Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
Jó kártya, jó áron, jól tetted, hogy cseréltél! Használd egészséggel!
(#7287) Shodan Te is jól tetted! Ez a Rev. 2.0-ás Giga egy állat!
(#7290) asdxv Hülyeség ez az Asus fanatizmus, én örömmel cseréltem le az Asus DcII-es kártyát Gigabyte Rev. 2.0-ra! Ez alapon csak 137Mhz-en megy 2D-be és 870-900-as fordulaton! Arról nem beszélve, hogy közel-távol ilyen áron nem volt más 760-as kártya!
-
Faterkam
addikt
Ez teljesen jó eredmény, Gigabyte 660 alapon kb. ennyi!
(#7284) KaiotEch Én a Techpowerup oldalon szoktam megkeresni az aktuális kártyám tesztjét, ha van, és ott az Overclock eredményekből indulok ki. Bár az ott elért eredményeket az én kártyáim még sose bírták, mindig lejjebb kellett mennem mindennél!
-
BiP
nagyúr
Nálam is a Heaven volt a legérzékenyebb. Ha az hibátlanul lefut párszor, akkor bármi
(#7254) gtamate2: A Heavenben az Extreme az 1600x900, mellette tudtam trükközni az Afterburnerrel, így könnyen tudtam próbálgatni. Ahol instabil volt, ott ablakban is instabil volt.
Így könnyen találtam olyan beállítást, amit stabilnak véltem, aztán utána mehettek a fullscreen tesztek, ill. a többi programmal, játékkal is. -
Faterkam
addikt
A Gigayte 660-hoz több féle Bios létezik, de egy kártyához csak 1 féle tehető fel. Annak idején engem is ezt tévesztett meg! Van 10-el, 20-al stb kezdődő. Csak olyat tehetsz fel ami neked is fent van. Pl: ha neked 30-cal kezdődik, akkor csak olyat tegyél fel, de ilyen, ennél frissebb nincs most!. Tehát szerintem, NE cseréld!
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest