- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
Ref. hutovel igy dobalja? Az kemeny azert. Nem bantam meg ezt a vizhutese projectet, legjobb befektetes volt, amit eddig PC-re koltottem. 1580/2000@1.26v korul, 2 ora GTA utan 38 fok a GPU ugy, hogy siri csend van.
Lehet ha a 290X-nel megcsinalom a vizet, akkor attol sem menekultem volna ennyire.
A Ti arazasa pedig ugyis nagyban fog fuggni az AMD csucskartyajatol. Leven, egyutt jonnek, az arat is a teljesitmeny fuggvenyeben lovik majd be. 220k koruli osszegre tippelek igy elsore. -
-
HSM
félisten
Gyakorlatilag egyszálú maga az API, és sokszor limitál. Ez nem fekszik az egy szálon nem túl erős FX-nek, és ezért megy jobban az egyszálon jóval erősebb 2500K-n a legtöbb játék.
Ugyanis a 8db gyengébb magja összesen erősebb az FX-nek, mint a 2500K-nak a 4 erősebb, de egyenként viszont jóval gyengébbek.
Ezért is van az, hogy Mantle alatt komolyat gyorsulnak az FX-ek pl. BF4-ben, ott a modernebb API miatt nem limitál be a gyengébb egyszálú teljesítmény, és szépen ki tudja futni magát a processzor. -
daveoff
veterán
Most fogom felrakni a win10-et, és kipróbálom, van már win10-es NV driver is, aki nem tudná....
Nvidia 349.90 WDDM 2.0 for Win10 from Microsoft -
jones965
Modder
Többek közt ezért is. Amennyiben valamelyik topikban bajotok van, szaladtok a másikba ugyan ahhoz a törzsközönséghez elpanaszolni a gondotokat. Ennek semmi értelme.
Mellesleg még ott van a Ph! beharangozó hír is, abban is kilehet beszélni a kártyával kapcsolatos infókat. Ehhez minek 3 topikot fenntartani? Mint írtam is, azonnal ki lesz nyitva, mihelyt lesz kézzelfogható hardver. Addig érjétek be a többivel.
-
keIdor
titán
Szerintem a Titan akkor is 1000€+ lesz, mert egyszerűen ez a presztízs kártya, olyan mint az Intelnél az Extreme széria. Amivel versenyzik az új Radeon az a "GTX-990" lesz, vagy akárhogy is hívják, a rendes 6GB-os verziót értem alatta, azaz a 780/780Ti utódját.
h1mpi: Te úgyis megveszed, már csak benchelgetés miatt is, mibe fogadunk?
-
törölt tag
Egy normális kijelzőn biztosan észre lehetne venni.Én mondjuk a magam részéről mindig beájulok azon,amikor is a több százezres ( esetleg SLI VGA rendszerek mellé ) Ilyen láthatatlan/élvezhetetlen méretű kijelzőket vesznek a felhasználók. Mondjuk Mikkamakka toboz kecójában elmegy egy ilyen,nah de máshol ??
-
daveoff
veterán
Hát.......ez után a VRAM mizéria után én se vennék 970-et az biztos, mondjuk nekem eddig se volt szimpatikus az a kártya, de ettől még lehet jó. Én azt mondom FHD-ra rendben van, talán még 1440p-re is(játékoktól függ), de bizonyos helyzetekben igenis gondot okozhat az utolsó 512MB használata. Ja, és ezek után én már csak elvből se vennék ilyen kártyát....
De az is tény, hogy ebben a szegmensben nem igen van alternatíva. -
Stukker1987
senior tag
"INKÁBB EGY 970 GTX választanék játékra a maga pici 3.5GB mint egy VAPOR X 8 GB kártyát ami 290X képviseli."
Ez így ebben a formában bátor kijelentés...
Még ha 3,5Gb-os full sávszéles kari kenne akkor ok,de ha a játék többet használ,akkor megjelenik a laggolás,ami elég kellemetlen tud lenni,ezt szerintem te is tudod. Nyilván fullhd felett még több esetben előjöhet...
"Lehet normálisan beszélni a Maxwell kártyákról, de egy termékben mindig keresni akarjuk a hibát akkor meg is fogja az ember találni."
Az a baj,hogy itt a "hiba" megvolt csak titkolva volt a vásárlók elől és ezért lett ekkora ügy belőle,ebből a szemszögből nézve megérdemel minden csepp savazást az NV,persze nem ő az egyetlen cég aki hasonló eszközöket használ....
-
rapidsquirel
aktív tag
Ez kissé elhamarkodott hozzászólás. Van aki nem azt választaná. Te is csak szubjektív istentiszteletből véded az igazad. Amikor az valójában nincs is. Mint ahogy a betöltődni képtelen 500mb a gyakorlatban sincs. Nem vagy te nvidia élharcos, sem reklámember, a szereped már kissé olyan mint akit megfizetnek,
Szerintem inkább szépen álljatok le, mindenki örülni fog
-
Televan74
nagyúr
Tekintsétek már figyelmen kívül,hogy mit mond.Már unalmas ez a fanatikusság mind két oldalról.Én szívesen feljövök olvasgatni a fórumot,még ha jelenleg nincs is NV kártyám. Szerintem mindenkinek jobb lenne ha az ilyen vitákat a megfelelő topikban rendeznétek le.
A 970/980 egy nagyon jól sikerült kártya.Az hogy a 970 lassabban éri el a utolsó 512MB és ezért néhány játékban vannak problémák vele,nagy dolog.Attól még remekül használható kártya.
A 290/290X is jó kártya.Bár lassan már kicsit korosnak számít,azért nagyon sokan a seggüket a földhöz vernék ha a gépükben lenne.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Nem a hardver lesz a Fiji legnagyobb előnye. Csak ezt még az NV nem tudja. Majd a GDC-n megmutatja a Stardock. Már bepakoltak: [link]
Egyébként az NV is készül. Március 3-án bemutatják a jövő játékplatformját a saját szemszögükből.
Ez is izgi lesz, de nem akarom elszólni magam.
-
Televan74
nagyúr
Egy 480.000 Ft kártya. Hát van még hely a 980 és e kártya között. Egy 6GB -os 980Ti -nek.
Idén nem fognak jönni a 970/980 leváltó variánsok.Szerintem ez a kártya lesz(Titan X).
És a 980Ti ami a 390X ellenfele lesz,árban mindenképp 230.000 - 250.000 ársávban. NV nek nincs oka a kapkodásra és sietségre. -
daveoff
veterán
Az szerintem elég gáz lenne, ha a 980 megjelenése után fél évvel jönne egy új sorozat a Maxwellből. Szerintem max a Titan II, vagy X, vagy mit tudom én mi jön 400k körüli áron, a többi kártya talán év vége fele. De az is igaz, hogy a 390X-nek kell valami ellenfél, ha ennyivel erősebb lesz a 980-nál, majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpársportok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest