- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
válasz
DEV_NULL #6435 üzenetére
Nekem nincs bajom a 7850/70 kártyákkal, használd nyugodtan egészséggel, viszont lehet velem van a hiba, de nem tudom másként értelmezni azt hogy egy olyan hónapokkal ezelőtti hozzászólást amiben az NV driverekre panaszkodik kiemelsz, és azt írod rá kacsintós szmájlival, hogy még jó hogy az NV driver téren is tökéletes...
Mondom, ha nem trollkodásról volt szó, akkor megkövetlek, és elnézésed kérem, de én még mindig nem értem, hogy hogy lehet ezt nem trollkodásként értelmezni. -
DEV_NULL
őstag
válasz
DEV_NULL #6435 üzenetére
Az utóbbi kb 2 hónapban pedig azért nem voltam aktív az általad emliített topikban, mert közutálat tárgyát képeztem mikor meg mertem említeni, hogy bizony én szívesen meglépném ezt a cserét, mert igenis jó a zöld oldal is főleg a Kepler lett nagyon eltalálva, ugyanis testközelben láttam működés közben egy 660ast és meggyőzött...
-
marcusa
addikt
válasz
DEV_NULL #6424 üzenetére
Igen, trollkodni, egy két hónappal ezelőtti hsz-re reagáltál, ami azóta érvényét vesztette, mert a kollega visszakapta gariztatásból javítva a giga 660 kártyáját, és azóta nem produkálja a korábbi hibákat a visszajelzései szerint BF3-ban sem... Mi más lenne ez amit csinálsz, hogy kiragadsz egy negatív tartalmú hsz-t, aminek sem az előzményét, sem a fejleményét nem ismered, mint trollkodás?
-
PandaMonium
őstag
-
AT1S
tag
válasz
DEV_NULL #5441 üzenetére
Elvileg ezzel az Nvidia Inspectorral lehet fixálni az órajelet, de a boost nem kapcsolható ki, talán valami mókolt biossal...
(#5442) Vigneau: Milyen hibák vannak konkrétan? Én eddig nem tapasztaltam, bár még nem régóta van GTX-em...
-
Tenken
őstag
válasz
DEV_NULL #5242 üzenetére
Hát, ha az ember nem akar gamer gépet, se külön asztalit, plusz még szeretne némi mobilitást is megtartani, akkor nem sok lehetősége marad...
Ezzel tökéletesen egyetértek én is, de a guru3d-s tesztekben a mért fogyasztási adatok messze alacsonyabbak a szóban forgó gyári tdp kereteknél. 660-asnál ilyen 115W, Ti-nél pedig kb 130W, de még 670-esnél is csak 150W. Állításuk szerint ezt játék alatt mérik, tehát inkább tekinthető mérvadó folyamatos terhelésnek, mint a táblázatban kapott érték. Ráadásul ez mért konkrétan.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
DEV_NULL #5205 üzenetére
Nem kerülte el a figyelmem, csak a te hsz-edben nem volt olyan ami a valósággal nem összeegyeztethető. Pl. nem írtál ilyesmit:
"Az összes vibrál a DVI-DSUB konverzió miatt."Hogy megértsd: nem az az urábnlegend amikor 10-100-akármennyi embernek a tiedhez hasonló valós problémája akadt és aztán találnak rá megoldást. Onnantól válik urbánlegendé, mikor alapismeretek nélkül, hasonló hibajelenségre is azonnal rávágja jólértesült fórumozó ugyanazt a megoldást és még meg is indokolja egy műszakilag nem helytálló vagy épp helytálló, de jelenséggel ok-okozati összefüggésben nem lévő dologgal.
Erre jó példát láthattál ebben fórumban
1. Valaki leírja mi a gondja, de nem túl részletesen
2. Jólértesült azonnal rávágja, hogy DSUB miatt és monitoros topikba küldi.
3. Kiderül hogy nem kell monitorcsere, elég volt az adaptert lecserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest