- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pipo112
őstag
válasz
Attix82 #6628 üzenetére
én teszteltem tegnap és tök mindegy hova raktam a grafikát low -ultra vagy levettem a felbontásból , mondjuk nekem a max amúgy is 1680x1050 , mindenütt akadt és ugyan úgy mintha semmi nem változott volna szal driver kell meg szerintem maga frostbite 3 se teljesen kész az tuti ! ok hogy komoly grafikai teljesítmény + proci kell de amit megeszik ez a game jelen pillanatban az embertelen "abnormális"
-
marcusa
addikt
válasz
Attix82 #6628 üzenetére
Még a sima 660-nal én is készítettem képeket Bioshock-ból: 1 2
50-100 között mozgott az fps, és a max 2008Mb volt... És nem akadt, az első patch-ek előtt, és korai driverrel volt néhány akadás, de az sem olyan volt, mint a videón látható. Ott kb 1 másodpercre volt teljesen megállt, majd folytatódott. De később ez is eltűnt, de a vram igény maradt. -
marcusa
addikt
válasz
Attix82 #6625 üzenetére
Meglátjuk hogy alakul, ha már nem béta lesz, meg mondjuk én csak holnaptól tudom kipróbálni, mert BF3-ból csak az alap van meg...
"Ezzel csak annyi a gond, hogy a GPU erős, de a 1.5 GB hozzá már nagyon kevés ...."
Ezt az akadozást én betudom annak, hogy béta... meg hagyjuk már, hogy "csak" eddig még egyik játéknál sem volt kevés, és nem 1,5 giga az, hanem 2, amiből fél gigát lassabb sávszélen használ, nekem Bioshock infinite-ben kimaxolva volt 2008 MB vram kihasználásom, miközben 90fps volt...(#6627) belinho Ja, köszi, azt nem is figyeltem, hogy a videóban még a régi driver van, akkor akár meg is lehet a különbség oka...
-
-
pcsabat
őstag
válasz
Attix82 #1495 üzenetére
köszi! Tehát inkább 30 FPS körül mocorog maxon. Gondolom ha az MSAA off akkor az elég sokat gyorsít rajta még (tapasztalatom szerint ezt nem nagyon szeretik a 660-asok). Azért reménykedem benne, hogy a végleges játék egy kicsit variálva a grafikai beállításokon élsimítás nélkül full HD-ben azért el fog megyegetni 50 FPS körül az adatlapomon látható konfigon. Meg remélhetőleg az nvidia is dobbant még egy nagyot a driverekkel.
-
marcusa
addikt
válasz
Attix82 #1201 üzenetére
De pont így a jó, így szemléletesebb! Amikor külön külön néztem, akkor úgy látszott hogy a 7950 6-8 fps-sel jobb, de így nézve csak az elején, miután beszállsz a terepjáróba, azután szinte végig kiegyenlített.
De tényleg jó lenne, ha meg tudnád ugyan ezt a részt csinálni 7870-el is, az is érdekelne -
csucsbicep
nagyúr
Metro DX11-ben van szarul megírva véleményem szerint, DX9-10-ben High-on 1680x1050-es felbontás mellett egy 6850-el simán eljátszok vele és cserébe nagyon szép látványt nyújt.
Alpachino: Kipróbáltam már én is. Elszórakozni jó néha vele, de a korábbi sorozatokhoz nyilván nem hasonlítható..
Maxtreme: Nekem is az első rész a kedvencem!
-
a dirt showdown alatt technológiailag egy meglehetősen érdekes és előremutató motor dolgozik - szerencséje az nvidiának, hogy a játék ennyire gyenge, mert az ő hülyeségüknek köszönhető, hogy ennyire rosszul megy a kepleren, nem az AMD gonoszságának.
az is zöld mázli, hogy ez a motor nem tette tiszteletét az f1 2012-ben. érdekes kérdés, hogy a grid2-ig mennyit módosítanak rajta - én arra számítok, hogy kepler-barátabb lesz, de ki tudja. -
Dark KillerX
addikt
Ha minden játékba úgy lesz beépítve ez a technológia(GNC) mint a Showdown-ba ,akkor max 1-2 kamu
effektet kapunk pluszba,amit nem is látunk,de azért elvesz jó néhány FPS-t a teljesítményből!Igaz én hátrányát nem látom,köszönhetően a 7850 miatt,ami húzva hozza tesztek alapján a 6xx széria legerősebb karii teljesítményét a játék alatt,viszont a grafikán nem látok változást a 6850-hez képest!Az volt előtte!Szal fölöslegesek ezek az effektek,ki kell kapcsolni őket,és a teljesítmény mindjárt megugrik!
-
Alister71
nagyúr
Egy 4 magos cpu mellett mi szükség van arra, hogy a gpu számolja a fizikát? Van annak épp elég dolga a játék futtatásával. A procit viszont nem nagyon láttam még egyik játék alatt se 75-80%-nál jobban dolgozni, vagyis jobban ráér a fizika számítással.
Már persze, ha az nV nem "kényszeríti" a játék készítőit arra, hogy úgy írják meg, hogy a cpu ne számolhasson.
Az nV egy kicsit nehezen akarja belátni, hogy nem járt jól ezzel az egész vásárral az Ageia-tól, és nehezen akarja elhagyni a sűjedő hajót. -
-
Pala
veterán
Hali!
1920x1200-ban nem tudsz esetleg tesztelni? Vagy mondjuk full hd-ban!? Kíváncsi lennék, ott mit tud a kártya. Crysis 2, BF3, ilyesmik, napjaink gépzabálóbb játékai. Netes tesztekből persze ki tudom olvasni, de a felhasználói tapasztalatokra sokkal inkább adok, mint a grafikonokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest