- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
marcusa #36281 üzenetére
A driver keresőnél ha lepörgetem egy kicsit van olyan opció -BETA AND OLDER DRIVER és ha erre kattintunk akkor lehet olyan opciót választani hogy ALL (CERTIFIED/RECOMMENDED+BETA) így indítod a keresést és bizony a LEGUTÓBBI BETA DRIVER 2015 ÁPRILIS 29-én jelent meg.
(itt nem jelenik meg és nem is venném ide pl. azt amikor nemrég az egyik driver - eject removable device - opciót adott hozzá és a tálcán ott volt hogy le lehet választani a videókártyát. és ezt pár napon belül javították) -
Shodan
őstag
válasz
marcusa #27980 üzenetére
Pedig még a fordulatot is lejjebb vettem 1200RPM-re
bios edittel. Na szóval nálam van marcusa 980gtx próbaképpen , de ez is TDR-ezik, azt hittem a kártya lehet rossz, de ezek szerint mégse. Most jelenleg egy elég régi 344.75 driver van fent experience nélkül, mert a másik kártyát így teszteltem.
Amik megvoltak:
-Bios update
-Win reinstall
-registry trükk
- és nvidia driverek próbálgatásaAz a legrosszabb az egészben hogy teljesen kiszámíthatatlanul csinálja van amikor napokig vagy akár egy hétig nincs semmi probléma, aztán persze pont meccs közbe van fagyás.
Egyéb ötlet?Egyébként tényleg nagyon fasza hogy lekapcsolja a ventit az MSI, maga a kártya és a hűtés is masszívabbnak tűnik. Nem is lóg annyira..
-
marcusa
addikt
válasz
marcusa #26455 üzenetére
Kipróbáltam mit bír az MSI Gaming 980 tuningban, igazából elégedett vagyok.
Gpu +170MHz, Mem +325MHz Afterburnerben, így a következő órajeleken stabilnak tűnik többféle teszt és játék alatt is:Kipróbáltam gpu +200 / mem +400MHz-en is, de ott már Valley alatt bár lefutott a teszt, apró pöttyök jelentek meg teszt közben.
-
-
Savanya
addikt
válasz
marcusa #15169 üzenetére
Nekem most is van egy ilyen Mini-m. 2D-ben nagyon halk , 3D-ben felerősödik a hangja ,de valamiért kicsit túl magas rpm-en pörög a ventije mert max 65 fokos . Érdekessége hogy nagyon nehéz maga a vga és 25-30W-tal is kevesebbel beéri 3D-ben . Semmivel sem rosszabb mint a többi , pedig volt eddig 6 félém GTX970-ből .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest