza Mo-n a 970-t teljes vételi áron!!
A magyarországi supporttól tudtam meg, hogy amit itthon lehet kapni Asus szerver komponenst, az mind szürkeimport!!! Azaz a magyarországi Asus nem forgalmaz ilyen terméket ergo garancia nokedli ezekre a cumókra.Számomra az ilyen "apró" dolgok is az Asus vétele mellett szólnak, legyen az alaplap, videókártya stb..
-
Milka 78
nagyúr
válasz
ForRedGlory #11385 üzenetére
Mondjuk nekem a 212 ropis G1 1500-on megy gyári biossal 24/7-ben és még menne többet is.Mivel tud többet a Matrix 250-ért?
-
brumi1024
veterán
válasz
"Azért az, hogy 1440p-ben több mint 20%-al jobb a sima Ti-nél, 1080p-ben meg kb 20%-al jobb, miközben halkabb és kevesebb hőt termel, nem olyan rossz. Plusz 10%-ot húzható is. Battlafield 3 1440P-ben így 138 fps, szemben a sima Ti 104 fps-ével."
Erre a teljesítményszintre 3 kattintással szinte bármelyik Ti felhozható. A refnyákosak is.
(#11391) Milka 78: És a topik legjobban húzható Ti-jai valahogy nem az über OC modellek voltak.
-
Montesantos
senior tag
válasz
a ref 1075 mhz a custom -ok 1300 + körül boostolnak alapon ráadásul szinte mindegyik egyedi megy 1400-1500 között persze hogy több fps jön ki.....(a ref is megy 1400 felett hang-melegedés más kérdés)
felesleges a mátrix annyi felárral.... -
Modst3R
senior tag
válasz
Csak annyiért kapsz rendes kártyát is amennyibe a matrix kerül
-
Sebestyen01
őstag
válasz
ForRedGlory #11336 üzenetére
Amugy te vetted eszre vagy ok szoltak (sanszos az elso) ha nem szolsz meg elsunnyognak negyed millioval
Mondjak magukban ez egy rendes ember mennyi borravalot adott -
Sebestyen01
őstag
válasz
ForRedGlory #11333 üzenetére
Az a baj hogy az eredetileg kiadott osszeget mar sosem fogod latni, mert hiaba bontatlan az aproban akkor sem adnak meg annyit erte szerintem! Amugy ha egyszerre vontak le az osszeget meg ha tevedesbol is miert nem csaptak oda a pakkhoz meg egy vga-t? Vagy miert nem megy a visszafizetes? A banki tranzakcio az iponnal nem ketoldalu, csak nekik lehet utalni, ok nem tudnak?
-
Sebestyen01
őstag
válasz
ForRedGlory #11333 üzenetére
Magyarul sli lesz? Vagy konkretan ilyen kreten a rendszer, es van mibol vonogatni
Amugy meg ennyi borravalot nem szokas adni
-
Joshi
titán
válasz
ForRedGlory #11268 üzenetére
(#11269) Joshi: Az még nem most lesz, hogy én a biosban "haladó szinten" buheráljak, mert nem értek hozzá. Ez csak az Asrock hülyéknek való tuninprogramja általi történet, amibe azért minimálisan belenyúltam, de csak az órajelen és a feszültségen állítottam.
Az tisztán látszik, hogy a gpu többet is tudna, de mivel power limitbe ütközik ezért mindenképpen kellene egy módosított bios. Itt a fórumon a legtöbb embernek ffodi fórumtárs készített biost, de már nincs pofám ajánlani mert ez neki munka. Ha nem áll szándékodban 3DMark pontszámokat megdönteni, csak játszani és élvezni a jó kis kártyádat, akkor bőven jó úgy ahogy van. -
Joshi
titán
válasz
ForRedGlory #11268 üzenetére
Ez teljesen korrekt eredmény, nagyjából nekem is ennyi lett hasonló gpu órajelen (gpu scores). A gond nálad a TDP limit, mindenképpen ki kellene tolni bios szinten feltéve ha a pontszám vadászat a cél.
-
Joshi
titán
válasz
ForRedGlory #11263 üzenetére
Megnéztem és nálam is max 50%-ig ment ami szerintem nem hiba, mert mivel combined ezért fifti-fifti.
A cpu tesztnél viszont súrolta a 100%-ot.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
ForRedGlory #11263 üzenetére
Azert az durva, hogy a Matrixon nem elég a TDP...
-
Joshi
titán
válasz
ForRedGlory #11262 üzenetére
Told ki a P & T limiteket mert nem jó.
(#11263) nem tudom, meg nézzem?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #11262 üzenetére
A "Combined" tesztnél nem kellene 44-48%-nál jobban terhelődnie a procinak? :S
(#11264) Joshi: Már kitoltam azóta a limitet, így 17500 környéke eddig. Ha megnéznéd azt a combined részt, megköszönném.
-
Joshi
titán
válasz
ForRedGlory #11247 üzenetére
Kizártnak tartom, az kb olyan teljesítmény mint egy 4790k 4,5GHz körül.
ui.: a Power Limitet és a Temp Limitet húzd fel maxra az Afterben.
-
norb55
őstag
válasz
ForRedGlory #11257 üzenetére
Igen.
Köszi szépen !
-
Modst3R
senior tag
válasz
ForRedGlory #11252 üzenetére
Hát ja cpu oc.
Am tdp meg hőfok limitet ki tolhatod maxra nyugodtan
-
norb55
őstag
válasz
Még mindig nem kaptam választ, hogy mennyi a gyári max VDDC érték.
Enyém 1,210V
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Irtam is, hogy elobb 4,5 re legalabb tedd fel a procid, utana VGA OC-zz.
-
hszilard666
veterán
válasz
Nekem a legeslegjobb ez: [link]
Pedig már járt nálam Alienware és razer is de ez a legkényelmesebb és legszebb
(imo)
-
norb55
őstag
válasz
Igen létezik. De nem tesztelgetni kell hanem játszani vele.
Egy alap procit és egy húzott VGA-t sose mérünk. Vagy alapórajelen tesztelsz mindent, vagy tuningolod a procit is és a VGA-t is egyszerre.
Vagy VGA limited van, kevés a feszültsége .
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Konnyen kiderul ha huzol egy keveset a procin!
-
Modst3R
senior tag
válasz
gpu z + oc profilról dobj képeket!
-
hdekakas
senior tag
válasz
ForRedGlory #11219 üzenetére
Ezért kell venni kompakt hűtős vga-t, az kivezeti a hőt, nem tele nyomja a házat.
-
brumi1024
veterán
válasz
A gyári ventivezérlő nálam első bekapcsoláskor elfüstölt, az nálam sem működött.
-
szallasi007
őstag
válasz
ForRedGlory #11216 üzenetére
Pattent, RoG felirat világít vagy tök mindegy mert az oldal laptól úgysem látod?
-
norb55
őstag
válasz
Tudni illik a hideg levegő lefele áramlik, a meleg levegő felfele. Nos te a ventikkel ellenkezőjét akarod rákényszeríteni ami fizikai képtelenség. Ami felül van ventilátor, annak kifele kell szívnia a meleg levegőt, szintén igaz a hátsó ventire. Amik elől illetve oldalt vannak azoknak befele, ami alul annak is befele. Ez a normális kőrforgás. Csinálsz egy örvényt a házba, a meleg levegő nem tud kimenni mert a ventilátorok tolják, a VGA fűt, neki friss levegőre lenne szüksége, de nem tud cserélődni mert a fenti ventilátorok visszatolják a meleg levegőt.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Csak fúj befele 4 darab venti es a VGA melege, es egy darab van arra, hogy kivigye, szerintem kevés lesz, de max megforditva is megnezed, nem nagy melo kihuzni a talcat.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Nekem a hutohoz adott enermax ventik 3 tartományban allithatok 2500 a full fordulat úgy brutális hangja van, bekapcsolaskor mivel én is minden ventit a lapra kötöttem ilyen 20 seces portalanito funkciót kapcsoltam be a BIOS bán minden venni fullon megy, na akkor jó kis hangzavar van!
Nálam egyedül a vga sli csatlakozót védő kis kupakok rontják a maguk sargasagukkal az összhangot de ennyi belefer -
Sebestyen01
őstag
válasz
ForRedGlory #11216 üzenetére
-
norb55
őstag
válasz
ForRedGlory #11209 üzenetére
Nagyon szép VGA .
Akkor látod, a Matrix 1404MHz a Gold 1481 MHz a boost. GPU tweak még rá tud tolni 2% OC-t 1520 MHz a vége a Gold kártyámnak . De szerintem mindegy már hogy 1480 vagy 1520 MHz. Én nem használok semmilyen tuning programot. A másik hogy a ventilátorok 2D-be teljesen álló helyzetbe vannak az ASUS kártyáin .
A ciripelést nálam is csinálja 300 FPS felett. Biztos vagyok benne hogy játékoknál nem fogja csinálni, mert jó ha 100 FPS-t visznek ezek a VGA-k .
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
ForRedGlory #11211 üzenetére
Akkor jo az egy kabellel. Szerintem ne rizikozd be, 75% ASIC nem rossz. Ciceregessel semmi ertelme kinlodni, van es kesz.
"Kell menni" biztosan nehezedre esik
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
ForRedGlory #11209 üzenetére
Elvileg egy ágon van, így mehet Y-al,mde jó lenne tudni, hogy milyen táp.
3Dmark11 jo, de a GPU-Z-ben minden erteket ki kéne maxolni!
Ha kipihented magad, tuningold meg 4,5-4,6-ra a Procit es merd le ugy is a kartyat, aztan mehet a tuning a kartyara
-
daveoff
veterán
válasz
ForRedGlory #11205 üzenetére
Teljesen reális az eredmény, minden rendben van vele.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
ForRedGlory #11203 üzenetére
Nagyon impressziv kártya!
-
szallasi007
őstag
válasz
ForRedGlory #11203 üzenetére
Te se vagy százas ha most nekiálltál még fényképezni is
Egyébként pattent
-
norb55
őstag
válasz
ForRedGlory #11178 üzenetére
Igazából a hűtésük megegyezik . A 980 Ti Matrix és a Gold között 50 MHz gyári órajel különbség van. Asszem azért kérnek annyival többet mert a gold limitált VGA és a világ leggyorsabb gyárilag túlhajtott 980 ti gpu-ja. Ha esetleg tudtok olyat ami gyárilag 1481 MHz-re boostol, szóljatok.
Sebestyen01 Szerintem 1430 MHz körülire boostol a 980 Ti Matrix .
-
Sebestyen01
őstag
válasz
ForRedGlory #11192 üzenetére
Kivancsi vagyok alapon meddig boostol fel az aranybogarhoz kepest a matrix (a norb fele 20th kiadasra gondolok itt az 1480ig megy fel)
-
daveoff
veterán
válasz
ForRedGlory #11180 üzenetére
Grat! Szép konfig, üdv a klubban!
scomcomputer: neked is grat így utólag, megjött a kártya?
rambustibi: Te már csak tudod, nem igaz?
-
Amilo02
aktív tag
válasz
Az anyagok tényleg "jófélék", de a mikicsomi már egy kicsit késői......
-
ScomComputer
veterán
válasz
(#11183) rambustibi:
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Mehet a lego
-
Sebestyen01
őstag
válasz
ForRedGlory #11178 üzenetére
Varunk szeretettel! Matrixa nem sok mindenkinek van, kivancsi vagyok hogy milyen is!
-
norb55
őstag
válasz
ForRedGlory #11167 üzenetére
Épp mondani akartam hogy sokan leragadnak az ASUS Strix megoldásánál, közbe ott van a Matrix, ami alig kerül többe, de szerintem nagyon jó VGA .
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
ForRedGlory #11163 üzenetére
A lényeg, hogy jókívankodsz!
-
Sebestyen01
őstag
válasz
A sima xtreme is tuti.
-
Modst3R
senior tag
válasz
Vegyél classit, az is jó áron van most, és ffodi bios is van hozzá
-
Sebestyen01
őstag
válasz
ForRedGlory #11155 üzenetére
Zotac extreme giga waterforce vagy sima extreme illetve van most iponbol classified is ez szerintem mind jobb vagy is én inkább ezeket vennem!
-
Montesantos
senior tag
válasz
ForRedGlory #11154 üzenetére
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
ForRedGlory #11048 üzenetére
A jó öreg "Cryer"
-
bombibmw
veterán
válasz
ForRedGlory #5708 üzenetére
Majdnem ugyanaz.
Az Extreme többet is eszik, tehát rosszabb nem lehet, legalábbis remélem.
Ebben a videóban szerettem bele. -
#Morcosmedve
veterán
válasz
ForRedGlory #5435 üzenetére
Koszonom, hogy irtal, korrekt es erényes!
Semmi gond, igy lattam en is, nem akartalak mar farasztani tovabb, azert nem is irtam nagyonPlusz en is hulla voltam, illetve, mint kesobb irtam, nem mindig van erom mindent leirni reszletesen, rengeteg forumot kovetek/kommentelek, privatok, stb., ami szinten nem konnyiti meg a turelmességem...kicsit nyersre sikeredett
VGA bontás: én nem nagyon örülök neki, egyaltalan nem korrekt, en is szeretnek 10-15-ot vegigprobalni
-
brumi1024
veterán
válasz
ForRedGlory #5340 üzenetére
Ezek alapján viszont G1 vagy Palit. Nehezen látom indokoltnak a 35k felárat.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
ForRedGlory #5340 üzenetére
Pont leesett, de nem irtad meg. De orulok, hogy mas ugyanazt leirja akkor mar minden oke!
-
brumi1024
veterán
válasz
ForRedGlory #5315 üzenetére
Mire kell, miben kellene a legjobbnak lennie?
-
ffodi
veterán
válasz
A kérdés milyen szempontból a legjobb?
Ez a példány alap esetben jó magasra boostol, így out of the box szinte mindegyik Ti-t elveri. A tuning továbbra is lutri, de szerintem szinte mindegyik Ti megy 1500/2000 MHz-en (szerencsés esetben alapfeszen, kevésbé szerencsés esetben feszemeléssel), így ez máris nem sokat számít.
Amit szerintem érdemes figyelembe venni, az a méret, hőfokok és zajszint (nameg az ar), én legalábbis ezek alapján választanék és nem amiatt mert 1400 MHz fölé boostol gyárilag.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
ForRedGlory #5323 üzenetére
Gyarilag a boost minimum, amit a gyar garantal x Mhz, de nem annyit megy egyik VGA se. Erre ott az orajel igen es az mi? most akkor mennyin ment? akkora szaki vagy mond mar meg. Ott az OC orajel is: 1495 vagy 1550 nagyon nem mindegy, ilyen szempontbol ez a teszt nem egzakt.
Ez arra jo, hogy open benchen lathatod a hofokot, arrol kb. be lehet loni a hofokot meg a hangot beepitettre. Ha erveket akartal volna mondani, azt mondod, hogy a legjobb, mert: gyarilag magas a garantalt boost, vagy jok a hofokok, olcso, sok a gari, halk. Most ebbol az jon le, hogy baromi hangos es atlagosak a hofokai, szerinyem ezzel nem lesz a legjobb. Garancia (itthon) 2 ev, ezzel se tunik ki. Tehat nem tudom most mit szeretnetek ezzel a vitaval elerni?
Vagy tudod, hogy milyen TDP vel rendelkezik a BIOS, nem pedig a sirast olvashatnank?! Es akkor talan el lehetne valamit donteni a tuningrol.
Akkora szaki vagy, hogy ennyit nem tudtal leirni, csak trollkodni, had ne talaljam ki, hogy miert ez a legjobb vga (Neked).
Crytek: en sose bantottalak, hogy miert nem tapasztalod meg a dolgokat vegre es teszed le a voksot valami konfig mellett, mert igy eleg habi a velemenyed barmirol, szvl jo lenne kicsit atgondolni a stilust.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
ForRedGlory #5320 üzenetére
Tudod mennyin ment a VGA? Nem, innentol kezdve mi a szempont hogy a legjobb?
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Tevedsz.
-
Ombi5
őstag
válasz
ForRedGlory #5292 üzenetére
Igy van,csak cegek vasarolhatnak...
-
Modst3R
senior tag
válasz
ForRedGlory #5292 üzenetére
irj püt megoldjuk
-
Montesantos
senior tag
válasz
ForRedGlory #5283 üzenetére
Nekem tőlük van a vga:
pozitív: 3 nap alatt megjött a kártya, a hibás gari levelet 1 hét alatt kijavították, telefont felvették
negatívum: email-ra nem válaszoltak -
Modst3R
senior tag
válasz
ForRedGlory #5277 üzenetére
Alap, ezért vagyunk itt
Lauda: Persze, aztán a sok tapaszttalatból mindenki el tudja majd dönteni érdemes-e számára ott vásárolni!
Ha valakinek nem sikerülne, mert céges logint kér az szóljon meg tom oldani
-
Modst3R
senior tag
válasz
ForRedGlory #5273 üzenetére
garancia intézés telephelyen azt írja, ami hozzám nagyon közel van! Így valszeg a napokban el sétálok oda illetve írtam is nekik, ha lesz fejleményem megosztom veletek!
-
Joshi
titán
válasz
ForRedGlory #5181 üzenetére
Olvass vissza három oldalnyi hsz-t és megkapod a választ.
Itt egy kis segítség, de azért olvass vissza mert érdemes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest