- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #38588 üzenetére
Az fugg az Asic-tol is.
-
F e Z o
veterán
válasz
SoulReaver #38532 üzenetére
Kapcsold ki a képernyőkímélőt vagy állítsd be 20 percre.
-
morfondőr
addikt
válasz
SoulReaver #38378 üzenetére
Ezért kérdeztem, mert feleslegesen nem kockáztatnám meg azt, hogy rossz bios-t rakok fel, mert a giga oldalán 4 féle van. Ha valakinek van pozitív tapasztalata, akkor komolyabban utána nézek a dolognak.
-
SoulReaver
veterán
válasz
SoulReaver #38377 üzenetére
Bocs, közben utána néztem, nekem még az F42 van fent, de az F3 az újabb. Valaki aki felrakta, megosztaná a tapasztalatait?
Előre is köszi és bocsi a dupláért.
-
Bib
őstag
válasz
SoulReaver #36458 üzenetére
Hát az enyémet 2014. novemberben vettem, egy párszor már kipróbáltam ám már
Az enyémnél 1000 felett hallani valamit, ha jól emlékszem akkoriban a farcry 4 töltőképnél volt némi hang, azóta sem tapasztaltam sehol -
shteer
titán
válasz
SoulReaver #36428 üzenetére
felőlem hegyekben állhat az EVGA is, attól még a ventik minősége a korai-korábbi Giga vga-kon gyenge é s rövid élettartamú - jellemzően a füstös átlátszó lapátosokon. ahogy néztem ez kb az xtreme verziókon lehet már másképp
-
cyberkind
félisten
válasz
SoulReaver #36425 üzenetére
Ettől függetlenül Gigabyte és nem meglepő a téma.
-
válasz
SoulReaver #36425 üzenetére
Feltételezve hogy ugyanaz a minőség... azért nem minden venti teremtett egyenlőnek.
-
SoulReaver
veterán
válasz
SoulReaver #36417 üzenetére
Vissza raktam egy régebbi drivert és msi be 1000/1000 ig volt húzva a mentett profilom, ezért volt a kép hiba meg a zavar... Érthetetlen. Felrakódott valami vulkan scan progi, lehet az okozta a galibát.
-
qantum
senior tag
válasz
SoulReaver #35114 üzenetére
Köszönöm!
Racecamnak is! -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
SoulReaver #35117 üzenetére
5-10 mhz lépésben haladj, és 3dmark fire strike, vagy Valley Benchmark -al tesztelj.
pont egyik sem jó stabilitás tesztre. Arra leginkább a Heaven jó. De még az se az igazi, nemrég láttam hogy az eddig stabilnak tűnt értékeim mellett hibázott az új TR, pedig Heavenben továbbra is semmi. De ahol a Heaven-nél hibázik, ott simán elmegy a Valley meg a Firestrike is. Sőt utóbbi szerintem semmire nem való, csak e-pénisz pont növelésre...
-
zalman90
őstag
válasz
SoulReaver #35125 üzenetére
sehol
csak ilyen hülye hozzászólásokat kapok néha ismerősöktől "könnyű ám elfüstölni" "áh majd meglátod mikor tönkre megy" stb
-
F e Z o
veterán
válasz
SoulReaver #35117 üzenetére
Alacsonyabb ASIC értékkel jobban mennek víz, szárazjég és nitró alatt a GPU-k.
Tuning is mehet, szerintem minden csak hűtés kérdése. Ráadásul a mai nv GPU-kat alig lehet "túlfeszeleni".
-
Racecam
nagyúr
válasz
SoulReaver #35114 üzenetére
Milyen 75%?
Akár 62%-os ASIC-al is lehet tuningolni, legfeljebb nem 1500MHz-re, hanem kicsit alább. És az is jó eredmény. Pénzbe nem kerül, akkor meg miért ne?
Volt egy kérdés az élettartamról is. Nyilván ez nem mérhető és nem is tudok róla, hogy bárki megpróbálná, ehhez olyan környezetet kellene teremteni ami majdnem, hogy lehetetlen, de nyilván nem is éri meg. Én úgy gondolom, ha van is valami befolyással az élettartamra a tuning, az egyrészt elenyésző, másrészt olyan időtávlatokban jelentkezhet, amikor is a kártya jó eséllyel már valahol egy fiókban pihen, vagy erőszakos halált halt... -
Erdei88
veterán
válasz
SoulReaver #35052 üzenetére
Szerintem nem tudja mi a lényege. De végülis, kapcsolja
-
blu79
addikt
válasz
SoulReaver #34941 üzenetére
Nekem sem jelenik meg semmi, igaz az Experience kimarad az életemből
Más: Asus is jó vétel és nagyon jó hűtés van rajta de ott pasztacserével kellene mindenképp kezdeni, és kapásból ugrana a gari, ezért nem nagyon ajánlott az Asus.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
SoulReaver #34912 üzenetére
Igen, még eddig nem láttam GPU-Z maxos ablakot, egy FS vagy Valley utan
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
SoulReaver #34906 üzenetére
Nem tudtam, hogy meg tudom nézni a linket. Úgy látszik elég volt picit visszavenned a GPU-t.
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
SoulReaver #34901 üzenetére
Mit kell nézni rajta? Nem látom, hogy a kártyád, hogy ment, a procid meg fel lett húzva 5 GHz-re. Ettől még ugyan úgy, igaznak érzem az előző állításomat, hogy nem volt teljesen stabil a kártyád
Lenne valami jó vízhűtésem meghúznám a procim aztán lenne nemulass
Amúgy van köztünk 3500 Physx score különbség, ennek függvényében még mindig keveslem a pontszámod
( bár nem tudom őszintén, hogy valójában mennyit számít bele)
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
SoulReaver #34859 üzenetére
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
SoulReaver #34811 üzenetére
Így se full stabil, mert én ennél alacsonyabb órajelen is több GS-t kapok.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
SoulReaver #34811 üzenetére
először a GPU-t kell kitesztelni alap memória órajelen, aztán ha megvan, akkor húzhatod hozzá a memóriát is. Így a legkönnyebb megtalálni a maxot sztem
-
kisbancsa
senior tag
válasz
SoulReaver #34801 üzenetére
Perpill még nem akarok ti-t venni mert az sokba lenne. Vagy 980 vagy 390,ezen agyalok most. (természetesen hosszabb távra gondolkodnek, de ha 1 éven belül cserélni kell akkor 980ti lesz.)
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
SoulReaver #34805 üzenetére
Memóriának szerintem itt nincs sok köze a GPU órajelhez, addig húzhatod a míg nem szemetel, de 2000-nél én is meg szoktam állni, nem hinném hogy annál több túl sokat hozna.
70-75 fok korrekt, annyi volt nálam is a G1, egy kicsit hűvösebb most az MSI.
-
Racecam
nagyúr
válasz
Ha eladod egyszer, visszateszed a az eredeti BIOS-t.
De ez csak ötlet volt a topicgazda részéről.
(Magának.)
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Bios modot magamnak értettem, neked teljesen felesleges. Csak engem zavar, hogy nincs meg az 1500+
Majd lehet kontaktolok ffodi fórumtárssal ez ügyben.
Amúgy meg lemented a gyári bios-t, és mielőtt eladod visszarakod rá a gyárit
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
SoulReaver #34803 üzenetére
1530 az teljesen korrekt, szerintem. Én nem tudok 1500 közelébe se jutni mert még max 78mv-al is szemetel Heavenben. De az látszik, hogy az én kártyám kevesebb feszt kap, mert kevésbé boostol fel, így nekem pl 1475mhz-hez +170mhz GPU órajelet kell rátennem, míg neked 1530-houz csak +125-öt.
Nem tudom érdemes-e bios mod-al próbálkozni?
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
SoulReaver #34748 üzenetére
95-öt is simán el lehet kérni érte. Én is annyiért adtam el. A mostani 3 hónapos, szerintem lazán érne egy 100-ast is tekintve, hogy 79%-es ASIC-ja van. Majd elfogynak előbb utóbb az olcsó kártyák, meg a megszorult emberek. Aki meg újat akar úgy is azt fogja megvenni
-
rup1u5
nagyúr
válasz
SoulReaver #34536 üzenetére
Nem hiszem. Meg kéne mérni. Húzva a 6 mag, stress test alatt, everest szerint 200-220W-ot eszik. Nem tudom ez mennyire valós. Játékok alatt szerintem 350 körül ehet a teljes konfig. Az 525-ös tápnak minden esetre meg sem kottyan.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
SoulReaver #34524 üzenetére
Szuper!
Ebből kiindulva sac/kb nálam 400-450 között lehet a max. -
blu79
addikt
válasz
SoulReaver #34443 üzenetére
Szerintem se cserélj, nem ér annyit, idén elvileg jön a Pascal és ha váltani akarsz akkor inkább arra
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
SoulReaver #34443 üzenetére
Èn azt mondom gyûjts inkább tovább a 980Ti-re a kàrtyacserèken mindig csak buksz ès buksz. Addig meg a 980Ti ára mèg csökkenhet is. A 970-ed ezzel a tuningal 980ref sebessèget tud, a 980-al csak tuningolva lennèl beljebb ès azzal se sokkal. A tuning meg ugye lutri.
-
Grafirka
őstag
válasz
SoulReaver #34441 üzenetére
Csak sajat velemenyem, ha nem vagy elegedetlen a GTX970 homersekletevel, zajszintjevel ( esetleg tuningjaval) akkor nem hinnem hogy meger +50ezret az a 15%.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
SoulReaver #34441 üzenetére
Szerintem nem éri meg, főleg ha jól megy tuningban. A következő érdemi előrelépés a 980Ti lenne részedről.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
SoulReaver #26645 üzenetére
Jól lement nála. Amikor pár hete néztem 106K volt. Ennyiért már megéri flexelni kicsit
Voltunk így többen itt... én is majdnem vágtam, de szerencsére pont befért a G1. Igazából vasfűrésszel is szépen ki lehet szedni, ha máshogy nem szerelhető. Ha nem nézegeted, vagy nem modderversenyre van nevezve, akkor semmi akadálya
-
makkai
aktív tag
válasz
SoulReaver #26641 üzenetére
Köszönöm az értékelést.
Ezért is hajlok a 970 felé.
Nem akarok Én tuningolgatni, elég 1 alap is, csak azért ne legyen porszívó és ne legyen hosszabb 27 cm-nél.
És jó ha 3 év gari van rá. Ezért néztem a PALIT-ot, mert olcsó (100k), 3 év gari, csak a hangja nem ismeretes.Utoljára ref. hűtős karim 1 MSI 9800GTX volt, az nem volt hangos. Most az aláírásomban szereplő karik vannak, azok sem hangosak, igaz egyik sem ref. hűtő.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
SoulReaver #26613 üzenetére
Nem,csak minek menjen ha nincs terhelve?!
Amúgy sztem a kártya BIOS-val kell valamit csinálni hogy be lehessen állítani 0/-ra a ventiket. [link] -
válasz
SoulReaver #26601 üzenetére
De hallod, miért nem löksz egy Experience-t? Beállítod a ShadowPlay-t és azt veszel amennyit akarsz és úgy ahogy akarsz. Nem tudom hogy oldották meg, de az hogy egy gombnyomásra leteríti az SSD/HDD-re az elmúlt 20percet az már valami, aztán a következő 20percet szintén, ha folytatod a játékot és lenyomod a gombot. Ja, és veszi a Fraps FPS számlálóját is, ez tuti.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
SoulReaver #26608 üzenetére
Csak 34%-ra engedi vissza rakni,kisebbre nem lehet.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
SoulReaver #26599 üzenetére
Ha fent van a program, beállítások->video
Ott megtalálsz minden ezzel kapcsolatos beállítást.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Kizárólag állítva tartott telefonnal!
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
válasz
Talán még van a DxTory nevű kis progi ami szintén gyenge FPS vesztéssel tud felvenni.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
SoulReaver #26599 üzenetére
Na igen, sajnos külön nem elérhető, pedig jó volna.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
SoulReaver #26589 üzenetére
Afterburner kell Neked.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
SoulReaver #26591 üzenetére
Hát... 970 tulajként én tuti vérvörösre szégyellném magam a helyedben.
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
SoulReaver #26591 üzenetére
Az Nvidia driverén belül Shadow Play.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
SoulReaver #26589 üzenetére
GTX970-nel miért Frapset használsz?
-
kovsol
titán
válasz
SoulReaver #26531 üzenetére
Ezen bizony Hynix van. Így használom már hónapok óta: [link]
demmer123 & pkornel látszik, hogy pár grafikonból nem lehet leszűrni a valós erőviszonyokat. Főleg, hogy a tesztek 99%-ban ref órajeles 970/980 szerepel.
-
kovsol
titán
válasz
SoulReaver #26508 üzenetére
Akkor azért bírja olyan jól. Enyémre nem az került. 1915 fölött már elkezd hibázni.
(#26512) Lauda amit a gyártó megad az a boost1 órajel, az garantált. A boost2 lehet változó kártyánként.
-
kovsol
titán
válasz
SoulReaver #26505 üzenetére
Tiéden Samsung vagy Hynix memória van amúgy? Mert az a 2015Mhz egész szép eredmény szerintem.
-
Speed®
titán
válasz
SoulReaver #26503 üzenetére
1500/8000 mihez kevés, amin segítene 50-60MHz? Ne kínozd, felesleges..
-
kovsol
titán
válasz
SoulReaver #26503 üzenetére
Nálam a plusz fesz amit MSi AB engedett az +25Mhz -t hozott, de persze a fogyasztás az megugrott +50W al. Inkább visszaraktam alap feszre, és ott sem határon járatom.
Szerintem te is lődd be játékra ilyen 1500-1520 körül aztán használd boldogsággal. Az a plusz 30-50Mhz már nem sokat hoz úgyse. Bár ha pontokat hajhászod akkor az más eset. -
blu79
addikt
válasz
SoulReaver #26466 üzenetére
érezni a különbséget ez és a 960 közt ugye?
-
blu79
addikt
válasz
SoulReaver #26464 üzenetére
-Grat.
, szerintem alapfeszen nem rossz eredmény, jó "kis" kari ez
(320mm
)
-
Erdei88
veterán
válasz
SoulReaver #26372 üzenetére
Ugyanabban a házban voltak. Ugyanolyan körülmények között
-
Erdei88
veterán
válasz
SoulReaver #26362 üzenetére
Szerintem minden tekintetben jobb a Black. Hűtésben és hangban is. Nekem ez a tapasztalatom
-
cyberkind
félisten
válasz
SoulReaver #26369 üzenetére
Félreértés ne essék, nem szeretem az Asus-t, se, de tőlük semmim se halt meg vagy lett szar.
-
cyberkind
félisten
válasz
SoulReaver #26362 üzenetére
Nem tudom, én pl messziről kerülök minden Gigabyte cuccot.
-
Feen
csendes tag
válasz
SoulReaver #26348 üzenetére
Hoppa hoppa, ez igaz, sorry nem tudtam
-
Motion_Blur
félisten
válasz
SoulReaver #26348 üzenetére
Jól tudod
-
válasz
SoulReaver #26334 üzenetére
Majd meglatod. Neki 3 monitort teker hibatlanul a 970 black sli.
-
válasz
SoulReaver #26329 üzenetére
En biztos nem varnek a 980ti-re, a 980-at meg siman ki lehet fingatni full hd-ben is, arra nem erdemes szerintem valtani. Most akarsz maxon jatszani nem? Radobsz egy hasznalt 970-re 80-90 rugot es mar hasit is a gep. Nagyon jol skalazodik a 970 es ebben a felbontasban nem nagyon futsz bele memo limitbe. 980ti vs 970sli: [link] [link], talalsz regebbi teszteket is titan x vs 970 sli-vel, azok is mervadoak, hiszen a 980ti szinte ugyan azt hozza. Szerintem nem mostanaban megy 200 ala a 980ti.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
SoulReaver #26309 üzenetére
SLIt ne vegyel belole. boven hamarabb belefuthatsz a memhibaba mint kifogy a GPU / 60 ala esik az fps.
barati korben ketten gariztuk le a 970eket, en voltam a surroundos, a masik srac pedig 1440p/970SLIvel tolta.
-
Chalez
őstag
válasz
SoulReaver #26322 üzenetére
Veszel egy 970-et a meglevő mellé, megnézed, hogy szuperál. Ha nem oké, akkor eladod. De ezt Neked kell eldönteni... Mindenesetre félő, hogy kifogyhatsz a VRAM-ból...
-
Speed®
titán
válasz
SoulReaver #26309 üzenetére
Sok értelme nincs a 970SLInek se..akkor már inkább egy 980Ti.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
SoulReaver #26281 üzenetére
en surroundban is ki tudtam hozni, de 1080pben max DSRrel lehet a problemat reprodukalni.
-
Qwerkus
csendes tag
válasz
SoulReaver #26283 üzenetére
Még nem vettem meg a kártyát csak ami a mostani GTX 650 Ti Boostomba megy bele az 6pines csatlakozó.
Amit most akarok venni az meg 8pines csatlakozóAkkor másik tápot kéne vegyek vagy adnak valami átalakítót is?
-
balint107
aktív tag
válasz
SoulReaver #26239 üzenetére
Segítek.
A GTX 960 kb olyan erős mint a 2012-ben megjelent GTX 670. Még az is lehet, hogy a GTX 670 kicsit erősebb.A GTX 970 (főleg az OC változat) meg kb olyan erős, mint a GTX 780Ti. Talán kicsit gyengébb, de jóval erősebb a sima GTX 780-nál.
Szóval GTX 670 vs GTX 780Ti szintről beszélünk.
De, ha ez sem mond semmit, akkor akkora szakadék van a két kártya között, hogy egy kettő közötti szint videokártya formájában még beférne. Valószínű ez lesz a GTX 960 Ti valamikor.
-
mnorbert17
tag
válasz
SoulReaver #26133 üzenetére
600 Watt be quiet! Straight Power E9 Non-Modular 80+ Gold.
Még nem vettem észre hogy kevés lenne, proci: i5 4670K. És eddig egy Gigabyte GeForce GTX 770 Windforce 3x OC volt az Evga előtt...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
SoulReaver #26105 üzenetére
áá, én a 770-et nem húzom...
feleslegesnek érzem -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
SoulReaver #26008 üzenetére
Nekem is G1-em van, egyáltalán nem cicereg.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
SoulReaver #26008 üzenetére
Nem lehet megmondani.
Elméletileg a rev. 1.1 kevésbé cicereg. Ettől még kifoghatsz olyat, ami jobban.
-
sixpak
nagyúr
válasz
SoulReaver #25840 üzenetére
Szétflexelted a házat??
Pofám leszakad... -
maross
nagyúr
válasz
SoulReaver #24959 üzenetére
Vegyel aprorol olcson egy hasznaltat, es hazafele egy 10dekas foliazott parizsit
-
Ren Hoek
veterán
válasz
SoulReaver #24963 üzenetére
Ja detto, nálam is... tetőtér, légkondi nincs... Most van 27 fok, és amikor gameltem tavaly nyáron, még egy 270X + Phenom II 955BE is be tudott fűteni mégjobban, gatyában is melegem volt
Ezért is maradtam 970-nél: kb fogyasztásban ugyan azt tudja mint a 270X, teljesítményben meg ~290X,
Ja és (400-450 Watt) már szerintem megjön a tápom hangja is. 300-350 Wattnál hangtalan és nem is fűt.
Meg sokáig kivártam, hátha majd júni 16-án jó áron lehetnek 390X-ek, de hiába jönnek kint jó áron, itthon nyáron kizárt, hogy lenne valami (AMD találgatósba be lehet nézni, nagyon lelombozó árakat kaptunk - még változhat, de ezek nem pletykaszintűek már) Egyszóval nincs értelme várakozni, még mindig 970 a best buy. nV csökkentés sem várható ilyen árak mellett... -
Ren Hoek
veterán
válasz
SoulReaver #24961 üzenetére
Na meg ekkora kis borda + 1 venti vajon hogy viselkedik kicsit melegebb szobában nyáron, enyhe tuning mellett? Ha egy sokkal nagyobb 3 ventis G1-et veszük... Termodinamikával nehéz harcolni
-
Laja333
őstag
válasz
SoulReaver #24957 üzenetére
Miért nem veszel egy Mini 970-et?
Itt tesztelték is a Giga OC Mini-ITX-ét.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
SoulReaver #24953 üzenetére
GPU sohasem kevés egy procinak
Fordítva szokott gond lenni az etetéssel. Lehet amúgy gyűjtenék hozzá egy kicsit 980-hoz, és várnék 16-áig, hátha vág még egyet az áron az nV...Úgy csiripelik a madarak, jó áron fog jönni a 390X 8GB... Aztán a fene tudja, még bármi lehet.
Amúgy megoldottad a ház problémát? Még nem is mertem lemérni az enyémet, lehet nekem se fog beférni a G1...de akkor én előkapom a jó öreg vasfűrészt és vágok neki helyet
-
válasz
SoulReaver #24953 üzenetére
az a jó ha 99%on teker a VGA, mert akkor van kihasználva
amúgy meg nem CPUhoz veszünk VGA-t hanem VGAhoz CPU-t
-
válasz
SoulReaver #24839 üzenetére
Ahogy Lauda is mondja,nem tudhatod...mennyire jófajta a GPU rajta.
-
Syz
senior tag
válasz
Nem kell parázni az Asus cuccoktól,én mondjuk ROG kedvelő user vagyok tehát valamilyen szinten elfogult is de az biztos hogy az Asus egy igen előkelő márka a hardver piacon és méltó is erre mert jó cuccaik vannak.
-
válasz
Hogy mennyire tuningos a kartya, az majd a gepedben derul ki.
-
válasz
SoulReaver #24836 üzenetére
970 G1 is jó.
Viszont ha nem fér be,akkor hiába jó.
MSI , Asus Black , KFA2 Infin8.
Én ezeket venném. -
törölt tag
válasz
SoulReaver #24836 üzenetére
A 970-es G1 hosszabb +1.1 centivel. Z11-be csak ~30 cm fér be ha nem veszed ki a HDD cage-et (és akkor is az alsó PCIe csatlakozóba kell tenni).
ASUS Black 970-ek szerintem elég jók... -
TTomax
félisten
válasz
SoulReaver #24499 üzenetére
Még úgy is,akármelyik egy GPU-s kártyát be merném rakni a mellé a táp mellé.Még egy húzott TitanXet,vagy egy 290X-et is.
-
TTomax
félisten
válasz
SoulReaver #24499 üzenetére
Elég,még egy 980at is elvinne.
Az egy jó fajta táp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest