- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AAntii
őstag
Ha az a keret teteje, akkor lehet megpróbálkoznék vele, egyébként arra a felbontásra elégnek kellene lennie, max. az élsimítást nem pakolod rá, a felhasznált memóriát nagyban csökkentheti azok mellőzése. Metroban nálam is túlfutott a másfél giga ramon a videokártya, nem éreztem, hogy kevesebb fps-em lett volna emiatt, ennek pedig a 650ti-nél is így kellene működnie.
-
BiP
nagyúr
Nincs fél éve, hogy a sima 650Ti-ket árulták 38-ért.
Mondjuk nekem akkor sikerült szuperszerdában 30ért hozzájutni, de ahhoz képest is nagyon jónak tűnik ez az ár, mert ahogy nézem, most árulják 30körül, így meg azonos árszinten ez a Boost nagyon jó.
A 660-ok meg már egy 10-essel feljebb kezdődnek.
Így meg, hogy nem FullHD-ben fogod használni, elég is lehet. -
Mattey
tag
Hát én még 60kért vettem, de úgy tűnik valami gebasz lesz vele, bár ahogy olvastam az Nvidia most nincs épp a helyzet magaslatán.
De ami a problémám a kártyával:
Erősebb játékoknál, magasabb beállításokon (felbontás úgy tűnik nem számít neki annyira)olyan 10-15 az egész gép megfagy a monitor nem érzékeli a kártyát és csak a reset gombra reagál
A WHOCrashed azt mondja, hogy valami Video TDR error a ludas és különféle sys meg dll fájlokra hivatkozik, mikor épp mire.
Táp, már csak ebből kiindulva nem lehet, a kártya, mint feljebb is írtam vadi új, sőt az egész gép az. (a vinyót kivéve, ami már elég régi, jó 5-6 éves) bár gondolom én ez itt nem annyira számít.
Garis a kártya szóval visszaküldhetném, de addig nem akarom amíg nem vagyok benne biztos, hogy a probléma hardveres.Utánaolvastam, állítólag az Nvdiás és ATI kártyák ugyanúgy csinálják ezt és elméletben már orvosolták a hibát driverekben (most spontán a legújabb van fent, de kipróbáltam a 314.22-t és a 320.49-et is, de azok is ugyanúgy produkálták.)
Túémelegedés sem igazán lehet, a bátyám azt is megnézte. VAlami ötlet? Elég sokat öltem a gépbe szóval szeretném, ha minden simán menne.
-
taknyi
aktív tag
Szerintem a tuning nem gyártó, vagy felhasználó paraméter szerint értelmezhető fogalom, hanem a referencia megoldáshoz képest való eltérés vonatkozásában kap jelentőséget. Lényegéből fakadóan mindegy, hogy ki az, aki azokat a beavatkozásokat eszközöli, ami az adott rendszer teljesítőképességének határát feszegeti, vagy megteremti a lehetőségét, hogy a túlhajtás nagyobb valószínűséggel biztosított legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Tesla topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest