- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
castiels #32837 üzenetére
Melyikre gondolsz típus szerint?
Mert 269mm-nél rövidebbet én nem találtam...
Viszont a Gigabyte GV-N970IXOC-4GD elég rövid, Erről van valakinek tapasztalata? -
rocket
nagyúr
válasz
castiels #32790 üzenetére
Attol fugg mekkora az arkulonbseg es akarsz-e tuningolni, Ipon-ban 646ft-al olcsobb az LE, mint a sima, igy nem eri meg.
Valoszinuleg gyengebb GPU-kat raktak ezekre a kartyakra, igy a tuningot kevesbe fogja birni, mint a sima.
Nyak/hutes ugyannak tunik, memoria orajelei szinten. -
rocket
nagyúr
válasz
castiels #32788 üzenetére
LE:
1076MHz Core (Boost Clock:1216MHz) (OC Mode)
1064MHz Core (Boost Clock:1203MHz) (Gaming Mode)
1051MHz Core (Boost Clock:1178MHz) (Silent Mode)Sima:
1140MHz Core (Boost Clock:1279MHz) (OC Mode)
1114MHz Core (Boost Clock:1253MHz) (Gaming Mode)
1051MHz Core (Boost Clock:1178MHz) (Silent Mode)Tuningot mennyire birjak az LE verziok arrol nincs meg info.
-
shteer
titán
válasz
castiels #32594 üzenetére
Akár duplázást is ígérnek teljesítmény /fogyasztas mutatóban. De van nVidia találgatós topik, folytassuk ott.
-
-
davidsone
addikt
válasz
castiels #32521 üzenetére
jó cucc. Talán annyi h alapon 1500RPM körül járnak a ventik de engem nem zavar pedig kényes vagyok erre, szóval nem mondanám hangosnak. Terhelés alatt sem mondható hangosnak és jó a hűtése 65-70fok mATX-ben! Szóval én csak ajánlani tudom a G1-en valamivel jobb hűtés van több heatpipe van rajta és magasabb a boost-ja az árával együtt
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
castiels #31125 üzenetére
Gigabyte. Mindenképpen
Erdei88: Én itt is (black) és a 290 szériában is bizalmat szavaztam az Asusnak, de mindkét szériában csúnyán leszerepeltek nálam. Se minőségben, se hűtésben nincsenek már a konkurencia felett, sőt. A directCu2 szerintem konkrétan egy f@stalicska
-
rup1u5
nagyúr
-
-
Zool1981
tag
válasz
castiels #21025 üzenetére
Ipon.Szombaton volt ennyiért...Le is csaptam rá.Amúgy Iponnal kinek mi a tapasztalata?Korrektek?Más cégnél például volt olyan esetem,hogy meghirdettek jó áron egy videókártyát,megrendeltem,de mikor mentem érte,más típust akartak adni(ugyanaz a márka,csak ref.hűtős),így hagytam az egészet a fenébe.Remélem,iponéknál nem lesz ilyen...
-
-
válasz
castiels #20993 üzenetére
Nem rosszabb.
Giga cuccoknál a fesz kérdés sosem tisztázott,éppen ezért "mehet jobban".
3 venti jobb,mint 2,szal vmivel hűvösebb,és Gigánál folyamatosan pörögnek a ventik,ami nem baj.
user válogatja mit szeret jobban. Ha nem pörög feleslegesen és csak nagyobb terhelésnél kapcsolnak be a ventik,vagy folyamatosan pörög és alacsonyabb hőfokon tartja a gpu-t,ami alapvetően a többinél sem magas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest