- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
válasz
Jakab66[hun] #2262 üzenetére
Igazából nem volt még velük problémám. Ezen röhögtem egyet, de az alkatrészeknek nem volt semmi bajuk. Sokat rendeltem tőlük, eddig minden rendben ment, pick pack pont meg kényelmes, vidéki lévén.
Amúgy egy hete van nekem is egy Asus Direct CU2-es 660-am. Eddig meg vagyok elégedve, hangja szinte nincs, elég hűvös, keveset eszik és minden elfut rajta. Egyébként a cicergés nálam is megvan nagyon magas fps-en, viszont az előző 460-am is csinálta, gépházból meg nem igazán hallatszik ki (vagy túlüvölti a hydro h80i-m
), szóval így nem zavar.
-
Kashim
őstag
válasz
Jakab66[hun] #2218 üzenetére
Nekem legutóbb egy gyerekcipős dobozban küldték a rendelt cuccot.
-
StLui
veterán
válasz
Én kb 10-15ször rendeltem tőlük, mindíg rendben volt minden, főleg papirok terén. Ha kifelejtették a cuccot, de elismerik a hibát és küldik, az szerintem korrekt, hibázhat az ember. Egyszer volt garis intézésem, ahol visszadobták a routert, hogy náluk jó, akkor szitkozódtam, még egyszer otthagytam, nem hoztam el, ugyanez lett az eredmény, de végül másik házban nálunk is tökéletesen működött utána, szóval valószínűleg modem, vagy más gond lehetett a szakadozó nettel.
-
válasz
Azért ennek így már több értelme van
ez már nálam sem fér bele
-
válasz
Jakab66[hun] #2212 üzenetére
ez alapján ítélsz meg egy boltot? gratulálok
-
válasz
Jakab66[hun] #744 üzenetére
de még úgy is ugyanennyi volt, hogy 2 magot letiltottam a 4-ből...
-
ricshard444
veterán
válasz
Jakab66[hun] #744 üzenetére
Mivel más magyarázat nincs és évek óta nem mértem Quad-al így valószínű az a hiba,ilyen kártya mellé nemtudom miértnem lehet húzni a procit
-
Asbee
veterán
válasz
Jakab66[hun] #711 üzenetére
3D Mark nem igazán jó vga tuning stabilitás tesztre. Bőven lefut olyan beállításokkal, ahol egy dirt 3 ban fél perc után leáll a driver.
-
SZKEBE75
senior tag
válasz
Jakab66[hun] #705 üzenetére
ultrán nem lehet multizni,zavaróan sok az effekt.
Nikk:Multiban nem vicces.
-
fulton
addikt
válasz
Jakab66[hun] #694 üzenetére
Köszönjük és viszont
-
fulton
addikt
válasz
Jakab66[hun] #688 üzenetére
Ahogy Ő is irta, igen a VGA az ami inkább max beállításon...
a GPU egy 18 fős caspian borderen olyan 85-90-99% között mozgott. A proci olyan 79-85% on, néhányszor olyan 92% ig felment. mondom ez egy olyan 24 fősön volt mérve.A konfig pedig:
Phenom 955 BE 3,8 on hajtva.
Gtx 660 OC 2 Gb
8Gb dualGrafikai beállítás:
1900x1080 Minden - ultra és 2 AAEredmény, tökéletesen fut, nem érződik hogy behúzna a játék.
Fps: min:46 avg:61 max:83 -
ricshard444
veterán
válasz
Jakab66[hun] #663 üzenetére
-
ricshard444
veterán
válasz
Jakab66[hun] #661 üzenetére
0,1% ennél a kártyánál,de még a GTX690nél is 1-2%-n belül van az érték szóval az egész hibahatáron belül
Am átkéne írni a topikot 660/660Ti-re
Új hozzászólás Aktív témák
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest