- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kona005
senior tag
válasz
Anfänger #8340 üzenetére
Na bios-t én alaplapon még soha nem frissítettem
Picit bővebben le tudod írni hogyan kellene...
Amúgy igen a legújabb béta van rajta, 2014 02 08-án jött egy zsír új iPon-ból mert gariba cserélték szerintem azért...
(#8341) Loha: A videón látszik is, az első USB slotokba van dugva a receiver, azért nem dugtam hátra mert úgy néha akadozik az egér
De nem tudom, mert mindig oda volt dugva és egyik kártyámnál sem volt probléma vele...
PS2-es bill, húúú, lehet van valahol mindjárt megnézem...
-
Loha
veterán
válasz
Anfänger #8338 üzenetére
Videó alapján a beta UEFI bios lesz az, és ez a lap gyárilag nem UEFI-vel jön ugye.
-
kona005
senior tag
válasz
Anfänger #8336 üzenetére
Nem fogod elhinni de úgy sem jó.
RAM-ok nem 2400-en mennek, őszintén megmondva fingom sincs mennyin megy, mert már akkor vettem amikor a BIOS-ba nem tudtam bemenni.
Afterburner sem zavar be szerintem mivel egy full üres rendszernél is jelen volt a probléma...
Proci nincs húzva még
Amúgy tökéletesen megy az egész gép, csak itt boot-nál baszakszik, már a Borderlands (B)2-es(/B)
problémámat is megoldotta az új béta driver, az 1 még szivatBF4 és Hardline is több óra játék után is atomstabil a VGA tuningal. Sőt, egyszer sem fagyott meg egy játék alatt sem... Indításnál nincs még rajta a tuning sem...
Kb ennyi
-
kona005
senior tag
válasz
Anfänger #8314 üzenetére
Köszi, nézem
(#8313) regener: Játékban nincs VSync leírom még1x... Panelban nézem, nézem
(#8315) kovy29: 1. Nem tudom, csak gondolom, ő megkérdezte hogy szerintetek én meg mondtam hogy szerintem.
2. Nem1, BF4(multi), Crysis3, Watch Dogs, ez kapásból 3 ahova a 660 kevés fullon, legalábbis a megfelelő frame rate-hez bizos. Biztos lenne még, ha utána jár az ember.
3.Na lehet nekem vannak mégis szövegértési problémáim mert ezt nem igazán értem?
Tudom mit írok poénból meg mit nem...
Részemről lezárva, majd meglátjuk ki mondhatja, hogy én megmondtam
-
marcusa
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256 GB /Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest