- Yettel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcsabat
őstag
válasz
7600 GS #20884 üzenetére
na ez elég fasza. Ekkora órajeleken már ott körül van mint egy GTX280 kb, nem? NA majd holnap tesztelgetek én is kicsit
Kleroo: nekem egyébként borzasztóan sokat gyorsult a Dirt 2 quad-al, érdekes, hisz elvileg ki sem használja. Előtte C2D-t hajtottam 3.2 Ghz-n, sztem ki sem hajtotta a kártyát az lehetett a baj...
-
Kleroo
veterán
válasz
7600 GS #20875 üzenetére
Én tanácsként ezt mondanám:
Mire nem elég a GTX260?
Felesleges nagyzolás mellé mégegy.
Majd 1,5-2 év múlva az akkori felsőközép kártya megéri ehelyett.
Addig bőven jó ez,max idővel 1-2 apróságot ki kell kapcsolni(mint most pl egy 8800gtx)A ballagás pénzt inkább az életre,a normális dolgokra költsd,pl nyaralás,vmi maradandó fontos dolog,félretenni nehéz időkre. Az ilyen könnyenjött pénzt könnyű elkölteni olyan dologra ami felesleges.
SZERINTEM -
rup1u5
nagyúr
válasz
7600 GS #20765 üzenetére
Hát ez nekem furcsa.
Fix 40% a venti Precision szerint és 70fok a max?Ez egyszerűen nem életszerű! Szerintem ott valami nem stimmel.
Azt írtad korábban, hogy hallani szoktad ahogy begyorsul a ventid. Ebből tehát egyértelmű hogy a kártyád autón szabályozza. Szerintem a Precision egyszerűen nem tudja monitorozni nálad a venti fordulatát. Próbáld ki azt, hogy kikapcsolod az AUTO-t a FAN SPEED csuszka mellett és feltolod manuálisan 100%-ra majd nyomsz egy APPLY-t. Kiváncsi lennék hallod-e ahogy felpörög. Két lehetőséget látok:
- A Precision nem tudja kiolvasni a venti fordulatát
vagy
- Fix fordulatos a kártyád
Ez utóbbival kapcsolatban erős kétségeim vannak, mert tuti biztos, hogy nem állna meg 70 foknál terhelés alatt, 700Mhz-en, ha fix 40%-on pörögne a légkavaró. Ez kizárt!
Azt is nézd már meg légyszives, hogy a kártyán a ventinek 2 vagy 3 eres vezetéke van-e.(#20766) Cobrusz:
Pedig mennie kéne úgy. Próbáld meg az Application detection level-t high-ra rakni, futtatsd rendszergazdaként. Més ötletem nincs. Nincs valami más hasonló progi föltelepítve? Az bekavarhat. -
Henk
veterán
válasz
7600 GS #20765 üzenetére
Olyan 75-76 fok volt? Ha odahúztad volna a kurzort mondjuk ahol a legmagasabb akkor kíírja, hogy ott hány fokos, de 40%-os ventivel nem rossz.
LÁZ: azt pedig simán bírnia kéne. Venti hány %-on ment? Ha hűtőt cserélsz szerintem az AC accelero gtx 280 jobb mint a HR-03 gtx.
-
rup1u5
nagyúr
-
rup1u5
nagyúr
válasz
7600 GS #20753 üzenetére
Egyből játék után már IDLE állapotban van.
Úgy csináld meg ahogy a linkelt képemen látszik.
Elindítod a Precisiont majd dupla kattintással a grafikonokra külön ablakban fog megjelenni mint ahogy a képemen is látszik. Ezután elindítasz valami játékot és játszol mondjuk 10-15 percet. Utánna kilépsz és a grafikonon látni fogod visszamenőleg a hőmérsékleteket.
Másik lehetőség még rivatunerrel fájlba log-olni a hömérsékleteket de szerintem ez a legegyszerűbb.
Precision-al ki is tudod iratni játék közben a hőmérséklet, fps, órajel, fordulat értékeket tetszés szerint a képernyő tetszőleges sarkába, így játék közben is tudod figyelni a hőmérsékleteket. Nálam valahol 75fok körül szokott lenni.
Most BC2-ztem egy órát és 79 fokra állt be fix 70%-os ventivel 700-as GPU-val. -
rup1u5
nagyúr
válasz
7600 GS #20447 üzenetére
Gyakorlatilag DX11-ben ingyen van az élsimítás és ez jól jön pl Stalker COP-ban. Egyelőre nem is a látványbeli különbség szól a DX11 mellett, mert az elhanyagolható, hanem az, hogy sokkal kevesebb erőforrásból meg lehet valósítani ugyan azt a látványtminőséget. Ha valaki nem szeretne 6 hónaponta vga-t cserélni, nem fanboy és/vagy nem egy kifejezett játék mellé keres VGA-t akkor jobb választás az 5770. Szerintem....
-
Laraxior
titán
válasz
7600 GS #20441 üzenetére
instabilitás?
egyébként meg felesleges tesztekben nézni mit tud.
Kezd el növelni mindkettőt. figyelj hogy lépcsők vannak és az everest mutatja a helyes órajelet, a riva tuner, meg a többi OC program nem!
Tolj be egy Crysis-t, vagy egy Shift-et azzal teszteld. Legalábbis nekem az elég szokott lenni. először csak a GPU-t,megnézed hol kezd el hibázni, egyel visszább veszed és az kész. jöhet a shader..stb..stb.
Persze ezt csak akkor ha van procid is alá ami meghajtja. Ha nincsen akkor felesleges a tuning. Lőj be neki egy 700/1400/2300MHz-et...azt tudja a nagytöbbség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- BestBuy ruhás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 1 / 2
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest