- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ernest.
tag
Már meg se haragudj, de akinek van ideje tuningolni, meg játszani, annak van ideje olvasgatni is!! Arra használod a fórumot amire való?? Fene tudja, de én előbb ha érdekel valami, rákeresek, utána ha nem elégítette ki az elvárásaimat, akkor elolvasom az utolsó 200-300 hozzászólást, és ha az sem, akkor kérdek.. Emellett a stílusod meg borzasztó arrogáns és nagyképű..
-
Kashim
őstag
Ezen a grafikonon meg is próbálták húzni azokat a kártyákat, vagy csak az alapjáratot vették és az OC változatok alapjáratát hasonlították a sima kiadásokhoz? Csak azért kérdem mert pl. az én Asusom is lazán megy 1100-et, szerintem menne még tovább is de minek már.
Nem azért mondom, mert nekem is ilyenem van, de a Direct CU-s Asus kártyák elég jól mennek és szintén baromi halkak. Mondjuk hozzátenném, hogy szerintem ezek a két ventilátoros hűtések egyformán jól teljesítenek hang és hűtés szempontjából is, akármilyen fantázianévvel illetik őket a gyártók. Nagyon nem lehet félrenyúlni egyikkel sem, referenciahűtő ne legyen az a lényeg. -
Ne aggódj személyesen is gáznak tartanám, hogy a felső részen lévő nyílra nem tudsz nyomni egy klikket hanem elvárod hogy más vegye a fáradtságot és ismét leírja amit heteken keresztül beszéltünk itt jó páran, mindegy ahogy látom nem fog eljutni az agyadig a logikai bukfenc, majd szólj valakinek ha elfáradt a kezed gépelni a fórumon
-
marcusa
addikt
Nagyon jó a Gigabyte
De pont Gigabyte-ból volt aki a gyári órajelet ha már 20Mhz-cel emelte már fagyott, de van akinek 1300Mhz-en boost-ol... Asus általában drágább, nem biztos hogy ér annyival többet. Viszont biztosra nem tudom neked mondani egyikről sem, hogy menni fog x-y Mhz-et tuning-ban. Ki kell fogni belőle a jobbat. De alap órajeleken sem kell majd vele szégyenkezned, úgy is igen erős kártya.
-
marcusa
addikt
Mi az hogy nem fogsz visszalapozni?
Oldalakon keresztül van tárgyalva hogy kinek mennyit megy tuningban, és hogy hogy változnak tőle a pontszámok benchmark-okban, nem fogjuk a kedvedért ismét leírni egyenként... Van amelyik +20Mhz-től fagy, van amelyik megy akár +250Mhz-et is gond nélkül. Nincs általános érték... Még márkán belül sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus RTX 3050 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!
- 8GB-os RX570 - RX580-as VGA kártyák +1db RX 5500-as VGA eladóak
- NVIDIA Quadro M2000 4GB GDDR5 profi munkára, CAD, 3D, stabil kártya!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB Gari 3év BESZÁMITOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest